Gezonde lifestyle

Ook jij kunt nu ontdekken hoe je gezonder eet en daardoor afslankt en energie krijgt.

Wat maakt het toch vaak zo moeilijk om af te vallen? Waarom werken zoveel dieten niet? Waarom staat op het lijstje van ongezonde gewoontes op de vierde plaats “het volgen van dieten” na zaken als alcoholgebruik en stress.

informatie

In de eerste plaats zijn de meeste dieten gebaseerd op de veronderstelling dat je je lichaam moet dwingen tot een dieet, dat dieten iets is wat persé moet, dat als je niet een dieet volgt je eigenlijk een loser bent. Maar wil jij langdurig iets doen wat je niet leuk vindt ? Natuurlijk degenen die al mager zijn van zichzelf en daar niets aan hoeven te doen weten u wel te vertellen dat het een gebrek aan wilskracht is, dat als u maar wilt u wel mager zou worden. En als u uzelf gedwongen hebt tot iets bovenmenselijks en na verloop van tijd weer op uw oude gewicht zit of zelfs meer dan dat, ziet u de meewarige blikken al van degene die het beter weten.

In de tweede plaats mikken de meeste dieten op het bereiken van een streefgewicht en ruïneren daarmee uw hormonenhuishouding, Maar een streeftgewicht moet geen doel zijn, maar een gevolg van een goede gezondheid en een goede hormoonhuishouding. Het zijn namelijk de hormonen die bepalen waar en in welke hoeveelheden het vet in uw lichaam wordt opgeslagen.

De derde reden is dat veel dieten juist ervoor zorgen dat u trek krijgt in zoet en dus op een gegeven moment een eetbui krijgt en u zich volstopt met zoet. Niet uw schuld, maar het gevolg van het dieet.

Nou, we hebben wel duidelijk gemaakt, denk ik, hoe u het niet moet aanpakken. Maar hoe dan wel?

Door het volgen van goede gewoontes die niet alleen gezond zijn, maar ook prettig om te doen.

Daarom hebben wij een pakket van drie DVD’s samengesteld waarin 19 simpele gewoontes worden besproken die je slank maken en slank houden.

Hierin wordt o.a. een drankje besproken wat supergezond is maar uw trek in zoet elimineert. Geen eetbuien meer dus. Ook kun je met een kort bewegingsprogramma de aanmaak van het zogenaamde verjongingshormoon stimuleren.

Deze en nog 17 andere gewoontes vindt u terug op onze set van drie DVD’s

Daarnaast ontvangt u een ebook waarin de achtergronden van deze 19 gewoontes worden besproken.

De fabels over caloriën tellen worden hierin eindelijk ontmaskerd. En ook wordt op een heldere manier uitgelegd hoe het nu echt zit met vet en vetzuren.

Gezonde-Lifestyle-Recepten

Wat vind je allemaal in het Gezonde Lifestyle Receptenboek:

  • Voedingstips van Personal Trainer en Voedingscoach Inge van Haselen
    * Wat kan ik het beste eten?* Wanneer kan ik het beste eten?* Hoe organiseer ik mijn voeding?
  • Smakelijke gerechten, die gezond zijn en makkelijk te bereiden* 15 Ontbijten* 15 Lunches* 15 Snacks* 15 Avondmaaltijden
  • Handige overzichten* Fit in 90 Dagen Boodschappenlijst* Overzicht van Superfoods

Het hele Receptenboek is gebaseerd op Clean Eating, zodat je zeker weet dat je goed en gezond bezig bent.

bestellen