Home » Reviews » Geld verdienen en Marketing » Review Geld verdienen met Opties

Review Geld verdienen met Opties

Leestijd: 8 minuten

Misschien heb je er wel van gehoord dat je geld kunt verdienen met opties. In deze review ga ik je daar meer over vertellen. Ik ga het hebben over het e-book Geld Verdienen met Opties dat gemaakt is door Harm van Wijk. Het kan zijn dat je nog twijfelt of je dit wel aan moet schaffen of dat je er gewoon meer over wilt weten. Ik heb dit e-book een poosje geleden gekocht en ga je nu mijn ervaringen met dit e-book vertellen. Je leest hoe je meer kunt gaan verdienen met opties en of dit e-book wel je geld waard is.

Geld verdienen met opties in het kort

Geld verdienen met opties is een e-book waarin je, zoals de naam aangeeft, leert hoe je geld met opties kunt verdienen. Er zijn veel mensen die willen gaan handelen met opties. De wereld van beleggen is zo groot dat je waarschijnlijk niet weet hoe je hiermee moet beginnen. In dit e-book wordt precies uitgelegd wat je allemaal moet doen. Je leert de juiste technieken om goed met opties te gaan beleggen.

Het e-book bevat veel tips en informatie. Harm vertelt ook zijn eigen ervaringen en wat je het beste kunt doen. Harm is een zeer ervaren persoon op het gebied van beleggen, verder op vertel ik je meer over hem. Het e-book is zeker geschikt voor beginners, alles wordt vanaf het begin duidelijk uitgelegd. Maar ook voor diegenen die al ervaring hebben in geld verdienen met opties is dit e-book zeker een aanrader. Van de tips en ervaringen van Harm valt zeker veel te leren.

Na betaling kun je het e-book direct downloaden en kun je meteen aan de slag. Doordat het dan op je eigen computer, laptop of tablet staat kun je er mee aan de slag wanner je wilt. Er zijn ook nog een paar bonussen die je kunt downloaden nadat je betaald hebt. Daarover vertel ik je straks meer. Daarnaast krijg je per mail een bevestiging van Harm en wordt het e-book ook meegestuurd.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk

Voordat ik je mijn ervaringen ga delen ga ik eerst vertellen wie Harm van Wijk precies is. Dan weet je met wie je te maken hebt. Harm heeft jarenlange ervaring in de wereld van beleggen. Al 30 jaar lang. Hij is een bekende in die wereld en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd. Hij is ook de oprichter van de website beleggen.com. Op deze website plaats hij regelmatig allerlei artikelen die te maken hebben met beleggen. Beleggen in aandelen, met opties of in crypto.

Harm is ook in de media bekend. Hij komt soms ook op radio en televisie. Zo is hij te gast geweest bij Radio 1, Radio 2 en BNR Nieuwsradio. Ook is hij bij Eén vandaag te gast geweest. Dat zegt wel wat over zijn kennis anders zou men hem immers niet uitnodigen. Harm heeft ook verschillende opleidingen gevolgd. Hij heeft gestudeerd aan de universiteit van Tilburg in de richting commerciële economie. Verder heeft hij vele andere cursussen gevolgd.

Harm heft ook veel werkervaring opgedaan in de financiële wereld. Hij heeft bij grote banken gewerkt zoals den SNS bank, Fortis bank en Binckbank. Je kunt dus wel zeggen dan hij iemand is met veel kennis en ervaring op het gebied van beleggen.
Naast Geld verdienen met opties heeft Harm nog meer cursussen gemaakt. Enkele bekende cursussen van hem zijn de Trading Navigator Methode en X10 met Crypto.

Wat leer je van Geld verdienen met opties

Harm van Wijk neemt je in de handleiding Geld verdienen met Opties stap voor stap mee en begeleid je in deze stappen naar een succesvolle carrière als belegger. Hij vertelt je hoe succesvol je kunt worden als je in opties gaat handelen. Daarnaast gaat deze handleiding dieper in op een aantal zaken zoals:

1. Uitleg over wat call en put opties inhouden

Toen ik het woord call en put opties las wist ik totaal niet wat het inhield. Harm legt het in dit ebook heel nauwkeurig uit. Het mooie hieraan is dat hij het echt uitlegt en niet even snel wat neer schrijft. Hij coacht je daadwerkelijk met zijn stappen en legt nauwkeurig uit wat je moet doen en wat alles inhoud.

2. Voorbeelden van diverse optie-strategieën

Er zijn diverse strategieën die je kunt inzetten om meer te verdienen aan je opties. Harm van Wijk legt in zijn handleiding geld verdienen met opties precies in stapjes uit hoe alles werkt. Hij heeft er goed zicht op en kan echt perfect uitleggen welke strategieën het beste zijn. Laat je dus niet verleiden door alle andere opties die je vindt op het internet en laat je eens begeleiden door een echte professional.

3. Hij vertelt je hoe je risico’s kan beperken (en dus daadwerkelijk geld hiermee gaat verdienen)

Het nemen van risico’s is altijd lastig. Je weet nooit hoeveel je gaat verdienen en of je daadwerkelijk verdient. Toch zijn er diverse manieren om deze risico’s in te perken en hij legt dit haarfijn uit.

Mijn ervaring met Geld verdienen met opties

geld verdienen met optiesIk heb het e-book zelf aangeschaft en zal je nu vertellen wat ik er van vind. Ik had nauwelijks kennis van handelen met opties en er nog nooit met gehandeld. In dit e-book wordt alles duidelijk van het begin uitgelegd door Harm. Daarom kon ik er als beginner direct mee aan de slag. In het e-book staat veel informatie en tips om succesvol te gaan handelen met opties. Deze kennis heb je echt nodig om succesvol te worden.

Harm legt uit dat het belangrijk is dat je de juiste technische analyses doet. Je moet niet gaan handelen met je emoties, dan kun je verkeerde beslissingen nemen. Veel mensen denken op korte termijn winst te maken maar het gaat juist op de lange termijn. Het is een bepaalde denkwijze die je jezelf moet aanleren. In dit e-book wordt dat goed uitgelegd.

Je leert om op het juiste moment voor de juiste opties te kiezen en waar je allemaal op moet letten. Het e-book bevat alle informatie die je nodig hebt. Ook leer je om zo weinig mogelijk risico’s te nemen. Termen als naked strangle en short straddle hebben na het lezen van Geld verdienen met opties geen geheimen meer voor je. Zoals gezegd, je ontvangt met dit e-book alle informatie die je nodig hebt om succesvol te gaan handelen met opties. Ik heb er veel van geleerd. Het is één van de uitgebreidste e-boeken die er is op dit gebied.

Welke bonussen krijg je bij Geld verdienen met opties?

Zoals ik eerder zei kun je na het betalen ook nog een aantal bonussen downloaden. Dit zijn een aantal calculators, een opbrengstcalculator, een geschiktheidscalculator en een margincalculator. Ook ontvang je een calculatiesheet en een 5%-rendementsabonnement. Dit zijn zeer handige hulpmiddelen. Harm legt in het e-book uit wat je er mee kunt.

De bonussen bestaan uit:

Bonus 1: Opbrengst Calculator

Met de Opbrengst calculator kun je precies berekenen hoeveel potentiële opbrengst je krijgt bij de verschillende groeiscenario’s.

Bonus 2: Calculatiesheet

Ik was eerst een beetje sceptisch over de Calculatiesheet. Ik dacht dat kan ik zelf wel, dus ik deed het ook zelf. Nou dat heb ik geweten, want het werkte voor geen meter. Ik ben uiteindelijk deze Calculatiesheet gaan gebruiken en ik ontdekte dat het berekenen van een potentiële opbrengst veel eenvoudiger was.

Bonus 3: Margin Calculation

Met de Margin Calculator bereken je precies hoeveel marge je moet aanhouden voor aan call of put en wat het rendement is van de combinatie van deze posities. Een echte bonus, want je haalt er enorm veel rendement mee uit.

Bonus 4: een abonnement op OptieAlert

Deze OptieAlert geeft je minimaal wekelijks een alert en maakt je attent op interessante opties via de mail of SMS. Dit vind ik persoonlijk erg handig, want ik mis op deze manier geen enkele optie meer. Ik ben discreet geworden met handelen.

Ga ik geld verdienen met opties?

beleggenJe ontvangt met dit e-book alle informatie die nodig is. Je moet deze informatie wel zelf in de praktijk brengen. Dankzij de vele tips en info van Harm is dat goed te doen. Je krijgt alles wat nodig is om succesvol te beleggen en mooie winsten te gaan maken. Na het lezen van dit e-book wordt handelen met opties een stuk makkelijker. Dus ga je geld verdienen? Niemand kan dat natuurlijk voor 100% garanderen maar met deze info die je krijgt is dat zeker mogelijk.

Wat kost Geld verdienen met opties?

Geld verdienen met opties kost tijdelijk 47 euro. Misschien denk je dat is best veel voor een e-book. De informatie en tips in dit boek kunnen je veel geld op gaan leveren waardoor je dit zo terug verdient. Vanwege alle technieken die je leert en tips die je krijgt vind ik het de prijs zeker waard.

Er is ook nog een niet goed geld terug garantie. Als het e-book niet bevalt kun je binnen 30 dagen je geld terug ontvangen. Dit is een prettig idee want je loopt immers zo geen risico. In de praktijk wordt hier weinig gebruik van gemaakt omdat veel mensen die e-book het geld waard vinden.

Geld verdienen met opties doen of niet?

Ik ben zelf zeer tevreden over dit e-book, vooral vanwege de uitgebreide info die je ontvangt. Dus mocht je willen starten met geld verdienen met opties of je kennis verder willen uitbreiden dan kan ik je dit e-book zeker aanbevelen. Je loopt geen risico door de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Via de onderstaande aanbieding kun je dit e-book nu met korting kopen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in Geld verdienen met opties?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: Tijdelijk voor € 47,-
Product: Geld verdienen met opties
Schrijver: Harm van Wijk

Ga naar de kortingspagina

Onze beoordeling

Geld verdienen met Opties

€ 47,-
8.9

Prijs

9.5/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

8.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Duidelijke uitleg
  • Gratis bonussen

Nadelen

  • Beleggen heeft altijd een risico

Deel dit bericht op social media

Plaats een reactie