Hondenboeken

Je hond is je beste vriend, met die gedachte nemen veel mensen een dier in huis. Maar elk hondenras heeft zo weer zijn eigenaardigheden. Als je daar niet goed mee omgaat, dan kan de relatie met je hond zomaar omslaan in een hoop ergernis. Daarom is het verstandig vooraf uit te zoeken of de Duitse Herder wel past bij jouw thuissituatie en of een Beagle wel houdt van jouw manier van leven. Al deze informatie vind je in deze uitgebreide collectie over bijna elke hondenras. Je weet hoe je de juiste fokker kiest, leert hoe je je hond naar je toe laat komen zonder te moeten schreeuwen en ontdekt hoe je ervoor zorgt dat hij niet blaft als je even niet thuis bent. Lees vooraf hoe je om gaat met die kleine puppy die net bij jullie thuis is gekomen, zodat je alles weet over de juiste opvoeding. Maar ook als je al jaren lang als baasje door je hond wordt uitgelaten, helpen deze hondenboeken je zeker om weer dikke vriendjes met je hond te worden.

Beagle geheimen
Beagle geheimenVoor 37 euro koop je een boek van wel 219 pagina’s met informatie. En dat is heel veel informatie. Echt alles wat je over een Beagle wilt weten, lees je in de Beagle geheimen. 219 pagina’s lijkt veel, maar je leest ze zo weg. Het boek is makkelijk en leuk om te lezen, met mooie foto’s en verhaaltjes. De indeling is overzichtelijk en logisch, je vindt gemakkelijk terug wat je zoekt.
Van € 96,75 voor € 37,-

Bekijk aanbieding
Border Collie Geheimen
Border Collie GeheimenEen boek vol met informatie, tips en trucs voor een goede opvoeding van je Border Collie. Het hele leven van de Border collie wordt stap voor stap beschreven waardoor je goed geslagen ten ijs komt. Je bouwt met de tips in dit boek een mooie relatie met je hond kan op en voorkomt teleurstellingen.
Van € 96,75 voor € 37,-

Bekijk aanbieding
Chihuahua Handboek
Chihuahua Handboek Het Chihuahua handboek telt 49 pagina’s en is een digitaal boek. Na de inleiding met het verhaal van Peter, de schrijver, kom je bij de inhoudsopgave, die de hoofdstukken aangeeft met foto’s van chihuahua’s. Aan het einde van elk hoofdstuk krijg je nog even een samenvatting of een actieplan, belangrijke termen zijn vetgedrukt of cursief, zodat je snel en makkelijk informatie terugvindt. Er is nog een extra bonus, een e-boek met 101 tips over probleemgedrag, met onder andere links naar korte video’s.
Van € 96,75 voor € 37,-

Bekijk aanbieding
Complete Handboek Voor De Franse Bulldog
Complete Handboek Voor De Franse BulldogHet e-book van Piet de Wit bevat alles wat je over het ras Franse Bulldog wilt weten. De geschiedenis komt aan bod, en de uiterlijke kenmerken van het ras. Daarnaast krijg je tips voor het vinden van een goede fokker. Waar moet je op letten als je een fokker bezoekt? Het gaat dan niet alleen om de hygiëne ter plaatse, maar ook over hoe de fokker met de dieren omgaat. Zitten ze niet in afzondering, zijn de hokken ruim en schoon? Maar bovenal drukt de schrijver je op het hart de pups en de ouderdieren goed te bekijken. Zijn ze benaderbaar, zien ze er goed uit? Geen verwondingen, vieze oogjes of slechte vachten? Dit zijn allemaal kenmerken die kunnen wijzen op ongezonde honden.
Van € 96,75 voor € 37,-

Bekijk aanbieding
Complete Handboek voor de Jack Russell
Complete Handboek voor de Jack RussellHet complete handboek voor de Jack Russell is een zeer compleet werk. Je vindt hierin alle informatie over het ras. Hoofdstuk 1 geeft algemene informatie over het ras Jack Russell. Onder andere lees je hier meer over het uiterlijk en het karakter van dit hondenras. In hoofdstuk 2 krijg je tips over de aankoop van een Jack Russell. Uiteraard geeft de schrijver het advies om naar een geregistreerde fokker te gaan. Niet alleen voor Jack Russells, maar ook voor alle andere rassen geldt dat er veel malafide fokkers en handelaren zijn. Als je daarmee in zee gaat loop je een groot risico om een zieke hond te kopen of een hond die later erfelijke afwijkingen blijkt te hebben. Let er bij aanschaf in ieder geval op dat de hond een chip heeft en dat deze correct is geregistreerd. Dit is in Nederland verplicht.
Van € 96,75 voor € 37,-

Bekijk aanbieding
Duitse Herder handboek
Duitse Herder handboekMet dit boekhaal je een hele hoop informatie in huis, die je anders moeilijk op het internet kan vinden. Je hebt alles in een keer bij de hand, klaar voor nog een kleine check voor je met je hond de deur uit gaat. Veel van de tips zijn direct toepasbaar en vereisen maar een kleine aanpassing in jouw, gedachten, je houding en je gedrag.
Van € 96,75 voor € 37,-

Bekijk aanbieding
Golden Retriever geheimen
Golden Retriever geheimenHet e-book Golden Retriever Geheimen is bedoeld voor mensen die overwegen dit hondenras aan te schaffen of die al een retriever hebben maar graag meer willen weten over het karakter en de gezondheid van hun huisgenoot. Daarnaast gaat het boek uitgebreid in op hoe je je hond goed opvoedt en hoe je van hem of haar een vriend voor het leven maakt. Golden Retrievers zijn zeer betrouwbare honden die hun baas en zijn gezin door dik en dun zullen beschermen en helpen waar ze maar kunnen.
Van € 74,- voor € 37,-

Bekijk aanbieding
Het grote puppyboek
Het grote puppyboekLeer de professionele techniek die het trainen van je pup makkelijk maakt. Voorkom fouten die achteraf nog moeilijk af te leren zijn. Krijg een fantastische band met je hond. Leer je kinderen op een correcte manier om te gaan met je puppy. Leer je hond om alleen te blijven zonder dat hij constant zit te blaffen.
Van € 37,- voor € 27,-

Bekijk aanbieding
Labradoodle Geheimen
Labradoodle GeheimenLabradoodle geheimen is geschreven voor eigenaren van een labradoodle, maar ook voor diegenen die denken een labradoodle aan te schaffen via een fokker of het asiel. Wil je van je trouwe viervoeter een gehoorzame en gezonde hond maken, dan geeft dit boek je alle tips die je nodig hebt. Heeft je hond last van probleemgedrag, zoals opspringen, binnen plassen en blaffen, heb je van alles geprobeerd dit op te lossen en blijft je hond het doen? Dan kan dit boek je de juiste tips en trucs geven. Neemt je hond een loopje met je? Met dit boek leer je hem aan te moedigen en te corrigeren, zodat je jullie hele leven samen kan genieten van een goede relatie met een sociale en blije hond.
Van € 96,75 voor € 37,-

Bekijk aanbieding
Labrador Handboek
Labrador HandboekJe wilt een puppy in huis halen en denkt aan een labrador of je hebt al een labrador pup en wil deze goed opvoeden en leren luisteren, zodat hij niet de hele dag blaft of tegen je op springt. Dan vind je in dit boek de juiste tips en trucs. Heb je van alles geprobeerd om het gedrag van je labrador te verbeteren, maar trekt hij nog steeds aan de lijn? Dan is dit handboek zeker iets voor jou.
Van € 80,95 voor € 37,-

Bekijk aanbieding