Gezond leven

Gezond leven is niet domweg wat gezonder eten en iets meer bewegen. Het is vooral je bewuster worden van je voedingspatroon, afleren van ongezonde gewoontes en het volgen van een goed in elkaar gezet trainingsschema. Het vereist natuurlijk wat inzet van jezelf, maar met de juiste begeleiding en programma’s die focussen op jouw persoonlijke situatie maakt een kleine stap in de juiste richting al een groot verschil. We testten voor jou trainingsprotocollen, kookboeken en dieet programma’s, om te weten of ze je ook echt een gezond en fit lichaam geven dat weer helemaal in balans is. Je wilt natuurlijk weten of al die energie die je er insteekt het ook waard is. Wat je doel ook is, na het lezen van onze reviews kies met een goed gevoel dat ene protocol voor spiermassagroei, koop je nu toch dat receptenboek vol slank makende gerechten of kom je eindelijk gezonder en vrolijker de overgang door.

Droog Trainen Protocol Mannen
Droog Trainen Protocol MannenDeze versie van het droog trainen protocol is voor mannen, je leert om meer spiermassa op te bouwen. Je gaat je vetpercentage verlagen en er wordt uitgelegd hoe je effectief traint voor een blijvend resultaat. Krijg een strak lijf met het droog trainen protocol.
Van € 292,- voor € 67,-

Bekijk aanbieding
Droog Trainen Protocol Vrouwen
Droog Trainen Protocol VrouwenMet het droog trainen protocol ga je je vetpercentage verlagen en krijg je inzicht in je calorieverbruik. Henri en Rinus leggen uit hoe je effectief traint en daardoor optimaal resultaat bereikt, je leert hoe je blijvend vet verliest.
Van € 292,- voor € 67,-

Bekijk aanbieding
Fitcooking Lifestyle Programma
Fitcooking Lifestyle ProgrammaIn het complete Fitcooking Lifestyle programma word je stapsgewijs door een effectieve en gezonde voedingsmethode genomen om snel en verantwoord slank en sterk te worden. Door het programma leer je inzicht te krijgen in je voedingspatroon en leer je hoe je deze kunt veranderen. Ook leer je de juiste balans te vinden voor je lichaam om zo gezond en snel resultaat te boeken.
Van € 47,- voor € 37,-

Bekijk aanbieding
Het testoplan - penopauze - voor mannen
Het testoplan - penopauze - voor mannenLeer hoe jij op een natuurlijke en veilige manier de testosteronspiegel kunt verhogen, waardoor jij je meer man voelt en uitstraalt.
Van € 99,- voor € 49,-

Bekijk aanbieding
Koolhydraatarm 50 dagen programma
Koolhydraatarm 50 dagen programmaHet is mogelijk om met een koolhydraatarm dieet af te vallen. De maker van het koolhydraat 50 dagen programma, Niels Bosman, geeft aan dat je met zijn programma 2 kilo in de week kunt afvallen. Het is een duidelijk en overzichtelijk programma en het is zeker ook voor beginners. Voor vegetariërs en veganisten is het minder geschikt.
Van € 199,- voor € 37,-

Bekijk aanbieding
Leven zonder acne
Leven zonder acneE-book met tips over hoe je van je acne afkomt. In deze toegankelijke en betaalbare stap-voor-stap gids ga je ontdekken hoe je de grondoorzaken van puistjes kunt bestrijden en daardoor van je puistjes afkomt en je meer zelfverzekerder voelt.
Van € 37,- voor € 17,-

Bekijk aanbieding
Tan Faster snel bruin worden
Tan Faster snel bruin wordenTanFaster voor een mooie bruine huid. Dit product zorgt er voor dat je het hele jaar door een mooie bruine huid hebt. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten en het beschermd en voedt de huid. Het werkt in de zomer en in de winter en kan ook onder de zonnebank gebruikt worden.
Korting bij meer dan 1

Bekijk aanbieding
WaveCare SoftShave
WaveCare SoftShaveSoftShave zorgt voor een mooie, gladde huid. Het is een natuurlijk middel dat irritatie tijdens het scheren, rode bultjes en ingegroeide haartjes voorkomt. Het is 100% natuurlijk en heeft een beschermende en reinigende werking. Softshave kan ook met nat scheren gebruikt worden. Het is een zeep en scheer emulsie in één.
Korting bij meer dan 1

Bekijk aanbieding
Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga
Yoga Stap voor Stap – Happy with YogaWil je beginnen met yoga maar weet je niet hoe, durf je je nog niet in een groep met gevorderden te vertonen of wil je liever op je eigen tempo en thuis kennis maken met yoga? Dan is de Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga cursus wat voor jou.
Van € 158,- voor € 57,-

Bekijk aanbieding
Afslank Receptenbijbel
Afslank ReceptenbijbelTips en recepten om af te vallen, lees onze review voor meer informatie.
Van € 100,- voor € 37,-

Bekijk aanbieding
Overwin je overgang
Overwin je overgangIn dit boek bespreekt Ria Kamelle alles wat met de overgang te maken heeft, zodat jij er veel makkelijker doorheen komt.
Van € 99,- voor € 29,-

Bekijk aanbieding
Slank door de overgang
Slank door de overgangDit is een kookboek met meer dan 50 recepten voor buikvetverbranding. Het heeft 122 pagina’s met recepten voor ontbijt, lunch en avondeten, maar ook met tussendoortjes, bijgerechten en desserts.
Van € 177,- voor € 37,-

Bekijk aanbieding
Fitchef Family Kookboek
Fitchef Family KookboekFit Chef Family is een waardevol kookboek voor drukke gezinnen. Het zorgt voor meer betrokkenheid van de kinderen bij het maken van het eten en door slimme trucjes eten ze veel makkelijker ook de wat moeilijkere ingrediënten. Naast de vele recepten krijg je tussendoor ook nog veel tips. Je leert manieren waarmee je je kind kunt overhalen iets te proberen, welke voedingsstoffen belangrijk zijn en nog veel meer.
Van voor € 29,95

Bekijk aanbieding
Groene smoothies receptenboek
Groene smoothies receptenboekBoek met recepten voor groene smoothies, lees onze review voor meer informatie.
Van voor € 23,95

Bekijk aanbieding