Home » Reviews » Ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en relaties » Betere relaties met iedereen

Betere relaties met iedereen

Leestijd: 9 minuten

Relaties heb je in je leven met veel mensen. Niet alleen met je eventuele partner maar ook met je familie, je vrienden, de buren en je collega’s. Het kan soms best lastig zijn om een relatie goed te houden. Daar moet je meestal blijvend je best voor doen. Als je meer wilt leren over het krijgen en ook onderhouden van goede relaties met verschillende mensen in je leven, dan kan de online cursus Betere relaties met iedereen’ je daarbij helpen.

Deze online training wordt verzorgd door Frank de Moei. Betere relaties voor iedereen maakt het mogelijk om weer van je relatie te gaan genieten. Weer zonder spanningen of conflicten leven. Ik heb me in deze cursus verdiept. Het blijkt een hele populaire cursus te zijn. In deze review wil ik mijn ervaringen met deze cursus met jouw delen.

Betere relaties met iedereen in het kort

goede relatieFrank de Moei geeft aan dat deze cursus er voor zorgt dat je relaties op een positieve en gezonde manier gaat opbouwen. Daarom is de cursus ook zo uitgebreid. Deze cursus duurt 11 weken. Je kan er ook voor kiezen of er langer of korter over te doen, dat kun je zelf bepalen.

In deze 11 weken ontvang je 2 mailtjes per week van Frank. Je leest hierin allerlei nuttige en handige informatie. Ook staan er veel praktische tips in en zijn er oefeningen. Met de oefeningen leer je om het geleerde in de praktijk te brengen. De cursus Betere relaties met iedereen bestaat uit zeven hoofdstukken zodat alles overzichtelijk blijft. In ieder hoofdstuk worden belangrijke zaken besproken voor het onderhouden van relaties.

Je leert wat het belang is van goede communicatie. Ook leer je om keuzes te maken, belangrijke verschillen te ontdekken en uitdagingen aan te gaan in je relaties. Verder lees je info over relaties in het algemeen en leer je je relaties te analyseren. Alles wordt op de duidelijke manier uitgelegd zodat dit voor iedereen te begrijpen is. Ook de opbouw van de cursus zorgt er voor dat alles goed te volgen is. Je krijgt uitgebreid antwoord op vragen als, hoe ga je om met jaloezie of conflicten of negativiteit. En je leert op te komen voor jezelf.

Even voorstellen: Frank de Moei

Frank de Moei NewstartFrank de Moei is een bekende naam op het gebied van geluk en relaties. Hij heeft verschillende cursussen ontwikkeld. Enkele daarvan zijn Blijvend zelfvertrouwen en Nooit meer zorgen of stress. Van deze en andere cursussen van Frank staat er ook een review hier op aanbiedingengids. Zijn missie is om mensen meer balans in hun leven te laten krijgen.

Frank de Moei heeft een eigen bedrijf, Capedium Training & Coaching. Hij brengt al heel wat jaren e-books uit en verzorgt online trainingen voor mensen die met psychische problemen kampen of hun leven makkelijker en leuker willen maken door op een andere manier naar dingen te kijken, zoals in de training ‘Betere relaties met iedereen’. Frank de Moei is al ruim 25 jaar coach en ontwikkelt al zijn cursusmateriaal zelf. Naast online trainingen en e-books uitbrengen houdt hij zich ook bezig met persoonlijke coaching, waarmee hij zeer succesvol is.

Frank heeft meerdere opleidingen gevolgd en is dus volledig gediplomeerd. Hij is ook lid van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches. Van de European Monitoring and Coaching Council is hij ook lid. Je kunt dus wel zeggen dat hij veel kennis en ervaring heeft. Je leest op internet ook veel positieve reviews over hem.

Het e-book ‘Betere relaties met iedereen’

Betere relaties met iedereenAls je je persoonlijke relaties maar ook zakelijke contacten zoals met klanten en collega’s wilt verbeteren dan komt het e-book ‘Betere relaties met iedereen’ goed van pas. Het is belangrijk om in je leven gezonde relaties op te bouwen. Relaties moeten bestaan uit geven en nemen. Als je het gevoel hebt dat de liefde van één kant komt, dan is er echt iets mis en kun je twee dingen doen: of je probeert de relatie gezond te krijgen of je zet er een streep onder. Beide keuzes kunnen best lastig zijn. Het e-book kan je daar de juiste handvaten voor geven. Het e-book behandelt verschillende aspecten van relaties.

1: Een gezonde relatie

Frank de Moei legt je uit dat een relatie gezond moet zijn. Een relatie moet gelijkwaardig zijn, behoudens de relatie die je met een leidinggevende hebt, maar ook daar moet tot op zekere hoogte sprake zijn van gelijkwaardigheid en in ieder geval van wederzijds respect.

2: Effectieve communicatie

Binnen een relatie moet je goed communiceren. Of het nu gaat om de relatie met je geliefde of met een vriend of vriendin. Als iets je dwarszit dan moet je dat kunnen zeggen en er op een volwassen manier samen over kunnen praten.

3: Inzicht en Begrip

Een goed inzicht in hoe een relatie in elkaar zit zorgt voor meer begrip voor de ander. Maar dat werkt natuurlijk ook vice versa. Ook hier besteedt het e-book aandacht aan.

4: Omgaan met uitdagingen

Een relatie stelt je soms voor de nodige uitdagingen. Je partner of een goede vriend of vriendin kan ziek worden, zijn of haar baan verliezen of gaan scheiden. Het kan dan lastig zijn om diegene te steunen zonder er zelf aan onderdoor te gaan.

5: Keuzes maken

Soms moet je in relaties keuzes maken. Ga je door met deze liefdesrelatie? Steun je je vriendin nu ze een buitenechtelijke relatie heeft? Blijf je werken voor die chef ondanks dat hij je soms kleineert waar anderen bij zijn? Keuzes maken en knopen doorhakken in relaties kan soms best lastig zijn. Frank de Moei helpt je met het e-book ‘Betere relaties met iedereen’ om een weloverwogen beslissing te nemen over een relatie.

Tips van Frank de Moei om je relaties te verbeteren

In het e-book en de online training ‘Betere relaties met iedereen’ geeft Frank de Moei praktische tips die je op verschillende relaties in je leven kunt toepassen. Zijn top 7 van goede relatietips ziet er als volgt uit:

  1. Zie het beste in de ander
  2. Geef complimenten
  3. Accepteer je tekortkomingen
  4. Verplaats je in de situatie van de ander
  5. Geef altijd je eigen grenzen aan
  6. Gun de ander vrijheid
  7. Laat jezelf zien

Deze 7 punten komen in de online training en ook in het e-book uitgebreid aanbod.

De cursus

Inzicht in je KrachtZoals eerder aan gegeven is deze cursus dus volledig digitaal. Je ontvangt 11 weken lang mailtjes met uitgebreide informatie. Daarnaast zijn er ook nog bonussen. Je ontvangt ook het e-book Inzicht in je kracht en een coaching sessie per mail. Ook kun je vragen aan Frank stellen. In het e-book Inzicht in je kracht vind je veel informatie over het behouden van je kracht, je persoonlijk kracht en hoe je met veranderingen om moet gaan.

De cursus in bedoeld voor iedereen die problemen heeft in zijn of haar relaties. Of voor diegenen die het moeilijk vinden om een relatie op te bouwen en in stand te houden. Dus als je het lastig vind om positieve en gelukkige relaties te onderhouden is deze cursus zeker geschikt voor jouw. Je leert om beter te gaan communiceren en relatieproblemen op te lossen. En je leert hoe je je grenzen moet bewaken en de juiste keuzes te maken in je relaties.

Mijn ervaring met Betere relaties met iedereen

Natuurlijk wil ik ook mijn eigen ervaringen met jou delen. Zowel de positieve als de minder goede. Ik ben zeer tevreden over de cursus Betere relaties met iedereen maar bij een aantal punten had ik wat vraagtekens. Je kunt wel zeggen dat Frank goed zijn best op deze cursus heeft gedaan. De cursus is goed opgebouwd en bevat veel uitgebreide informatie. Maar een van mijn punten was: is deze cursus niet net wat te uitgebreid. Had de informatie niet beter over een paar cursussen verdeeld moeten worden. Aan de andere kant krijg je wel veel info.

Doordat je 11 weken lang 2 mailtjes per week ontvangt blijf je met de cursus bezig. Je wordt er steeds aan herinnert. Dat is wel een voordeel want zo laat je de boel niet versloffen. Ook vond ik de coaching sessie erg goed, daarin kan je een persoonlijke vraag stellen. Frank geeft snel een goed antwoord op je vraag althans dat is mijn ervaring.

Ervaringen van anderen

Ik kan natuurlijk wel zeggen dat ik tevreden ben maar denken anderen daar ook zo over? Daar ben ik naar op zoek gegaan. Tijdens mijn zoektocht naar de ervaringen van anderen met Betere relaties met iedereen kwam ik veel positieve reacties tegen. Veel mensen wijzen op de meerwaarde die deze cursus bied. Ook op de website van Frank staan heel veel ervaringen van andere cursisten. Daaruit blijkt wel dat men dit een goede cursus vind.

Wat betaal ik voor deze online training Betere relaties met iedereen?

relatiesDe online training/e-book ‘Betere relaties met iedereen’ volg je tijdelijk voor het bedrag van € 59,00. De normale prijs is € 99,00 maar met onze aanbieding betaal je maar 59 euro. Gezien wat je krijgt voor dit bedrag is dat een heel aantrekkelijk aanbod. Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor bij het volgen van de online training met behulp van het e-book ‘Betere Relaties met Iedereen’. De reacties zijn lovend, vooral omdat je alles in je eigen tempo kunt volgen, zaken nog eens terug kunt lezen en de training altijd kunt onderbrekend als je even in tijdnood dreigt te komen.

Frank biedt ook een niet goed geld terug garantie, 15 dagen lang. Dus je loopt geen enkel risico als je deze cursus koopt. Als het niet bevalt krijg je je geld weer terug.

Is deze training de moeite waard?

Als je merkt dat je soms moeite hebt met relaties, omdat ze je te veel energie kosten of omdat je het gevoel hebt dat je alleen maar geeft en er niets of in ieder geval niet genoeg voor terugkrijgt dan kan deze online training je zeker helpen. Je volgt deze anoniem, een prima oplossing als je liever niet naar voren treedt met het probleem waar je aan wilt werken. En je hoeft er dus niet de deur voor uit, je kunt deze e-Training gewoon online volgen op de momenten dat het jou uitkomt. Zo kun je het programma dus ideaal combineren met je werk of je studie.

Is ‘Betere Relaties met Iedereen’ een aanrader?

Gezien de prijs die je betaalt en wat je ervoor terugkrijgt is ‘Betere Relaties met Iedereen’ zeker een aanrader. Een prettige manier om de relaties in je leven onder de loep te nemen en eraan te werken indien nodig. Voor nog geen 6 tientjes krijg je veel informatie en tips om je relaties te verbeteren. En met de niet goed geld terug garantie loop je geen risico.
Dus wil jij ook starten maak dan gebruik van de aanbieding hieronder.

Aanbieding

Betere relaties met iedereenBen je geïnteresseerd in Betere relaties met iedereen?
Koop deze online training dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 99,00 Tijdelijk € 59,00
Product: Betere relaties met iedereen
Schrijver: Frank de Moei

Onze beoordeling

Betere relaties met iedereen

€ 59,-
9.5

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Extra bonus boek
  • Persoonlijke coaching sessie

Deel dit bericht op social media

Plaats een reactie

error: Content is protected !!