Fred’s bouwtekeningen

Doe-het-zelven met professionele bouwtekeningen!

Je staat in de bouwmarkt om spullen te halen voor je nieuwe doe-het-zelf project. Maar hoe veel hout heb je nodig? Welke spullen? Welk gereedschap? Na lang tobben loop je met veel overbodige spullen naar de kassa om af te rekenen. ‘Gaat u iets moois maken,’ is de vraag aan de kassa. Dat is wel de bedoeling, maar wat je gaat maken? Dat weet je zelf eigenlijk ook nog niet precies. Veel doe-het-zelvers proberen écht alles zelf te doen. Hierdoor kost het hen veel tijd en moeite om een project op te starten en af te ronden. In dezelfde tijd had je meer en mooier werk neer kunnen zetten door gebruik te maken van bouwtekeningen.

Bouwtekeningen

Zowel in de bouwmarkt als op het internet zijn verschillende bouwtekeningen te krijgen. De zoektocht duurt echter lang en het resultaat is minimaal. Er is geen breed aanbod aan ontwerpen voor eenzelfde object. Daarnaast moet je vaak per tekening betalen en is het dus een dure hobby om voor elk nieuwe doe-het-zelf project een bouwtekening aan te schaffen. Ook worden niet alle bouwtekeningen verschaft door ervaren timmermannen. Iedereen kan een tekening delen op het internet, maar vakmanschap is van een andere aard.

In iedereen schuilt een professionele doe-het-zelver

fred bouwtekeningen collectieFred Schouten is een doe-het-zelver in hart en nieren en professioneel timmerman. Vanuit jaren ervaring in het maken en uitvoeren van bouwtekeningen heeft hij het grootste pakket aan bouwtekeningen van Nederland en België. Het pakket bestaat uit meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen tekeningen zijn per download beschikbaar en kunnen meteen gebruikt worden. De handleidingen zijn per project makkelijk en stap-voor-stap omschreven. Waardoor je het bouwen ook écht zelf kan doen.

10.000 ideeën

Ieder denkbaar project is wel opgenomen in het pakket met bouwtekeningen van Fred Schouten. Heb je geen inspiratie meer? Dan is het pakket ook een erg geschikte inspiratiebron voor jouw volgende project. Het is gemakkelijk om door de projecten heen te bladeren. Van onderzetters, tot boomhutten, tot bureaus en hangmatten. Welk project jij ook in je hoofd hebt, je kan het realiseren met de bouwtekeningen van Fred!

Doe-het-zelver ben je niet even, maar voor het leven

Ben je je bouwtekening alweer kwijtgeraakt tijdens een verhuizing? Is je computer gecrasht en ben je al je kostbare bestanden en bouwtekeningen kwijt? Geen paniek! Wanneer je het pakket met bouwtekeningen van Fred koopt, dan heb je deze niet even, maar voor het leven! Je hebt levenslang toegang tot alle bouwtekeningen. Zo kan je altijd aan een nieuw project beginnen en ál jouw bouwdromen werkelijkheid laten worden.

Investering met garantie

In plaats van dure losse tekeningen is het gehele pakket met meer dan 10.000 tekeningen beschikbaar voor slechts 67 euro. Dat is dus minder dan 0,00067 cent per tekening! In plaats van 17 tot 67 euro per project. Hierbij ontvang je ook nog bonussen als de online DQG & CAD software ter waarde van 97 euro en een steigerhouten tuimeubelen gids ter waarde van 37 euro. Je kan natuurlijk nog even verder zoeken, maar bespaar jezelf de moeite en begin meteen met doe-het-zelven!

Misschien ook interessant