Home » Reviews » Ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en relaties » BerichtenBaas Review

BerichtenBaas Review

Leestijd: 10 minuten

Ben je het zat dat elk gesprek met leuke vrouwen op Tinder of Whatsapp op niets uitlopen? Wil je weten wat je fout doet en de juiste trucs leren om aan elke vinger een vrouw te hebben? Dan ben je tijdens je zoektocht waarschijnlijk de Berichtenbaas van Daan de Ram tegengekomen en nu wil je weten of deze videocursus ook echt zijn geld waard is. In deze review bekijken we waar het pakket uit bestaat, of je ook echt krijgt wat Daan belooft en wat je er voor moet doen om dat te krijgen. Zo weet jij na het lezen van deze review of de Berichtenbaas je dat seksleven geeft waar je van droomt.

Online-daten of real-life daten

liefdeskoppelOndanks dat de meerderheid van de singles aangeven het liefst real-life te daten, is de online-dating scene in de afgelopen jaren flink gegroeid. EN dat is vaak even wennen, want bij real-life daten zijn er andere manieren van communicatie dan bij online-daten. Als we het over communicatie hebben, denken we vaak aan praten, maar we communiceren op zoveel verschillende manieren. Het grootste deel dat onze communicatie bepaald is eigenlijk onze lichaamstaal. Voor 55% halen wij informatie uit hoe iemand zijn lichaam gebruikt. Daarna komt het gebruik van de stem. Ongeveer 40% van de informatie halen we uit de stemtoon.

De rest, een luttele 5%, komt uit wat we eigenlijk zeggen. Maar laat dat bij online daten nu juist de belangrijkste manier van communiceren zijn. Alles gaat via tekstberichtjes en geschreven woorden. Duidelijk maken wat je wilt en een date scoren hebben daarmee dus een hele andere dimensie gekregen. Met de Berichtenbaas zegt AttractionGym daar een antwoord op te hebben. In deze review gaan wij eens kijken of hun hapklare berichtensysteem je helpt om beter je mannetje te staan tussen al dat online geklets.

Voor wie is Berichtenbaas gemaakt

Je hebt je in het online-daten hebben gestort, maar komt maar niet aan een date. Je merkt dat chats en Whatsapp gesprekken vaak op niets uitlopen. De vrouwen reageren lauw of een goed begonnen gesprek loopt uiteindelijk op niets uit. Het gevolg? Ze laat dagen niks van zich horen of ze negeert je compleet. Herken je jezelf hierin? Dan is de Berichtenbaas wat je zoekt. Of je nu opzoek bent naar een relatie, een vriendin-met-voordelen wilt of gewoon zin hebt in een seks-date, in deze cursus leer je alles wat je nodig hebt om een Tinder-koning te worden.

Wie is Daan de Ram?

Daan de RamDaan is naar eigen zeggen Nederland’s bekendste datingcoach voor mannen. Ooit zelf eindeloos onhandig in het scoren van een date, heeft hij door een lange zoektocht de onderliggende principes en technieken van succesvol daten ontdekt. Deze heeft hij geperfectioneerd en komen terug in een aantal van zijn succes formules, zoals FLOW maar dus ook in Berichtenbaas. De basis van alle cursussen en coaching die Daan en zijn professionele team van AttractionGym geven, is eerlijkheid. Ze leren mannen hoe ze werkelijk zichzelf kunnen zijn door eerlijk te zijn over hun zwakke en sterke kanten.

Maar vooral door naar vrouwen toe open te zijn over wat ze nu echt willen. Dat zorgt ervoor dat je als man in je kracht staat. Daan vind de mannen van nu passief en wil ze een vaderlijke schop onder de kont geven, zodat ze de juiste actie ondernemen om hun liefdesleven in eigen handen te nemen. Op de website van AttractionGym vind je video’s, inspirerende blogposts en tips. De coaches achte dit bedrijf hebben jarenlange ervaring, zijn getraind op verschillende vlakken en hebben een specialisatie op communicatie. Wil meer horen van Daan, kijk dan naar de aflevering van ‘Lauren! En de liefde’ waarin ze Daan heeft opgezocht.

Wat je krijgt van Daan de Ram

Berichtenbaas is een online videocursus met meer dan 14 uur aan beeldmateriaal. Je krijgt honderden voorbeeldzinnen en formats die je zelf verder invult. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft Daan je ook nog eens een inkijkje in zijn coachingspraktijk met 90 case studies. Het hele pakket bestaat uit drie onderdelen.

berichtenbaas cursus

Deel 1, 9 video modules

 • Video 1: Begin hier, waarin Daan je uitlegt hoe een vrouwenbrein werkt en wat haar psychologische triggers zijn.
 • Video 2: Pimp je profiel, met een paar kleine veranderingen maak je van je saaie profiel een winner.
 • Video 3: Schaakmeester openers, hierin geeft Daan je een paar kant en klare openingszinnen die indruk maken.
 • Video 4: Tao van transitie, zorgt ervoor dat de vrouwen jou op een date vragen.
 • Video 5: Professioneel plagen, niet voor in de kroeg, maar voor in de chat. Leer hoe je spannende gesprekken voert door de juiste grappen en grollen.
 • Video 6: Het fundament van fun, geeft je de tools om de leukste man van het hele internet te zijn, zonder als needy over te komen.
 • Video 7: Zoveel dates als je aan kunt, deze video vertelt je meer over het ‘date op bestelling’ systeem.
 • Video 8: Haar laten ‘chasen’, zorgt ervoor dat vrouwen achter jou aan gaan, in plaats van andersom.
 • Video 9: Reparatie Kit, in deze video legt Daan je uit hoe je een gesprek dat bijna op niets uit dreigt te lopen makkelijk omdraait naar een succesverhaal.

Deel 2, 3 advanced video modules

 • Video 1: Daan’s seksdate-plan, krijg inzicht in hoe Daan het voor elkaar krijgt op de eerste date al seks te hebben.
 • Video 2: Sexting masterclass, wordt vingervlug in het schrijven van de meest opwindende berichten.
 • Video 3: Date management, zorgt dat jij in controle blijft over je volle dating-agenda.

Deel 3, De Coaching Academy

Live video’s waarop je Daan volgt bij het uit de brand helpen van zijn studenten tijdens een gesprek op Tinder of Whatsapp.

Bonussen

Een online cursus is niet compleet zonder een aantal bonussen. Op dit moment geeft AttractionGym je maar liefst 10 extra bonussen.

 • Bonus 1: Seksdate voorbeeld, is een video van 45 minuten waarin je Daan volgt en ziet hoe hij op de eerste date haar al mee naar huis krijgt.
 • Bonus 2: Spannende foto stappenplan, legt je uit hoe je haar zover krijgt dat ze je zonder schroom de meest sexy foto’s stuurt.
 • Bonus 3: Extreme text game, een spelletje om bij de dames de emoties hoog op te laten lopen.
 • Bonus 4: Sexting Handleiding, over hoe je haar zover krijgt om haar geheime seksfantasieën met je te delen.
 • Bonus 5: De Emotie-Bieb: 202 afbeeldingen, een hele folder vol afbeeldingen die je op het juiste moment naar haar kunt sturen.
 • Bonus 6: Profielfoto Make-Over Gids, waarin je van een model leert het perfecte profiel te creëren.
 • Bonus 7: Meteen Thuis Afspreken Date, niks geen diner buiten de deur, meteen een afspraak bij jou thuis, ook jij krijgt dat voor mekaar.
 • Bonus 8: Berichten Baas feedback systeem, ben je in paniek, dreigt een gesprek de verkeerde kant op te gaan, vraag dan feedback over je eigen berichten of vind vele voorbeelden met feedback van de AttractionGym coaches.
 • Bonus 9: Bumble naar bed bonus, hoe krijg je haar in 2 uur in een hotelkamer via Bumble en Instagram.
 • Bonus 10: Van match naar telefoongesprek in één bericht, gebruik dit knip en plak voorbeeld in Tinder en je hebt direct haar telefoonnummer.

berichtenbaas screenshots

Wat Daan je belooft

Op de website belooft Daan je veel. Zo zegt hij dat je met Berichtenbaas elk contact omzet in een date. Dit komt omdat je nooit meer met een mond vol tanden staat en je met je profiel en je berichten opvalt tussen alle andere kapers op de kust. Je leert vrouwen op de juiste plek te raken door de spannende en intieme gesprekken die je met ze voert. Je gaat daten als een professional. Je krijgt moeiteloos meer dates met vrouwen die volmondig ‘ja’ tegen jou zeggen.

Maar krijg je dat ook?

Het klinkt allemaal geweldig, maar wordt dat droomleven waarheid of blijft het maar een sprookje? Na de online betaling krijg je een e-mail met inloggegevens. Via deze link log je je eigen cursuspagina van AttractionGym. Daar staan de verschillende modules al voor je klaar en onder de button ‘bonussen’ staan alle extra’s. Het feedbacksysteem staat als lossen module op de hoofdpagina. Wat ons als eerste opviel was de grote hoeveelheid informatie die je met een klik tot je beschikking hebt. Dit is duidelijk een programma waar je de tijd voor moet nemen.

Als je denkt dat je binnen een week een Tinder-koning bent, dan kom je van een koude kermis thuis. Het vraagt dus wel wat werk en tijd van je. Je moet stap voor stap de tips opvolgen, uitproberen en aanpassen aan je eigen stijl. Daarnaast is het vooral werken aan jezelf. De tips die je van Daan krijgt zijn er niet om ze zomaar uit je hoofd te leren. Je werkt aan hoe jij met vrouwen omgaat, hoe je het beste met hun communiceert en begrijpt. Zoals meerdere cursussen van Daan, vraagt ook deze cursus dus vooral eerlijkheid naar jezelf, om zo steviger in je schoenen te staan. En dat moet je wel durven!

Wat anderen over Berichtenbaas zeggen

Op de website van Berichtenbaas vind je vele opmerkingen en meningen van gebruikers, die stuk voor stuk positief zijn. Ook als je wat verder zoekt op het internet blijken de meeste mannen zeer positieve ervaringen te hebben. Met behulp van de Berichtenbaas hebben ze meer dates, gesprekken die tot hete seks leiden en agenda dates. Daan en zijn team blijken verstand van zaken te hebben. De manier van lesgeven is prettig en de coaches weten veel over communicatie en relaties, hun technieken helpen je absoluut om vrouwen beter te begrijpen en met gemak met ze te praten.

Alle punten op een rijtje

berichtenbaasPositief

 • Je krijgt meer dates
 • Je ervaart meer intimiteit
 • Date vooral die leuke vrouwen
 • Gesprekken gaan je makkelijker af
 • Daten is weer fun
 • Praktisch en uitgebreid pakket

Negatief

 • Heel veel informatie in een keer
 • Het is niet duidelijk waar je moet beginnen
 • Je moet geduld hebben en de tijd nemen om met de tips aan de slag te gaan
 • Is niet alleen een knip en plak systeem, maar ook een persoonlijke training

En wat wij ervan vinden

De prijs van 297 euro deed ons eerst even aarzelen. Is dit pakket het wel waard? Daan zegt daarover dat als je echt wilt investeren in jezelf dan moet je er ook wat voor over hebben. Waarschijnlijk is een deel van de prijs een schifting tussen mannen die er echt voor gaan en die liever maar blijven klungelen. Maar voor dat geld krijg je wel degelijk een volledige cursus in huis. Het zit goed in elkaar en er zijn duidelijk vele maanden van schrijven en opnemen aan voorafgegaan. De video’s zijn van hoge kwaliteit en je blijft voor altijd toegang hebben tot het lesmateriaal. Dat staat naar onze mening in contrast met de website van Berichtenbaas. De pagina doet goedkoop aan, oogt rommelig en snel in elkaar gezet. Heel anders dan het werkelijke pakket.

Vrouwvriendelijk

berichtenbaasDaan zegt zelf dat hij vrouwen op een fatsoenlijke manier in zijn bed wil krijgen. Hij leert je vrouwen met een glimlach aan je terug te laten denken en wil niet dat ze na jouw bezoek met een vervelende nasmaak achterblijven. Maar de manier waarop hij zich op de verkooppagina uit, doet anders vermoeden. Ondanks dat de pagina natuurlijk op mannen gericht is, die het een en ander willen leren over het benaderen van vrouwen, is het geen referentie voor hoe Berichtenbaas in elkaar zit. In Berichtenbaas leer je de juiste skills, waardoor vrouwen zich gerespecteerd voelen. Een belangrijk onderdeel hierin is dat je leert wat het verschil is tussen de manier van communiceren van mannen en die van vrouwen. Als je dat weet kun je daar tussen schakelen en veel beter overbrengen wat je eigenlijk wilt.

Sta in je kracht

Berichtenbaas doet zich voor als een systeem dat je jezelf aanleert, maar het is veel meer dan dat. Naast dat je leert flirten en beter communiceren met vrouwen, moet je ook met jezelf aan de slag. Je wordt geconfronteerd met je persoonlijkheid, manier van denken over vrouwen en communicatie stijl. En dat kan pijnlijk zijn. Je moet soms dingen van jezelf accepteren die je liever niet had geweten. Maar wil je echt succes bij de vrouwen, dan begint ook dat bij jezelf. Voel jij je goed over jezelf, sta je in je kracht en hou je van jezelf zoals je bent, dan kan die leuke meid met dat geweldige Tinderprofiel ook niet anders. Dat is het effect van Berichtenbaas.

Word Tinder-koning

Wil je dat spetterende seksleven, een volle dating-agenda en de leukste vrouwen direct bij jou aan de deur? Wacht dan niet langer en koop de Berichtenbaas. Ben je binnen 30 dagen niet tevreden met wat je kreeg, dan geeft Daan je een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Dus wat heb je te verliezen?

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in BerichtenBaas?
Koop dit pakket dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: Tijdelijk € 297,-
Product: BerichtenBaas
Schrijver: Daan de Ram

Ga naar de kortingspagina

Onze beoordeling

Berichtenbaas

€ 297,-
8.9

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

 • Je krijgt meer dates
 • Gesprekken gaan je makkelijker af
 • Praktisch en uitgebreid pakket

Nadelen

 • Heel veel informatie in een keer
 • Je moet geduld hebben en de tijd nemen om met de tips aan de slag te gaan

Deel dit bericht op social media

Plaats een reactie