Cruise door Europa

Als u op zoek bent naar een goede wijze om te reizen door Europa, dan kunt u overwegen een cruise door Europa te maken. Een Europese cruise is niet alleen een onvergetelijke manier om veel landen en hoofdsteden te zien in weinig tijd, maar het is tevens een zeer handige manier van reizen. Vergeet licht reizen, of backpacken, wanneer uw varende hotel u op elke plek kan brengen. Geen problemen meer over in- en uitpakken tussen verschillende hostels en/of hotels: u hoeft uw tassen maar twee keer in te pakken. Gewoon bij u thuis voor vertrek en na aankomst.
U kunt kiezen voor korte cruises, een paar dagen of langdurige cruises, tot wel weken lang! Een cruise geeft u een kijk op delen van onze aardbol vanuit een nieuwe invalshoek, waardoor u landen en/of steden vanuit een verschillend perspectief kan zien.
Ik zal vervolgens twee vaak geboekte Europese cruise routes bespreken.

  1. Cruises door de Baltische Zee
    Deze cruises zal u brengen naar meer noordelijke of Oost-Europese landen, zoals Ijsland en Noorwegen en via een prachtige route naar de mooie stad St. Petersburg in Rusland vervoeren. nog meer bezienswaardige steden die deel uitmaken van uw route kunnen zijn Hamburg in Duitsland en Kopenhagen in Denemarken.
  2. Middellandse Zee cruises
    cruise door europaEen van de meeste geboekte cruiseroute in Europa is veruit de Middellandse Zee route, waar toeristen de unieke kans krijgen om steden en havens vol romantiek, geschiedenis en natuurlijk lekker eten te verkennen! Maak kennis met de romantische regio’s van Italië, de grote wijngaarden van Frankrijk en de relaxte sfeer van de Spaanse kustlijn en de mooie kusten van Griekenland.
    Europa heeft veel moois te bieden. Een cruise is simpelweg een ontspannen manier van reizen en een makkelijke manier om verschillende havens en steden van dit oude werelddeel, vol historie te bezoeken.

Het boeken van een cruise door Europa gaat over het kiezen van de goede begroting, de beste bestemming, de beste locatie van uw kamer aan boord, et cetera. Om een voorbeeld te noemen, als u een pakketcruise naar Groenland wilt boeken, zou een kamer met uitkijk over de oceaan de perfecte keuze zijn zodat u uw ogen kunt richten op walvissen en orka’s die langs zwemmen. Vergeet niet om te kiezen voor een touroperator die goed gevestigd is en aangesloten bij een garantiefonds.

Misschien ook interessant