Groene smoothies

Zou jij op een gemakkelijke manier een enorm verschil in je gezondheid willen maken?
Verbeter je gezondheid en verhoog je energie niveau d.m.v. groene smoothies
De gemakkelijkste en snelste manier om je gezondheid te verbeteren en je beter te voelen

informatie

Kennen we niet allemaal de gewone dagelijkse klachten als vaak hoofdpijn, weinig energie, een opgeblazen gevoel, slaapproblemen, vermoeiheid, overgewicht, uitslag of een hoge bloeddruk.
En wat doen we daaraan? Meestal niet zoveel, we denken dat dit nou eenmaal bij het moderene leven hoort met zijn drukte en zijn stress en we eten nog gauw even een opwarmmaaltijd uit de magnetron of we laten een pizza aan de deur bezorgen. Lekker makkelijk. Hoe begrijpelijk soms ook, toch geeft u uw lichaam dan niet de gezonde voedingsstoffen waar het lichaam behoefte aan heeft. En als u het lichaam niet geeft waar het behoefte aan heeft, zal het lichaam u niet geven wat u het liefste zou willen een voldaan, uitgerust en vitaal gevoel.

Toch kunt u in dezelfde tijd dat u een telefoontje pleegt om iets ongezonds te laten bezorgen ook iets supergezonds maken. Namelijk de Groene Smoothie.

De Groene Smoothie is een mengsel van fruit en groente in de blender en voilá u hebt binnen de korste keren een gezond en smakelijk drankje.

Je lichaam krijgt een enorme dosis gezonde voedingsstoffen zoals mineralen en vitaminen naar binnen en u voelt zich al snel energieker en fitter.

Het regelmatig drinken van een Groene Smoothie, het liefste 1 liter per dag, zorgt voor een goede weerstand en een blijvende verbetering van uw gestel. Heeft u last van huidproblemen, ook dit is vaak een signaal van verminderde weerstand. Met behulp van de Groene Smoothie zult u al snel verbetering zien.

Nou, nou een middel wat alleen maar voordelen heeft, dat zal toch niet, hoor ik u al denken. Nee zoals met alles, moet ook een Groene Smoothie met beleid worden toegepast. Een lichaam dat ontwent is om goede voedingsstoffen binnen te krijgen zult u langzaam moeten laten wennen aan de Groene Smoothie. Doet u dit niet dan kunnen misselijkheid en diarree optreden.

Om dit te voorkomen heb ik een ebook voor u samengesteld waarin duidelijk wordt gemaakt hoe u het gebruik van Groene Smoothies langzaam in vier of vijf stappen kunt opbouwen.

In dit ebook staan 50 recepten waarmee u binnen een paar minuten elke dag smakelijke en afwisselende Groene Smoothies kunt maken, aangepast aan de fase waarin u op dat moment zit.

Ook kunt u 1 maand gratis toegang krijgen tot het Groene Smoothie lidmaatschap. Hierbij krijgt u wekelijks een nieuw recept, kunt u videolessen volgen en één keer per maand een webinar. Ook videos uit het verleden over gezondheid, superfoods en groene smoothies kunt u altijd weer terugkijken.

50_groene_smoothiesSamengevat:

 • 50 Groene Smoothie recepten die je binnen een paar minuten thuis kunt klaarmaken
 • 5 verschillende categorieën zodat je het veilig en met een maximale verbetering in je gezonheid kunt opbouwen
 • In een handomdraai je dagelijks behoefte aan groente en fruit
 • De hele dag meer energie
 • Duidelijk minder ‘vreet-buien’
 • Een betere huid
 • Een sterker immuunsysteem (betere weerstand)
 • Recepten voor alle seizoenen
 • Talloze tips en variaties

 

 

leden_website_kleinLet op! Vandaag hebben we een speciale aanbieding voor je:

Eén maand gratis toegang tot ons Groene Smoothie lidmaatschap:

 • Iedere week een nieuw recept idee
 • 1x per maand een live webinar
 • 2x per maand een online video
 • Opnames van alle webinars over gezondheid, superfoods en groene smoothies terugkijken wanneer jij wilt
Normale lidmaatschap prijs: €19,95 per maand
Vandaag: 1 maand gratis

Na 30 dagen (1 maand) stopt je lidmaatschap automatisch. Je krijgt de keuze aangeboden om verder te gaan.

Dit is vrijblijvend.

Aanbieding van vandaag:
E-book “50 groene smoothie recepten in een handomdraai”: €29,95
1 maand gratis lidmaatschap (2 nieuwe video’s, 4 artikelen/recepten en 1 webinar per maand): €19,95
Totaal: €49,90
Vandaag 50% korting
Speciale combinatie prijs (totaal) eenmalig: €19,95

bestellen