Review Crypto Masterclass

Leestijd: 6 minuten

Investeren in ‘Cryptocurrency’ is helemaal van deze tijd. Jij denkt daar waarschijnlijk ook zo over? Anders zou je namelijk niet op zoek zijn gegaan naar informatie over dit onderwerp. Het is heel goed dat jij jezelf goed wilt voorbereiden voordat je
daadwerkelijk gaat investeren. Dat is dan ook de reden dat jij net als ik op zoek bent gegaan naar programma’s waarmee je meer inzicht krijgt in de wereld van ‘Cryptomunten’. Voor mij was dit in ieder geval wel de reden, daarom ben ik op het ‘wereldwijde web’ gaan zoeken naar diverse informatiebronnen. De een had ik erg veel aan, de ander dan weer niet. Na veel zoeken en testen kwam ik uit bij de Crypto Masterclass van Derk Westra en Patrick Suiker.

bitcoinsEerst was ik even sceptisch want: ‘Hallo, je moet er geld voor betalen en dan is het vaak oplichterij’. Toch, las ik veel lovende berichten en waagde ik de stap. Mijn sceptische blik veranderde al snel toen ik aan het eerste hoofdstuk begon. Opgelucht haalde ik adem en dacht ik: ‘ Gelukkig, ik heb geen geld weggegooid’. Na het volgen van deze cursus heb ik veel inzicht gekregen in de wereld van ‘Crypto Currency’. Crypto Masterclass heeft mij echt geholpen, en ik had gewild dat ik het eerder wist. Het had mij veel gesurft op het internet bespaard. Omdat ik jullie deze tijd graag bespaar schrijf ik deze review. Zo hoef je zelf niet verder te zoeken en weet je waarom je deze cursus moet volgen. Stop daarom nu met het zoeken naar andere informatie en lees deze review verder, want de informatie in Crypto Masterclass gaat je wel helpen.

Wie zijn Derk Westra en Patrick Suiker?

Patrick Suiker en Derek Westra AllesOverCrypto Crypto Masterclass
Patrick Suiker en Derek Westra

Derek Westra en Patrick Suiker zijn samen het grote brein achter alles over crypto.nl. Dit is een website rondom crypto munten en trekt maandelijks 10.000 bezoekers. Beiden hebben ze meer dan 7 jaar ervaring in deze wereld. Ze handelen in cryptomunten en weten alles
over de achterliggende technologie. Al deze kennis hebben ze gebundeld in een allesomvattende cursus en ze willen jou hiermee helpen. Ze hebben zelf gemerkt hoe moeilijk het is om de juiste kennis te vergaren, daarom willen ze jou veel leed besparen en
omtoveren tot een succesvolle handelaar in crypto munten.

Wat is de Crypto Masterclass en waaruit bestaat het?

Je bent daadwerkelijk geïnteresseerd in deze cursus als je nu bij deze alinea bent en verder wilt lezen. Het is dan nu ook wel het moment om je te vertellen wat Crypto Masterclass is en waar het uit bestaat. Als jij Crypto Masterclass aanschaft ontvang je een volledig pakket dat bestaat uit diverse onderdelen. Doordat het zo uitgebreid is leer jij alles over de ‘cryptowereld’ en kun je succesvol gaan handelen.

De Crypto Masterclass Cursus

Deze crypto cursus is een online trainingsprogramma en deze volg je door middel van online video’s. De cursus is opgedeeld in 6 verschillende modules en aan het einde doe je examen.
Heb je het succesvol afgerond? Dan ontvang je een certificaat. Elke module bestaat uit 29 video’s en alle onderwerpen worden uitgebreid uitgelegd. Na 9,5 uur weet jij alles op het gebied van ‘Crypto Currency’. Om je kort uit te leggen wat de cursus je allemaal te bieden heeft lichten we elke module even kort toe.

Inhoudsopgave Crypto MasterclassDe inleiding

De inleiding is belangrijk, want hier ligt de basis voor een succesvol vervolg van de cursus.
In dit stuk wordt jou precies uitgelegd wat alles inhoudt en welke basis je nodig hebt.

Module 1 Crypto kopen

In deze module leggen Patrick en Derek je uit hoe jij jouw eerste crypto munten koopt. Ze leggen je vervolgens meer uit over de Bitcoin en hoe je dit allemaal veilig doet.

Module 2 Je investering beveiligen

In module 2 gaan ze dieper in op het beveiligen van je cryptomunten en leggen ze je alles uit over de zogenoemde wallets.

Module 3 Je winsten uitbetalen

In module 3 krijg je door middel van diverse video’s uitgelegd hoe je snel winst maakt en hoe je deze goedkoop uit kunt betalen.

Module 4 Geld verdienen met ICO’s

Initial coin offering ook wel ICO is een manier om geld te verdienen. In deze module wordt hier uitgebreid aandacht aan besteed.

Module 5 De industrie van de toekomst, leer crypto trading!

In deze module leerde ik echt heel veel. Met verschillende video’s wordt er dieper ingegaan op wat een exchange is en leer je alles over cyclussen en bubbels. Op deze manier zul je jezelf nooit meer vergissen en op het juiste moment kopen- en verkopen.

Module 6 The Winning Mindset

Echt handelen is winnen en dat zul je dan ook doen met deze video’s. In deze module leer je alles over de ideale mindset en hoe je alles eruit kan halen. Je wordt echt voorbereid op het handelen en omgetoverd tot een succesvolle handelaar.

Het eindexamen

Je krijgt 60 vragen en zo test je jouw opgedane kennis. Heb je het gehaald? Dan ontvang je een certificaat.

Kosten Crypto Masterclass

Crypto Masterclass gratis-pdf-e-boekeIn het begin schrok ik zelf echt van de kosten, dat geef ik zelf toe. Toch, nu ik deze cursus zelf heb gevolgd kan ik je verzekeren dat het eigenlijk helemaal niet zoveel is. Je krijgt er enorm veel voor terug en het scheelt je veel surf tijd op het net en kopen van boeken.
Uiteindelijk is tijd ook geld en zijn boeken ook niet gratis. Het zou uiteindelijk hetzelfde kosten of zelfs meer. Voor €567,- schaf je deze cursus aan en kun je beginnen aan je avontuur. Jij wordt net als ik een echte ‘crypto master’. Bovendien krijg je bij aanschaf van
deze cursus nog eens 6 e-books gratis. Je krijgt dus echt waar voor je geld, zeker als je jezelf bedenkt dat de cursus normaal €1000,- kost. Je koopt dus geen appels voor citroenen en je zult er geen spijt van krijgen.

Ervaringen andere gebruikers

Ik heb op de online community met diverse andere cursisten gesproken. Zij waren net als ik eerst heel sceptisch over deze cursus. Zeker toen ze de prijs zagen. Sommige vinden deze nog steeds wat aan de dure kant, maar het is maar net hoe je er tegenaan kijkt. Al met al zijn ze zeer te spreken over de inhoud en raden ze iedereen aan om deze cursus te volgen.

Conclusie

Mijn conclusie zal je waarschijnlijk niet verbazen. Ik kan hier niet heel veel aan toevoegen want mijn enthousiasme heb je tussen de regels door al kunnen lezen. Ik vind deze cursus echt een aanvulling en je zult er geen spijt van hebben. Het is even wat investeren, maar dit is het zeker waard. Je bent nu aan het einde van deze review, dus je zult waarschijnlijk op het punt staan om deze cursus aan te schaffen. Door op deze link te klikken zul je nog meer informatie te zien krijgen. Mijn review is natuurlijk leuk, maar nog meer informatie kan natuurlijk nooit kwaad. Lees daarom verder en ervaar waarom ik het de moeite waard vind om deze cursus te kopen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de Crypto Masterclass?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 1997,00 Tijdelijk € 997,-
Product: Crypto Masterclass
Schrijvers: Derk Westra en Patrick Suiker

Veelgestelde vragen

Wie zijn de gezichten achter de Crypto Masterclass?

Dat zijn Derek Westra, Patrick Suiker en Robin Westra, we vertellen je wie ze precies zijn.

Wat kun je verwachten van de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is een online training waarin Patrick en Derek, ervaringsdeskundigen, hun kennis proberen over te brengen rondom alles dat betrekking heeft tot cryptocurrency.

Hoe ervaren de cursisten de Crypto Masterclass?

Uit de beoordelingen van de cursisten blijkt vooral dat zij ontzettend zijn te spreken over de masterclass. Zo geven veel mensen aan heel erg veel geleerd te hebben en complimenteert menig beoordeellaar Patrick en Derek voor hun duidelijke uitleg.

Onze beoordeling

Crypto Masterclass

€ 997,-
9

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

10.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Gratis online crypto training
  • De gratis e-boeken
  • Eerst leren, dan investeren

Nadelen

  • Veel teksten
  • Het prijskaartje

Deel dit bericht op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!