iiTelevisie

Zo’n 40 jaar geleden kende Nederland maar twee televisienetten. Door de weeks begon televisie om half zeven ‘s avonds met de fabeltjeskrant voor de kinderen, gevolgd door het journaal voor de volwassenen.
Er is sindsdien veel veranderd. We kregen een derde zender en de uitzendtijden werden flink verlengd.
Met de komst van de kabeltelevisie, kregen wij ineens de mogelijkheid om nog meer zenders te bewonderen en konden wij nu ook de Duitse, Belgische en Engelse zenders bekijken. Speciale nieuws- en sportzenders deden hun intrede. Kortom we hadden een enorme keuze.
De kabel bestaat nog steeds, maar steeds meer mensen schaften een dish en een decoder aan, zodat nog meer zenders bekeken konden worden. Het huren van de decoder was en is niet goedkoop. Maandelijks betalen gebruikers een klein vermogen om hun favoriete zenders te bekijken.

IiTelevisietm heeft nu een methode bedacht om televisie aan te bieden voor een veel lagere prijs dan u tot nu toe gewend bent. IiTelevisietm biedt u namelijk meer dan 2000 televisiezenders op uw computers. Of u nu ge├»nteresseerd bent in historie of sport, bij IiTelevisietm vindt u precies de programma’s die bij u passen.
Nooit meer kijk- en luistergeld betalen en nooit meer maandelijkse kosten voor satelliettelevisie. Gewoon lekker tv kijken via de computer wanneer het u uitkomt. Dat kan nu met iiTelevisietm. Niet alleen de Nederlandse zenders zijn te bewonderen, maar zelfs zenders uit het Midden Oosten, Afrika en Zuid Amerika kunnen worden bewonderd. Nooit meer een serie hoeven te missen, altijd en overal sport kijken. En natuurlijk de kinderen lekker bezighouden als u even geen tijd voor hen heeft. Met iiTelevisietm ziet u alleen maar blije gezichten.
De software kan eenvoudig worden gedownload van internet en is geschikt voor zowel Windows als Apple Mac. De software staat in verbinding met satellieten, zodat u altijd een zender kunt vinden met een programma dat uw interesse heeft.

Misschien ook interessant