Home » Reviews » Gezond leven » Fitcooking Lifestyle Programma Review

Fitcooking Lifestyle Programma Review

Leestijd: 12 minuten

In het complete Fitcooking Lifestyle programma word je stapsgewijs door een effectieve en gezonde voedingsmethode genomen om snel en verantwoord slank en sterk te worden. Door het programma leer je inzicht te krijgen in je voedingspatroon en leer je hoe je deze kunt veranderen. Ook leer je de juiste balans te vinden voor je lichaam om zo gezond en snel resultaat te boeken.

Het Fitcooking Lifestyle programma bestaat uit gezonde voedingsrecepten, tal van belangrijke onderwerpen en handige en waardevolle tips, zonder moeilijke restricties. Het programma is niet een doorsnee dieet waarmee op korte termijn de kilo’s er af vliegen, het is een programma dat gericht is op het veranderen van je leefstijl, je (wellicht onbewuste) ongezonde gewoontes, en zal dus op lange termijn langdurig resultaat opleveren waardoor je je blijvend fitter zult voelen.

Er zijn al 3 edities verschenen van dit programma die ik verderop ook bespreek. Het programma wordt nog steeds verder ontwikkeld door de maker. In deze review wordt bekeken wat het programma precies inhoud en of het de moeite waard is. Ik deel in de review mijn ervaringen met jouw zodat jij kunt beslissen of het wat voor je is.

Zichtbaar resultaat zonder streng te diëten

fitcooking lifestyle editie 2020Heb jij ook al van alles geprobeerd om zo fit en slank mogelijk te worden? Maar lukt het je steeds niet om je nieuwe dieet gewoontes vast te houden? Dan ben je niet de enige. Diëten is simpelweg onmogelijk en geen goede aanpak voor op de lange termijn.

Strenge diëten werken vaak snel en geven zichtbaar resultaat, echter houd je lichaam dit vaak niet lang vol. Ook is het mentaal erg zwaar om te diëten. Je hebt al genoeg te doen op een dag en om op strenge schema’s te letten heb je vaak geen tijd en energie voor. Kortom, je wilt graag een betere levens- en voedingsstijl, zonder al te veel gedoe en schadelijke patronen voor je lichaam.

Met het eenvoudig te volgen programma ontdek je hoe het ook anders kan. Met dit programma is het namelijk mogelijk om binnen 12 tot 16 weken door middel van slechts 4 eenvoudige stappen zichtbaar resultaat te behalen. In het programma staat ongewenst vet verliezen, meer spiermassa kweken en weer gezond, strak en fit voelen centraal.

Stappenplan

Het stappenplan is compleet en gemakkelijk te volgen voor iedereen. Je hoeft dus geen topsporter of fitnessfanaat te zijn om de voedingsschema’s te volgen. Door middel van een structureel plan krijg je meer inzicht op je voedingspatroon en zie je al snel dat je lijf strakker en fitter wordt.

Je hoeft absoluut niet 7 dagen in de week in de sportschool te staan om spiermassa op te bouwen en vet te verliezen. 2 à 3 dagen in de week sporten, dagelijks voldoende bewegen en gezond eten doet al wonderen voor een effectief resultaat. Met het programma leer je om de juiste voedingswaarden binnen te krijgen om zo ook beloond te worden met zichtbaar resultaat na het sporten. Het structurele plan is eenvoudig door iedereen te volgen en levert maximaal resultaat!

Eenvoudige én smaakvolle recepten

Goed eten is uiterst belangrijk. Zo bepaalt het voor een groot deel je humeur en je gezondheid. Een goede voeding zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en je er ook zichtbaar beter uit ziet. Kortom, genoeg redenen om een nieuwe weg in te slaan.

Met het handig te volgen stappenplan zijn de opties eindeloos, zodat je lekker veel kunt variëren. Haal het beste uit je dag met tal van heerlijke recepten het hele jaar door. Zo biedt het programma maar liefst 137 recepten! Met keuze uit diverse Shape shakes, recepten voor ontbijt, lunch, en diner, en keuze uit vega(n), prep and go recepten, diverse koolhydraat beperkt recepten. Ook heb je keuze uit lekkere hartige snacks, zoete snacks en gezonde sauzen & dip recepten, waarmee je op feestjes de lekkerste hapjes kunt serveren voor je gasten.

Geen inspiratie om te koken? Raadpleeg telkens weer de verschillende recepten voor meer en meer variatie. Leer daarnaast ook hoe je kunt ‘food preppen’. Met handige food prep tips leer je om maaltijden te bereiden voor meerdere dagen, waardoor je steeds de juiste voedingswaarden binnen krijgt. Ideaal dus voor de drukke dagen waarom je even geen tijd hebt om te koken.

Heel veel tips!

Ook staat het boek vol met tal van tips voor pre- en post work-out maaltijden. Deze maaltijden zorgen voor een optimale sportprestatie en een goed herstel voor je spieren. Na een intense work-out kan je lichaam vaak wel wat extra’s gebruiken. Zorg er daarom voor dat je goed voor je lichaam zorgt en leer hoe je jouw lichaam beter kunt beschermen zodat het zich na een training sneller kan herstellen.

Bij alle recepten vindt je eenvoudig de voedingswaarden (calorieën en macronutriënten) waardoor je precies weet hoeveel je kunt eten en drinken. Ook vind je een handig boodschappenlijstje zodat je alles in een keer in huis kunt halen. Je hoeft geen keukenprins- of prinses te zijn voor het bereiden van de gerechten. De recepten zijn eenvoudig te bereiden zonder moeilijke of peperdure ingrediënten.

Je vetpercentage verlagen of het opbouwen van spiermassa hoeft geen onmogelijke opgave te zijn met vieze shakes en rauwe groente. Door middel van lekkere recepten blijft gezond eten een beloning en hou je het gemakkelijk vol. Binnen de kortste keren is jouw voedingspatroon geheel in balans.

Wie is Veerle Trum?

Veerle TrumHet Fitcooking Lifestyle programma is gemaakt door Veerle Trum. Zijn heeft een grote passie voor voeding en krachttraining. Zij is hier dagelijks mee bezig zowel in de keuken als in de sportschool.
Veerle is ook influencer op het gebied van fitness en voeding. Zij is heel actief op Instagram. Ze post iedere dag wel berichten en foto’s over recepten, voedingstips, training en motivatie. Ook plaatst zij regelmatig berichten over zichzelf.

Op haar Instagram is te zien dat zij van reizen houdt. Terwijl ze op reis is deelt ze haar gezonde levensstijl. Ze is hier iedere dag mee bezig.
Veerle doet dit al vanaf 2016, vanaf toen is zij zich bezig gaan houden met voeding en training. Ze heeft haar eigen gezonde levensstijl ontwikkelt. Die wil ze graag met iedereen delen, met mensen die ook gemotiveerd zijn om dit te doen.

Wat is het doel?

Het doel is het krijgen van een gezond en fit lichaam. Dit heb je natuurlijk niet zomaar. Het is belangrijk dat je het juiste voedingspatroon volgt in combinatie met fitness. Met de juiste training en planning kun je dit voor elkaar krijgen. In het Fitcooking Lifestyle programma wordt jouw uitgelegd hoe je dit gaat doen. Je kunt met dit programma spiermassa opbouwen en vet percentages verliezen. Het is een compleet programma wat 12 weken duurt waarmee je lichaam het beste in vorm komt. Het maakt niet uit of je veel of weinig aan sport doet.

Voor wie is het Fitcooking Lifestyle programma geschikt?

Het programma is niet voor iedereen geschikt. Je moet wel over doorzettingsvermogen en de juiste mentaliteit beschikken om dit programma te doen. Ook moet je jezelf beperkingen opleggen en grenzen aan jezelf stellen. Om succesvol je doel te behalen is het belangrijk dat je je aan dit voedings- en fitness programma houdt.

Naast eiwitrijke voeding is sport en bewegen een belangrijk onderdeel. De recepten zitten vol met eiwitten. Dit zorgt in combinatie met de intensieve training voor een spiermassa opbouw. Je moet wel open staan voor dit programma en het volhouden. Het belangrijk dat je je doel voor ogen houdt, bijvoorbeeld de overtollige kilo’s kwijt raken. Dus eigenlijk kan iedereen met het Fitcooking Lifestyle programma aan de slag als je maar de wil en doorzettingsvermogen hebt om het vol te houden. Alleen dan zul je je doel bereiken en jouw levensstijl verbeteren.

Fitcooking edities

Het Fitcooking Lifestyle programma is onderdeel van de Droog Trainen Academy. Deze academy is opgericht met het doel om het vetpercentage te verlangen en de spiermassa te behouden. Dit is een combinatie van verschillende dingen namelijk de juiste voeding, krachttraining en je gewoontes verbeteren. Droog Trainen Academy heeft verschillende programma’s zoals het Droog Trainen Protocol voor mannen en het Droog Trainen Protocol voor vrouwen. Van deze twee staat er ook een review hier op aanbiedingengids. Verder zijn er nog Spiermassa Protocol voor Mannen en Spiermassa Protocol voor Vrouwen en nog enkele trainingen.

Er zijn meerdere edities van het Fitcooking Lifestyle programma. De eerste editie is uit 2018. Dit is een e-book met vele voedzame en gezonde recepten. Recepten voor ontbijt, lunch, diner, om te snacken en voor smoothies. Bij ieder recept staat en ingrediëntenlijst. De bereidingstijd en hoe je het moet maken is ook duidelijk aangegeven. De recepten zitten vol eiwitten daarom is dit met name voor sporters ideaal. Maar ook als je niet zo van sport houdt is zijn deze recepten geschikt. Gezond en eiwitrijk eten is immers goed voor iedereen.

In 2019 verscheen de tweede editie van het Fitcooking Lifestyle programma. Het Fitcooking voeding en fitnessplan. Dit e-book bevat 130 nieuwe recepten en is een vervolg op de eerste editie. In deze editie vind je ook macrocalculators voor vrouwen en voor mannen. Verder is er de mogelijkheid om zelf je eigen voedingsschema samen te stellen. Dit kan met verschillende handige tools.

De derde editie verscheen in 2020, deze heet het Fitcooking ultieme voeding en lifestyle programma. In deze editie staan 137 eiwitrijke recepten. Ook vind je in deze editie het succesvolle 4 stappen programma. Daarnaast staan er nog allerlei tips en adviezen in. Ook de macrocalculator en calorieëncalculator is er. Het programma is voor iedereen die zich fit wil voelen en vet wil verliezen.

De inhoud van het Fitcooking Lifestyle programma

fitcooking inhoudsopgaveeHet e-book begint met een introductie door Veerle Trum. Je leest waar het programma over gaat en wat het doel is en waarom Veerle hiermee begonnen is.
Daarna wordt uitgelegd hoe je het programma het beste kan gebruiken. Er wordt kort vermeld welke recepten je kunt vinden en er zijn veel praktische tips.

Vanaf bladzijde 12 vind je informatie over voeding. Waarom de energiebalans belangrijk is en hoe je energie uit voeding krijgt. Je leest ook over vezels, koolhydraten, vetten en alles over de energiebalans.

Vanaf bladzijde 20 staat het Fitcooking stappenplan. Je krijgt toegang tot twee calculators en leert om ze toe te passen. Een macronutriënten calculator voor vrouwen en een voor mannen. Ook zijn er voorbeelden van voedingsschema’s en informatie over de fitcooking app.

Vanaf bladzijde 32 vind je de shape shake recepten. Dit zijn eenvoudige, makkelijk klaar te maken recepten. Je leert waarom een eiwitshake belangrijk is.
Dan vanaf bladzijde 46 staan de ontbijt recepten. Je leest waarom ontbijt belangrijk is. Het is de start van de dag. Ook wordt de term intermittent fasting uitgelegd.
Na het ontbijt volgen vanaf bladzijde 66 de lunchrecepten en daarna vanaf bladzijde 84 de dinerrecepten. Er wordt uitgelegd hoe je gezonde maaltijden kunt maken.

Er is nog meer, vanaf bladzijde 107 vind je de koolhydraat beperkt recepten. Dus hoe je koolhydraatarme maaltijden maakt. Er is ook aandacht voor vegan, dit staat vanaf bladzijde 118. Hier vind je recepten voor een eiwitrijke maaltijd zonder vis of vlees.
Dan vanaf bladzijde 134 recepten voor Prep en go. Vanaf bladzijde 146 de hartige snacks zoals kibbeling, Egg burgers, omelet wraps en meer. Vanaf bladzijde 158 staan de zoete snacks zoals gevulde meloen, pompoen-worteltaart, sweet omelet en meer.
en vanaf bladzijde 174 vind je nog de sauzen en dips.

Voedingsschema’s

Behalve gebruik maken van de standaard voedingsschema’s kun je ook je eigen voedingsschema’s maken. Met de calculators kun je de hoeveelheden die voor jouw van toepassing zijn uitrekenen. Er is ook een leeg voedingsschema die kan je gebruiken om je eigen schema te maken. Het is belangrijk dat je constant door blijft gaan want alleen dan krijg je succes. Ook leer je om je voeding bij te gaan houden, daar bestaan verschillende apps voor.

De voordelen van het Fitcooking Lifestyle programma

Het Fitcooking Lifestyle e-book heeft veel voordelen. De combinatie van voeding en training is wel het grootste voordeel. De voedingsschema’s die zeer uitgebreid zijn, zijn prima te gebruiken in combinatie met fitnessen en trainen. Dus naast de eiwitrijke recepten is genoeg lichaamsbeweging ook heel belangrijk. Veel mensen weten niet welke voeding met welke fitnessoefeningen het beste te combineren zijn. Dat wordt hier goed uitgelegd. In het programma vind je een goede balans tussen voeding en training en het juiste aantal calorieën. Het is een waardevol programma waar je je voordeel mee kunt doen.

Wat kost het Fitcooking Lifestyle programma?

Het programma kost 37 euro, hiervoor ontvang je de nieuwste, derde editie. Er is ook een mogelijkheid om de tweede en derde editie samen voor € 60,50 te kopen. Je ontvangt na je betaling een mail met daarin een link waarmee je het e-book kunt downloaden. Het boek is in PDF formaat, dit is een gangbaar standaard formaat. Je kunt het boek ook op je mobiel of tablet bekijken of, als je dat zou willen, printen.

Je loopt geen risico als je het boek koopt want er is een niet goed geld terug garantie. Dus als je niet tevreden bent kun je je geld terug krijgen. Deze garantie geldt 14 dagen gerekend vanaf de dag dat je betaald hebt. Als je hier gebruik van wil maken wordt er persoonlijk contact met je opgenomen.

Fitcooking lifestyle programma

Ervaringen met het Fitcooking Lifestyle programma

Zelf heb ik goede ervaringen met dit programma. Ik ben ook op zoek gegaan naar ervaringen van anderen. Er zijn veel reviews te vinden over het Fitcooking Lifestyle programma, het viel mij op dat deze bijna allemaal positief zijn. Ik kwam nauwelijks negatieve reacties tegen. Wat misschien een minpuntje is is dat in veel recepten vis of vlees wordt gebruikt. Als je vegetarisch bent zijn de mogelijkheden wat beperkt.

Het e-book ziet er netjes en verzorgt uit. Er staat zeer veel informatie en tips in. Je vind ook allerlei praktische adviezen. Aan de vormgeving is ook goed aandacht besteed. Het feit dat er nu al 3 edities zijn geeft aan dat er vraag naar dit e-book is en dat het succesvol is.

Begin vandaag nog en start direct

Wacht niet langer en probeer het zelf. Het programma is geen streng dieet waar je tegen op kijkt, en zodra je door hebt hoe makkelijk en leuk het is, kijk je er elke dag weer naar uit om het te volgen.

Met vele tevreden resultaten en tal van positieve reacties is het Fitcooking Lifestyle programma een razend succes. Ook valt de methode uiterst in de smaak bij mensen die voorheen weinig met sporten of gezond eten te maken hadden. Je wordt door het Fitcooking Lifestyle programma langzaam mee genomen in de methode en zal al snel ontdekken hoe makkelijk en leuk het is.

Of je nu graag je vetpercentage wilt verlagen of meer spiermassa wilt opbouwen, met het simpele stappenplan kan iedereen zijn of haar doelen bereiken. Reken voorgoed af met onhaalbare en zelfs schadelijke uithonger diëten en ga voor een effectieve en leuke manier van gezond bezig zijn.

Begin vandaag nog en zet de eerste stap richting een nieuwe levensstijl en zichtbaar resultaat. Ontdek hoe leuk het kan zijn om zelf voedingsschema’s samen te stellen en meer in balans te raken. Door middel van tal van informatie en adviezen, leer je jezelf steeds beter kennen leer je om jouw voedingspatroon op een leuke en verantwoorde manier te veranderen.

Wil jij ook de uitdaging aangaan? Probeer het Fitcooking Lifestyle programma dan nu uit en ervaar wat het voor jou kan betekenen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in het Fitcooking Lifestyle Lifestyle Programma?
Koop dit pakket dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 47,00 Tijdelijk € 37,00
Product: Fitcooking Lifestyle Lifestyle Programma
Schrijfster: Veerle Trum

Ga naar de kortingspagina

Onze beoordeling

Fit Cooking Lifestyle Programma

€ 37,-
9.4

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Combinatie van voeding en training
  • Veel eiwitrijke recepten
  • Met voedingsschema's
  • Handige macronutriënten calculator
  • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen

  • Voor vegetariërs minder recepten
  • Geen fysiek boek, alleen digitaal

Deel dit bericht op social media

Plaats een reactie