Verdienen met thuiswerk?

Wanneer je het woord ‘thuiswerk’ invult op en zoekmachine, krijg je honderden resultaten. Veel aanbieders beloven honderden euro’s per dag, dan wel duizenden euro’s per maand. Maar is het echt mogelijk zulke grote bedragen te verdienen met thuiswerk? Of is het allemaal oplichterij en geldklopperij?

informatie

Snel geld verdienen met thuiswerk

Het wordt je in vele advertenties van thuiswerkaanbieders beloofd, maar kun je ook echt heel snel heel veel geld verdienen met thuiswerk? De advertenties kunnen je honderden euro’s per dag of per week beloven, maar helaas zijn dit allemaal leugens. Als je je eenmaal hebt aangemeld bij deze aanbieder krijg je er niet of nauwelijks iets voor terug. Met thuiswerk verdien je geen goud geld, maar het is zeker wel mogelijk om er een leuk centje aan over te houden.

Hoeveel kun je verdienen met thuiswerk?

Hoeveel inkomen je precies uit thuiswerk kunt halen is natuurlijk heel moeilijk te zeggen. Dit hangt helemaal af van je opdrachtgever, de vergoedingen die deze je kan bieden, het soort werkzaamheden dat je uitvoert en het aantal uren dat je eraan kunt besteden. Zo kun je veel meer bijverdienen als je vanuit huis werkt als zelfstandig ondernemer, consulent of in de administratie, dan dat je thuis werkt in de productie door bijvoorbeeld dingen in te pakken, te monteren of te demonteren.

Verdienen je per uur of per opdracht?

Ook dit hangt volledig van je opdrachtgever af. Voor administratief werk kan het zijn dat je per uur betaald krijgt. Voor het schrijven van teksten kan dit ook het geval zijn, maar de opdrachtgever bepaald voor iedere klus hoe deze wordt vergoed. Vooral bij productiewerk wordt er veel voor gekozen om per stuk te betalen. Per uur zou veel onvoordeliger zijn voor de opdrachtgever, aangezien de ene thuiswerker veel sneller door werkt als de ander. Daarnaast werken thuiswerkers over het algemeen ook veel sneller als ze per opdracht of per stuk betaald worden.

Extra bonussen

Soms kun je een extra bonus verdienen bij opdrachtgevers. Zij geven je bijvoorbeeld een vaste vergoeding per stuk, maar een hoger bedrag voor de hele opdracht als je deze binnen een bepaalde tijd af hebt. Dit zorgt niet alleen voor extra motivatie voor de thuiswerkers om lekker door te werken, maar voor de opdrachtgever ook dat de orders sneller af zijn en het werk weer door kan. Het is altijd leuk om te weten dat snel werken gewaardeerd worden en als het je lukt om elke keer de bonus binnen te halen krijg je naar alle waarschijnlijkheid ook steeds meer opdrachten.

Hoe kun je het snelst geld verdienen?

Eigenlijk is hier maar een enkel makkelijk antwoord op te bedenken. Door snel door te werken. Natuurlijk verdien je sneller meer geld met beter betaalde opdrachten dan met minder betaalde opdrachten, maar het is helaas onmogelijk om enkele honderden euro’s per dag te verdienen, zoals vaak wordt beweerd in de advertenties. Hoe sneller je werkt, hoe meer je verdient en hoe sneller je weer een nieuwe opdracht aan kunt nemen. Hoe veel je precies verdient met thuiswerk hangt dus voor een groot deel ook van je eigen in zet af.

bestellen