Flexbounce Mini trampoline Review

Leestijd: 5 minuten

Een trampoline in eigen tuin. Vroeger kon ik hier alleen maar van dromen, maar tegenwoordig is het dankzij de Flexbounce-mini trampoline wel mogelijk. Vaak kom ik een trampoline alleen tegen bij mensen met kinderen. Toch, is een trampoline niet alleen voor kinderen. Een trampoline is geweldig om het hele jaar door fitness oefeningen op uit te voeren. Ik zelf ben helemaal weg van trampolines en toen ik deze mogelijkheid vond werd ik meteen enthousiast. Ik dacht altijd dat het niet weggelegd was voor mij. Dit is dus schijnbaar wel mogelijk, daarom ben ik naar een trampoline gaan zoeken. Ik vond de Flexbounce mini-trampoline en wil mijn ervaring graag delen in deze review.

Welke trampoline kun je het beste kopen?

trampoline springenWelke trampoline je het beste kunt komen hangt natuurlijk van veel factoren af zoals:

 • Is hij voor jezelf?
 • Is hij voor je kinderen?
 • Welke oefeningen wil jij gaan doen op de trampoline?
 • Wil je hem voor de lol?
 • Wil je er echt op sporten?
 • Wil je er soms op bouncen?

Als de trampoline voor je kinderen koopt, dan is een grote trampoline in de tuin vaak een must-have. Je kunt hem voor de veiligheid ingraven of er een net om heen spannen. Kinderen die springen er vaak ook met meerdere tegelijk op, dan is een grote trampoline met net of ingegraven wel veiliger.

Ik zelf vind trampoline springen een geweldige workout en ik ben dan ook opzoek gegaan naar een trampoline die mij helpt om mijn conditie op pijl te brengen. Na het lezen van diverse artikelen en overleg met professionals ben ik erachter gekomen dat trampolinespringen perfect bij mij past. Het is goed voor mijn conditie en ik train er al mijn spieren mee. Daarom ben ik opzoek gegaan naar de perfecte trampoline en ik kwam uit bij de Flexbounce mini-trampoline.

Waarom heb ik voor een Flexbounce mini trampoline gekozen?

Het is niet de eerste keer dat ik op een trampoline heb gesprongen. Ik heb op diverse plaatsen op een trampoline gesprongen, daarnaast ben ik allang bezig met een gedegen onderzoek. Ik kan je dan ook verzekeren dat ik mijn keuze niet zomaar heb gemaakt. Nadat ik veel trampolines heb uitgeprobeerd ben ik bij de Flexbounce trampoline uitgekomen. Jij hebt kennelijk ook interesse, anders zou je dit artikel niet lezen. Ik zal je in dit stuk uitleggen waarom ik voor de Flexbounce trampoline heb gekozen.

In de fitnesszaal waar ik kom staat een trampoline. Echter, ga ik echt te weinig naar de sportschool. Dit is echt zonde van mijn abonnement en ik investeer dat geld liever in een trampoline. Als deze thuis  staat kan ik heel makkelijk thuis een workout volgen op mijn eigen trampoline. Dit is eigenlijk ook de reden waarom ik überhaupt naar de sportschool ga. Het mooie aan trampolinespringen vind ik ook nog eens dat ik maar liefst 500 calorieën per workout verbrand. Als ik een beetje spring natuurlijk.

Ik kwam al snel bij de Flexbounce trampoline uit. Het mooie aan deze trampoline is dat hij niet te groot is. Ik kan hem heel makkelijk in mijn tuin neerzetten, hij is niet te zwaar en van goede kwaliteit. Ik kan op deze trampoline genieten van een full-body-workout. Hij past zelfs in een kleine patio tuin. Daar ik niet zo heel groot woon is dit dus een uitkomst. Bovendien is de prijs-kwaliteitsverhouding zeer goed.

Is trampoline springen goed voor je?

Trampoline springen is eigenlijk een vergeten sport. Het wordt vaak met kinderen geassocieerd, maar wat mensen vergeten is dat je met trampolinespringen jouw hele lijf laat werken. Je krijgt er na afloop zelfs veel energie van en het is natuurlijk altijd gezond om te bewegen.

Voordelen voor lichaam en geest

Naast dat trampoline springen goed is voor je lichaam, is het ook goed voor je geest. Trampoline springen brengt veel voordelen met zich mee. Hieronder som ik de voordelen even voor je op:

 • Je spieren worden sterker.
 • Je ontwikkelt een betere balans.
 • Je conditie gaat vooruit.
 • Je zorgt voor een goede lichaamshouding.
 • Je wordt flexibeler.
 • Je wordt leniger doordat je al je spieren gebruikt.
 • Het helpt bij neerslachtigheid en depressiviteit.

Wist je verder:

 • dat bij trampolinespringen alle kleppen van je lymfatische systeem open gaan en op deze manier kan alles goed doorstromen;
 • afvalstoffen uit je lijf sneller worden afgevoerd;
 • er veel endorfine vrijkomt tijdens het springen en dit zorgt voor een positieve kijk op dingen.

De pluspunten van de Flexbounce mini trampoline zijn:

Flexbounce mini-trampolineIk heb je al kort aangegeven dat de Flexbounce trampoline echt iets is waar je iets aan hebt. Hieronder noem ik nog wat pluspunten op:

 • De trampoline beschikt over een bungee elastiek.
 • De trampoline is zeer elastisch.
 • De trampoline is inklapbaar.
 • Geluidloos springen is mogelijk.
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren.
 • De trampoline beschikt over een springkussen, dit helpt tijdens het trainen.
 • Frame is van carbon staal hierdoor dus extra stevig.
 • De trampoline weegt slechts 16 kilo.
 • Te gebruiken vanaf 50 kg maximaal gewicht tot 200 kg.
 • Uit duurzame materialen opgebouwd.

Conclusie

Hou je van springen? Wil je een fijne en wendbare trampoline? Kies dan voor de Flexbounce mini trampoline. Deze trampoline heeft mij erg veel gebracht. Ik heb er dan ook geen spijt van dat ik hem uiteindelijk aangeschaft heb. Na een gedegen en lang onderzoek ben ik er dan ook van overtuigd dat dit de juiste keuze is geweest. Het mooie vind ik aan deze trampoline is dat je hem makkelijk op kunt brengen en hij niet zwaar is. Ik heb er echt veel plezier van en gun jou dit ook.

Bestel hem nu door op deze link te klikken. Geloof me je zult er geen spijt van krijgen. Ik heb er in ieder geval geen spijt van. En heel eerlijk, ik vind hem zelfs nog fijner dan die in de sportschool. Mij zullen ze dus binnenkort niet veel meer zien in de sportschool. Ik heb nu mijn eigen workout en kan het doen wanneer en waar ik maar wil. Dat is het voordeel van het hebben van een eigen trampoline. Ervaar de voordelen en ga zelfs ook beginnen met trampoline springen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de Flexbounce-Mini trampoline?
Koop deze trampoline dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 348,00 Tijdelijk € 299,00
Product: Flexbounce -Mini trampoline
Maker: Flexbounce

Onze beoordeling

Flexbounce-Mini trampoline

€ 299,-
9.1

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

8.5/10

Voordelen

 • Door inklapbare pootjes makkelijk op te bergen
 • Het frame is van carbon staal
 • Leverbaar in verschillende elastiek sterktes, kleuren en formaten

Deel dit bericht op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!