Home » Blog » De Tevo Tarantula 3D printer kit – de ideale 3D printer voor de echte doe-het-zelver

De Tevo Tarantula 3D printer kit – de ideale 3D printer voor de echte doe-het-zelver

Leestijd: 2 minuten

Tevo-tarantula-zelfbouw-3d-printerDe Tevo Tarantula 3D printer kit is hét bouwpakket voor de echte fanaat van 3D printers. De kit bevat niet alleen alle onderdelen om de volwaardige reprap 3D printer in elkaar te zetten. Het is namelijk ook een leuk pakket om te monteren, waarmee je daarna een basis hebt om jouw experimenten in 3D printen nog gekker en leuker te maken dan dat ze al waren. De printer heeft inmiddels een globale open source community vergaard, waar zowel professionele techneuten als amateurs hun kennis delen en constant bezig zijn om nieuwe onderdelen te bouwen voor de printer of nieuwe patches te programmeren voor de software van het apparaat. Dit zorgt ervoor dat de 3D printer steeds weer opnieuw blijft vernieuwen en er gaandeweg steeds meer elementen beschikbaar zijn om aanpassingen of uitbreidingen aan te brengen in jouw 3D modellen.

Zelf in elkaar zitten

De Tevo Tarantula 3D printer kit is daarnaast ook nog eens een pakket die bedoeld is voor de echte doe-het-zelver. De kit bevat alle onderdelen voor de basis van de printer, waarvan jij vervolgens zelf de assemblage uitvoert. Er zit een handleiding bij de kit, maar aangeraden wordt om online op zoek te gaan naar tutorials die gemaakt zijn door leden van de community. Deze zijn een stuk overzichtelijker en maken het je makkelijker om de printer binnen een mum van tijd in elkaar gezet te hebben.

De Tevo Tarantula 3D printer is dus de ideale printer voor als je ervan houdt om het apparaat zelf in elkaar te zetten. Na de montage kan je gelijk de printer activeren en met de handige software ontwerpen maken en uitprinten die zo gek zijn als jij ze maar kan verzinnen. De mogelijkheden zijn eindeloos, net als de lol die je met het apparaat zal hebben.

 

Deel dit bericht op social media