Home » Reviews » Geld verdienen en Marketing » In 10 stappen succesvol beleggen Review

In 10 stappen succesvol beleggen Review

Leestijd: 9 minuten

Wil jij leren om online te gaan beleggen in aandelen en opties? Dan is het boek In 10 stappen succesvol beleggen van Harm van Wijk wat voor jou. Waarom zul je denken? Is dat boek wel de moeite waard? Dat ga ik je vertellen in deze review.

Je weet misschien wel wat van beleggen en wil nu eens meer weten over hoe dat werkt. In dit boek wordt alles stap voor stap uitgelegd. Bij het boek In 10 stappen succesvol beleggen zit ook nog een waardevol pakket. Wat dat pakket precies is ga ik je ook vertellen.

Er is ook een gratis handleiding over hoe jij succesvol belegt. Misschien wil je die eerst downloaden? Dat kan nu via onderstaande knop.

En er is nu een aanbieding waarmee je het boek In 10 stappen succesvol beleggen kunt kopen en je alleen de verzendkosten betaald! Deze aanbieding vindt je onder deze review.

Wat houdt het boek In 10 stappen succesvol beleggen in?

in 10 stappen succesvol beleggenIn dit boek vind je vele praktische tips waarmee je leert hoe je het geld voor jou kan laten werken. Dus in plaats van dat jij voor je geld werkt werkt het geld voor jou! Je gaat een methode ontdekken die wetenschappelijk bewezen is waarmee jij de beurs aan kan. Na het lezen weet je precies op welk moment je je aandelen moet kopen of verkopen. Ook het doel van het beleggen wordt duidelijk in beeld gebracht. En je krijgt ook tips om je risico te verlagen.

Het boek is op de praktijk gerecht. Je vindt er dan ook voorbeelden uit de praktijk in. Daarnaast zijn er ook opdrachten. Daarmee kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen.
Maar behalve het boek krijg je nog meer. Het is een compleet pakket. Naast het boek 10 stappen succesvol beleggen bestaat dit pakket ook nog uit een e-book en een audioboek. Ook is er een online training. En je ziet een mooie serie met interviews van zeer ervaren beleggers waar je veel van kan leren.

Met dit mooie pakket kan je direct een goede start maken met beleggen. Een pakket met zeer veel waardevolle tips, voorbeelden en goed uitgelegde strategieën. Je leert hoe je snel je portefeuille beheert en hoe je met gemakkelijk te bedienen software een mooi rendement gaat maken. Er zijn tips waarmee je kosten kan besparen tot wel enkele duizenden euro’s per jaar.

Is dit boek wat voor mij?

Je krijgt met dit pakket heel veel waardevolle informatie. De strategieën en methodes die je leert zijn bewezen. Hiermee kun je daadwerkelijk starten met succesvol beleggen. Doordat je het moet kopen zul je er zeker mee aan de slag gaan, anders is het immers zonde van het geld. Bij een gratis boek is de kans groter dat je er na een tijdje niet meer in kijkt, je valt dan snel weer in je oude patroon terug. Dit heeft te maken met mindset. De juiste mindset is heel belangrijk. Als je meer over mindset wil weten kan je onze review over Wordt de beste versie van jezelf van Jerik van Nuenen lezen.

Actie ondernemen is dus belangrijk en iets gaan doen met hetgeen je leert in dit pakket. Beleggen is een lange termijn strategie. Het is niet iets waarmee je zomaar even snel geld verdient. Dat leer je ook in het boek. Alle valkuilen worden uitgelegd zodat jij daar niet in hoeft te trappen. Dat bespaart jou natuurlijk veel werk want dat hoef je niet zelf meer uit te zoeken. Harm is eigenlijk een soort mentor die jou begeleid in het leren beleggen in aandelen. Hij heeft heel veel kennis er ervaring op dit gebied, daarover vertel ik je zo meer.

Dus om de vraag “Is dit boek wat voor mij” te beantwoorden, als je wilt gaan beginnen met beleggen is het zeker wat voor jou. Het gaat heel veel leren om je kapitaal te laten groeien.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van WijkHarm helpt al jarenlang beleggers op de beurs. Meer dan 30 jaar doet hij dit al, ook particulieren. Hij heeft ook een grote, bekende website over beleggen namelijk beleggen.com. Daarnaast is hij ook bekend van de training de Trading Navigator Methode waar hier op aanbiedingengids ook een review over staat en van het boek Geld verdienen met opties.

De Trading Navigator Methode is een zeer uitgebreide en complete training waarin je alles leert over beleggen in aandelen en opties. Om je hiermee kennis te laten maken biedt Harm een gratis training aan waarin hij al allerlei tips geeft.

Meld je hier aan voor de gratis training

Harm heeft heel wat financiële ervaring zo heeft hij gewerkt voor het beleggingsdeel van SNS bank en de Financiële Telegraaf. Ook heeft hij meegewerkt aan het opzetten van Binckbank en van FundCoach. Ook voor de ABN AMRO heeft hij gewerkt.

Harm is ook regelmatig op de radio geweest bij Radio 1 en 2 en bij BNR nieuwsradio. Momenteel is hij echt bezig om particuliere beleggers te helpen.
Samen met Jan Robert Schutte heeft hij ook een heel uitgebreide cursus gemaakt X10 met Crypto waar hier op aanbiedingengids ook een review over staat.

Wat is de inhoud van In 10 stappen succesvol beleggen?

In 10 stappen succesvol beleggen is sinds kort vernieuwd. Daarom is er waarschijnlijk nu een promotie, daar kun je nog steeds gebruik van maken via de aanbieding onder deze review.
Het is dus een pakket wat bestaat uit een fysiek boek, een e-book en een audioboek. Daarnaast hoort er ook nog een online training en interviews met experts bij. Een uitgebreid pakket dus.

Je leert in duidelijke stappen alles over succesvol beleggen. Daar staan ook goede praktijkvoorbeelden bij en er zijn opdrachten waarmee jij kunt oefenen. Je leert dus hoe je met beleggen in aandelen en opties een passief inkomen kunt gaan verdienen. Met gebruiksvriendelijke software kun je een mooi rendement maken.  Er wordt ook aangegeven hoe je vele euro’s aan kosten kunt besparen en veel andere interessante tips.

De ervaring die Harm heeft zie je zeker terug in dit boek. Alles voor heel duidelijk uitgelegd zodat het ook voor beginners goed te volgen is met duidelijke voorbeelden. Harm doet je alles voor en je hoeft alleen maar hetzelfde te doen. Zodra je het boek in de brievenbus hebt ontvangen kun je meteen aan de slag. Het e-book en het audioboek kun je downloaden, die heb je dus iets eerder dan het fysieke boek, daar kun je ook alvast mee beginnen.

Online training

in 10 stappen succesvol beleggen pakketZoals ik al aangaf zit er ook een online training in het pakket. Het is aan te raden om eerst het boek te lezen en dan met deze training te beginnen. In het boek vindt je veel informatie die ook in de online training terug komt. Daardoor kun je de training makkelijker volgen. De training bestaat uit 10 stappen.

 1. Je doelen formuleren. Doelen stellen is belangrijk, dat weet je immers waar je naar toe moet werken, zeker op de lange termijn
 2. De juiste mindset. Dit is heel belangrijk als je gaat beginnen. Je moet jezelf de juiste manier van denken aanleren, zodat ook wanneer het even tegen zit door gaat.
 3. Je kennis vergroten. Je krijgt heel veel informatie, als je al kennis hebt over beleggen wordt dit een stuk uitgebreid.
 4. Een kansrijke markt kiezen. In welke markt in de kans op succes het grootst?
 5. Kansrijke aandelen filteren. Haal de winstgevende aandelen er uit.
 6. Het juiste instrument kiezen. Kies de juiste methode
 7. De juiste strategie kiezen. Hoe ga je het aanpakken, leer hoe je de juiste strategie kiest.
 8. Money Management gebruiken. Zorg dat je alles op orde hebt in duidelijke overzichten zodat je weet wat je doet of gedaan hebt.
 9. Vooraf bepalen wanneer je gaat kopen.
 10. Registreren en evalueren.

Interviews met experts

Wat ook in het pakket zit zijn interviews met experts. Personen die veel kennis en ervaring hebben op het gebied van beleggen in aandelen en opties. Zoals de oud topman van Robeco. De beleggingsspecialist bij Lynx Wubbe Bos en Tom Lassing, bekend van Beursbox.nl. Allemaal verhalen uit de praktijk waar je veel van opsteekt.

Ervaringen met In 10 stappen beleggen

Online heb ik veel goede ervaringen gevonden en ook op de website van Harm van Wijk zijn die te vinden. Niet alleen ervaringen van beginners maar ook van ervaren personen. Harm heeft zelf ruim 30 jaar ervaring en dat zie je in dit pakket terug. Ook op facebook staat er goede ervaringen met dit boek, men is er goed tevreden over.

Wat kost In 10 stappen beleggen?

Je kunt nu dit hele pakket aanschaffen terwijl je alleen de verzendkosten betaald. Dus in feite ontvang je alles gratis. De normale prijs is zo’n 400 euro, maar nu is er een actie van Harm om iedereen kennis te laten maken met dit pakket. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je het pakket  bestellen tegen alleen de verzendkosten, je ontvangt dan het gehele pakket.

Klik hier om het boek te bestellen en betaal alleen de verzendkosten

Is dit pakket het geld waard? Als je ziet wat er allemaal in het pakket zit kun je wel concluderen dat het niet duur is. je betaald immers alleen de verzendkosten. Zeker niet omdat je hiermee leert hoeveel je kunt gaan verdienen met beleggen en op welke kosten je kunt besparen. Dan heb je die paar euro aan verzendkosten er al lang uit.

Je moet er natuurlijk wel mee aan de slag gaan anders is het zonde van je investering. Als je er 100% voor gaat is dit een heel goede investering in jezelf. Een prima start om succesvol te beleggen in aandelen en opties.

Je loopt ook nog eens geen enkel risico want er is een niet goed geld terug garantie. Als het niet bevalt kun je binnen 30 dagen je geld terug krijgen. Harm wil alleen tevreden klanten daarom geeft hij die garantie

Voordelen en nadelen van In 10 stappen succesvol beleggen

Zoals alles heeft ook In 10 stappen succesvol beleggen zijn voordelen en nadelen. Een voordeel is dat het een heel duidelijk geschreven boek is wat voor iedereen prima te volgen is. Het voorkomt dat jij fouten gaat maken. Ook de grote kennis en ervaring van Harm is een groot voordeel. Je krijgt duidelijk stappenplan om te leren beleggen. Natuurlijk is ook een pluspunt dat er veel extra’s bij het boek zitten, zoals de online training, de interviews en het extra e-book en audioboek.

De prijs- kwaliteitsverhouding van dit pakket is uitstekend te noemen. En nadeel kan zijn dat je in dit boek niet alles leert, maar wel voldoende om goed te starten met beleggen. Als je echt alles wilt weten over beleggen is de Trading Navigator Methode van Harm sterk aan te raden. Lees ook onze review over de Trading Navigator Methode.

In 10 stappen succesvol beleggen wel of niet doen?

Als je wilt beginnen met beleggen maar je wilt nog niet zoveel geld besteden aan een duurdere cursus zoals de Trading Navigator Methode is dit boek zeker een aanrader. Voor een relatief klein bedrag leer je stap voor stap heel veel over beleggen. Alles wordt op een duidelijke, voor iedereen te begrijpen manier uitgelegd. Mocht je na het lezen van dit boek meer willen dan kun je voor de veel uitgebreidere Trading Navigator Methode gaan, die ook nog een software bevat om het beleggen makkelijker te maken.

Je kan ook de gratis training voor de Trading Navigator Methode volgen.

Klik hier voor de gratis training

Voor de Trading Navigator Methode is er overigens naast de gratis training die ik al noemde ook nog een gratis handleiding die je kan downloaden.

Klik hier voor de gratis handleiding

Het boek In 10 stappen succesvol beleggen is een prima basis als wilt gaan beginnen met beleggen in aandelen en opties. Met goede voorbeelden wordt alles helder gemaakt. Ik ben erg positief over het boek, voor starters is het een aanrader omdat je alle basis informatie ontvangt. Daarna kun je altijd nog beslissen of je meer wilt.

Bestel In 10 stappen succesvol beleggen nu tegen alleen verzendkosten via onderstaan de aanbieding.

Aanbieding

in 10 stappen succesvol beleggenBen je geïnteresseerd in In 10 stappen succesvol beleggen?
Koop dit pakket dan nu en betaal alleen de verzendkosten.

Prijs: GRATIS Je betaalt alleen de verzendkosten
Product: In 10 stappen succesvol beleggen
Schrijvers: Harm van Wijk

Bestel en betaal alleen verzendkosten

Onze beoordeling

In 10 stappen succesvol beleggen

€ 47,-
9.5

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

 • Voor starters
 • Online training en extra bonusen
 • Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Nadelen

 • Als je echt alles wil weten over beleggen is de Trading Navigator Methode meer geschikt

Deel dit bericht op social media