Home » Reviews » Geld verdienen en Marketing » Crypto Signals Review

Crypto Signals Review

Leestijd: 13 minuten

Crypto Signals is een product wat gemaakt is door de makers van de Crypto Masterclass. Dat zijn Derek Westra en Patrick Suiker van AllesOverCrypto. Met dit product krijg je signalen wanneer je cryptomunten het beste kunt kopen of verkopen, vandaar de naam Crypto Signals. Dit product is er op gericht om zoveel veel mogelijk winst te halen terwijl je er niet zoveel voor hoeft te doen. Wie wil dat nu niet?

Ik vertel je in deze review alles over Crypto Signals, wat je er precies mee kunt, de voordelen en de nadelen en ervaringen van mijzelf en anderen. Na het lezen van deze review weet je of Crypto Signals wat voor jou is.

Wat is Crypto Signals?

crypto signals discordCrypto Signals is een platform, dit platform bevind zich op Discord. Discord wordt ook veel door gamers gebruikt zodat ze met elkaar kunnen praten terwijl ze aan het gamen zijn. Crypto Signals is behoorlijk uitgebreid. Zo is er een uitgebreide community waarin allemaal mensen zitten die wat met crypto doen. In deze community kun je ervaringen uitwisselen, vragen stellen en successen delen.

Maar er zit nog meer in Crypto Signals, er is ook een deel waar je heel veel informatie over crypto vindt van experts. Crypto Signals is dus veel meer dan alleen een platform waar informatie oftewel signalen krijgt over het kopen en verkopen van crypto.

De bedoeling van Crypto Signals is om iedereen die iets met crypto doet samen te brengen. Zo kun je je passie delen met gelijkgestemden. Doordat je vragen aan expert kan stellen en je er veel informatie op vind is het ook erg leerzaam.

Omdat Crypto Signals signalen geeft wanneer je het beste kunt kopen of verkopen scheelt dat jou veel werk. Je hoeft namelijk niet steeds zelf alle koersen in de gaten te houden, dat wordt voor je gedaan. Als een koers naar boven of juist naar beneden gaat krijg je een signaal. Aan de hand van deze signalen kun je zien wat de beste momenten zijn om crypto te kopen of juist te verkopen.

Door dit alles zul je meer winst gaan behalen. Je hebt immers hulp van experts. Ook het laatste crypto nieuws vindt je op Crypto Signals en er zijn verschillenden chatkanalen. Daarin worden allerlei zaken besproken zoals technische analyses. Deze mensen achter de signals zijn Joël Martina en Tyler Polwort. Tyler is een Amerikaan.

Hieronder zie je hoe Discord er er uit ziet.

discord

AllesOverCrypto Wat is dat?

AllesOverCrypto is een platform over Crypto. De personen achter dit platform zijn Derek Westra en Patrick Suiker. Tegenwoordig is er ook een derde persoon bij betrokken namelijk Robin Westra. Derek en Patrick zijn de oprichters. Ze zijn al sinds 2013 actief in de cryptowereld. Een bekend product van hen is de Crypto Masterclass. Hier op aanbiedingengids.nl vindt je een uitgebreide Crypto Masterclass Review.

robin derek- patrick allesovercrypto
vlnr: Robin Westra, Derek Westra en Patrick Suiker

Deze heren zijn experts op cryptogebied. Door hun jarenlange ervaring hebben zijn heel veel kennis over alles wat met crypto te maken heeft. De hebben dan ook een goede naam opgebouwd en zijn inmiddels bekende personen in de cryptowereld. De producten die zij maken zijn van goede kwaliteit.

Ook Crypto Signals is weer een product van goede kwaliteit, het bespaart je veel tijd omdat je alles op één platform vindt. En daarnaast krijg je ook signalen over goede koop en verkoopmomenten zodat je dat niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken.

Voor wie is Crypto Signals bedoeld?

Vind je crypto trading wat ingewikkeld en heb je moeite met de technische analyse van cryptomunten? Dan is Crypto Signals wat voor jou! In Crypto Signals wordt dat voor je gedaan. Ook als je niet zoveel tijd hebt kan Crypto Signals een uitkomst zijn, doordat je de signalen krijgt aangeboden hoef je dat zelf niet meer uit te zoeken. Dus je bespaart er tijd mee.

Naast tijd besparen leer je ook nog veel met Crypto Signals, er is immers een uitgebreide community en je vindt er ook veel informatie over crypto.

Sommigen vinden het moeilijk om het juiste moment te bepalen waarop je het beste kunt kopen of verkopen. Met Crypto Signals wordt je dat een stuk makkelijker gemaakt, je ontvangt immers signalen over de beste koop en verkoopmomenten. Het is een alles in 1 platform waarin je ook vragen aan experts kunt stellen.

Crypto Signals is dus voor iedereen die meer uit crypto wil halen! Het is geen basiscursus crypto dat is de Crypto Masterclass wel. Je zou het meer als een soort vervolgcursus kunnen zien.

De inhoud van Crypto Signals

Zoals ik al aangaf gaat Crypto Signals via Discord. Crypto Signals heeft op Discord meerdere groepen die ieder een eigen onderwerp hebben. Deze groepen ga ik bespreken zodat je weet waar je allemaal toegang tot krijgt en wat je er van kan verwachten.

Welkom

De eerste groep heet welkom, zoals de naam al aangeeft is deze groep bedoeld om je kennis te laten maken met Crypto Signals. Je vindt er een introductie, een aantal mededelingen, de regels van Crypto Signals en verder wat afkortingen, termen en algemene info. Ook staat er een disclaimer waarin aangegeven wordt dat AllesOverCrypto geen financieel adviseur is, het platform is puur informatief.

Er worden meerdere YouTube video’s gedeeld waarin je meer informatie vindt zoals werken met Binance en hoe je om moet gaan met Trading signalen.

Open

Deze groep is open voor iedereen, dus ook als je geen abonnement hebt kun je hier op kijken. Je vindt hier het crypto nieuws, dit wordt iedere dag hier gedeeld. Verder vindt je er ook gratis signalen, deze zijn natuurlijk niet zo goed als de signalen die je krijgt als je wel een abonnement hebt. Ook worden er trades gedeeld over een bepaalde periode. Je kunt dan zien hoeveel men heeft gekocht en verkocht in deze periode.

Analyses en signalen

Dit zijn alleen lezen groepen. In deze groepen vindt je de signals oftewel de uitgebreide analyses van de verschillende cryptomunten. Hier kun je dus de informatie uit halen wanneer je het beste crypto kan kopen of verkopen. In deze analyses wordt dit allemaal voor je uitgezocht zodat je dat niet allemaal zelf hoeft te doen.

Bitcoin

Zo is er een groep Bitcoin report waarin je alles over de bitcoin vindt. De bitcoin is de meest populaire cryptomunt. In deze analyses zie je wat er met de bitcoin gebeurt. Iedere dag vindt je hier analyses en signalen over de bitcoin compleet met grafieken. Zo kun je de koers makkelijk volgen en door de analyses kun je makkelijker het beste koop of verkoopmoment bepalen.

Ethereum

Na de Bticoin is Ethereum de tweede bekende munt. Dit is een munt die nog aan het groeien is. Deze kan interessant zijn om in te investeren. Doordat deze munt groeit kan deze meer waard worden. Je vindt hier alle analyses en signalen over Ethereum.

Meer analyses

Er is ook een kanaal over long-term signalen, Dit zijn signalen voor de lange termijn. Met lange termijn bedoel ik meerdere jaren. Je kan bijvoorbeeld een munt inkopen en kijken wat deze over 1 jaar doet.

In de groep btc-eth signalen krijg je signalen van zowel Bticoin als Ethereum, de 2 bekendste cryptomunten. Je ziet hier voorbeelden waar winst wordt gemaakt maar ook voorbeelden waar verlies wordt gemaakt. Van beide kun je leren.

Dan zijn er nog de altcoin signalen. Altcoins oftewel alternatieve munten zijn alle cryptomunten behalve de Bitcoin en Ethereum. Altcoins zijn zeker interessant, dit zijn veelal munten die nog in opkomst zijn. Doordat deze kunnen groeien kan je hier winst op maken. Met de altcoin signalen die je hier ziet kun je zien welke het goed doen. Je vindt hier analyses over altcoins.

Er is ook een short trades kanaal. Hier verkoop je crypto, vervolgens hoop je dat de waarde daalt en kun je deze weer voor een lager bedrag dan waarvoor je ze verkocht hebt terug kopen en zo winst maken.

Meer groepen

Het kanaal Tylers corner is het kanaal van Tyler Polwort. Tyler is de Amerikaan waarmee Joël Martina samenwerkt. Zoals ik eerder aangaf zijn zij de mensen achter Crypto Signals. Crypto Signals is weer onderdeel van AllesOverCrypto. In Tyler’s corner kun je alle signalen van Tyler volgen zodat je ziet wat hij doet. Tyler is een expert op cryptogebied, hij heeft al verschillende keren grote winsten gemaakt. Leerzaam om te volgen dus.

De on-chain groep is waarschijnlijk voor de toekomst bedoeld daar staat momenteel nog niet zoveel in.

In de groep ta-verzoeken wat technische analyse verzoeken betekent kun je een verzoek indienen voor een technische analyse van een bepaalde munt. Dit wordt dan gedeeld in de groep en kunnen deelnemers een technische analyse geven. Zo kun je meer te weten komen over een bepaalde munt waarin jij misschien in wilt investeren.

In de groep Analyses geeft Joël veel analyses over verschillende cryptomunten. Je ziet dan wat een bepaalde munt gaat doen en zo kun je bepalen of je deze moet kopen of juist niet. Er is een uitgebreide uitleg over de verschillende cryptomunten. Ik raad je aan om deze groep zeker te volgen.

 Dan is er nog een groep Tradingview indicator settings. Tadingview is een uitgebreide omgeving waarin cryptohandelaren actief zijn. Je vindt in Tradingview adviezen, tips en grafieken en je kunt communiceren met andere handelaren. Je kunt hier dus niet daadwerkelijk kopen en verkopen. In de groep Tradingview indicator settings vindt je uitleg over hoe je alles het beste in kunt stellen op Tradingview zodat je daar zoveel mogelijk uit kunt halen.

Livestreams

crypto signalsVia YouTube worden er door Crypto Signals regelmatig livestreams gegeven. In dit kanaal kun je vragen stellen over deze livestreams die vakkundig beantwoord worden. Je kunt alle livestreams ook later nog terug kijken via YouTube, deze worden namelijk opgenomen.

De livestreams worden door Joël Marina gemaakt. Je vindt er allerlei onderwerpen. Enkele onderwerpen die aan bod kwamen zijn bijvoorbeeld Wat is hedging, waarom gebruik je hedging, algemene markt analyse en je kunt live mee kijken hoe Joël coins analyseert en zo aan potentiële trades komt.

Discussie kanalen

Tot slot zijn er nog de discussie kanalen, dit is de community die ik eerder noemde. Hier kun je vragen stellen aan andere leden en vragen beantwoorden. Ook kun je hier ervaringen en successen delen. De discussie kanalen zijn onderverdeeld in verschillende groepen. Er zijn groepen over Bitcoin, Ethereum, cryptoparels, leverage-trading en trading indicatoren. Ook zijn er groepen over bots, support, suggesties, off-topic en nog veel meer. In de discussie kanalen kun je dus lekker chatten met andere leden.

Crypto Signals ervaringen

Ik zelf heb goede ervaringen met Crypto Signals. Er zijn altijd best veel leden online en de community is erg actief. Je vindt er veel waardevolle informatie. Vooral over Bitcoin en Ethereum maar zeker ook over de andere cryptomunten. Het is mooi om je passie te delen met anderen die dezelfde passie voor crypto hebben en zo de discussiëren. Door de signalen en informatie die je krijgt weet je beter wat je moet doen en wordt het risico kleiner. Natuurlijk blijf ter altijd risico bestaan, dat is bij iedere vorm van beleggen zo.

Doordat je beter weet wanneer je het beste cryptomunten kunt kopen en verkopen, en ook welke, kun je meer winst maken. Ook neemt dit platform je veel werk uit handen. De community en de analyses vind ik persoonlijk het mooiste aan Crypto Signals.

AllesOverCrypto, waar Crypto Signals onder valt heeft een heel goede reputatie. Derek Westra en Patrick Suiker hebben dan ook veel kennis en ervaring. Dat zie je ook in de opbouw van Crypto Signals terug. Op Trustpilot, een onafhankelijk platform voor beoordelingen en ervaringen, hebben ze een score van 4.8 van 5. Hieronder een screenshot van Trustpilot.

AllesOverCrypto trustpilot

Crypto Signals, de voordelen en de nadelen

Zoals we in deze review al gezien hebben biedt Crypto Signals een aantal interessante voordelen. Het grootste voordeel zijn de analyses van de verschillende cryptomunten die je hier ziet. Je hoeft zelf niet meer te analyseren. Je hebt direct een goed beeld van welke cryptomunten het goed doen en welke niet. Aan de hand daarvan kun je makkelijker bepalen of je een bepaalde munt moet kopen of juist niet.

Een ander voordeel is dat het je tijd bespaard en dat je alle informatie op één plek hebt. Het is een Crypto community met veel actieve leden. Je krijgt steeds updates over de nieuwste ontwikkelingen op cryptogebied. En je hebt persoonlijk contact met ervaren cryptotraders. Verder krijg je alle cryptosignalen iedere dag binnen op je laptop, telefoon of tablet. Niet alleen signalen voor korte termijn maar ook voor op langere termijn.

Ik kon niet veel nadelen vinden, een nadeel zou misschien kunnen zijn dat het een abonnement is. Maar als het je niet bevalt kun je dit abonnement altijd weer opzeggen. De meesten verdienen de abonnementskosten terug door goed gebruik te maken van de signalen en informatie die men ontvangt. Als je er eenmaal aan begint kan het erg verslavend werken. Je wilt steeds weten wat er gebeurt en wat de koersen doen.

Wat kost Crypto Sginals?

Zoals ik al aangaf is Crypto Signals een abonnement. Je betaald 47 euro per maand. Deze abonnementskosten kun je zien als een investering. Door de signalen en informatie is de kans groot dat je meer winst gaat maken. Het is in de cryptowereld heel belangrijk dat je weet wat er speelt, er kunnen dagelijks dingen veranderen. Met Crypto Signals blijf je van alles op de hoogte en ontvang je ook nog een goede analyses.

Er is ook een mogelijkheid om per jaar te betalen, dan krijg je wat korting. Als je van plan bent om lang lid te blijven zou je hiervoor kunnen kiezen. Je kan je abonnement altijd opzeggen als het niet meer bevalt. Als je een maandabonnement hebt kun je per maand opzeggen en als je een jaarabonnement hebt is dat per jaar.

Als je een abonnement afsluit betaal je de eerste keer met iDeal, daarna wordt het bedrag maandelijks automatisch afgeschreven, zo kun je geen betaling vergeten.

Mocht je dit abonnement willen afsluiten dan heb je de eerste 14 dagen nog een niet goed geld terug garantie. Dus als het binnen deze 14 dagen niet bevalt krijg je je geld terug.

Crypto Signals, doen of niet?

Ik heb je in deze review alles verteld over Crypto Signals, wat het is en wat je er van kunt verwachten. Ook over ervaringen heb ik het gehad. Crypto Signals bestaat nog niet zo lang en zal de komende tijd nog verder ontwikkeld worden. Wellicht wordt het dan nog uitgebreider en komen er meer mogelijkheden.

Het mooie van dit platform is dat je dagelijks de koop en verkoopsignalen krijgt. En natuurlijk ook dat je vragen aan experts kunt stellen. In het trades kanaal kun je verschillende trades volgen, je kunt dan zien of er winst of verlies wordt gemaakt in een bepaalde periode.

Crypto Signals is een product van AllesOverCrypto. De bedoeling van Crypto Signals is dat je je business laat groeien. Door de uitgebreide informatie kun je goed je koop en verkoopmomenten bepalen.

Weet je nog niet zoveel van crypto af dan zou je er voor kunnen kiezen om eerste de Crypto Masterclass te volgen. Dit is een uitgebreide training van AllesOverCrypto die zeker ook geschikt is voor beginners. Crypto Signals is een uitstekende aanvulling op deze training.

Wil je meer weten of de Crypto Masterclass? Meld je dan aan voor de gratis training!

Als je alles uit crypto wil halen is Crypto Signals eigenlijk onmisbaar. Wil je van alles op de hoogte blijven en signalen voor de beste koop en verkoopmomenten ontvangen, neem dan een abonnement op Crypto Signals.

Ja, ik wordt abonnee van Crypto Signals

Veelgestelde vragen

Wat kost Crypto Signals?

Crypto Signals is een maandabonnement en kost 47 euro per maand. Je kan ook een jaar abonnement nemen dat is wat goedkoper. Er is een niet goed geld terug garantie voor de eerste 14 dagen.

Zit ik aan een abonnement vast?

Nee, Crypto Signals is maandelijks opzegbaar. Als je een jaarabonnement hebt is dat jaarlijks opzegbaar.

Wie zijn de makers van Crypto Signals?

Crypto Signals is onderdeel van AlllesOver Crypto. Patrick Suiker en Derek Westra zijn de oprichters hiervan, zij zijn heel bekend in de cryptowereld.

Is dit een basiscursus voor crypto?

Nee, Crypto Signals is bedoeld voor iedereen die al wat met crypto doet. Doordat je signalen ontvangt wanneer je het beste kunt kopen of verkopen kun je winst maken met weinig inzet. Daarnaast vindt je in Crypto Signals ook een uitgebreide community, kun je vragen stellen aan experts, voorbeelden, video’s en nog veel meer. Zoek je een basiscursus over Crypto dat vindt je hier op aanbiedingengids een uitgebreide review over de Crypto Masterclass, deze is van dezelfde makers als Crypto Signals, namelijk AllesOverCrypto.

Onze beoordeling

Crypto Signals

€ 47,- per maand
9.3

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

8.5/10

Voordelen

  • Dagelijks koop- en verkoopsignalen
  • Vragen aan experts
  • Uitgebreide community en veel informatie
  • Winst maken met weinig inzet

Nadelen

  • Abonnement, wel maandelijks opzegbaar

Deel dit bericht op social media