Home » Reviews » Geld verdienen en Marketing » Review Crypto Masterclass

Review Crypto Masterclass

Leestijd: 16 minuten

Cryptovaluta heeft duidelijk de toekomst. De digitale valuta vervangt steeds meet de traditionele valuta. Er zijn wereldwijd al veel verschillende cryptomunten, waarvan de bitcoin de bekendste is. In deze munten kan men makkelijk handelen en er ook geld mee verdienen. In deze review over de Crypto Masterclass vertel ik je hoe je met de Crypto Masterclass kunt handelen in cryptocurrency en er geld mee kunt verdienen.

Cryptomunten zijn anoniem geen enkele bank beheert deze munten. Deze valuta werkt volgens het blockchain principe. In de vorm van logboeken wordt iedere transactie bijgehouden. Ook is het niet mogelijk om de codes van deze munten te volgen omdat die strikt geheim worden gehouden. Dit is een automatisch proces waardoor menselijke fouten niet voorkomen. De cryptovaluta met de hoogste waarde is de bitcoin. Deze toonaangevende munt wordt gevolgd door ethereum en diverse andere kleinere munten.

Geld verdienen met crypto

Om geld te gaan verdienen met cryptocurrency moet je bepaalde technieken en strategieën kennen. Het handelen gebeurd via bepaalde beurzen. Momenteel zijn Binance exchange, Coinbase, Gemini en Kraken toonaangevende beurzen. Om de juiste transactie te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk om kennis te hebben van crypto en te weten hoe het werkt.

Voor dit doel is de cursus Crypto Masterclass van Derek Westra en Patrick Suiker ontwikkelt. Deze cursus is speciaal voor beginnende particulieren die willen leren om geld te verdienen met crypto. In deze cursus worden alle technieken en strategieën uitgelegd en hoe je dit het beste doet. Lekker vanuit je eigen huis. Deze cursus van Derek Westra en Patrick Suiker is één van de beste cryptocursussen die er is op de markt. Met live training en de juiste richtlijnen.

Omdat ik deze cursus van Derek Westra en Patrick Suiker zelf heb gevolgd kan ik je er alles over vertellen. Dus als je overweegt om te investeren in crypto en je graag je risico’s wilt beperken dan is deze cursus voor jou gemaakt. In deze review geef ik je rondleiding door de cursus en vertel je alles over de technieken en strategieën, de ervaringen van klanten en wat je precies krijgt met deze cursus. Na het lezen van deze review kun je bepalen of dit wat voor je is.

Wat is crypto?

bitcoinsOm te beginnen ga ik hier vertellen wat crypto precies is. Waar het meestal mis gaat is dan men niet over de juiste kennis beschikt. Men koopt te snel cryptomunten omdat er een hype is en betaald daar soms duizenden euro’s voor. Even later daalt de koers en denkt me dat het niet werkt en verkoopt alles weer. Dik verlies dus. Als men er wat meer van af geweten had, had men waarschijnlijk op een ander moment geïnvesteerd en de investering langer laten staan.

De crypto, waaronder dus ook de bitcoin, valt is een digitale muntsoort. Deze munt is gecodeerd met een bepaalde technologie, dit wordt de blockchain technologie genoemd. Deze manier houdt in om bepaalde digitale gegevens gespreid op te slaan, dus zonder daar één centraal punt voor te gebruiken. Dit maakt dat crypto moeilijker te hacken is dan geld bij een reguliere bank die wel een centraal punt gebruiken.

Tegenwoordig komen DOS aanvallen nogal een voor en die kunnen er voor zorgen dat banken plat komen te liggen. Bij crypto heb je daar veel minder last van. Crypto is vanaf 2008 bekender geworden. Er was toen een financiële crisis in Nederland waardoor mensen naar andere manieren zochten om hun geld te beheren. Dus in plaats van bij de traditionele banken.

Er zijn heel veel verschillende cryptomunten zo’n 5000, sommigen zeggen zelf meer, die geregistreerd zijn. De meest bekende is de bitcoin, andere zijn o.a. Ethereum, Ripple, Litecoin, Tether, Bitcoin Cash, Monero en EOS. Dit lijstje veranderd overigens steeds, er komen er steeds weer bij of er vallen er af. Eén van de nieuwere is bijvoorbeeld de Cardano.

Als je met cryptomunten wil handelen zal je dit willen doen met munten die snel groot worden, dit hoeft dus net perse de bitcoin te zijn. Door de investeren in munten die nu nog niet zo groot zijn is er een kans dat deze munten verder groeien en je er mee gaat verdienen. Dit kan behoorlijk oplopen.

Wat is de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is een zeer uitgebreide training waarin je alles leert over het handelen in crypto. Je leert sterke strategieën toe te passen, trends te herkennen en de juiste cryptomunten te vinden die kans hebben om te groeien. Deze kennis is zeer belangrijk want als je zonder deze kennis gaat investeren is de kans zeer groot dat je veel geld gaat verliezen.

De Crypto Masterclass van Allesovercrypto is gemaakt door Derek Westra en Patrick Suiker. Ik noemde deze namen al eerder en straks vertel ik je meer over hen. De cursus is begonnen met een boek, die heette de Bitcoinbijbel, dit boek krijgt je overigens nog steeds bij de cursus als je die koopt. Ze zijn dus klein begonnen en steeds verder uitgebreid. De Crypto Masterclass in inmiddels uitgegroeid tot de meest uitgebreide training van Nederland. Er zijn al meer dan 2500 deelnemers. Zeer veel lessen en extra bonussen. Een interessante cursus voor beginners maar ook voor gevorderden.

Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker?

Patrick Suiker en Derek Westra AllesOverCrypto Crypto Masterclass
Patrick Suiker en Derek Westra

Derek en Patrick zijn in 2017 begonnen met Allesovercrypto. Daarvoor deden ze ook al van alles met crypto. Maar in die tijd werd crypto populair en zijn ze de website allesovercrypto begonnen. Zij hebben alles vanaf het begin opgebouwd, natuurlijk ging dat niet zonder slag of stoot. Ook zij hebben fouten gemaakt en geld verloren.

Nu na jaren ervaring is kun kennis zo groot dat ze wel weten wat ze moeten doen. Die kennis willen ze ook graag op anderen overbrengen. Hun eigen verliezen die ze destijds gemaakt hebben beschouwen ze als leermomenten en zo is dat natuurlijk ook. Door de jaren heen hebben ze een duidelijk inzicht gekregen van hoe crypto werkt. Ze weten hoe en wanneer je het beste in crypto kunt investeren.

Derek heeft aan de Vrije Universiteit Amsterdam gestudeerd. Hij heeft daar zijn master gehaald in Gedragseconomie en Speltheorie. Patrick heeft ook zijn master gehaald maar dan in ondernemerschap. In 2013 kwam hij in aanraking met crypto, dat gebeurde dankzij Litecoin.

Sinds 2013 ligt de volledige focus van Derek en Patrick op crypot en blockchain. Met Allesovercrypto willen ze kun kennis overbrengen op iedereen die daar geïnteresseerd in is. Het is hun missie dat Nederland  in de blockchainrevolutie voorop gaat lopen. En daar draagt de Crypto Masterclass zeker aan bij.

Patrick Suiker heeft een uitgebreid interview gehad in VU Magazine. Derek is te zien in een mini documentaire van VICE. Al deze kennis en ervaring heeft er voor gezorgd dat ze samen zijn begonnen met het maken van een cursus, deze cursus, de Crypto Masterclass.

Je kunt wel zeggen dat Patrick en Derek koplopers in Nederland zijn op het gebied van crypto. Nog steeds zijn ze bezig zich verder te ontwikkelen en nieuwe dingen te ontdekken. Dit wordt dan ook in de cursus verwerkt waardoor deze steeds up-to-date blijft. De Crypto Masterclass gaat niet alleen over de Bitcoin, maar over alle cryptomunten die groei kansen hebben.

AllesOverCrypto

Allesovercrypto is een online platform. Op dit platform verkopen Derek en Patrick de cursus Crypto Masterclass. Maar naast dat vindt je nog veel meer interessante informatie op Aleesovercrypto. Je kunt er live koersen volgen van vele bekende cryptomunten. Er is ook een kennisbank die boordevol staat met informatie over crypto. Zelf een gastblog ontbreekt niet.

Er is ook een webinar, deze is volledig gratis. Hier leer je veel over crypto. Dit is een goede basis om mee te beginnen als je ook geld wilt gaan verdienen in de cryptowereld. Je leert onder andere met welke strategie je geld gaat verdienen. Hoe crypto en de bitcoin werken, hoe je de beste cryptomunten vindt en ook hoe jij je eerste crypto kunt kopen voor slechts 1 euro!

De inhoud van de Crypto Masterclass

Inhoudsopgave Crypto MasterclassWe gaan nu bekijken wat je precies krijgt met de Crypto Masterclass. Het is een zeer uitgebreide training met veel waardevolle informatie. De basis zijn de videotrainingen. Dit zijn 13 modules met ieder hun eigen onderwerp. Je gaat de basis van crypto leren, hoe je alles beveiligd want dat is zeer belangrijk. Hoe je goede cryptomunten vindt. Je leert ook waar de grote winsten liggen en waaraan je een crypto parel ontdekt.

Bij de meeste modules zijn er vragen die je kunt maken, hiermee kun je testen of je alles goed begrepen hebt. Door de vragen te maken ben je ook goed met de stof bezig.

1. De inleiding

De eerste module is een inleiding. Patrick en Derek stellen zich aan je voor en hoort wat je kunt verwachten van deze cursus. Je krijgt een inleiding in Crypto en blockchain, in bitcoins en in alt-coins. Kennis die nodig is om te starten met traden. Ook leer je in deze module meer over de geschiedenis van geld en van crypto. Je hoort wat de toekomst is en of je nog in bitcoin moet investeren.

2. Je eerste cryptocurrency

Het echte werk gaat beginnen. Je gaat je eerste crypto kopen. Dit doe je via een cryptobroker. Er wordt begonnen met Bitvavo. Bitvavo werkt op een eenvoudige manier zodat dit voor beginners duidelijk is. Daarna ga je meer leren over Binance, een bekende cryptobroker met uitgebreide mogelijkheden. Binance heeft meer mogelijkheden maar is voor beginners wat moeilijker.

Verder leer je in deze module nog termen als marge trading en leverages. Je krijgt ook meer info over Litebit, IDEX en BitMex.

3. Maak een killer start!

Je leert hier hoe je een goede start kan maken en niet dezelfde fouten maken die Derek en Patrick in het begin ook maakten. Door de tips die je krijgt kun je veel fouten voorkomen. In deze lessen zie je wat er fout kan gaan en hoe je dat kan oplossen. Ook ga je leren hoe je een goede cryptomunt ontdekt.

4. Je onbreekbare kluis

Zoals de naam aangeeft gaat deze module over hoe je de cryptomunten veilig opslaat. Je leert wat crypto wallets, software wallets en papieren wallets zijn. Je kan cryptomunten namelijk op verschillende manieren opslaan. Dit kan je natuurlijk ook via een broker doen. Ook leer je in deze module alles over de beveiliging.

Als je op kleinere exchanges gaat traden kun je daar beter je geld niet laten staan. De kans dat dit fout gaat is daar groter. Gelukkig zijn er een heleboel alternatieven, die worden allemaal besproken.

Na deze module weet je welke methoden er zijn en hoe je die het beste op jouw eigen crypto portefeuille toe kan passen.

5. Je winst cashen

Zeker ook een belangrijke module, hoe kun je je winst uit laten betalen? Je gaat dat hier leren. Je leert ook hoe de verschillende brokers met elkaar communiceren. Derek en Patrick gaan je meer vertellen over hoe de uitbetalingen gaan bij bekende brokers als Binance, Bitvavo, BitMEX en Bitonic.

6. De allereerste investeerder zijn

ICO betekent initial coin offering, dit lijkt op crowdfunding maar dan op de crypto manier. Je kunt hier cryptomunten kopen die net begonnen zijn. Dit heeft als voordeel dat de waarde in zeer korte tijd heel veel kan stijgen. Dus dan kun je veel winst maken. In deze module wordt uitgelegd hoe dat werkt.

Bij Allesovercrypto is men ook bezig met een samenwerking met een zeer betrouwbare partner. Het is dan zelfs mogelijk om nog voordat de munt verhandelbaar is er al in te investeren. Dat biedt mooie kansen!

7. Een passief inkomen

Je kunt met crypto een passief inkomen verdienen. Passief wil zeggen dat je verdient zonder dat je er zelf veel voor hoeft te doen. Behalve dat je kunt handelen in crypto is het ook mogelijk om te staken of te minen. Het lijkt misschien wat ingewikkeld maar dat is het niet, na deze module wordt je dat duidelijk. Je gaat ook leren hoe je een passief inkomen kan creëren met masternodes en yield farming en hoe je met airdrops zelf gratis crypto kan krijgen.

8. De crypto-trends de baas

Deze module gaat over nieuwe trends in de cryptowereld. Je leert hier over Metamask, Uniswap en de decentrale exchanges. De cryptomarkt is een markt die steeds veranderd. Gelukkig wordt de Crypto Masterclass steeds aangepast zodat deze altijd actueel is.

9. De winning mindset

Zoals met alles het geval is komt het geld niet vanzelf daar moet je wel wat voor doen. Het gebeurt nogal eens dat men aan een cursus begint en men deze vervolgens niet afmaakt. Dit komt meestal omdat de motivatie ontbreekt. In de Crypto Masterclass wordt je alles goed geleerd, maar je moet het wel zelf doen. Dat verreist een bepaalde manier van denken, die moet je jezelf aanleren. Je moet gaan leren om op de langere termijn te gaan denken. Bij andere manieren van geld verdienen zoals bijvoorbeeld affiliate marketing is dat ook zo. Deze module gaat over de juiste mindset, een heel belangrijke module!

10. Vrijheid dankzij Crypto trading

Er zijn al heel veel mensen die veel verdienen met crypto en er komen er steeds meer bij. Hoe eerder jij weet hoe alles werkt en de juiste kennis hebt hoe sneller je zal gaan scoren. Je leert in deze module om je vrijheid te creëren. Dit geeft jouw de vrijheid om te werken wanneer jij dat wilt en vanuit welke plaats je dat doet. Dit in tegenstelling tot werken bij een baas waar je bijvoorbeeld netjes van 9 tot 5 uur aanwezig moet zijn op het kantoor.

Je leert meer over technische analyse, hoe je de belangrijkste patronen herkent en over risicomanagement. Tradningview, Support en Resistancen, timeframes en candlesticks hebben voor jou geen geheimen meer nar deze module.

11. De beste trading tools en indicatoren

Met de technieken die je in deze module gaat leren kun je voorspellen wat de koers gaat doen. Zo weet je waar je je geld het beste op kunt inzetten. Je leert om grafieken te gaan voorspellen. Na deze module weet je meer over indicatoren als Moving Average, Bollinger Bands, Ichimoku Clouds, Fibonacco en Elliot Waves.

12. Word crypto trading master

De Crypto Maserclass is een cursus die zeker niet allen voor beginners is, de training is zo uitgebreid dat meer ervaren traders er ook veel van opsteken. De Crypto Masterclass is de meest uitgebreide cryptotraining waarin je alles leert. Deze module bevat onderdelen voor gevorderden, voor beginners zijn die nog niet meteen van toepassing.

13. Extra lessen

Deze laatste module bevat extra lessen over trendlijnen en patronen, over timeframes en trading indicators. Je leert om zelf een trading strategie op te stellen. Dit zijn onderdelen die aan de cursus zijn toegevoegd nadat bijvoorbeeld cursisten daar om gevraagd hebben.

Crypto Masterclass gratis-pdf-e-boeke

Wat zit er nog meer in de Crypto Masterclass?

Alle modules die ik besproken heb is al heel veel maar er zit nog meer bij de Crypto Masterclass. Omdat niet alles duidelijk in de video’s uit teleggen is zijn er ook e-books. Je ontvangt ook de Crypto belastinggids en de Bitcoinbijbel. Met de Bitcoinbijbel zijn Derek en Patrick destijds begonnen, wat nu dus uitgegroeid is tot een zeer uitgebreide cursus. In de belastinggids worden zaken uitgelegd met betrekking tot belasting en crypto. Winsten kun je meestal plaatsen in Box 3 wat inhoudt dat je veel minder belasting betaald. Veel minder dan over het inkomen van je werk.

Je ontvangt ook nog een begrippenlijst en een lijst met parels voor 2021 en een portfolio 2021.
In het crypto portfolio kun je alle verschillende cryptomunten terug vinden en dat zijn er veel! De begrippenlijst lijst bevat, zoals de naam al aangeeft, zeer veel begrippen die met crypto te maken hebben, je zult daar vast begrippen tegen komen waar je nog nooit van hebt gehoord.

De online omgeving

De online omgeving van de Crypto Masterclass is pas helemaal vernieuwd. Eerst waren de training en de community apart. Je kon via Facebook naar de community die ‘The Zone’ heette en via de website de online training volgen. Tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van Huddle.

Huddle is een online alles in één systeem. Behalve de cursus zit daar nu ook de community in. Het systeem van Huddle wordt door heel veel bekende Nederlandse online trainingen gebruikt, dit systeem is behoorlijk uitgebreid en heeft veel mogelijkheden.

De community is een erg actieve community, daar worden dagelijks vele berichten geplaats. Een mooie plek om in contact te komen met de andere cursisten en om je vragen te stellen. Er zijn heel veel verschillende topics waar je informatie uit kan halen. Je krijgt altijd snel antwoord op je vragen. Ook lees je in de community over de nieuwste trends en munten en wat goede investeringen zijn.

Mijn ervaring met de Crypto Masterclass

crypto masterclassSinds in de website van Patrick en Derek tegen kwam raakte ik geïnteresseerd in crypto. Ik besloot daarom om er ook mee te gaan beginnen en de cursus te kopen. Tijdens het volgen van deze cursus gingen mijn ogen open. Ik kreeg door hoe de cryptowereld werkte en leerde allerlei nieuwe dingen waar ik geen notie van had.

Een begrip wat bijvoorbeeld genoemd werd is Alt-coins. Ik was de term wel eens tegen gekomen maar wist niet wat het was. Dit zijn dus alle alternatieve cryptomunten, dus alles behalve de bitcoin. Waarschijnlijk gaat in de toekomst de Ethereum ook niet meer onder Alt-coins vallen omdat deze cryptomunt sterk groeit. De waarde van de Alt-coins is gerelateerd aan de bitcoin. De koers van de Alt-coins kan heel erg schommelen, dit kunnen wel stijgingen of dalingen zijn van 50% per dag. In de Crypto Masterclass wordt uitgelegd hoe hier mee om te gaan en hoe je ook met Alt-coins een goede winst kan maken.

Er zijn veel cryptomunten die nog in opkomst zijn. In de Crypto Masterclass worden de 10 die het meest groeien besproken. Er wordt onderzoek gedaan naar nieuwe cryptomunten en wat je daar van kunt verwachten. Door deze informatie is het makkelijker om eventueel in deze munten te gaan investeren. Een voorbeeld zijn de NEO en de NANO. Als je die in 2017 had gekocht ieder voor 100 euro had je nu 150.000 euro gehad!

Door de Crypto Masterclass ben ik de cryptowereld beter gaan begrijpen. Ik weet nu veel beter waar ik mijn geld op moet inzetten en wat de beste momenten zijn. Door de onderzoeken die in de Crypto Masterclass besproken worden weet je wat je het beste kunt doen. Het is veel meer dan alleen een goede crypto exchange te vinden. Je mindset is ook heel belangrijk. Je moet leren om op een andere manier te gaan denken, op de lange termijn denken. Dat doen professionele traders ook. De Crypto Masterclass kan je heel wat geld gaan opleveren.

Wat vinden anderen van de Crypto Masterclass?

Voordat je de Crypto Masterclass gaat kopen wil je denk ik ook wel weten wat anderen hier van vinden. Dan weet je of de cursus jou het geld waard is. Allesovercrypto is aangesloten bij Trustpilot.

Trustpilot is een onafhankelijk platform waar ervaringen op staan van zeer veel bedrijven. Deze bedrijven kunnen deze ervaringen niet beïnvloeden. Dit maakt dat Trustpilot betrouwbaar is. Daarom wordt dit ook veel gebruikt. De gemiddelde score van Allesovercrypto is 4.8 van 5 dat kun je op het screenshot hieronder zien.  

AllesOverCrypto trustpilot

De reviews op Truspilot zijn bijna allemaal positief, dat is te zien aan de hoge score. Men is dus zeer tevreden met deze training.

Wat kost de Crypto Masterclass?

Dan nog iets wat ook belangrijk is, wat kost deze training eigenlijk? De normale prijs is € 1997,- Dat kost de training als je die bij Allesovercrypto zou kopen. Echter wij hebben nu een mooie aanbieding. Wanneer je je aanmeldt voor het webinair krijg je vaak een korting die kan oplopen tot 1000 euro. Je betaald dan geen 1997,- euro maar 997,- euro.

Er wordt veel tijd aan de cursus besteed, deze wordt steeds verder ontwikkeld en uitgebreid. Het is daarom niet zeker op de prijs zo blijft. Als de cursus uitgebreider wordt kan de prijs omhoog gaan. Maar nu is dat nog niet het geval.

Er geldt ook een bedenktijd van 14 dagen. Dus als het je niet bevalt kun je binnen 14 dagen je geld terug vragen. Zo loop je geen risico. Het natuurlijk zijn dat de cursus niet helemaal is wat je ervan verwacht had. Van deze bedenktijd wordt overigens weinig gebruik gemaakt. Omdat één van de meest uitgebreide en actuele trainingen is die er is in Nederland en België gaat bijna iedereen hier mee door.

Ben je ook geïnteresseerd, dan kun je eerst het gratis webinar volgen. En ontdekken of de Crypto Masterclass wat voor jouw is.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de Crypto Masterclass?
Meld je nu aan voor de gratis Bitcoin Training.

 

Prijs: Meld je aan voor de gratis training
Product: Crypto Masterclass
Schrijvers: Derk Westra en Patrick Suiker

Ga naar de aanbiedingspagina

Veelgestelde vragen

Wie zijn de gezichten achter de Crypto Masterclass?

Dat zijn Derek Westra, Patrick Suiker en Robin Westra, we vertellen je wie ze precies zijn.

Wat kun je verwachten van de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is een online training waarin Patrick en Derek, ervaringsdeskundigen, hun kennis proberen over te brengen rondom alles dat betrekking heeft tot cryptocurrency.

Hoe ervaren de cursisten de Crypto Masterclass?

Uit de beoordelingen van de cursisten blijkt vooral dat zij ontzettend zijn te spreken over de masterclass. Zo geven veel mensen aan heel erg veel geleerd te hebben en complimenteert menig beoordeellaar Patrick en Derek voor hun duidelijke uitleg.

Onze beoordeling

Crypto Masterclass

€ 1997,-
9

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

10.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Gratis online crypto training
  • De gratis e-boeken
  • Eerst leren, dan investeren

Nadelen

  • Veel teksten
  • Het prijskaartje

Deel dit bericht op social media

Plaats een reactie