Review Droog Trainen Protocol Vrouwen

Leestijd: 6 minuten

Het is fijn om lekker in je vel te zitten en over een gezond- en goed lichaam beschikken. Ik ben zelf iemand die het belangrijk vind om gezond te leven en over een goed lichaam te beschikken. Ik voel mij er zelfverzekerder door. Wil jij ook beschikken over een strak lijf? Lees dan mijn review. In deze review vertel ik over mijn ervaring met het Droog Trainen Protocol Vrouwen. Dit protocol is ontwikkeld om binnen 3 maanden strakker- en lekkerder in je vel te zitten. Het is een populaire trainingstechniek waarvan men gebruik maakt van dit programma. Men past deze vetverlies fase in de fitness- en bodybuilding wereld toe. Wil jij meer weten over het Droogtrainen Protocol Vrouwen? Lees dan snel verder.

Wat is droogtrainen?

fitness vrouw droogtrainenVoordat ik verder ga met deze review is het natuurlijk handig om te weten wat droogtrainen precies is. Dit ga ik je in deze alinea precies vertellen. In ieder geval vind ik het al leuk dat je nu al bij deze alinea bent, want dat betekent dat je daadwerkelijk interesse hebt in droogtrainen.

Droog trainen is een techniek die wordt toegepast in de fitness- en sportwereld waarbij het gaat om lichaamsvet verliezen zonder spiermassa te verliezen. Er zijn diverse diëten in omloop, echter is het belangrijke verschil bij dit programma dat je meer eiwitten- en koolhydraten eet en dat je dit combineert met krachttraining.

Het beoefenen van krachttraining in dit programma is heel belangrijk, daar het de spiergroei bevordert. Tevens helpt het om spierverlies tegen te gaan zonder dat je calorieën verminderen. Het schema is bedoeld voor maximaal 2-4 maanden en wordt onder andere ingezet voor bodybuilding, sportevenementen en om er goed uit te zien als je op vakantie gaat. Ik zelf pas dit programma altijd toe voor de zomer. Ik vind het namelijk prettig om over een strak lijf te beschikken als ik naar het strand ga. Ik zit dan gewoon lekkerder in mijn vel en vind het gewoon prettig.

Ontwikkelaar protocol

Henri en RinusOud marinier Henry van Es is de eigenaar van Droog Trainen Academie. Dit is een online sportschool waar allerlei tips worden gedeeld over het creëren van een fit- en strak lichaam. Tevens wisselen mensen daar veel informatie met elkaar uit om op deze manier te leren hoe je over een strak- en gezond lichaam kunt beschikken.

Henry heeft veel ervaring en deelt zijn kennis graag met andere. Ik merkte dat toen ik voor de eerste keer zijn website bezocht. Ik merkte dat hij echt betrokken is bij alle leden. Ik heb hem regelmatig diverse vragen gesteld en van daaruit kan ik je ook zeggen dat het betrouwbaar is. Ik heb alle inn-en-outs gevolgd van dit programma. Ik weet dat het soms lastig lijkt maar het is echt de moeite waard om jezelf erin te verdiepen.

Wat is Droog Trainen Protocol Vrouwen?

workout thuisNu weet je al wat meer over droog trainen zelf en over de ontwikkelaar van dit programma. Ikzelf ben echt laaiend enthousiast. Jij waarschijnlijk ook, anders zou je nu niet bij deze alinea zijn. Het protocol is ontwikkeld door Henry en bestaat uit een e-book. Je krijgt een link toegestuurd zodra je de betaling hebt voldaan. Indien je de link hebt ontvangen kun je hierop klikken. Het mooie hieraan is dat je het niet hoeft te downloaden, je kunt het direct vanaf je telefoon, tablet- en laptop gebruiken. Het e-book beschikt over 79 bladzijden en bevat de volgende onderdelen:

 • Praktische informatie (op expert niveau) over training en voeding
 • Er wordt op maat een voedingsschema voor je gemaakt
 • Je krijgt belangrijke tips over krachttraining en de juiste voeding
 • Je ontvangt belangrijke tools waardoor je zelfvertrouwen en motivatie toeneemt
 • Uitleg over hoe je lichaam werkt en er het maximale uit kunt halen

Dit zijn niet de enige onderdelen waaruit het e-book bestaat. Bestel je dit ebook net als ik dan ontvang je nog vele extra’s.

Gratis bonus 1: 12 weken trainingsprotocol sportschool (normaal €47,00)

Het trainingsprotocol bestaat uit 3 fases met een progressieve opbouw . De schema’s zijn zo opgebouwd dat je voor 3,4, of vijf dagen genoeg stof hebt om te oefenen- en aan jezelf te werken.

Gratis bonus 2: 12 weken trainingsprotocol thuis (normaal €47,00)

Met dit schema kun je heel makkelijk thuis trainen en weet je precies aan de hand van elke oefening wat je moet doen.

Gratis bonus 3: macronutriënten calculator (normaal €37,00)

Deze calculator helpt jou om te berekenen hoeveel calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten je nodig hebt. Ideaal al zeg ik het zelf want zo weet je precies hoe jouw plan eruit komt te zien. Ook weet je op deze manier zeker dat je het juiste doet.

Gratis bonus 4: Objectief progressie meten (normaal €27,00)

Ik vind dit zelf de mooiste bonus die erbij zit want ik kan met deze tool meten wat mijn daadwerkelijke vooruitgang is.

Gratis bonus 5: Lijst met voedingsproducten (normaal €17,00)

Wil jij het gewenste resultaat behalen? Eet dan de juiste voeding. In deze bijgevoegde lijst vind je zo’n overzicht. Per voedingsmiddel is er een categorie uitgeschreven. Zo ontwikkel je zelf meer kennis over calorieën, eiwitten, koolhydraten- en vetten.

Gratis bonus 6: trainings- en voedingsdagboek (normaal €7,00)

In deze bonus ontving ik een aantal Excel-bestanden welke ik kon gebruiken om een logboek bij te houden met wat ik eet. Ik vind dit erg handig omdat ik geen enkele stap over sloeg en ik weet wat ik eet. Voor jou is deze bonus dus een echte bonus omdat je zo meer overzicht krijgt en goed aan het programma kunt werken.

Inhoud protocol

droog trainen protocol vrouwenJe weet nu wat je allemaal krijgt en dergelijke. Nu is het natuurlijk zaak om te weten wat de inhoud van het programma is.Dat kan ik je aan de hand van volgend lijstje uitleggen. Het protocol behandeld de volgende onderwerpen:

 1. Een overzichtelijk protocol met alle informatie die je nodig hebt
 2. De ideale start zodat je snel resultaat ziet
 3. Grip op voeding en eetbuien. Genieten hoort er nog altijd bij niet alles draait om fitness
 4. Op de juiste manier trainen
 5. Je zelfvertrouwen en motivatie neemt toe
 6. Compleet voedingsschema en trainingsschema op maat
 7. Je volgt het protocol op jouw eigen tempo past goed bij een drukke baan
 8. Levenslang toegang tot belangrijke informatie en nieuwe ontwikkelingen
 9. Je protocol altijd bij de hand door middel van je smartphone, tablet en laptop

Mijn ervaring met het protocol

Ik vind droogtrainen zelf iets heel moois. Het grote voordeel is dat je er heel eenvoudig en snel een goed lijf mee kunt creëren. Ook is het prettig omdat je op deze manier kunt beschikken over een strak lijf. Ik zelf vind het protocol erg overzichtelijk en ik heb er veel aan gehad. Het heeft mij het inzicht geboden wat ik op dat moment zocht. Het mooie aan dit protocol is dat je niet alleen leert over droog trainen, maar dat je ook gelijk leert over het opbouwen van een gezonde levensstijl. Het zit overzichtelijk in elkaar en alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Ik kan je het programma alleen maar aanraden. Nu maar hopen dat jij er ook zo van geniet als ik. Wacht niet te lang met inschrijven, want op deze manier ontwikkel je een prefect lichaam. Klik op de link en ervaar wat anderen voelen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in Droog Trainen Protocol Vrouwen?
Koop dit programma dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 292,00 Tijdelijk € 67,00
Product: Droog Trainen Protocol Vrouwen
Gemaakt door: Henry en Rinus, Coaches van Droog Trainen Academie

Klik hier voor Droog trainen protocol voor mannen

Onze beoordeling

Droog Trainen Protocol Vrouwen

€ 67,-
9.4

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

 • Een duidelijk te volgen schema dat zorgt voor blijvende resultaten
 • Je mag blijven eten wat je lekker vindt en je hebt geen hongergevoel
 • Je kunt zowel thuis als in de sportschool trainen

Nadelen

 • Het protocol vraag heel veel zelf-motivatie.
 • Je moet zelf de aanpassingen in je levensstijl doorvoeren

Deel dit bericht op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!