Home » Beleggen & Crypto cursussen » Gratis crypto cursus Madelon Vos

Gratis crypto cursus Madelon Vos

De gratis crypto cursus van Madelon Vos is een voorproefje van haar betaalde cursus. Toch wordt er in de gratis cursus al interessante informatie gegeven. Er is ook een mogelijkheid om de complete crypto cursus van Madelon Vos geheel gratis te volgen door gebruik te maken van het STAP budget. Verderop in dit artikel lees je hier meer over.

Dat crypto steeds populairder wordt, dat valt natuurlijk niet meer te ontkennen. Toch zien we, dat er nog altijd ontzettend veel mensen deze markt betreden zonder dat ze beschikken over de juiste kennis. Ontzettend zonde als je het ons vraagt. De wereld van zowel aandelen als ook crypto is immers geen speeltuin. Wanneer je niet beschikt over de juiste kennis, dan is de kans vrij groot dat jij op termijn je geld of een deel ervan verliest.

Uiteraard kan het altijd voorkomen dat er een keertje een succesje tussen zit, maar wanneer je structureel zonder kennis gaat beleggen, zal je zien dat dit op lange termijn niet verstandig is. Door het volgen van een gratis crypto cursus van Madelon Vos, leer jij alle basisprincipes wat je nodig hebt om te kunnen beginnen. Wil jij weten wat deze gratis crypto cursus allemaal inhoudt, dan is het goed om dit artikel rustig een aandachtig door te lezen.

Crypto voor beginners

De kans dat jij met enige regelmaat iets voorbij hoort en ziet komen met betrekking tot crypto is natuurlijk vrij groot. Vooral wanneer jij je nog niet begeeft op deze markt, kan het best spannend zijn en ontzettend ingewikkeld lijken. Besluit jij om ook de stap te maken naar de wereld van crypto, dan is het verstandig om niet direct te beginnen met investeren in crypto zelf, maar eerst te investeren in kennis.

De kans dat jij namelijk je geld verliest is natuurlijk een flink stuk groter, wanneer je niet over de juiste kennis beschikt. Toch zien we, ondanks het feit dat er voldoende mogelijkheden zijn voor het volgen van een gratis crypto cursus, dat veel beginners het toch niet doen. Ze volgen vaak klakkeloos het advies van vrienden, bekenden en ook zelfs onbekenden en komen vaak pas later tot de conclusie dat dit misschien niet de meest verstandige keuze is geweest.

gratis crypto cursus madelon vos

Waarom de gratis crypto cursus Madelon Vos volgen?

Het volgen van een gratis crypto cursus kost je natuurlijk alleen tijd. Toch is dit tijd die veel mensen liever besteden aan andere zaken. Of dit slim is, dat valt vaak nog maar te bezien. De wereld van crypto is immers geen speeltuin en fout worden daarmee dus ook keihard afgestraft. Uiteraard kan het ook een ervaren belegger wel eens overkomen dat ze geld verliezen, maar door het volgen van een gratis crypto cursus is de kans wel een flink stuk kleiner. Daarnaast leer je allerlei belangrijke zaken, die jou kunnen helpen met het vinden van de beste munten van dat moment.

Dus wil jij succesvol beleggen in crypto, dan doe je er verstandig aan om eens te kijken naar het volgen van een gratis crypto cursus van bijvoorbeeld Madelon Vos. Madelon Vos is namelijk al flink wat jaren een absolute expert op het gebied van crypto en heeft al tal van mensen geholpen om ook succesvol te beleggen in crypto. Om je een idee te geven waarom het volgen van een gratis crypto cursus verstandig is om te doen, hebben we een aantal redenen voor je op een rijtje gezet.

Herken kansen

Het belangrijkste in de wereld van crypto, is het herkennen van kansen. Wanneer iemand anders je vertelt dat munt x potentieel is om op in te zetten, moeten normaal gesproken al alle alarmbellen afgaan en dan uiteraard niet in positieve zin. De kans dat dit namelijk volledig is gebaseerd op gebakken lucht is waarschijnlijk vrij groot.

Tijdens het volgen van de gratis crypto cursus van Madelon Vos leer je serieuze kansen herkennen. Niet alleen op basis van geruchten, maar vooral op basis van gefundeerde informatie. Je zult merken, dat je op een gegeven moment, nadat je de gratis crypto cursus hebt gevolgd en deze tips toepast, vanzelf patronen gaat herkennen en het je steeds beter zal afgaan.

Het veilig stallen van je crypto’s

Wanneer jij wil gaan beleggen in crypto’s, dan is het natuurlijk wel zo prettig dat jij je bezittingen ook goed en vooral veilig kunt opslaan. Aangezien het om een digitale valuta gaat, kun je ze logischerwijs niet fysiek in een kluis leggen. In de gratis crypto cursus van Madelon Vos wordt je van A tot Z uitgelegd, hoe jij ervoor kunt zorgen dat je crypto’s veilig zijn opgeborgen, zodat niemand behalve jijzelf hierbij kunt. Mocht het zo zijn dat ze in waarde gestegen zijn, dan ben alleen jij degene die ze daadwerkelijk kan gaan verkopen.

Wel zo fijn idee dus! Vooral naarmate je steeds meer vermogen gaat vergaren, zal je zien dat het prettig is dat dit goed kan worden opgeborgen. Niet alleen is de gratis crypto cursus van Madelon Vos dus geschikt om te leren hoe jij succesvol kunt beleggen in crypto, maar ook hoe je ervoor kunt zorgen dat je geld veilig blijft opgeslagen, zonder dat er andere mensen bij kunnen

De basis van een technische analyse

Voor degene die wel eens heeft gekeken naar de verschillende koersen van zowel aandelen als crypto, heeft zich ongetwijfeld verbaasd over de enorme fluctuaties die er waar te nemen zijn op het gebied van de koersontwikkelingen. Waar dit bij crypto nog iets erger is, dan bij de meeste reguliere aandelen, zien we ze in beide gevallen terug.

Met het doen van een technische analyse kun jij de op basis van historische patronen voorspellen wat een eventuele koers zou kunnen gaan doen. In deze gratis crypto cursus wordt je de basis uitgelegd, zodat je kunt beginnen met het aflezen van dergelijke grafieken. Op deze manier kun jij dus op basis van gegevens uit het verleden, voorspellen welke kant een bepaalde koers op zou kunnen gaan.

Je leert het aflezen van grafieken

Waar je bij het uitvoeren van een analyse in deze gratis crypto cursus echt leert hoe je bepaalde patronen kunt herkennen, leer je ook hoe jij bepaalde grafieken moet lezen. Dat betekent dus dat er bepaalde zaken zichtbaar worden voor je, die jij zonder het volgen van deze gratis cursus crypto wellicht nooit had kunnen zien.

Het is immers absoluut geen hogere wiskunde, maar je moet het wel weten. Dus vind jij het zonde van je tijd en besteed jij deze liever aan iets anders, dan kun jij je ook beter niet begeven op de markt. De kans dat jij je geld verliest is namelijk ontzettend groot. Het enige wat er namelijk maar van je gevraagd wordt voor het volgen van een gratis crypto cursus, dat is een stukje van je tijd.

Als dit al teveel gevraagd is, dan doe je er verstandig aan om iets anders te gaan doen. Dan zullen de rendementen die andere wel maken na het volgen van een cursus aan jouw neus voorbij gaan. Laten we heel realistisch zijn, dat maakt echt helemaal niemand iets uit, alleen jijzelf.

crypto en trading academy madelon vos

Wat is de gratis crypto cursus van Madelon Vos?

Zoals ik boven dit artikel af schreef gaat het om een voorproefje van de betaalde cursus. Met het STAP budget kun je de gehele cursus van Madelon Vos gratis volgen.

Het STAP budget kun je van de overheid krijgen en dit budget bedraagt 1000 euro. Het is een subsidie die je kan krijgen voor het volgen van een cursus zoals de crypto cursus van Madelon Vos. Je moet aan een aantal voorwaarden voldoen om hier voor in aanmerking te komen. Zo moet je burger zijn van de EU of je partner moet dit zijn. Je moet tussen de 18 en 67 jaar zijn en de afgelopen 27 maanden minimaal 6 maanden in Nederland hebben gewerkt of hier een uitkering hebben ontvangen.

Het stap budget kun je aanvragen op www.uwv.nl/stap Met het stap budget kun je, als je dit gekregen hebt, de volledige cursus van Madelon Vos geheel gratis volgen en toegang krijgen tot haar MoneyTalks Community. Je betaald de cursus namelijk met het STAP budget wat je gratis van de overheid kunt krijgen. De volledige cursus van Madelon Vos heet Crypto en Trading Academy. In mijn uitgebreide Crypto en Trading Academy review lees je alles over deze uitgebreide crypto cursus die zeker geschikt is voor beginners.

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden voor de gratis crypto cursus van Madelon Vos door middel van het STAP budget

Daarnaast is er ook een trail versie van de Crypto en Trading Academy, in de trail kun je de volledige cursus gratis uitproberen.

Klik hier om je aan te melden voor de gratis trail crypto cursus van Madelon Vos

Wie is het gezicht achter Madelon Vos?

madelon vos

madIn dit artikel heb je natuurlijk al met enige regelmaat de naam ‘Madelon Vos’ voorbij horen komen, maar wie is dit nu eigenlijk? Wie is het gezicht achter deze gratis crypto cursus en nog belangrijker, hoe kan ze jou helpen om succesvol te worden in de wereld van crypto?

Om je een idee te geven, is het goed om Madelon eerst even te introduceren, zodat je er ook een beeld bij hebt, alvorens we verder gaan met de enorme kansen welke cryptocurrencies je nog steeds iedere dag bieden.

Als we het hebben over Madelon Vos, dan hebben we het over een dame die is geboren in het Noorden van het land. Ze is geboren in 1995 en heeft verschillende studies afgerond in de richting van economie. Omstreeks dezelfde tijd als dat ze studeerde, ontwikkelde ze een bepaalde belangstelling voor crypto’s en bracht deze kennis in allerlei verschillende soorten cursussen heel toegankelijk en laagdrempelig op de markt.

Naast de gratis crypto cursus die je kunt volgen, zijn er ook een aantal andere cursussen die Madelon heeft ontwikkeld. In het dagelijks leven is ze vooral bezig met het volgen van de markt en is ze niet voor niets bitcoin analist. Daarnaast is ze ook actief als technisch analist, trader en ook schrijft ze met enige regelmaat een column.

Waarom jij de gratis crypto cursus van Madelon Vos zou moeten volgen!

Vooral wanneer je net begint, is de wereld van crypto ontzettend uitdagend. Het is daarom ook zeker niet voor iedereen weggelegd. Omdat je er goed aan doet om eerst de nodige kennis te vergaren, is het natuurlijk ontzettend fijn dat je een gratis crypto cursus kunt volgen. Op deze manier kun je namelijk relatief eenvoudig de basisbeginselen van crypto leren, zonder dat je hiervoor geld hoeft te investeren. Het enige wat je ervoor over dient te hebben, dat is tijd.

Succesvol beleggen in crypto

Dat de wereld van crypto ontzettend volatiel is, dat heeft het uiteraard meermaals bewezen. Toch kun ook jij met een relatief klein bedrag enorme successen behalen. Wel is het belangrijk, dat je dan exact weet wat je doet. De kans dat het één keer goed gaat is namelijk zeker aanwezig, maar dat het je ook een tweede en zelfs derde keer lukt om succesvol te zijn, zonder dat jij je vooraf hebt verdiept in de materie, die is vrij klein. Juist omdat je de mogelijkheid hebt om met het volgen van deze gratis crypto cursus, is het natuurlijk ontzettend stom om hier geen gebruik van te maken.

Je zit zelfs helemaal nergens aan vast, het enige wat jij hoeft te doen, is de cursus volgen, wat je wellicht even wat tijd kost, maar daarna kun je direct aan de slag. Je zult na het afronden van deze cursus exact weten hoe je bepaalde kansen kunt herkennen, waardoor jij in een vroeg stadium een bepaalde munt kunt aankopen.

Blijf je verdiepen

Enkel en alleen met het volgen van een gratis crypto cursus word je natuurlijk niet direct van vandaag op morgen miljonair. Misschien is dat juist nog wel het mooist van deze gratis cursus crypto van Madelon Vos. Madelon leert je namelijk niet alleen hoe het kunstje werkt, maar ook hoe je datzelfde kunstje keer op keer kunt blijven toepassen.

Je zult merken, dat wanneer jij de gratis crypto cursus hebt gevolgd, je na enkele keren te hebben geoefent vanzelf onder de knie krijgt. Zo zal jij vaak al in een vroeg stadium bepaalde kansen herkennen en kun je ook op basis van een technische analyse een voorspelling maken van wat de koers verwacht te gaan op termijn.

Uiteraard is het belangrijk dat je ook na het volgen van deze gratis crypto cursus de nodige kennis blijft vergaren. Dit kun je doen door het lezen van verschillende boeken, maar ook door je aan te sluiten bij een community. Waarom dit zo belangrijk is, vertellen we je hieronder.

moneytalks crypto cummunity

Sluit je aan bij de MoneyTalks community

Wanneer jij net begint met het beleggen in crypto, dan is de kans vrij groot dat je het lastig vindt om bepaalde informatie te kunnen filteren. Toch zijn er allerlei manieren om dit te kunnen doen. Het grote voordeel aan de gratis cursus crypto van Madelon Vos, is dat hier ook een enorme community achter hangt, met zowel beginnende beleggers, als professional.

Deze community heet de MoneyTalks Community. In mijn MoneyTalks Community review lees je hier alles over.

Hier kun je dus niet alleen je vragen stellen, maar kun je ook gebruik maken van bijvoorbeeld analyses die worden uitgevoerd en ook worden gedeeld. Op basis van deze informatie en de informatie die jij hebt weten te vergaren, kun je dus een goed oordeel vellen over een uiteindelijk te maken beslissing om een bepaalde cryptomunt wel of niet aan te schaffen.

Tip: Probeer de MoneyTalks Community van Madelon Vos nu 14 dagen uit voor maar 1 cent. Klik hier om je aan te melden.

Conclusie Gratis crypto cursus Madelon Vos

Zoals je hebt kunnen lezen, is het ontzettend belangrijk om jezelf te voeden met de juiste kennis. Gezien het feit dat momenteel zelfs gratis kan, ben je natuurlijk ontzettend gek wanneer je besluit hier geen gebruik van te maken. Aangezien de crypto markt, vooral voor beginners een ontzettende lastige markt is, doe je er verstandig aan om eerst voldoende kennis tot je te nemen, alvorens je daadwerkelijk aan de slag gaat.

Doe je dit niet, dan is dat natuurlijk helemaal je goed recht, maar de kans dat je buurjongen, die wel een paar uurtjes vrij speelt voor het volgen van de gratis crypto cursus van Madelon Vos er over enkele maanden financieel een stuk warmer bijzit dan jij is vrij groot. Doe jezelf dus een plezier en gun jezelf de tijd om deze gratis cursus te volgen, want we garanderen je dat je hier absoluut geen spijt van zult krijgen.

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie