Home » Geld verdienen & ondernemen cursussen » Affiliate Marketing Revolutie review + korting

Affiliate Marketing Revolutie review + korting

De Affiliate Marketing Revolutie is in Nederland heel bekend. Er zijn maar liefst meer dan 10.000 leden. Daarmee is de Affiliate Marketing Revolutie grootste cursus van Nederland. De maker van deze cursus is Jacko Meijaard. Jacko verdient momenteel heel veel met affiliate marketing wel enkele tienduizenden euro per maand. In deze cursus legt hij stap voor stap hoe het allemaal werkt zodat ook jij kunt gaan verdienen met affiliate marketing. Je kunt hier veel geld mee verdienen. Zelf doe ik ook al jaren aan affiliate marketing en verdien daar ook duizenden euro per maand mee. Nog niet zoveel als Jacko maar zeker een heel mooi bedrag.

Je kunt met affiliate marketing dus een maandinkomen opbouwen, een heel royaal maandinkomen zelf. Veel meer dan dat je bij je baas verdient. In deze review leg ik uit hoe het werkt en vertel ik je ook mijn persoonlijke ervaringen.
Trouwens mocht je willen starten hiermee, er is nu een hele mooie aanbieding. Je kan de Affiliate Marketing Revolutie nu kopen met maar liefst 84% korting. Onderaan deze pagina vind je een aanbieding om van deze actie gebruik te maken. Wil je eerst meer weten? Ik ga je in deze review alles over deze cursus vertellen ook mijn eigen ervaringen.

Maak nu gebruik van de aanbieding

Affiliate Marketing Revolutie Wat is dat?

marketingEr wordt iedere maand heel veel in Google gezocht naar de Affiliate Marketing Revolutie. Dit is namelijk een cursus waarin je stap voor stap leert om een passief inkomen op te bouwen. Dat doe je met je eigen website. Je leert in deze cursus hoe je deze website opzet. Heb je niet veel verstand van websites maken dan is daar een mooie oplossing voor namelijk het Marketheme. Dit is een kant en klaar systeem waar ik je straks meer over vertel.

Er zijn veel manieren waarop je online geld kunt verdienen. We noemden hier op aanbiedingengids al beleggen en crypto waar ook reviews over staan op deze site. Affiliate marketing is een bekende manier om online geld te verdienen. Deze manier bestaat al jarenlang. Echter niet iedereen kent affiliate marketing en dat is mooi, want dan is er immers minder concurrentie.

Hoe werkt het?

Eigenlijk werkt affiliate marketing eenvoudig. Je moet eerst een website bijvoorbeeld een blog hebben waarop je regelmatig artikelen plaatst. In deze artikelen kun je producten of diensten van anderen promoten. Dit zijn producten of diensten van bedrijven die een affiliate programma hebben. Iedere keer dat jij via jouw website een product of dienst verkoopt krijg  je daar een commissie voor. Het verschilt per product hoeveel dat is. Er zijn producten waar je een paar euro commissie krijgt maar ook producten waar je 500 euro of zelf meer per verkoop ontvangt.

Het werkt met een speciaal systeem. Dit systeem registreert het iedere keer wanneer jij een product verkoopt. Zo worden jouw verkopen en verdiensten bij gehouden. Hoe meer producten je verkoopt hoe meer commissies je gaat ontvangen en hoe meer je dus verdient.

Om te kunnen beginnen met affiliate marketing moet je wel weten hoe het werkt. Je kunt het zelf gaan proberen maar zonder de juiste kennis wordt dat lastig. De meeste mensen houden dat niet vol en stoppen na enkele maanden. Ze denken dan dat het niet werkt. Maar het werkt wel degelijk! Dat ga je leren in deze cursus de Affiliate Marketing Revolutie. In deze cursus wordt alles duidelijk uitgelegd door middel van duidelijke video’s.  Zo leer je stap voor stap een succesvolle website op te bouwen voor affiliate marketing. Er zijn verschillende module in de cursus. In iedere module leer je een bepaald onderdeel. Verder in deze review vertel ik je meer over deze modules.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko MeijaardVoordat ik verder ga met de Affiliate Marketing Revolutie vertel ik je eerst meer over de maker van deze cursus Jacko Meijaard. Jacko is al meer dan 10 jaar actief in de online wereld. En wel met affiliate marketing. Hij volgde een studie maar hij kwam er al snel achter dat dit niets voor hem was. Daarom besloot hij te beginnen met affiliate marketing. De mensen in zijn omgeving zoals zijn familie en vrienden vonden dat maar vreemd. Die dachten daar kan je toch nooit wat mee verdienen, je kan beter een gewone baan zoeken zeiden ze.

In het begin wist Jacko nog niet veel van affiliate marketing, dat moest hij nog leren, net zoals iedereen dat eerst moet leren. Hij was nieuw voor hem maar hij bleef doorgaan, hij was er van overtuigd dat dit ging werken. En dat klopte ook. Zijn website groeide almaar door en kreeg steeds meer bezoekers. Doordat hij meer bezoekers kreeg ging hij ook meer verdienen, want zo werkt dat. Jacko bleef steeds alles uitbreiden. Zijn verdiensten bleven dan ook oplopen. Zelf zover ver dat hij soms meer dan 30.000 euro per maand verdient!

Met 10 jaar ervaring weet Jacko natuurlijk precies hoe affiliate marketing werkt. Natuurlijk ging het hem niet altijd voor de wind. Toen dacht hij wel eens had ik maar een coach die mij hier in kan begeleiden. Maar die was er toen niet. Jacko besloot toen om te gaan starten met de Affiliate Marketing Revolutie. In deze cursus coacht hij zelf anderen. Ook jij kunt door hem gecoacht worden. Je leert in de Affiliate Marketing Revolutie hoe je een succesvolle website maakt voor affiliate marketing. Je leert ook hoe je dit allemaal uit kunt breiden en uitbesteden zodat jij kunt genieten van je verdiende commissies.

Is Jacko Meijaard wel betrouwbaar?

Dat is ook een belangrijke vraag. Voordat je aan deze cursus begint wil je natuurlijk wel weten of het betrouwbaar is. Jacko deelt foto’s en screenshots, hij geeft persoonlijke informatie, dit geeft aan dat hij betrouwbaar is. Iemand die niet zo betrouwbaar is gaat geen persoonlijke informatie of foto’s van zichzelf delen.

Op 12 maart 2018 heeft Jacko een interview gehad in het AD. In dit interview vertelde hij alles over zijn cursus en zijn achtergrond. Hij verteld hoe hij is begonnen en hoe zijn werkweek er uit ziet.
Jacko heeft ook een eigen podcast. In deze podcast deelt hij veel waardevolle tips en vertelt hij van alles over affiliate marketing. Deze podcast kun je beluisteren op Spotify en Soundcloud. Ook is hij actief op social media zoals op Youtube en Instagram. Uit dit bovenstaande blijkt wel dat Jacko betrouwbaar is. Dat is overigens ook mijn persoonlijke ervaring met hem waarover ik je straks meer vertel.

Wat is de betrouwbaarheid van de Affiliate Marketing Revolutie?

Ik heb je verteld dat Jacko een betrouwbaar persoon is, maar hoe zit het met zijn cursus? Hij kan zijn dat je nog twijfelt of deze cursus wel echt werkt. Er zijn namelijk meer cursussen over affiliate marketing en die zijn niet allemaal even betrouwbaar. Er wordt dan soms beloofd dat je in korte tijd veel geld gaat verdienen. Het ontbreekt dan aan duidelijkheid en betrouwbaarheid. Men deelt dan ook geen persoonlijke informatie zoals Jacko wel doet. In deze cursus de Affiliate Marketing Revolutie ga je leren hoe het allemaal wel moet!

Zelf ben ik jaren geleden al met affiliate marketing begonnen, toen bestond de cursus van Jacko nog niet en heb dus veel zelf moeten ontdekken. Toch heb ik de Affiliate Marketing Revolutie aangeschaft en daar heb ik zeker geen spijt van. Je leert er zoveel van, ook de ervaringen van Jacko en de andere leden zijn zeer leerzaam. Daarnaast is er nog een uitgebreid forum waar ook veel informatie van andere leden op staat en waar je vragen kunt stellen. Dus ook voor gevorderden is de Affiliate Marketing Revolutie zeker aan te raden. Ik ben er achter gekomen dat de Affiliate Marketing Revolutie zeker een betrouwbare, eerlijke cursus is.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

affilate marketing revolutieIn vergelijking met andere cursussen in online geld verdienen zoals de Trading Navigator Methode (beleggen), de SMMB Masterclass (social media bureau opzetten) en de Bol Masterclass (succesvol leren verkopen op bol.com) is de Affiliate Marketing Revolutie goedkoop. Waar andere cursussen al gauw 1000 tot 2000 euro kosten betaal je voor de Affiliate Marketing Revolutie maar 47 euro. Jacko heeft deze cursus bewust goedkoop gehouden en daar heeft hij een aantal redenen voor. Zo komt een groot deel van zijn inkomsten uit zijn affiliate websites. Daarom kan hij deze cursus goedkoop houden en zo meer mensen helpen. Jacko bied naast deze cursus ook persoonlijke coaching aan, daar hangt wel een hoger prijskaartje aan. Verder op vertel ik je meer hierover.

Ook raad Jacko in zijn cursus diensten van anderen aan, zoals een wordpress thema (Marketheme), hosting, affiliate netwerken en e-mailmarketing programma’s aan. Hier ontvangt hij commissies voor en verdient hij ook weer aan waardoor de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie laag kan blijven. Nu zal niet iedereen deze diensten van anderen afnemen, maar een groot deel doet dat wel. Je kan ook zelf je domeinnaam en webhosting regelen en je eigen wordpress site opzetten maar dat is meer werk en daarvoor zul je eerst kennis over op moeten doen. Dus dankzij de punten die ik noemde kan Jacko de prijs voor de Affiliate Marketing Revolutie laag houden.

De voordelen en de nadelen

Voor de Affiliate Marketing Revolutie heb je geen voorkennis nodig. De cursus is voor beginners. Alles wordt duidelijk uitgelegd ook wanneer je nog niets van affiliate marketing af weet. Een andere voordeel is dat je geen technische kennis nodig hebt, je kunt zo aan de slag.
De cursus wordt regelmatig geupdate zodat je voorzien wordt van de nieuwste informatie en dat alle info klopt.
Het is allemaal overzichtelijk ingedeeld. De indeling van de video’s is duidelijk en ook wordt aangegeven waar je gebleven bent zodat je de volgende keer vanuit dat punt weer verder kunt.
Er is ook een uitgebreid forum waar je toegang tot krijgt. In dit forum zitten niet alleen beginners maar ook experts. Deze experts hebben al jarenlange ervaring met affiliate marketing. Je kunt hier vragen stellen als je ergens niet uitkomt.

Een nadeel kan zijn dat men soms denkt even snel rijk te worden met affiliate marketing. Er staan ook reviews en blogs op internet waarin dat verteld wordt. Ik heb zelf ook jarenlange ervaring met affiliate marketing en het is zeker niet iets waarmee je even snel geld gaat verdienen. Op de lange termijn ga je wel verdienen, dat kan behoorlijk oplopen. Er zijn mensen, waaronder ikzelf, die zoveel verdienen met affiliate marketing dat je daar zeer gemakkelijk van kan leven. Ook op het forum zijn deze er.

Wat leer je allemaal?

De affiliate Marketing Revolutie is een training. De training bevat verschillende video’s die door Jacko Meijaard gemaakt. In deze video’s wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een affilate website maakt en hoe je daar mee kan gaan verdienen. Je kan aan de cursus werken wanneer jij dat wilt. Het is een online cursus en dus 24 uur per dag bereikbaar.

Als je eenmaal een website gemaakt hebt en je hebt daar reviews of blogartikelen op geplaatst kun je producten of diensten van anderen gaan promoten. Iedere keer dat je iets verkoopt ontvang je een commissie. Dit kan een vast bedrag per verkoop zijn of een percentage van de verkoopprijs. Dan ga je dus geld verdienen met je website. Het mooie is dat je website 24 uur per online staat, dus er kunnen altijd bezoekers komen die iets kopen. Ook als je iets anders aan het doen bent of op vakantie bent gaat dat gewoon door. Zoals je ziet is dit een zeer goed verdienmodel.

Ik ga nu de cursus stap voor stap bespreken zodat jij weet wat je gaat leren en hoe het werkt. Zo kun je beter beslissen of het iets voor jou is.

affiliate marketing revolutie cursus

Inspiratie en Motivatie

De eerste module heet ‘Start hier’, dit is een introductie van de cursus. De tweede module heet ‘Inspiratie en motivatie’. Het is zeer aan te raden om deze module eerst door te nemen voordat je in de derde module daadwerkelijk met affiliate marketing gaat beginnen. Om alles vol te houden is veel doorzettingsvermogen en motivatie nodig. Velen stoppen na enkele maanden omdat ze nog niets verdient hebben. Dit is echter heel normaal als je met affiliate marketing begint. Je gaat pas op de lange termijn verdienen en vergt geduld en doorzettingsvermogen. Jacko verteld in deze video waarom het bij veel mensen niet lukt en wat jij moet doen om het wel te laten lukken.

Starten met affiliate marketing

In de derde module, die hier module 1 heet ga je daadwerkelijk beginnen met affiliate marketing. De eerste 2 modules waren ter voorbereiding. Jacko verteld je wat affiliate marketing precies inhoudt. Hij vertelt je welke producten je kunt promoten en via welke affiliate netwerken dat kan. Voor een website heb je domeinnaam nodig. Er wordt verteld hoe je een domeinnaam koopt en hoe je die aan je webhosting koppelt. De webhosting is een server die altijd met internet verbonden is waar jou website op staat.

Er zijn 2 mogelijkheden om je website te gaan maken. Het kan met WordPress, dat is een heel bekend systeem om websites te maken, maar dan moetje dat wel zelf doen. Een andere mogelijkheid is gebruik te maken van Marketheme. Marketheme is een kant en klaar systeem wat speciaal gemaakt is voor affiliate marketing. Jacko heeft dit systeem speciaal hiervoor laten ontwikkelen. Met dit systeem heb je geen technische kennis nodig en kun je direct aan de slag. Ook krijg je support bij dit systeem, als je even ergens niet uitkomt komt wordt je geholpen.
Op Marketheme kun je een abonnement nemen, dit kost € 67,- per maand. Dit lijkt wat duur maar hier ziet ook de webhosting en support bij in inbegrepen.

Je hoeft Marketheme overigens niet te gebruiken. In Affiliate Marketing Revolutie cursus zitten ook video’s waarin uitgelegd wordt hoe je een website maakt zonder gebruik te maken van Marketheme. Je website wordt dan gemaakt met WordPress, dit is het bekendste en meest gebruikte CMS systeem ter wereld. Op Youtube staan duizenden video’s over WordPress. Je hebt ook een wordpress thema nodig wat geïnstalleerd moet worden, in de video’s wordt uitgelegd hoe dat moet. Goede, veel gebruikte thema’s voor affiliate marketing zijn Generatepress en het Astra theme.

Website inrichten

Nadat in de vorige module de website aangemaakt is ga je nu leren hoe je deze inricht. Je leert hoe je pagina’s en berichten maakt. Ook leer je hoe je een navigatiemenu maakt, een logo instelt en hoe je links maakt. Er wordt ook aandacht besteed aan het schrijven van goede titels, dit heeft weer met de vindbaarheid van je site te maken.

In deze module worden ook de affiliate marketing netwerken besproken. Bij deze netwerken kun je jezelf aanmelden. Ook verkopers van producten hebben zich hier aangemeld. Je kunt op deze netwerken producten uitzoeken die je wil gaan promoten. Het affiliate marketing netwerk is een schakel tussen de verkopers en de promotors. Er wordt ook promotiemateriaal aangeboden wat je op je website kunt gebruikt. En het affiliate marketing netwerk zorgt ook voor de financiële afhandeling. Je wordt door hen uitbetaald als je iets verkocht hebt via je website. Je ook je statistieken bekijken. Bekende affiliate marketing netwerken zijn PayPro, Daisycon en Tradetracker.com, maar er zijn er nog veel meer. Je kunt ook producten promoten van bedrijven als bol.com of Coolblue.

Hoog scoren in Google

Dit is een belangrijke module. Want als je een website hebt met blogartikelen of reviews er op wil je natuurlijk ook dat er bezoekers komen. Velen stoppen veel tijd in het ontwerpen van de website, maar dit is veel belangrijker. Het ontwerp van je site kun je later altijd nog verbeteren of aanpassen. In het begin zul je weinig bezoekers hebben, dit is iets wat je op moet bouwen. Dit doe je met het schrijven van goede content. De content is de inhoud van je site, dus de blogartikelen of reviews. Ook afbeeldingen en eventueel het gebruik van video’s valt hier onder. Goede content zorgt er voor dat je meer bezoekers gaat krijgen. En hoe meer bezoekers, hoe meer de verdiensten worden.

Jacko legt je in deze module uit hoe je goede content maakt. Waar je op moet letten. En wat je moet doen om hoger in Google te komen. Je leert om alles te optimaliseren. Als je dit eenmaal onder de knie hebt kun je je steeds uitbreiden met goed content, hoe meer, hoe beter.

Website live zetten

Als je je website gemaakt hebt en er staat al content op moet de website live gezet worden zodat anderen deze ook kunnen zien. Deze module is kort maar wel belangrijk. Het live zetten van de website moet immers op de juiste manier gebeuren. Als dit niet goed gebeurt kan men je site niet vinden en verdien je dus niets. Nadat je je website live hebt gezet moet je nog steeds aan je site blijven werken en goede content blijven toevoegen.

Meten is weten

Als je website eenmaal live staat wil je ook weten wat er gebeurt. Je kunt meten hoeveel bezoekers je hebt en waar ze vandaan komen. Je kunt ook meten op welke woorden ze gezocht hebben om jouw site vinden. In het begin hoef je je hier nog niet zo mee bezig te houden, je site heeft dan immers nog niet veel bezoekers, dit moet eerst opgebouwd worden.

Bekende tools die gebruikt worden voor het meten zijn Google Search Console en Google Analytics. In de video wordt uitgelegd hoe dit werkt. Na enkele maanden zul je bezoekers gaan zien, dat is ook het moment waarop je meestal je eerste commissies ontvangt. Of je commissies ontvangt hangt natuurlijk ook af van de kwaliteit van jouw content. Hoe meer en hoe betere content jij maakt, hoe meer je kunt gaan verdienen en hoe eerder je eerste commissies komen. Het maken van goede content is dus heel belangrijk om te gaan scoren.

Puntjes op de i

In deze module wordt naar de laatste puntjes gekeken. Wellicht zijn er nog zaken die nog wat verder afgerond moeten worden. Als er zaken zijn waar je zelf niet uitkomt kun je een vraag daarover stellen in het forum van de Affiliate Marketing Revolutie. De leden van het forum kunnen jou dan verder helpen.

Ook worden er in de module nog een aantal zaken uitgelegd. Je leert hoe je goede call to action (CTA’s) schrijft. Dat zijn de knoppen waarop de bezoeker moer klikken om het product te kopen. Je leert ook hoe je categorieën maakt, breadcrumbs toevoegt en nog een aantal zaken.

Afronding

In deze module wordt terug gekeken op de vorige modules. Je leert ook nog enkele nieuwe dingen. Ook is er de mogelijkheid om een Clarity Call in te plannen. Dit is een gesprek waarin gekeken wordt of Jacko je persoonlijk kan coachen. Met zijn persoonlijke coaching kom je nog veel verder, maar daar hangt ook wel een prijskaartje aan. Ik vertel je verderop meer hierover.

De grijze instructievideo’s

Naast de blauwe modules zijn er ook nog een aantal grijze instructies video’s. Deze video’s zijn bedoeld voor diegenen die zelf hun website willen maken zonder gebruik te maken van het Marketheme. Je vindt hier handige tips en instructies. Mocht je met behulp van deze instructievideo’s zelf je website gaan maken dan is het zeker aan te raden om ook de blauwe modules te bekijken die ik net besproken heb. Het grootste deel van de informatie in de blauwe modules is ook van toepassing als je zelf je website gaan maken.

internetsuccesgids forum

Het forum van de Affiliate Marketing Revolutie

Als je de Affiliate Marketing Revolutie koopt krijg je ook toegang tot het forum. In de video’s die ik besproken heb leer je veel, maar misschien leer je in het forum nog veel meer. Mijn ervaring is van wel. Het is een community van alle leden. Ieder lid kan hier vragen stellen die beantwoord worden. De vragen kunnen ook beantwoord worden door de oudere, ervaren leden. Ook kan er iemand zijn die het zelf probleem als jou had en hier de oplossing deelt. Je vindt op het forum zeer veel tips en adviezen.

Om er zoveel leden zijn is dit forum dan ook heel uitgebreid. Het is niet alleen voor de beginnende cursist maar ook voor de ervaren leden zeer waardevol. Ook al ben ik al een tijdje bezig met affiliate marketing kijk ik steeds regelmatig op dit forum. Er zijn dikwijls nieuwe onderwerpen waar je weer van leert. Naast je vragen kun je hier ook je successen delen, dus je leest ook de successen van anderen. Verder kun je ook meepraten over software, tools, geldzaken en meer. Dit forum is een zeer waardevolle aanvulling op de video’s.

Ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie

Nu je weet wat de cursus inhoud ben je denk ik ook wel benieuwd naar hoe men deze cursus ervaart. De Affiliate Marketing Revolutie heeft nu meer dan 10.000 leden. Dit betekent dat er veel ervaringen op internet te vinden zijn. Op het forum is een onderdeel dat heet de Succes lounge, hierin kunnen leden hun ervaringen en successen delen met anderen. Ik kwam er maar ook op andere websites veel positieve ervaring tegen. Hier zijn staan er enkele.

Tom zegt: “De Affiliate Marketing Revolutie heeft mijn leven veranderd. Ik heb heel veel van Jacko geleerd en ook van de leden op her forum. Jacko komt betrouwbaar over. Zijn methode werkt prima!”

Juliette zegt: “Er zijn niet veel mensen die helemaal eerlijk en open over affiliate marketing zijn. Er wordt dikwijls gezegd dat je er snel geld mee verdient. Daardoor komt het soms onbetrouwbaar over. Jacko is daarentegen wel open en zegt waar het op staat. Hij legt je uit dat het niet zomaar aan komt waaien en verteld je precies wat je moet doen. Dankzij hem heb ik veel geleerd.”

Marcy zegt: “Ik twijfelde of ik dit wel moest doen. Maar ik wilde niet langer van 9 tot 5 blijven werken in mijn vaste baan. Ik besloot de stap te wagen en heb daar tot nu toe zeker geen spijt van. Ik ben nu enkele jaren bezig en heb mijn baan inmiddels op kunnen zeggen. Ik leef nu van affiliate marketing. Ik ben Jacko dankbaar voor alles wat hij geleerd heeft.”

Mijn ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie

Ik heb de Affiliate Marketing Revolutie begin 2020 gekocht. Er ging een wereld voor mij open. Ik leerde zoveel over deze wereld. Ik was al bekend met affiliate marketing en had ook wel eerder websites gemaakt met WordPress. Ik leerde hier wat ik allemaal kon promoten en hoe ik dit aan moest pakken. Ik heb alle video’s bekeken en alles gedaan zoals het uitgelegd werd. Hierdoor wist ik wat ik moest doen. En na een aantal maanden bezig te zijn kwamen de eerste commissies. Dit was in het begin tientjeswerk maar het geeft een goed gevoel als je gaat verdienen. Je merkt dan dat het werkt.

Nu ben ik een stuk verder. Ik heb mijn website uitgebreid met allerlei reviews en ben inmiddels ook een tweede website begonnen. Sinds kort is zelf de derde online gegaan. Ik ben vast besloten hiermee door te gaan. Wanneer je eenmaal gaat verdienen smaakt dit naar meer. Het geeft je ook een boost om verder te gaan. Het plan is om er van te gaan leven en dat gaat mij lukken. Ik hou net zolang vol totdat het zover is. Als het mij lukt kan jij dat natuurlijk ook. Gewoon alle adviezen en tips volgen. Het schrijven van de blogs was wel iets waar ik aan moest wennen, maar je kunt alles leren. Nu ik er een heleboel geschreven heb typ ik ze achter elkaar weg.

Clarity call

Ik heb ook een Clarity Call gehad en ben lid geworden van de 10k club. De leden van deze club krijgen persoonlijk coaching van Jacko. Hij geeft je advies op maat, dus gericht op jouw website. Hierdoor weet je wat je moet doen. Het succes werd hierdoor nog groter. Want immers als je advies krijgt van iemand met zoveel kennis en ervaring op het gebied van affiliate marketing kan het niet fout gaan. Ik heb mijn passie gevonden en kan het iedereen aanraden.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

De prijs van de Affiliate Marketing Revolutie is slechts 47 euro. Normaal gesproken is het duurder namelijk € 297,- maar er is nu een aanbieding waarmee je voor slechts 47 euro cursist wordt. Onderaan de review vind je deze aanbieding mocht je daar in geïnteresseerd zijn. Voor 47 euro krijg je toegang tot  de video’s die ik besproken heb en tot het forum. Dit is het grootste affilate marketing forum van Nederland en België waar iedereen tips deelt en elkaar helpt.

Als je dit vergelijkt met andere cursussen over affiliate marketing kunnen je wel stellen dat dit de goedkoopste is. Zeker gezien wat je allemaal krijgt voor dat geld. Er worden ook regelmatig evenementen georganiseerd waar jij als lid naar toe kan. Al kan dit in de coronatijd even niet.
Voor slechts 47 euro heb je de beste deal die je kunt vinden op het gebied van affiliate marketing.

Persoonlijke coaching

Ik noemde het al eerder, maar naast lid worden kun je ook nog eens persoonlijk gecoacht worden. Dit zit niet bij de 47 euro die ik noemde inbegrepen maar dit kun je apart er bij kopen. Dat is ook logisch want je kan natuurlijk niet voor 47 euro iemand persoonlijk gaan coachen.

Als je lid bent van de Affiliate Marketing Revolutie kun je een Clarity Call aanvragen. Je krijgt dan een telefoongesprek waarin uitgelegd wordt wat de persoonlijke coaching precies inhoud. De leden die persoonlijke coaching ontvangen zijn lid van de 10k club. De 10k club bestaat dus uit de leden die persoonlijk gecoacht worden door Jacko. Echter niet iedereen komt voor de 10k club in aanmerking. Tijdens de Clarity Call wordt gekeken of jij geschikt bent.

Een heel belangrijk aspect is hier bij dat jij de wil en het doorzettingsvermogen hebt om er een succes van te maken. Er hangt een prijskaartje aan de persoonlijke coaching daarom is doorzettingsvermogen heel belangrijk anders is het zonde van je geld. Als er een match is en jij bent geschikt krijg je aan het einde van de Clarity Call een aanbod om lid te worden van de 10k club. Uiteraard hoef je niet meteen te beslissen en kun je er eerst rustig over nadenken.

De Affiliate Marketing Revolutie doen of niet?

Ik heb je nu alles verteld over de Affiliate Marketing Revolutie. Je hebt gezien dat velen er goed geld mee verdienen. Tot die personen behoor ik nu zelf ook. Jou vraag zal nu zijn heb ik er wat aan?

In deze cursus vind je alle informatie die nodig is om met affiliate marketing te beginnen. Je leert alles vanaf het begin, dus als je nog niets van affilliate marketing af weet is deze cursus zeker geschikt. Alles is duidelijk geordend zodat je de juiste info makkelijk kan vinden. En kom je er niet uit dan is er nog het forum waar je je vragen kwijt kan. Gezien alles wat je krijgt van 47 euro kan ik je deze cursus van harte aanbevelen. En voor 47 euro kun je toch niet veel risico lopen. Ben je geïnteresseerd dan kun je nu gebruik maken van de onderstaande aanbieding en de Affiliate Marketing Revolutie voor 47 euro aanschaffen in plaats van de gebruikelijk 297. Dus pak deze kans!

Ga naar de aanbiedingspagina van de Affiliate Marketing Revolutie

Veelgestelde vragen

Wat kun je verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een compleet stappenplan die je helpt starten met het genereren van een inkomen via het internet middels affiliate marketing.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een betrouwbare, hard werkende internet ondernemer, die expert is in zijn vakgebied en oprecht anderen wil helpen bij het behalen van dezelfde successen via zijn Affiliate Marketing Revolutie.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

Voor slechts € 47,- krijg je een grote hoeveelheid waardevolle informatie. Dankzij de stapsgewijze, duidelijke uitleg kun je ook zonder kennis deelnemen aan deze cursus en uiteindelijk mooie resultaten behalen.

Onze beoordeling

Affiliate marketing revolutie

€ 47,-
9.8

Prijs

10.0/10

Materiaal

9.5/10

Kwaliteit

9.5/10

Support

10.0/10

Voordelen

  • Geen voorkennis nodig
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Forum met zeer veel informatie

Nadelen

  • Het genereren van een leuk inkomen kost tijd
  • Zonder de juiste inzet geen resultaat
  • De concurrentie wordt steeds groter

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie