Geld verdienen met Opties

Het Ideale Systeem Om Moeiteloos & Veilig Geld Te Verdienen Met Opties
Klik op de informatieknop om te lezen hoe jij ook veel geld kan verdienen met opties!

informatie

Het valt niet mee om op de Beurs geld te verdienen. Feitelijk lukt dit slechts de beste 10% van alle beleggers en wist u dat de slechtste 10% na vijf jaar 90% van hun inleg zijn kwijtgeraakt. Ook het beleggen op bijvoorbeeld de AEX index, vroeger een solide belegging, is ook geen mogelijkheid, aangezien de AEX in de afgelopen 12 jaar maar liefst is gehalveerd.

Ook ik, en mijn naam is Harm van Wijk, heb in het verleden veel geld verloren met beleggen, maar daarom ben op zoek gegaan naar de beste systemen die er zijn. Tegenwoordig wordt ik veel als beleggingsexpert gevraagd op de meeste zenders en werk ik samen met de bekendste banken.

Waarom zou u dezelfde fouten maken?

Ik heb mijn ervaringen verwerkt in een succesvolle methode die via het bekendste beurstijdschrift in Nederland; te weten BeursBulletin in de vorm van cursussen worden aangeboden.

Al tienduizenden beleggers gingen u voor in het volgen van deze cursussen.

Wat is het geheim van mijn methode?

Het beleggen in Opties!

Natuurlijk het beleggen in opties wordt gezien als een riskante onderneming. Beleggen in opties zijn risicovol, maar niet als u mijn methode gaat volgen. Om een redelijk resultaat te halen op de beurs moet u wel in de handel in afgeleide producten, zoals opties gaan. Slechts die handel levert nog goede resultaten. Maar uiteraard moet u dan wel weten wat u doet en dat vertel ik u in mijn boek “Geld verdienen met Opties”

In tegenstelling tot wat u vaak hoort beweren zijn opties ook geschikt voor de kleine particuliere belegger. Met een betrekkelijke kleine inleg kunt u toch profiteren van de beweging die er inde markt zit, of deze beweging nou omhoog of omlaag gaat.

Overigens maken ook grote beleggers gebruik van onze mogelijkheden.

Hoe u kunt beleggen in Opties is te lezen in mijn boek : “Geld verdienen met Opties”

Hierin worden alle onderwerpen die te maken hebben met het beleggen in opties besproken met heldere voorbeelden en interessante strategieën. Ook worden termen als covered short strangle, de Black-Sholes-formule, volatility en nog veel meer verklaard.

Als extra Bonus ontvangt u dan ook nog Excel-sheets waarin u uw beleggingen gemakkelijk kunt volgen.

Verder ontvangt u nog een 5% rendementsabonnement op OptieAlert ter waarde van €139,- cadeau

.OptieAlert is een dienst van BeursBulletin die uitsluitend optietips op aandelen verstrekt.

Begin vandaag nog hier met succesvol beleggen.

bestellen