Home » Reviews » Geld verdienen en Marketing » Bol Masterclass review

Bol Masterclass review

Leestijd: 17 minuten

De Bol Masterclass 4.0 review

Het is in het leven nodig om geld te verdienen. Je hebt dit namelijk nodig om in je behoeften te kunnen voorzien. Denk maar eens aan hoe je aan je boodschappen komt en hoe het kan dat je een dak boven je hoofd hebt. Dit is allemaal mogelijk dankzij het feit dat je een inkomen hebt. Je kan op veel verschillende manieren aan dat geld komen. In de meeste gevallen is het zo dat je aan je geld komt door ervoor te werken. Jij werkt voor een bedrijf en in ruil voor de arbeid die je er verricht krijg jij een beloning in de vorm van geld, namelijk je salaris. Sommige mensen hebben het geluk aan hun zijde gehad en hebben bijvoorbeeld een behoorlijke lading geld gewonnen bij een loterij. Het kan ook nog zo zijn dat je een flinke erfenis hebt gehad. Hoe je er ook aan bent gekomen; het staat vast dat het nodig is om geld te hebben.

Tegenwoordig is er een plek bijgekomen waar je ook een flinke lading geld kunt verdienen. Deze plek staat ook wel bekend als het internet. Met name de laatste jaren is de populariteit van het internet toegenomen. Vooral jonge mensen zijn er veel te vinden, maar ook de oudere mensen op deze wereld weten het internet geregeld te vinden. Op het internet kan je dus geld verdienen. Dit kan op veel meer manieren dan je zou denken. Een manier waar je waarschijnlijk zo ongeveer het eerste aan dacht was door middel van een webshop. Met een webshop kan je inderdaad erg veel geld verdienen. Maar hoe kan je er nou voor zorgen dat jij ook geld gaat verdienen met de online verkoop van producten? Dat en veel meer leer je bij de Bol Masterclass 4.0.

Van wie is de Bol masterclass?

De Bol Masterclass 4.0 kent een oorspronkelijke oprichter. Deze oprichter is de man genaamd Jia Ruan. Inmiddels heeft hij een team om zich heen en gaan ze door het leven als Team Unstoppable. De andere twee leden zijn Mitchell Weijerman en Virgil Brewster. Zij hebben samen al meerdere producten bedacht en verkocht en voor de komende jaren hebben ze nog het nodige op de planning staan. Een product waar ze op het moment heel erg druk mee bezig zijn is dus bijvoorbeeld de Bol Masterclass. Alle producten die ze bedacht hebben zijn er op gericht om geld te verdienen.

De doelgroep die ze proberen te bereiken met hun producten zijn dan ook mensen die op zoek zijn naar meer vrijheid. Jia Ruan was eerst vooral bezig met de Bol Masterclass, maar heeft besloten om zich niet alleen daar op te gaan richten. Door nog meer producten te lanceren kan hij zijn creativiteit de vrije loop laten en uiteindelijk profiteren de klanten daar alleen maar van. Zoals gezegd zijn er inmiddels dus meerdere producten bedacht en ook gelanceerd door Jia Ruan en zijn collega’s Mitchell Weijerman en Virgil Brewster. Er zit nog veel meer moois aan te komen, dus voorlopig zijn we, gelukkig, nog niet van de mannen af.

[soc_button color=’green’ size=’huge’ href=’https://www.aanbiedingengids.nl/go/bol-masterclass/’ target=’new’ align=’center’ rel=”]Nu inschrijven voor de gratis training Bol Masterclass

Wat valt er tijdens de Bol masterclass te leren?

Voordat je besluit om deel te nemen aan iets wil je graag voorzien worden van de nodige informatie. Tijdens de masterclass genaamd Bol Masterclass 4.0 valt er het nodige te leren. Deze masterclass is er op gericht om mensen te leren hoe ze geld kunnen verdienen door producten te verkopen via de website bol.com. Iedereen kent de website bol.com wel, maar er zijn eigenlijk maar weinig mensen die weten dat je zelf ook geld kunt verdienen door producten op de website te verkopen.

De producten die je er gaat verkopen zijn merkloze producten, maar deze producten ga je van je eigen branding voorzien. Dit noemen ze ook wel Private Label. Als je altijd al hebt gedroomd van het verkopen van producten dan kan je bij deze masterclass enorm veel leren. De gehele masterclass is er namelijk op gericht om geld te verdienen met de verkoop van producten. Stap voor stap zul je steeds meer te weten komen over hoe je online je geld kunt verdienen door producten te verkopen. Je leert bijvoorbeeld een marktonderzoek doen, waardoor je erachter kunt komen wat populaire producten zijn.

Deze producten kan je dan dus vervolgens verkopen met je eigen branding erop. Dit is nog lang niet alle informatie die je krijgt bij de cursus, want er valt enorm veel te leren. Meer over de inhoud van de masterclass vind je later in deze review. Wil jij dus leren hoe je producten kunt verkopen op bol.com en er enorm veel geld mee kunt verdienen? Dan is de Bol Masterclass 4.0 echt iets voor jou en een plek die aan al je verwachtingen zal voldoen.

De inhoud van de Bol masterclass

bol masterclassDe masterclass beschikt over een zeer grote inhoud. Dit is ook wel nodig, want er valt enorm veel te leren op het gebied van online producten verkopen. De masterclass bestaat daarom uit vijf modules. Iedere module gaat over een bepaald onderdeel en is opgebouwd uit verschillende video’s. Er is erg veel beeldmateriaal ter beschikking, want er is namelijk ruim 20 uur aan beeldmateriaal te vinden in de masterclass. De modules hebben eigenlijk een beetje rare namen.

Dit komt omdat de masterclass eigenlijk gezien moet worden als een soort appelboom. Om het nog mooier te maken is iedere module voorzien van een quiz. Je kunt dus maar beter goed opletten, want op het eind zal dus je opgedane kennis getest worden. Je wil dan natuurlijk wel goed overkomen en laten zien dat je hebt opgelet. Om je een nog beter beeld te geven bij de inhoud van de Bol Masterclass 4.0 zal ik hieronder iedere module nog eens voor je uitleggen. Zo weet je precies wat je verwachten kunt als je gaat beginnen aan de cursus.

Module 1: Grond

Zonder een stevige fundering kan je eigenlijk niets beginnen. Zoals bij alles begin je de masterclass bij de grond. In deze eerste module ga je vooral leren wat de precieze insteek van de masterclass is. Als gevolg daarvan leer je ook hoe het business model in elkaar zit en hoe je je geld kunt gaan verdienen met de verkoop van producten via bol.com. Er zijn nog veel meer platformen die je kunt gebruiken als je online je geld wilt verdienen. De website bol.com is namelijk niet de enige plek waar dit kan. De overige platformen waar je gebruik van kunt maken zijn alibaba.com, Amazon en AliExpress. Ieder platform is net iets anders, want ieder platform heeft zijn eigen doel. De eerste module bestaat uit 5 lessen en aan het einde van de module is dus de afsluitende quiz te vinden, om te testen wat je hebt geleerd tijdens de eerste module.

Module 2: Zaadje

Als je geld wilt verdienen dan zul je onderzoek moeten doen naar hoe je dat geld kunt verdienen. Dit is dan ook het geval bij de Bol Masterclass 4.0. In de tweede module ga je dan ook op zoek naar de producten die je het beste kunt gaan verkopen. Vooral de eisen waar het product dan aan moet voldoen zijn belangrijk. Zoek bijvoorbeeld ene product dat je het hele jaar door verkopen kan. Dit onderdeel moet je absoluut niet onderschatten. Je gaat namelijk meerdere uren bezig zijn met het doen van marktonderzoek en uitzoeken welke producten er het meest geschikt zijn om te verkopen. Deze tweede module is opgebouwd uit zeven verschillende lessen, gevolgd door de afsluitende quiz.

Module 3: Plant

Om aan je producten te komen en deze te voorzien van je eigen merk en logo zul je op zoek moeten naar een fabrikant. Dit kan een best pittige zoektocht zijn en dit is dan ook wat er behandeld gaat worden in de derde module. Gelukkig zijn er genoeg leveranciers en fabrieken te vinden die je willen helpen, want ook zij willen graag geld verdienen. Het platform alibaba.com gaat ook uitgebreid aan bod komen, want hier zijn erg veel merkloze producten te vinden. De derde module leert je alles van producten inkopen, orders plaatsen en het berekenen van winsten zodat je weet hoeveel je in moet kopen om winst te maken. Er zijn vier lessen en een quiz die horen bij de derde module.

Module 4: Boom

Nu heb je dan eindelijk je product gevonden en het product is ook nog eens voorzien van je eigen merk. Het is dan tijd voor de volgende stap, namelijk het product aan de man zien te krijgen. Je zult je merk goed neer moeten zetten, want hoe meer tijd je hieraan besteedt, hoe groter de kans is dat je producten goed zullen verkopen. Een aantal goede foto’s en een goede omschrijving van het product kan je erg veel verkopen opleveren, die je anders zult mislopen. Bij de lancering van je eigen product kan je bovendien ook de keuze maken voor de logistiek en de opslag die ze bij bol.com hebben. Dit alles leer je in zeven lessen die nog maar weer eens worden opgevolgd door een afsluitende quiz.

Module 5: Appel

Uiteindelijk is dan je product daar, oftewel je eigen appel. Je hebt waarschijnlijk veel concurrenten dus zul je alles moeten zien te perfectioneren. Daarnaast leer je ook hoe je veel reviews op je producten kunt krijgen. Dit zorgt er namelijk voor dat je eerder tevoorschijn komt op Google en dat gaat dan weer leiden tot meer verkopen. Je gaat ook leren hoe je kunt opschalen, want je kan dit met alles doen. Het is allemaal nog lang niet afgelopen als je eindelijk je product hebt en aan het verkopen begint. Het proces zal nog even doorgaan, maar uiteindelijk zul je er alleen maar profijt van hebben en er meer geld aan verdienen. De vijfde en tevens laatste module wordt net als alle andere afgesloten met een quiz. Deze quiz gaat over de inhoud van de acht lessen waaruit de vijfde module bestaat.

Bonussen bij de Bol masterclass

bol masterclassZoals je net hebt kunnen lezen is er dus een behoorlijke inhoud te vinden bij de Bol Masterclass 4.0. Er is meer dan genoeg informatie beschikbaar en alle informatie is goed te gebruiken en zal ervoor zorgen dat jij veel geld kan gaan verdienen met de verkoop van je eigen producten. Het feest is echter nog niet voorbij bij de inhoud van de masterclass. Er zijn namelijk ook nog enkele gratis bonussen die je kunt gebruiken als je kiest voor de Bol Masterclass 4.0.

Deze bonussen zijn een erg goede aanvulling op de inhoud die je eerder hebt gehad bij het volgen van de masterclass. Je kan deze bonussen voor de rest van je leven gebruiken en je hebt er dus altijd voordeel van, zolang je bezig bent met de verkoop van je eigen producten. Er zijn maar liefst zes bonussen en deze bonussen staan hieronder voor je op een rijtje, zodat je kunt zien wat deze bonussen je te bieden hebben.

Bonus 1: Facebook Community The Tribe

Je bent niet de enige die geld wil verdienen door op het internet producten te verkopen. Er zijn er nog veel meer te vinden en deze mensen zijn bijvoorbeeld terug te vinden in The Tribe, een community op Facebook. Als je het even moeilijk hebt dan is zo’n community erg handig om je er doorheen te slepen. Er zijn erg veel mensen te vinden die het al helemaal gemaakt hebben als ondernemer en die ondertussen erg veel geld hebben weten te verdienen en nog steeds veel geld verdienen met de verkoop van hun producten. Je kan er genoeg motivatie uithalen en je hebt dan ook erg veel aan deze community die bovendien erg veel leden heeft. De 6300 leden zullen je helpen met jouw eigen onderneming.

Bonus 2: Wekelijkse groepscoaching

De Bol Masterclass 4.0 vuurt enorm veel informatie op je af. Het is dan ook niet zo vreemd als je naar aanleiding van al deze informatie enkele vragen hebt. Deze vragen wil je graag stellen en er een antwoord op krijgen. Er is gelukkig een wekelijkse groepscoaching. Als je vragen hebt dan kan je die tijdens deze sessies stellen. Tijdens deze sessies worden bovendien allerlei trends besproken en zul je dus altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. De wekelijkse groepscoaching komt je eigen onderneming dus alleen maar ten goede en de sessies zijn dan ook erg handig om te volgen.

Bonus 3: Lifetime Membership

Bij veel masterclasses of cursussen is er sprake van een bepaald abonnement. Je krijgt bijvoorbeeld voor een jaar toegang en moet daarna weer opnieuw een aankoop doen. De Bol Masterclass 4.0 werkt anders. Deze hoef je slechts één keer te kopen en zal gedurende de rest van je leven continu worden voorzien van de nodige updates. Je hoeft dus maar één keer je geld uit te geven en kan daarna voor altijd genieten van de voordelen van de Bol Masterclass 4.0.

Bonus 4: KvK succes checklist

Als je producten wilt gaan verkopen dan moet je ook een eigen business hebben. Je zult je eigen bedrijf in moeten schrijven bij de Kamer van Koophandel, oftewel de KvK. De vierde bonus is een checklist die je langs kan gaan, zodat je zeker weet dat je niets bent vergeten en je met een gerust gevoel richting de Kamer van Koophandel kunt gaan.

Bonus 5: €0 – €100K Case Studie

Het draait uiteindelijk om geld verdienen. Je wilt het liefst zoveel mogelijk geld, want dat is waar iedereen eigenlijk wel van droomt. Het is mogelijk om binnen een korte periode van slechts zes maanden je bedrijf flink op te schalen. Dit zal ervoor zorgen dat je niet slechts kleine inkomsten ontvangt, maar dat je richting de tonnen gaat qua inkomsten. Om je hierbij te helpen is er deze vijfde bonus.

Bonus 6: De Golden Calculator

Tot slot is er nog de zesde en dus laatste bonus. Deze bonus is de Golden Calculator. De rekenmachine kan je een behoorlijke hoeveelheid tijd besparen. Je kan er namelijk makkelijk je winst mee doorberekenen en tegelijkertijd ontdekken hoe je je winst kunt maximaliseren.

Losse bonussen

Naast deze zes uitgebreide bonussen zijn er nog een aantal losse, wat kleinere bonussen. Er zijn regelmatig meetings en je krijgt regelmatig uitnodigingen. De bonussen die er zijn kunnen een update krijgen en het kan zelfs zo zijn dat er nieuwe bonussen worden toegevoegd. Ook zijn er nog leveranciers scripts. Met behulp hiervan zal het nog makkelijker worden om de leveranciers te benaderen.

Kosten van de masterclass

verkopen via bol.comHet doel van de masterclass is ervoor zorgen dat jij veel geld kan verdienen met de verkoop van je eigen producten. Net zoals jij proberen gaat geld te verdienen met je producten is dat ook wat de mensen van Team Unstoppable proberen. Je zult dan ook geld moeten betalen om de masterclass te kunnen volgen en te kunnen profiteren van al het moois dat het je te bieden heeft. Er zijn twee opties wat betreft de betaling.

De eerste optie die je hebt is om het gehele bedrag in één keer te betalen. Het gaat hierbij om een bedrag van 997 euro. Als je de keuze maakt om het in één keer te betalen dan krijg je ook nog eens korting. Je krijgt dan namelijk de 21% aan BTW terug. Dit scheelt je toch al gauw weer een ruime 209 euro. Dat is natuurlijk een behoorlijke lading geld. De tweede optie die je hebt wat betreft de betaling is om te betalen in vijf termijnen. Ieder termijn zul je dan een bedrag van 250 euro moeten betalen. Zoals je ziet moet je dus meer geld betalen als je kiest voor de termijnen dan wanneer je de keuze maakt voor het in één keer betalen.

Het is dan ook verstandig om te kiezen voor de eenmalige betaling, want je bent op die manier stukken goedkoper uit dan wanneer je kiest voor de termijnen. Je denkt misschien dat het bedrag dat je moet betalen voor de masterclass vrij hoog is. Toch moet je je hier absoluut niet door tegen laten houden. Uiteindelijk zul je namelijk dusdanig veel geld gaan verdienen met de verkoop van je producten dat er geen reden is om de masterclass niet te gaan volgen. Het is dus veel geld, maar het is het geld ook meer dan waard.

Voor wie is de masterclass bedoeld?

Veel mensen willen geld verdienen met de verkoop van hun eigen producten. De mensen die dat willen zijn ook de mensen voor wie deze masterclass bedoeld is. Je zult er wel voor uit je comfortzone moeten durven gaan. Als je klaar bent om ondernemer te worden dan is de cursus echt iets voor jou. Je kan je eigen vrijheid bepalen, want je hoeft niet meer op verplichte tijden te werken. Er komt financiële vrijheid en je kan nog meer inkomsten genereren door op te schalen. Je kunt echt je eigen leven gaan leiden. Het allermooiste is dat je geen technische kennis nodig hebt. Als dit je wel aanspreekt dan is het nu tijd voor jou om de masterclass te gaan volgen.

Goede en slechte punten van de Bol masterclass

Het doel van een review is natuurlijk om een goed beeld te schetsen bij een bepaald product. Dat is bij deze review ook niet anders. Ieder product heeft punten die goed zijn, maar er zijn ook altijd wel mindere punten te ontdekken. Bij de Bol Masterclass 4.0 is dat niet anders. Het is wel zo eerlijk om je een goed beeld te geven bij de masterclass. Dit beeld moet de waarheid weergeven en je geen leugens voorhouden.

Daarom zal ik je nu de goede punten en de slechte punten benoemen. Er zijn namelijk ook enkele punten bij de Bol Masterclass 4.0 die wel verbetering kunnen gebruiken. Gelukkig zijn dit niet erg veel punten en is er veel meer positiefs te benoemen, maar toch is het handig om te weten om welke dingen het gaat. Alleen op die manier krijg je namelijk het juiste beeld van de masterclass.

Goede punten van de masterclass

Laten we beginnen met de goede punten van de masterclass. De informatie die je krijgt is afkomstig van experts en dat is ook duidelijk te merken. De masterclass is erg duidelijk opgezet. Van A tot Z is alles makkelijk te volgen en duidelijk te volgen. Er is sprake van afwisseling tussen sheets en een expert die aan het woord is. Deze afwisseling is erg goed aangepakt. Een ander groot voordeel is dat je geen eigen website nodig hebt, dit is bijvoorbeeld bij dropshipping wel nodig. Tot de Bol Masterclass heb je een levenslange toegang. Slechts eenmalig hoef je een aankoop te doen en daarna kan je voor altijd genieten van wat de masterclass te bieden heeft. Ook de toegang tot de community op Facebook is levenslang. Tot slot zijn er ook nog eens erg veel bonussen. Al deze bonussen hebben ook een goede toegevoegde waarde.

Slechte punten van de masterclass

Zoals gezegd zijn er ook een aantal wat minder goede punten aan de masterclass. Allereerst is het geen methode waardoor je snel rijk kunt worden. Dit ligt misschien niet zozeer aan de masterclass, maar meer aan het wereldje waar je je in gaat begeven. Toch was het aangenaam geweest als je er snel veel geld door kon verdienen. Er is ook veel concurrentie die niet makkelijk uit de weg te ruimen is, ook niet nadat je de masterclass hebt gevolgd. Wederom is dit misschien niet zozeer iets dat aan de masterclass ligt. De prijs van de masterclass ligt wel aan de masterclass zelf. Deze is vrij hoog, waardoor het voor sommige mensen misschien onbetaalbaar is. Dat is vrij jammer, want eigenlijk zou iedereen hiervan moeten kunnen profiteren.

Ervaringen van anderen met de  Bol masterclass

Veel mensen lezen altijd de reviews van anderen voordat ze een bepaald product kopen. Op het moment ben je ook bezig met het lezen van een review. Er zijn erg veel mensen die de keuze hebben gemaakt om de masterclass te gaan volgen. Iedereen die deze masterclass gevolgd heeft, heeft ook een mening over de masterclass. Het is best handig om deze meningen te lezen, want deze mensen hebben de masterclass gevolgd. Doordat zij de masterclass gevolg hebben, kunnen ze ook precies zeggen wat er goed is of wat er niet goed is.

Als je gaat zoeken naar meningen van anderen over de Bol Masterclass 4.0 dan is er eigenlijk iets dat je meteen opvalt. Er zijn eigenlijk alleen maar positieve opmerkingen over de Bol Masterclass te vinden. Er zijn erg veel reviews achtergelaten en vrijwel iedere hiervan is positief. Dit geeft dan ook een duidelijk signaal af. Het lijkt er namelijk op dat je een goede keuze zult maken door deze masterclass te volgen.

Is de Bol masterclass betrouwbaar?

Het is erg belangrijk om te weten of de masterclass betrouwbaar is. In eerste instantie is dit handig om te weten, omdat je een behoorlijk bedrag moet betalen om de masterclass te kunnen volgen. Je wilt natuurlijk wel iets krijgen voor al dat geld wat het geld waard is en je wil natuurlijk ook niet dat er gekke dingen gebeuren met je geld. Wat betreft het financiële gedeelte is de masterclass absoluut betrouwbaar. Dit is ook wel handig, vooral omdat het om veel geld gaat. Je geld komt goed terecht en je krijgt waar voor je geld. Je hebt zelfs nog de optie om je geld terug te krijgen, voor als je er later achter komt dat het toch niet helemaal is wat je had verwacht.

Deze garantie is geldig in de eerste 14 dagen nadat je je aankoop hebt gedaan. Je hebt dus een niet heel lange periode om de beslissing te maken, maar het is al lang fijn dat de mogelijkheid je gegeven wordt. Er is ook nog een andere manier om te kijken of de masterclass betrouwbaar is, namelijk door te kijken of je er echt veel geld mee kunt verdienen. Het is al snel te vinden op internet dat je veel geld kunt verdienen. Er zijn voorbeelden van mensen die deze masterclass hebben gevolgd en die nu al meer dan een ton hebben verdiend. Je krijgt dus een erg betrouwbare masterclass die doet wat het beloofd heeft.

Is de masterclass een aanrader?

Een vraag die je waarschijnlijk had toen je begon aan het lezen van deze review is of de masterclass een aanrader is. Nu je bijna de gehele review gelezen hebt, heb je waarschijnlijk al wel een redelijk antwoord kunnen formuleren op die vraag. Om je toch nog een handje te helpen als je er niet helemaal uit bent voor jezelf, zal ik je bij deze zeggen dat de masterclass een absolute aanrader is. Van de inhoud, tot de bonussen, tot hoeveel geld je kunt gaan verdienen door de Bol Masterclass te volgen: het doet allemaal wat je ervan mag verwachten en de informatie is erg waardevol. Als je op zoek bent naar een goede masterclass die jou kan helpen bij het verkopen van je eigen producten, dan ben je bij de Bol Masterclass zeker op de juiste plek.

Conclusie

Als je je eigen producten wilt verkopen dan kom je erachter dat dit nog moeilijker is dan je denkt. Gelukkig is er een masterclass die je hierbij kan helpen. De Bol Masterclass van Team Unstoppable zorgt er namelijk voor dat je enorme hoeveelheden geld kunt gaan verdienen door je eigen producten te verkopen. Je krijgt enorm veel informatie, die bovendien afkomstig is van experts. De masterclass bestaat uit vijf modules met veel beeldmateriaal. Je kennis wordt ook nog eens getest door de quiz die aan het eind van iedere module te vinden is.

Er is erg veel positiefs te vinden over deze masterclass. Enkele negatieve dingen zijn er ook, maar er zijn veel meer positieve dingen. Het mooie is ook dat de masterclass erg betrouwbaar is, wat fijn is. De masterclass kost namelijk behoorlijk wat geld. Dit is eigenlijk best jammer, maar erg lang zul je er geen last van hebben. Je gaat veel geld verdienen met de Bol Masterclass en de kosten die je hebt gemaakt voor het volgen van de masterclass vergeet je snel.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de Bol Masterclass?
Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding.

Aanbieding: Tijdelijk gratis inschrijven voor de 100% gratis training
Product: Cursus Bol Masterclass
Schrijvers: Jia Ruan, Mitchell Weijerman en Virgil Brewster

Schrijf je nu gratis in!

Onze beoordeling

Bol Masterclass

€ 997,-
9.1

Prijs

8.0/10

Kwalitieit

10.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Gratis starttraining
  • Met deze cursus kun je een succesvolle bol.com webshop opzetten
  • Levenslange toegang

Nadelen

  • 100% inzet nodig

Deel dit bericht op social media

Plaats een reactie