Home » Kennisbank Online ondernemen » Crypto Cursus volgen: Wat je kunt verwachten

Crypto Cursus volgen: Wat je kunt verwachten

Ben je op zoek naar een Crypto cursus? Ik vertel je waarom je een crypto cursus zou moet volgen als je wil gaan beginnen met investeren in crypto.

Op deze pagina geef ik je meer duidelijk over mijn favoriete online cryptocurrency cursus op de Nederlandse markt. Ik vertel je waarom ik deze cursus zelf heb gekozen en wat je kunt verwachten als je gaat beginnen.

Waarom zou je een crypto cursus volgen?

Als je wil gaan beginnen met beleggen in crypto kan de wereld van de cryptocurrencies heel ingewikkeld lijken. Toch zijn er veel voordelen om je te verdiepen in deze technologie. De basis van crypto is de blockchain technologie. In het artikel over Blockchain technologie hier op aanbiedingengids.nl lees je hoe dit werkt.

Je kunt natuurlijk zomaar wat gaan proberen als je wil gaan handelen in crypto maar dat is niet verstandig. Om succesvol de handelen in crypto is het belangrijk dat je in ieder geval een goede basiskennis hebt. Heb je die niet dan is de kans veel groter dat je geld gaat verliezen.

In een crypto cursus leer je waar je op moet letten bij het handelen in crypto. Ook worden er in zo’n cursus veel tips gegeven door de makers. De makers zijn ervaren cryptohandelaren die precies weten wat je moet doen en dat ook stap voor stap uitleggen in hun cursus.

Meestal zit er bij een crypto cursus ook een uitgebreid forum waar je toegang tot krijgt. In dit forum kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen met medecursisten. Zo’n forum heeft echt een grote toegevoegde waarde voor de crypto cursus.

crypto cursus volgen

Voordelen van het volgen van een crypto cursus

Een groot voordeel is dat in een crypto cursus wordt verteld hoe cryptocurrency nu precies werkt. Je leert ook over de verschillende soorten cryptocurrencies die er zijn en in welke je het beste kunt investeren.

Als je weet hoe de technologie achter crypto werkt is het makkelijker om beslissingen te nemen in wat je wel of niet moet kopen.

Een ander belangrijk voordeel is natuurlijk dat je leert hoe je precies cryptocurrencies moet kopen of verkopen. Er zijn bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden bij het kopen en verkopen. In een crypto cursus wordt je verteld welke zaken dat zijn. Zo kom je er achter welke manier voor jou het beste werkt.

En dan tot slot nog een heel belangrijk punt wat je in een crypto cursus leert, namelijk het beveiligen van je cryptocurrency. Cryptocurrencies zoals Bitcoin en Etherneum worden opgeslagen in een digitale portemonnee, dat wordt een wallet genoemd. De wallet moet goed beveiligd zijn anders kan een kwaadwillende jouw cryptomunten stelen en dat wil je niet.

In iedere goede crypto cursus wordt daarom voldoende aandacht besteed aan de beveiliging.

De conclusie is dus dat het volgen van een crypto cursus heel belangrijk is als je wil gaan beleggen in crypto.

Crypto cursus volgen?

Klik hier voor een overzicht van alle beleggen en crypto cursussen op aanbiedingengids.nl

Mijn keuze beste crypto cursus: Money Mastery van Alles over Crypto

De Money Mastery van Alles over Crypto is naar mijn mening is beste crypto cursus van Nederland. Na aanschaf van de Money Mastery ontvang je een erg compleet en breed pakket.

Je zult niet alleen de basis leren, maar je wordt ook gemotiveerd om direct actie te ondernemen. Hierdoor ervaar je zelf hoe het is om in de praktijk met cryptocurrency te traden en ze te kopen en verkopen.

De 5 belangrijkste pijlers van de cursus zijn:

  1. De basis die je moet weten over crypto, bitcoin en blockchain
  2. Zelf crypto kopen, beveiligen en laten uitbetalen
  3. ICO’s
  4. Crypto trading leren en de markt begrijpen
  5. Mindset, hoe je succesvol geld kunt gaan verdienen

Je krijgt dus niet alleen theorie, maar gaat ook direct over tot actie. Ik vind dat ze dit goed hebben gedaan. Hierdoor ga je direct de theorie toepassen in de praktijk, en ontdek je hoe alles werkt. Voor mij is dit altijd de beste manier geweest om te leren.

Derek Westra en Patrick Suiker zijn de oprichters van deze cursus. Ze hebben beide al meer dan 5 jaar ervaring met cryptocurrency, en van alles meegemaakt zoals 10.000 euro verdienen in een uurtje tijd of zelf 50.000 euro verliezen door een hack.

Crypto Masterclass pakket

Mijn ervaringen met de crypto cursus Money Mastery van Alles over Crypto

Ik ben al bijna een jaar lid van de Money Mastery en ik ben er erg over te spreken. De video’s zijn erg professioneel en duidelijk. Ook is de service heel erg goed. Al je vragen worden uitgebreid beantwoord en daardoor heb ik snel stappen kunnen zetten.

Toen ik begon had ik al wat kennis van de cryptocurrency wereld, maar deze cursus heeft mij vooral heel veel geleerd over de strategie achter het kopen. Daar lag voor mij de meeste winst. Het kopen van een cryptomunt heb je op een gegeven moment wel door, maar een strategie moet je écht snappen.

Door deze cursus is dat gelukt. Hierdoor heb ik een paar mooie cryptomunten aan mijn portfolio toegevoegd.

Wat ook een belangrijke les was, is dat je ook kan handelen als het slecht gaat met de Bitcoin. Normaal keek ik er dan niet meer naar, en wachtte af totdat alles weer ging stijgen. Maar de bonusles over het handelen als de Bitcoin stijgt én daalt, heeft mij veel waardevolle inzichten gegeven. Deze les raad ik iedereen aan om zo snel mogelijk te bekijken.

Meer weten?

Als je start met de Money Mastery krijg je toegang tot de online omgeving waarin alle video’s en tekstdocumenten te vinden zijn.

De volledige cursus bestaat uit 8 modules plus een aantal bonussen.

Wil je meer weten over de cursus Money Mastery van AllesOverCrypto? Lees dan mijn Money Mastery Review.

Gratis Crypto training

gratis bitcoin training ledger

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.