Hobby

Je verbaast je soms over hoeveel verschillende hobby’s er eigenlijk zijn. Iedereen heeft wel een of meer bezigheden die ze graag in hun vrije tijd doen. De meest bekende kennen we wel: sleutelen aan auto’s, heerlijk rondreizen of doe-het-zelven in huis. Maar wat dacht je van het houden van kippen? Een nieuwe hobby beginnen vereist dan ook wat onderzoek en handigheid. Maar dat komt niet bij iedereen als vanzelf en dus moet je ook leren hoe je bijvoorbeeld een bouwplan maakt of de gitaar bespeeld. Voor jou testten we allerlei cursussen en e-boeken van het maken van bouwtekeningen tot het verkopen van je huis, lazen we informatieve boeken over backpacken en geven we je onze onafhankelijke mening over online muzieklessen. Met deze producten weten we zeker dat je goed beslagen ten ijs komt en je hobby geen flop wordt.

Gitaarles van Koen
Gitaarles van KoenWil je graag gitaar leren spelen? Dan is de gitaarcursus Gitaarles voor Koen wellicht wat voor jou. Deze cursus is zeer geschikt voor beginners. Ook ontvang je nog extra gratis bonussen wanneer je deze cursus koopt.
Van € 147,- voor € 77,-

Nu met 50% korting!

Bekijk aanbieding
Pianoles van René
Pianoles van RenéPianoles van René is een pianocursus voor beginners en gevorderden.
Van € 497,- voor € 297,-

Bekijk aanbieding
PianoPro programma Steven Pruis
PianoPro programma Steven PruisPianoPro programma Steven Pruis is een pianocursus voor beginners en gevorderden.
Van € 37,- p/m voor € 15,95 p/m

Bekijk aanbieding
Accu Revisie Programma
Accu Revisie ProgrammaLeer hoe je je oude accu's reviseert waardoor je ze weer kunt hergebruiken en zo geld bespaard. Je leest in dit boek vele handige tips voor allerlei soorten en allerlei verschillende types accu's. Inclusief levenslange updates.
Van € 99,- voor € 47,-

Bekijk aanbieding
Fred’s bouwtekeningen
Fred’s bouwtekeningenDit pakket bevat meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen en projecten waarbij voor elk project er tevens een handleiding en materiaallijst is toegevoegd. Dit voorkomt het aanschaffen van overbodige materialen en zorgt ervoor dat doe-het-zelvers van ieder niveau de projecten eenvoudig en stapsgewijs in elkaar kunnen zetten. Daarnaast zijn alle bouwtekeningen per categorie ingedeeld waardoor je snel jouw gewenste project zult vinden.
Van € 297,- voor € 67,-

Bekijk aanbieding
Kippengids - Zelf een kippenhok maken
Kippengids - Zelf een kippenhok makenIn De Kippengids vind je een verzameling van 18 bouwtekeningen voor verblijven voor kippen. Deze kun je vervolgens zelf in elkaar knutselen. Bij elke tekening vind je een materiaallijst zodat je goed voorbereid naar de bouwmarkt kunt gaan om alles wat je nodig hebt in één keer in te slaan. Je kunt de maten van een kippenhok zelf omrekenen als je een bepaald model wilt maken maar hiervoor meer of minder ruimte hebt dan in de tekening staat aangegeven.
Van € 37,- voor € 17,-

Bekijk aanbieding
Backpackgids Australië
Backpackgids AustraliëAlles over backpacken in Australië.
Van € 68,95 voor € 27,95

Bekijk aanbieding
Backpackgids Azië
Backpackgids AziëAlles over backpacken in Azië.
Van € 120,95 voor € 27,95

Bekijk aanbieding
Backpackgids Zuid-Amerika
Backpackgids Zuid-AmerikaAlles over backpacken in Zuid-Amerika.
Van € 68,95 voor € 27,95

Bekijk aanbieding