Review Droog Trainen Protocol Mannen

Leestijd: 5 minuten

man spieren trainenGespierde mannen vind ik altijd aantrekkelijk. Vooral als mannen echt bewust met hun lichaam- en gezondheid bezig zijn. Het straalt mannelijkheid uit. Veel mannen zijn steeds bewuster met hun lichaam bezig. Ze gaan naar de sportschool en trainen heel bewust hun lichaam. Hier zijn allerlei programma’s voor ontwikkeld. Een van die programma’s is het droog trainen protocol mannen. Ik zelf heb het droog trainen protocol voor vrouwen gevolgd, maar ik was wel benieuwd naar die voor de mannen, daar mannen in mijn omgeving er om vroegen. Dus ben ik mijzelf in dit protocol gaan verdiepen en daarom schrijf ik nu een review over het droog trainen protocol voor mannen. Op deze manier kan ik mijzelf er ook wat meer in verdiepen en het aan mijn kennissenkring doorgeven. Het doet mij ook wel deugd dat ik iedereen op deze manier kan informeren. Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt? Lees dan snel verder.

Ontwikkelaar droog trainen protocol mannen

Henri en RinusHenry van Es is de ontwikkelaar van het droog trainen protocol en heeft zich ontwikkeld als professional in de krachtsport. Hij is zeer deskundig op dit gebied en zijn ervaring als oud marinier komt zeker bij te pas. Henry is zelf dagen in de sportschool te vinden en beschikt over een echt mannenlijf. Wil jij als man ook zo’n lijf? Volg dan zeker eens dit protocol van hem als man zijnde en ontwikkel het droomlichaam waar elke vrouw op valt.

De website Droog Trainen Academie is ontwikkeld door Henry en daarop geeft hij wekelijks adviezen- en tips over het krachtsport, gezondheid en trainingen. Alle lezers hechten hier veel waarde aan en het is dan ook een website die veel wordt gevolgd. Hij deelt zijn kennis graag en dat ziet hij als een soort missie. Vandaar dat hij dit protocol ook heeft ontwikkeld voor jou als man zijnde. Op deze manier kan hij heel makkelijk een stukje van kennis overdragen.

Ik ben zeer enthousiast over de manier waarop Henry zijn kennis overdraagt. Dit merk je ook aan de manier waarop zijn protocol is geschreven. Hij brengt alles met enthousiasme en in het protocol droogtrainen voor vrouwen werkte dat bij mij erg aanstekelijk. Op deze manier schrijft hij dit protocol ook voor jou en je zult er echt geen spijt van krijgen. Lees daarom snel verder en ontdek wat het protocol inhoud.

Wat is het protocol voor droogtrainen?

Het protocol droogtrainen voor mannen is speciaal voor en door mannen ontwikkelt. Het beschikt over diverse elementen waardoor je beter gaat werken aan een mooier), strakker- en gespierd lichaam. Daarnaast geeft Henry jou ook mentale les. Hij leert je om je beter te voelen en vergroot je zelfvertrouwen. Ik heb dit ook ondervonden en ik moet zeggen het helpt echt. Hij weet waar mentale stabiliteit ligt en hoe je dat in balans brengt.

E-book

Het droog trainen protocol Mannen is een e-book. Het mooie hieraan is dat je het heel eenvoudig kunt lezen vanaf je laptop, desktop, tablet of telefoon. In het e-book vind je de volgende elementen:

 • Uitleg over voeding, training en rust
 • Hoe je eenvoudig je benodigde calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten kunt berekenen
 • Het ontwikkelen van een ijzersterke motivatie
 • Hoe je stap voor stap je lifestyle kunt aanpassen
 • Het activeren van vetverbranding waardoor spieren zichtbaar worden

Henry heeft aan alles gedacht en dat kun je ook zien als je naar bovenstaande lijst kijkt. Ik ben hier zeer over te spreken. Het zijn allemaal dingen die jou als man helpen om dat droomlichaam te bereiken. Wil je weten of dit programma geschikt is voor jou? Lees dan snel verder.

Voor wie is dit protocol programma bedoeld?

Iedereen vanaf 18 jaar en ouder kan als man gebruik maken van Droog Trainen Protocol. Wil jij een strak lichaam als man zijnde? Wil jij de vrouwen straks van je af slaan? Kies dan voor dit protocol en ontwikkel een mooi strak- en gespierd lichaam.

Henry laat het volgende weten:

”Ik heb Droog Trainen Protocol Mannen toegankelijk gemaakt voor iedereen. Zowel beginners als ervaren sporters kunnen hiermee van start gaan! Elk lichaamstype is welkom, de oplossing voor jouw doelen licht in ieder geval klaar”.

Voor mij is het een absoluut pluspunt en mede om die reden raad ik je dit programma ook aan. Het is fijn dat Henry er zo in staat en jou- en mij op deze manier wilt inspireren.

De inhoud van Droog Trainen Protocol Mannen

Droog Trainen Protocol MannenZodra je dit programma hebt bestelt krijg je een heleboel waar voor je geld. Je krijgt allereerst het e-book, maar daarnaast ontvang je naast dit twaalf weken programma nog veel meer. Zo ontvang je diverse bonussen zoals:

 1. Trainings- en voedingsdagboek
 2. Lijst met voedingsproducten
 3. Macronutrient Calculator
 4. E-book progressie meten
 5. 12 weken trainingsprotocol trainen in huis
 6. 12 weken training protocol trainen in de sportschool

Het mooie vind ik aan al deze bonussen is dat het echt een bonus is. Het zijn allen dingen die veel toegevoegde waarde bieden en jou helpen om je verder te ontwikkelen. Ik raad het je dan ook zeer aan om mijn ervaring te lezen over dit protocol en het daarna aan te schaffen. Dat kan heel eenvoudig als je op bijgevoegde link klikt. Bovendien zijn er ook vaak kortingsacties voor dit programma te vinden.

Ervaringen programma

Het programma is vind ik net zo eenvoudig te volgen als het protocol voor vrouwen. Ik heb het zelf gevraagd aan mijn vrienden die het op mijn aanraden zijn gaan proberen en zij vonden net als ik het volgende:

 1. Je krijgt veel tips meer.
 2. Het is overzichtelijk.
 3. De schema’s zijn duidelijk en je kunt op een makkelijke manier met dit programma beginnen.
 4. Het is leuk om te doen en je krijgt echt plezier in het trainen.
 5. Het is fijn dat je zoveel tips- en instructies krijgt.
 6. Het is prettig dat je ook contact op kunt nemen met Henry.
 7. Het is fijn dat je zoveel bonussen krijgt.
 8. Je ontvangt veel voor het geld dat je er voor betaalt. Het is dus echt een goede koop.

Al met al kunnen wij allen niets andere concluderen dan dat wij allen enthousiast zijn. Jij kennelijk ook anders was je nu niet bij de laatste alinea. Je bent dus zeker geïnteresseerd. Ik raad je daarom aan om op de bijgevoegde link te klikken en het protocol te bestellen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in Droog Trainen Protocol Mannen?
Koop dit programma dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 292,00 Tijdelijk € 67,00
Product: Droog Trainen Protocol Mannen
Gemaakt door: Henry en Rinus, Coaches van Droog Trainen Academie

Klik hier voor Droog trainen protocol voor vrouwen

Onze beoordeling

Droog Trainen Protocol Mannen

€ 67,-
9.3

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

 • Je krijg alle tools in handen om na de 3 maanden waarin je het protocol volgt, volledig zelf aan de slag te gaan
 • De verschillende trainingsschema's zijn goed aan te passen voor beginners en gevorderden
 • Het is geen strikt dieet
 • De support groep is een grote aanwinst
 • Henry en Rinus hebben veel kennis en ervaring

Nadelen

 • Het vraagt een flinke hoeveelheid zelfdiscipline
 • Ondanks dat de mannen zeggen dat er geen strikt voedselschema is, gaan ze wel uit van flexibel diëten.

Deel dit bericht op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!