Vet Verbrand Geheimen

Verlies tot wel 9,6 kilo iedere 28 dagen, zonder honger te lijden, te jojoën of jezelf lekker eten te ontzeggen.
Klik op de informatieknop die hieronder staat en lees onze Vet Verbrand Geheimen!!!

informatie

 

 

Afvallen

De evolutie in de natuur gaat vrij langzaam. Dus past het lichaam van de mens zich ook niet snel aan aan veranderende omstandigheden. Wij zijn nog steeds gebouwd op een tijd waarin er weinig voedsel aanwezig was en zeker geen voedsel waaruit veel arbeidsvermogen kon  worden gehaald. Omdat we nu in een tijd leven waarin we veel arbeidsvermogen via het eten naar binnen krijgen, maar tegelijkertijd is de hoeveelheid fysieke arbeid die we verzetten afgenomen, hebben we meestal een overschot aan arbeidsvermogen. Ons lichaam is gewend om arbeidsvermogen te hamsteren voor tijden waarin we dit harder nodig hebben, alleen breken die tijden niet aan. Dus slaan we de overtollige energie op als vet, een stof die op den lange duur slecht is voor ons fysieke gestel en verschillende kwalen met zich meebrengt zoals hart- en vaatziekten, kanker en suikerziekte.

Om af te vallen is er, ondanks allerlei andere verhalen, slechts één ding nodig. Er moet meer arbeid worden verricht dan er energie binnenkomt via het eten. Alleen dan zal het lichaam de vetvoorraad aanslaan om zichzelf van meer energie te voorzien. Aan de ene kant moet er dus meer arbeid worden verricht, er moet dus meer bewogen worden in de vorm van fietsen of wandelen. Ook meer beweging in het huis of de tuin voldoen uiteraard. Het gaat niet om de soort arbeid, maar om de energie die verbruikt wordt. Aan de andere kant moet er minder energie worden opgenomen via het eten (en drinken!). Dus minder eten en minder voedsel waaruit veel arbeidsvermogen uit wordt opgenomen zoals vet voedsel. Omdat in Nederland al veel energierijk voedsel wordt ingenomen is het niet al te moeilijk om dit juist terug te schroeven.

Als laatste is het belangrijk om deze andere manier van leven niet tijdelijk te doen, maar als een nieuwe leefstijl te kiezen. Hierbij is het van belang dat hij of zij die afvalt positief in het leven staat, van het bewegen kan genieten en ook  de nieuwe manier van eten niet als een straf ervaart. Tegenwoordig wordt aan dit laatste veel aandacht besteed, omdat veel mensen die lijnen na verloop van tijd weer teruggaan naar hun oude gewicht. Dit heen en weer gedrag heeft vaak als basis dat de lijner gaat lijnen uit schuldgevoel, dit dan een tijd volhoudt en vervolgens zichzelf “beloont” door het oude gedrag weer terug te laten komen. Niet alleen het gedrag moet veranderen, maar ook de onderliggende instelling.

Hoe kan ik mijn vet verbranden? Dit leest je allemaal in het eBook “Vet Verbrand Geheimen”.

Nu met 3 gratis ebooks:

– Strakke Buikspieren

– 25 Gezonde Maar Lekkere Drankjes

– Het Ultieme Afslank Programma

EXTRA BONUS: Levenslange updates van het eBoek

Normale Prijs € 125,- Vandaag € 47,-

vetverbrandgeheimen

bestellen