Fred’s bouwtekeningen

Voor de doe-het-zelvers
Download nu meer dan 10.000 bouwtekeningen, plannen en projecten!
Zo kun je veel euro’s besparen op jouw volgende Doe-Het-Zelf Project…

informatie

Zelf een kast bouwen, of een bed? Zelf uw keuken verbouwen? Dan is het internet een schatkamer van bouwtekeningen. Tenminste zo lijkt het. Als u echter aan de slag gaat met deze bouwtekeningen dan blijkt al snel dat het niet alles goud is wat er blinkt. De maatvoering is vaak niet in orde (als er al maten bijstaan) of er ontbreekt een belangrijk onderdeel aan uw tekeningen, waardoor u ernstige vertraging oploopt bij de verbouwing van uw keuken. Plotseling blijkt het materiaal dat u al gekocht heeft niet te voldoen en kunt u het wel weggooien. Zo verdwijnen er bij duizenden doe-het-zelvers duizenden Euro’s de al dan niet zelfgemaakte afvalbak in.

U zou eigenlijk iemand moeten hebben die voor u al uitgezocht heeft welke bouwtekeningen in orde zijn en welke in de prullenbak kunnen.

Dat heb ik, Fred Schouten, een rasechte timmerman, al voor u gedaan. Ik heb inmiddels tientallen jaren ervaring in het doen van doe-het-zelf klussen. Van alles heb ik al gebouwd en getimmerd. Steeds met succesvolle resultaten. Ik wil het u wel gerust vertellen: “Timmeren is mijn lust en mijn leven.”

En ik heb ook vele anderen zien klungelen met de van het internet afgehaald bouwtekeningen. Dat kan ik niet aanzien dat geklungel. Dus heb ik de afgelopen twee jaar meer dan tienduizenden bouwtekeningen op het internet bekeken en alleen de beste bouwtekeningen heb ik gebundeld in het “Fred’s Bouwtekeningen” pakket. Hierin staan 10.000 bouwtekeningen, met duidelijke handleidingen en bestemd voor ieder niveau van doe-het-zelver.

Over van alles en nog wat zult u in het pakket bouwtekeningen tegenkomen (tuinhuisjes, emmers, gebouwen, bruggen, bedden, kasten noem maar op….) en ze zijn stuk voor stuk voorzien van een duidelijke stap-voor-stap handleiding.

Door dit pakket aan te schaffen bespaart u duizenden euro’s in materiaal maar ook in tijd. Al vele duizenden doe-het-zelvers gingen u voor.

Dit pakket is nu in de aanbieding en daarbij krijgt u ook nog eens drie mooie bonussen. Welke dit zijn kan ik u nu nog niet verklappen maar kunt u hier zien.

Natuurlijk ontvangt u dit pakket met een 30-dagen niet goed geld terug garantie.

Waarom zou u nog langer vele Euro’s verklungelen met onduidelijke bouwtekeningen en handleidingen, als u vandaag nog kunt beginnen met het doen van doe-het-zelf klussen, met behulp van goede, door een vakman gecontroleerde, professioneel samengestelde bouwtekeningen met daarbij heldere stap-voor-stap handleidingen?

Wellicht ook een interessante artikel om te lezen is: “duurzaam wonen“. In dit artikel wordt verder ingegaan in de ‘wereld’ van duurzaamheid en bewust omgaan met natuur.

 

bestellen