Home » Blog » De leukste mannen rugzakken van dit seizoen

De leukste mannen rugzakken van dit seizoen

Leestijd: 2 minuten

Mannen houden in het algemeen meestal niet zo van tassen, maar toch zul je er af en toe een nodig moeten hebben. Daarom hebben wij in dit artikel de leukste rugzakken voor mannen verzameld, zodat ook jij aankomend seizoen er leuk bij kunt lopen!

Sportieve rugzakken voor heren

De meeste mannen zullen de voorkeur geven aan een sportieve rugzak. Gelukkig is de keuze dan enorm groot! Gerenommeerde tassenmerken als Herschel hebben bijvoorbeeld de leukste rugtassen (inclusief laptopvak!) in allerlei kleurtjes en designs. Vooral onder studenten en scholieren is een sportieve rugzak enorm populair, maar ook als je al een baan hebt kun je natuurlijk nog steeds zo’n rugtas dragen. Kies dan voor neutrale kleuren zoals donkerblauw en zwart, want dan zit je altijd wel goed!

Anti-diefstal rugzakken

Ga je vaak op reis of ben je altijd bang dat je slachtoffer wordt van tasjesdieven? Dan is een anti-diefstal rugzak echt iets voor jou! Deze rugzak is net wat specialer dan de gemiddelde rugzak wat veiligheid betreft. Zo heb je aan de buitenkant van de tas geen zichtbare vakjes en ritsen, waardoor dieven moeilijker bij je spullen kunnen komen. Verder is de buitenkant van de tas van stevig materiaal gemaakt dat niet zomaar met een mes kapot te krijgen is. Als je dus op regelmatige basis waardevolle spullen bij je hebt en bijvoorbeeld vaak met het OV moet, is een anti-diefstal rugzak echt een must-have! Erg bekend zijn de rugtassen van XD Design.

Twee zakelijke tassen in één

Voor de heren die een rugzak zoeken voor bijvoorbeeld hun werk, is een leren rugzak ook een optie. Een leren rugzak geeft namelijk een zakelijke en chique uitstraling en past meestal erg goed bij een nette outfit. Sommige leren rugzakken kun je zelfs op twee manieren dragen: als een rugzak en een aktetas! De vorm van de rugzak ziet er dan uit als een aktetas en kun je op je rug dragen, maar door de afneembare schouderriemen is het ook mogelijk om de tas aan de hand te dragen zoals je dat bij een aktetas ook zou doen. Twee vliegen in één klap dus!

Deel dit bericht op social media