Home » Reviews » Geld verdienen en Marketing » Affiliate Marketing Meesterschap review

Affiliate Marketing Meesterschap review

Leestijd: 11 minuten

Affiliate Marketing Meesterschap is een cursus waarin je leert geld te verdienen met je website. De cursus is gemakt door Robert Jansen. Deze cursus is ontstaan uit de Affiliate Marketing Domination. Dit was een soortgelijke cursus die Robert samen met een collega had gemaakt, deze collega is er mee gestopt en toen is Robert alleen verder gegaan en heeft hij de naam van de cursus gewijzigd van Affiliate Marketing Domination naar Affiliate Marketing Meesterschap.

In deze review vertel ik wat Affiliate Marketing Meesterschap precies is en wat je allemaal krijgt. Ook deel ik mijn ervaring zodat jij na het lezen van deze review of Affiliate Marketing Meesterschap wat voor jouw is.

Wat is Affiliate Marketing Meesterschap?

Affiliate Marketing Meesterschap bevat alles wat je nodig hebt om geld te gaan verdienen met jouw website. Je promoot op je website producten of diensten van anderen en iedere keer dat je wat verkoopt ontvang je een commissie hierover. Dit kan een vast bedrag zijn of een bepaalde percentage van het verkoopbedrag. Als jij op je website meer producten aanbied kan dit behoorlijk oplopen. Met noemt dit Affiliate Marketing. Ik vertel je verderop in deze review hoe je begint met Affiliate Marketing.

Wie is Robert Jansen?

Robert JansenRobert Jansen is iemand die zich al jaren bezig houdt met affiliate marketing. Hij is hier heel succesvol in. Hij heeft meerdere websites waarop hij producten van anderen promoot. Deze websites zijn inmiddels heel succesvol, met zijn websites verdient Robert namelijk wel 20.000 euro per maand.

Een van de belangrijkste redenen waarom Robert dit is gaan doen is vrijheid. Vrijheid is namelijk wat je hebt als je van affiliate marketing kan leven. Je werkt dan niet meer voor een baas, je verdient je geld met je eigen websites. Het mooie is dat je aan je websites kunt werken wanneer jij dat wilt. Je kan dit namelijk helemaal vanuit huis doen of vanuit welke plek dan ook. Hiervoor heb je alleen een computer of laptop met een internetverbinding nodig. Je bepaald dus zelf wanneer je werkt en wanneer je andere leuke dingen doen. Je hoeft geen rekening te houden met anderen.

Dit is wat Robert ook aansprak, de vrijheid die je hebt als je van affiliate marketing kan leven. Robert kan hier inmiddels ruimschoots van leven. Dit wil hij ook met anderen delen. Daarom besloot hij hier een cursus voor te maken die toegankelijk is voor iedereen. In eerste instantie deed hij dat samen met een collega en maakten ze de cursus Affiliate Marketing Domination. De collega is er inmiddels mee gestopt. Robert is erg gedreven in het affiliate vak  en ging zelf verder. Hij doopte de naam van de cursus om tot Affiliate Marketing Meesterschap.

Dat Robert zo succesvol is is niet zomaar aan komen waaien. Hij heeft zich 5 jaar lang volledig gefocust op zijn websites om dit te bereiken. Geld komt nu eenmaal niet zomaar aanwaaien, daar moet je wel wat voor doen. Wat je daar voor moet doen leer je in Affiliate Marketing Meesterschap.

Geld verdienen met affiliate marketing

Je promoot met affiliate marketing dus producten en diensten van anderen op je eigen website. Je hoeft deze producten of diensten niet zelf te hebben. Ook hoef je deze producten of diensten niet af te leveren bij de koper of service te bieden, dat moet de verkoper namelijk doen. Je bent dus een tussenschakel tussen de klant en de verkoper. De verkoper heeft als voordeel dat die zelf zijn of haar producten niet hoeft te promoten, dat doe jij, jij zorgt voor de bezoekers op je site.

Wanneer een bezoeker besluit het product of de dienst die jij promoot te kopen klikt deze op de button die je op je site hebt geplaatst. Dus je schrijft een artikel over het product of de dienst en plaatst daar buttons bij. Aan deze buttons zit een link gekoppeld die jouw persoonlijke code bevat zodat men weet dat de verkoop via jouw site was en jij dus de commissie ontvangt. Na het klikken op de button wordt de bezoeker doorgestuurd naar de site van de verkoper waar de daadwerkelijke koop wordt gedaan, dit verzorgt de verkoper dus. De verkoper zorgt er ook voor dat het product of de dienst bij de koper afgeleverd wordt, en geeft de service.

Om dat jij alleen promoot hoef je je niet druk te maken om de aflevering en de service. Het enige waar je voor moet zorgen is dat je genoeg bezoekers op je site krijgt en dan ze op de buttons gaan klikken. Hoe je dat doet is wat je in Affiliate Marketing Meesterschap leert.

Welke producten of diensten kan je promoten?

Er zijn duizenden producten en diensten die je kan promoten. Heel veel bedrijven hebben een zogenaamd partnerprogramma waar je je bij aan kan melden om hun product te promoten. Ook grote bedrijven als Bol.com, Coolblue en Amazon hebben die.

Daarnaast zijn er ook nog affiliate netwerken, deze netwerken brengen de verkopers en de promotors samen. Bij zo’n netwerk kun je kiezen uit een heleboel producten of diensten die je kan promoten, het netwerk zorgt voor de administratieve afhandeling en jouw uitbetaling. Bekende affiliate netwerken in Nederland en België zijn Daisycon, Awin, Paypro en Tradetracker.

Je gaat op je website artikelen schrijven over de producten die je promoot. Het is daarom aan te raden om producten te promoten waar je een bepaalde feeling mee hebt en waar je wat van af weet. Dat schrijft makkelijker. Men noemt dit een niche kiezen. Een niche is dus een bepaalde productgroep. In Affiliate Marketing Meesterschap leer je welke producten of diensten je het beste kan promoten, hoe je je aanmeldt bij affiliate netwerken en waar je allemaal op moet letten.

affiliate marketing meesterschap

Waar bestaat Affiliate Marketing Meesterschap uit?

Affiliate Marketing Meesterschap is de nummer één cursus voor iedereen die geld wil verdienen met een website. De cursus bevat meer dan 15 uur aan videomateriaal, er is 24/7 support, groepscoaching en verschillende andere onderdelen. Je leert stap voor stap alles wat je moet weten over affiliate marketing. Van kleinere dingen zoals het inschrijven bij de KVK tot uitgebreide zaken zoals het maken van een eigen website. In 8 modules legt Robert alles stap voor stap uit.

De cursus is zo opgezet dat deze zeker ook geschikt is voor beginners. De videotraining is zeer uitgebreid. Je gaat dus je eigen websites maken en je leert hoe je daar producten van anderen op zet waarmee je commissies gaat verdienen. Er wordt uitgelegd waar je deze producten precies kan vinden en hoe je deze op je website plaatst. Ook wordt verteld hoe je website moet vullen. Dat doe je door artikelen te schrijven over deze producten. In deze artikelen promoot je de producten. Bij het artikel komen buttons te staan waarmee de bezoekers het product kan kopen en jij je commissie ontvangt. Men noemt deze buttons CTA’s wat staat voor Call to action.

Je leert hoe je je website optimaliseert om zo hoger in Google te komen en dus meer bezoekers te krijgen. Want hoe meer bezoekers je hebt hoe groter de kans is dat je wat verkoopt.

Besloten community

Naast de uitgebreide videotrainingen is er ook een besloten community. Alleen leden van Affiliate Marketing Meesterschap hebben toegang tot deze community. In deze community, wat een soort forum is, kun je vragen stellen aan Robert en aan medecursisten. Ook kun je ervaringen en resultaten delen zoals bijvoorbeeld je eerste commissies. Naast dat je wat van Robert leert leer je zo ook van je medecursisten. Door alles met anderen te bespreken en adviezen te krijgen wordt het nog makkelijker om succes te bereiken.

Robert is zelf ook dagelijks in de community aanwezig om jou te begeleiden. Hij beantwoordt je vragen als je er even niet uitkomt.

Bonussen bij Affiliate Marketing Meesterschap

Behalve de videotraining en community ontvang je ook nog een aantal bonussen. Dit zijn aanvullende cursussen waarin je zaken leert als hoe richt ik een bedrijf op? Hoe ga ik snel veel geld verdienen? En verder wordt er aandacht besteed aan het bijhouden van je administratie want dat is ook nodig en ook aan juridische zaken wordt gedacht. Achter de schermen kun je meekijken hoeveel geld Robert verdient. Deze bonussen zijn een zeer waardevolle aanvulling op de videotraining en de community. Ik benoem de bonussen nu even apart.oe ga ik snel veeeeeeH

Maak je business passief

Het is mogelijk om met het verdienmodel van affiliate marketing een bij 100% passief inkomen op te bouwen. Als alles eenmaal goed loopt kun je zelfs op de automatische piloot geld verdienen. Misschien klinkt dit een beetje ongelofelijk, maar toch is het waar. Als je website eenmaal veel bezoekers heeft zullen er iedere dag bezoekers komen, dus ook als je bijvoorbeeld 2 weken op vakantie bent of ’s nachts als je slaapt. Men kan immers 24 uur per dag, 7 dagen per week de producten die jij promoot bestellen.

Case study

Robert neemt jou in deze bonus mee in een echte casy study. Dat is een website waarop producten gepromoot worden en jij gaat meekijken hoe dat allemaal precies in z’n werk gaat. Robert doet dit volgens zijn eigen methode, je ziet letterlijk alles wat Robert doet en waarom hij dat doet. Ook deelt Robert de resultaten van deze casy study. Je kijkt dus mee over de schouders van een expert. Dit is iets wat echt uniek is, je ziet dit nergens anders terug.

Zakelijke en juridische gids

De derde bonus is een zakelijk en juridische gids. In deze gids leer je zaken als hoe moet je je inschrijven bij de KVK of bij de bedrijfsadministratie in België. Alle administratieve n juridische aspecten die bij affiliate marketing horen komen aan bod. Misschien soms wat saaie kost want je wilt je immers met je website bezig houden maar wel dingen die noodzakelijk zijn om te weten.

Aanvullende Mastersclasses

Robert is zijn cursus Affiliate Marketing Meesterschap continue aan het ontwikkelen. Dit is een onderdeel waar hij nog mee bezig is, het gaat geweldig worden zegt hijzelf. Het gaat hier om aanvullende masterclasses, dat zijn zeg maar een soort mini cursussen waarin je door experts wegwijs wordt gemaakt in hun vakgebied. Zo staat er bijvoorbeeld een masterclass over handelen in crypto op de planning. Andere onderwerpen die hier behandeld zullen worden zijn vastgoed, beleggen en andere vormen om geld te verdienen. Met dit deel van cursus is Robert dus nog bezig.

Voor wie is de cursus geschikt?

Affiliate Marketing Meesterschap kopenDe cursus is voor iedereen geschikt maar je moet wel een bepaalde mentaliteit hebben. Affiliate marketing is namelijk een lange termijn strategie. Als je net begint en je gaat je website maken zul je nog geen geld verdienen. Je moet de website steeds verder opbouwen en uitbreiden zodat deze meer bezoekers krijgt. Dat is een proces wat tijd kost. Hoe snel dat gaat hangt af van jouw inzet en hoeveel jij aan je website werkt. Hoe meer je er aan werkt hoe sneller je website zal groeien en hoe meer bezoekers je krijgt.

Het is belangrijk dat je bereidt bent om te leren en om door te zetten. Geduld is iets wat zeker belangrijk is. In het begin werk je aan je site en verdien je nog niets, dat is niet motiverend, daarom moet je op de lange termijn denken. Op de lange termijn ga je succes krijgen en wordt het steeds makkelijker om geld te verdienen. Sommigen haken af omdat ze niet meteen succes zien, volhouden is noodzakelijk om succesvol te worden.

Affiliate Marketing Meesterschap is dus geschikt voor mensen met een goede motivatie en doorzettingsvermogen. Je moet open staan voor tips en adviezen en blijven geloven en investeren in het opbouwen van kennis er ervaring.

De voordelen en de nadelen van Affiliate Marketing Meesterschap

Alles heeft zijn voordelen en nadelen, ook affiliate marketing heeft dat. Affiliate Marketing Meesterschap is een uitgebreide cursus waarin je alles leert over affiliate marketing. Ik noem hier even de belangrijkste voordelen en nadelen.

Voordelen

 • Je kunt de cursus volgen wanneer en waar je wilt, alles staat online en kan op ieder gewenst moment en op iedere plaats geopend worden.
 • De cursus is in duidelijke taal geschreven en is daardoor voor iedereen goed te volgen.
 • Je krijgt levenslang toegang tot de cursus, de community en de bonussen.
 • De cursus bevat exclusieve onderdelen ter waarde van € 5.000,-
 • De informatie wordt altijd up-to-date gehouden.
 • Robert deelt zijn persoonlijke ervaringen en resultaten.

Nadelen

 • Je moet veel motivatie en doorzettingsvermogen hebben, het is een lange termijn strategie. Zonder de juiste mindset wordt je niet succesvol. In de cursus wordt hier overigens ook aandacht aan besteed.
 • Of je veel gaat verdienen kan niet worden gegarandeerd dat hangt af van jouw doorzettingsvermogen en je motivatie.
 • De investering kan redelijk zijn maar als het goed gaat lopen kun je deze weer snel terug verdienen.

Wat kost Affiliate Marketing Meesterschap?

Affiliate Marketing Meesterschap is dus een uitgebreide cursus waarbij je veel informatie ontvangt van Robert. Je leert alles wat je nodig hebt om je website tot een succes te maken en er geld mee te verdienen. Je betaald voor het volledig pakket € 497,- Dit is inclusief de community, de bonussen en levenslange toegang. Bij de prijs zit ook een groepscoaching inbegrepen, die is alleen al 500 euro waard.

Er is ook een niet goed geld terug garantie. Mocht de cursus je om bepaalde redenen niet bevallen dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen.

Affiliate Marketing Meesterschap doen of niet?

Persoonlijk heb ik goede ervaringen met deze cursus, vooral omdat deze zo uitgebreid is en alle aspecten van affiliate marketing behandeld worden. Ook vind ik de service erg goed, de begeleiding van Robert is uitstekend. De cursus bestaat nog niet zo lang, daarom zijn er op internet nog niet zoveel ervaringen van anderen te vinden.

Ik heb Affiliate Marketing Meesterschap uitgebreid besproken, je weet nu wat je er van kan verwachten. Mocht je willen beginnen met geld verdienen met je eigen website dan is deze cursus noodzakelijk. Om succesvol te worden moet je weten wat je doet en hoe je dit aan moet pakken, dat is wat je in deze cursus leert. Ook krijg je er 24/7 hulp service bij.

Affiliate Marketing Meesterschap is alles wat je nodig hebt om succesvol producten of diensten te promoten via je website en daar geld mee te gaan verdienen. Net als Robert is het mogelijk om zoveel te verdienen dat je daar van kan leven. Je kan dan net als Robert leven in vrijheid en niet meer afhankelijk van een baas zijn.

Wordt 100% vrij dankzij internet, bouw een passief inkomen op en laat je inkomen iedere maand groeien. Met Affiliate Marketing Meesterschap kan het.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de eCursus Affiliate Marketing Meesterschap?
Koop deze cursus dan nu via onze aanbieding.

Prijs: € 497,00
Product: e-Cursus Affiliate Marketing Meesterschap
Schrijver: Robert Jansen

Ga naar de kortingspagina

Veelgestelde vragen

Voor wie is de cursus geschikt?

Het is belangrijk dat je alleen met affiliate marketing begint wanneer je bereid bent te leren en energie in het proces te steken, geduld en doorzettingsvermogen zijn nodig om je doel te bereiken.

Hoe zit het met de prijs en service?

De prijs is inclusief een heleboel handige extra onderdelen en 24/7 service. Robert Jansen helpt jou persoonlijk om te groeien met je business en je krijgt wekelijks ondersteuning van een actieve community met enthousiaste leden.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je krijgt levenslang toegang tot het platform.

Onze beoordeling

Affiliate Marketing Meesterschap

€ 497,-
9.7

Prijs

9.0/10

Kwalititeit

10.0/10

Support

10.0/10

Voordelen

 • Je kunt de cursus vanuit huis volgen, alles staat online en kan geopend worden wanneer jij wilt
 • De cursus bevat geen lastige taal of onnodige informatie
 • De cursus bevat exclusieve onderdelen ter waarde van meer dan €5.000
 • Zeer up-to-date en relevantie informatie

Nadelen

 • Succes is uiteraard niet gegarandeerd en hangt samen met jouw motivatie en doorzettingsvermogen
 • De investering is redelijk hoog