Home » Reviews » Gezond leven » De Keto Revolutie Review

De Keto Revolutie Review

Leestijd: 10 minuten

De Keto Revolutie van Michel van Duuren is nu erg populair. Ik heb dit pakket gekocht en in deze review vertel ik je mijn ervaring. We gaan dit pakket grondig bekijken. Het is een all-in-one pakket. We gaan kijken wie de maker is en voor wie de Keto Revolutie geschikt is. Na het lezen van deze review weet je of dit pakket jou je geld waard is.

Op internet zie je veel ervaringen met dit pakket, er zijn heel veel reviews. Met deze revolutionaire methode heeft Mitchel afslanken en diëten een hele nieuwe dimensie gegeven. Hij pakt het anders aan dan de vele standaard afslankmethodes die er zijn. Dit pakket is voor iedereen die gezonder wil gaan leven.

Wat is een Keto Dieet

ketogeen dieetHet pakket is gebaseerd op het Keto dieet, maar wat houdt het Keto Dieet eigenlijk precies in? Het is een dieet met heel weinig koolhydraten en met veel vetten. Nu denk je misschien zal ik dan wel afvallen met al die vetten? Ik zal uitleggen hoe dat werkt.

Als je weinig koolhydraten eet zoekt je lichaam andere energiebronnen. Je lichaam wil energie halen uit je eten, als dat er weinig in zit gebruikt je lichaam de vetreserves. Van deze vetreserves worden ketonen gemaakt. Deze dienen dan als brandstof voor je lichaam, daar wordt dan de energie uit gehaald.

Het Keto Dieet bestaat al jarenlang. Zelfs 100 jaar geleden bestond deze al. Het werd toen vooral gebruikt om kinderen met epilepsie te helpen. Door dit dieet nemen epileptische aanvallen af. En ook het gewicht neemt af. Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken geweest naar deze methode. Daar is uitgekomen dat je met het Keto Dieet kilo’s kunt kwijtraken.

Met name in Amerika is het Keto dieet erg populair. Maar ook hier in Nederland wordt dit steeds populairder. Door dit dieet eet je minder suikers en koolhydraten. Een gevolg daarvan is dat je een veel stabielere bloedspiegel krijgt. Hierdoor zul je meer energie krijgen en een beter humeur. Je hebt overdag minder honger en je slaapt beter. Daardoor kun je je beter concentreren en lever je betere prestaties.

Het Keto Dieet moet wel op je juiste manier toegepast worden anders werkt het niet. Als je dat niet doet gebeurt juist het tegenovergestelde en dan wil je niet. Je voelt je dan minder energiek. Daarom is begeleiding noodzakelijk als je hier mee wilt beginnen. In de Keto Revolutie wordt je stap voor stap begeleidt in deze methode. Zo voorkom je fouten en zie je dat het werkt.

De Keto Revolutie is een pakket, behalve het digitale boek krijg je ook een aantal bonussen. Deze bonussen vullen het boek uitstekend aan. Straks vertel ik je meer over het boek en de bonussen maar eerst meer over de maker.

Wie is Mitchel van Duuren?

Mitchel Van DuurenMitchel is zeer ambitieus, hij is een echte aanpakker. Je ziet zijn naam regelmatig op internet voorbij komen. Hij schrijft blogs, in deze blogs deelt hij heel veel tips en waardevolle informatie. De blogs gaan onder andere over Keto diëten, Superfoods en Paleo diëten. Zijn websites hebben veel bezoekers gekregen. Dat komt omdat hij alles op een eerlijke manier vertelt. Hij vertelt hoe het echt zit en doet geen loze praatjes.

Mitchel doet het niet alleen. Hij is inmiddels zo gegroeid dat hij een heel team heeft. Dit team ondersteunt hem van allerlei zaken. Van de 3 onderwerpen die ik noemde weet hij heel erg veel. Je kunt dus zeggen dan hij een specialist is.

Mitchel is bekend in de media. Hij is onder andere bij Koffietijd op RTL 4 op bezoek geweest. Ook in de Volkskrant heeft hij gestaan. En in het bekende blad Linda was er een hele pagina aan hem gewijd. Veel mediakanalen laten zich erg positief uit over deze Keto specialist.

Hij staat met zijn bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De klantenservice van zijn bedrijf werkt uitstekend. Je krijgt direct een goed antwoord en is zeer behulpzaam. Dit komt de Keto Revolutie zeker ten goede.

Wat zegt Mitchel?

Ik heb de verkooppagina bekeken van de Keto Revolutie. Daar lees je bijvoorbeeld dat je in 21 dagen je lichaam volledig kan veranderen. Er staat daar dat je in 21 dagen alles krijgt om een plattere buik te krijgen en meer vet te verbranden. 3 dagen nadat je gestart bent zou je je al veel energieker voelen en na 7 dagen ga je sneller vet verbrande. Dat klinkt mooi maar is dat ook zo? Dat heb ik uitgezocht. Naast mijn eigen ervaringen vertel ik je straks ook over de ervaringen van anderen. Dan zien we of het klopt wat Mitchel beweerd. Maar de resultaten die ik vond liegen er niet om.

keto revolutie pakket

Wat zit er in het Ket Revolutie pakket?

Je weet nu wie Mitchel is en wat hij beloofd. Nu gaan we eens kijken wat er precies allemaal in het pakket zit. Wat krijg je allemaal? Het is een all-in-one pakket. Om meer energie te krijgen, om vet te verliezen zonde jojo effect en om geen hongergevoel meer te hebben. Het pakket bestaat uit verschillende onderdelen die ik nu noem.

  1. Het Keto Revolutie boek. In dit boek wordt alle belangrijke informatie verteld. Je vindt in dit boek heel veel tips over het Keto dieet. Met dit boek moet je beginnen want hierin lees je de basis van het programma.
  2. Intermittent Fasting Handboek. Intermittent Fasting betekent dat je periodiek niet eet. Het is een bepaald patroon waarbij je vasten en eten afwisselt. De periode van vasten duurt altijd langer dan de periode van eten. Je vindt in dit handboek veel adviezen en tips over hoe je je verbranding kan versnellen. De combinatie van Intermittent Fasting en het Keto dieet zorgt er voor dat je mentaal sterker wordt.
  3. 21 dagen Keto Revolutieboek. In dit kookboek staan 63 recepten, 3 per dag en dat 21 dagen lang. De recepten zijn makkelijk te maken. En natuurlijk zijn ze super gezond. Dit kan je dus 3 weken lang volgen. Zoals we eerder in deze review zagen beloofde Mitchel een platter buik en hogere vetverbranding na 21 dagen. Daarom is dit kookboek voor 21 dagen.
  4. Maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes. Met je boodschappenlijstjes weet je precies wat je moet kopen. En ment de handige maaltijdplanningen weet je wanneer je welke maaltijd moet nemen.
  5. Videocursus. Bij dit pakket horen naast de boeken die ik al noemde ook nog eens 20 video’s. Deze zijn 5 tot 10 minuten lang. Ze zijn er leerzaam, zo blijf je gemotiveerd.
  6. Toegang tot de Facebook Groep. Je krijgt ook nog toegang tot een facebook groep. Dit is een besloten groep waar cursisten van Mitchel toegang tot hebben. In deze groep ga je veel leren. Je kan ervaringen uitwisselen met andere cursisten. Ook kun je vragen stellen waar je dan antwoord op krijgt. De vragen worden niet alleen door Mitchel beantwoord maar ook door andere personen uit zijn team. Iedereen die toegang heeft mag vragen stellen, antwoorden geven en ervaringen delen.

Je ziet dus dat de Keto Revolutie een compleet pakket is met zeer veel praktische tips en waardevolle informatie. Dit is een groot voordeel van dit pakket. Waar andere pakketten soms alleen basis informatie geven krijg je hier alles er bij. Inclusief recepten die bij de Keto Revolutie passen en zelfs nog een uitgebreide videocursus. Het pakket is wel volledig digitaal, je ontvangt geen fysieke boeken maar Pdf’s. Voordeel is dat je dit overal kan lezen, op je laptop, tablet en op je smartphone. Omdat ook de boodschappenlijstjes op je telefoon staan kun je deze tijdens het boodschappen doen makkelijk bekijken.

Voor wie is de Keto Revolutie bedoeld?

keto revolutie boekHet Keto dieet is erg populair, dat komt omdat dit dieet veel voordelen heeft. Dat hebben we net gezien. Het is gebaseerd op eenvoudige basistechnieken. Daarom is het makkelijk vol te houden. Het dieet bestaat al heel lang. Men zegt zelfs dat het in de oertijd er al was. Het wordt nu dus nog steeds gebruikt. Dat geeft wel aan dat het een goede methode is.

Eigenlijk is het Keto dieet voor iedereen geschikt. Voor als je meer energie wil krijgen of meer concentratievermogen. Of als je gewicht wilt verliezen of juist op gewicht wil blijven. En als je geen hongergevoel meer wilt hebben. Als één van deze dingen op jou van toepassing is is de Keto Revolutie geschikt voor jou.

Toch is de Keto Revolutie niet geschikt als je zwanger bent of als je nierpatiënt bent. Ook niet als je een Diabetes type 1 patiënt bent. Ook voor topsporters is het niet geschikt, die moeten juist veel koolhydraten eten. Door koolhydraten worden je spieren snel moe als je wilt presteren.

Als je Coeliakie hebt is dit pakket weer wel geschikt. Er zitten namelijk geen gluten is. Ook vegetariërs kunnen dit pakket prima gebruiken. We hebben eerder gezien dat het vroeger gebruikt werd voor kinderen met epilepsie, dus ook voor epilepsiepatiënten is het geschikt.

Mijn ervaring met de Keto Revolutie

We hebben in deze review gezien dat de Keto Revolutie een compleet pakket. Met maar liefst 3 boeken, een complete videocursus, boodschappenlijstjes en maaltijdplanners. En ook toegang tot de besloten Facebook groep. Dat is heel wat bij elkaar. Toch gaat dit niet ten koste van de kwaliteit. Kwaliteit staat zelf boven kwantiteit in de Keto Revolutie. Dat zie je als je met het pakket bezig bent.

Het pakket ziet er goed uit. De layout is mooi en ook rustig. Het leest allemaal heel gemakkelijk weg. Geen lange teksten die je door moet worstelen, maar kortere duidelijke stukjes zodat het goed overzichtelijk blijft. Duidelijk en overzichtelijk dus, dat geldt voor alle onderdelen van dit pakket.

Het mooie aan dit pakket vind ik dat het zo compleet is. Alles zit er in. Je hoe je je succesvol kunt zijn met het Keto dieet als je de Keto Revolutie gevolgd hebt. Daarnaast vind ik zelf de toegang tot de Facebook groep een zeer waardevolle aanvulling. Hier kom je immers in contact met medecursisten. Van de ervaringen die je hier uitwisselt en de vragen die je hier kunt stellen leer je veel. Ook van de antwoorden die op vragen van anderen gegeven worden. Dit motiveert heel erg.

Ook dat het digitaal is vind ik een voordeel. Geen boeken die ergens liggen te slingeren. Alles duidelijk en overzichtelijk bij elkaar op je laptop, telefoon of tablet. Daardoor je je er op iedere plaats in kijken, je telefoon hebt je immers meestal bij je. Zo kan je onderweg alvast de maaltijden voor die dag bekijken of een maaltijd uitzoeken. En in de supermarkt kun je gemakkelijk de boodschappenlijstjes op je telefoon bekijken zodat je niets vergeet.

Ervaringen van anderen

Ik heb ook naar ervaringen van anderen gekeken, met name in de besloten Facebook groep vindt je die veel. Dit motiveert erg en geeft aan dat het werkt. Zo lees ik een ervaring van Wanda die tevreden is, van haar worden vragen beantwoord door anderen in de groep. Hieronder zie je nog meer ervaringen.

Keto revolutie ervaringen

Af en toe zie je wel eens iemand waarbij het pakket die helemaal aan de verwachting voldoet. Dat komt omdat deze persoon dan een te hoge verwachting van het pakket heeft. Soms denkt men dat het vanzelf gaat maat dat is natuurlijk niet zo. Je zal wel zelf actief aan de slag moeten gaan met dit pakket want anders zie je geen resultaat. Dus alleen diegenen die echt serieus met dit pakket gaan werken zullen resultaat zien.

Wat kost de Keto Revolutie?

Dit gehele complete pakket kost slechts 37 euro. De normale prijs is 97 euro maar er is nu een aanbieding waarmee je maar liefst 60 euro korting krijgt. Je vindt deze aanbieding onder deze review.

Voor maar 37 euro krijg jij 3 digitale boeken dat zijn het Keto Revolutie boek, het Intermittent Fasting boek en het receptenboek met 63 recepten. Je krijgt ook de boodschappenlijstjes en de maaltijdplanners. De complete videocursus en nog eens toegang tot de besloten Facebook groep. Dat allemaal voor maar 37 euro!

Mocht je nog niet helemaal zeker zijn, dan is er ook nog een niet goed geld terug garantie. Die geldt maar liefst 60 dagen. Dus als je niet tevreden bent krijg je je geld terug. Zo loop je geen enkel risico. Dat is toch een prettig idee.

De Keto Revolutie wel of niet doen?

Je hebt in deze review over de Keto Revolutie gelezen wat het pakket precies inhoudt. Ik heb je vertel wat je allemaal krijgt. Ook hebben we mijn eigen ervaringen en de ervaringen van anderen bekeken. Je hebt gezien dat iedereen behoorlijk enthousiast is over de Keto Revolutie. Mitchell van Duuren geeft je veel praktische tips en goede adviezen. Wanneer je door zet kun je met dit pakket goede resultaten behalen.

Het is een zeer volledig pakket, waar alles in zit. En dat voor maar 37 euro! Als je ziet wat je er voor krijgt is dit weinig geld. Voor dit bedrag kun je al mooie resultaten behalen. Wil jij ook beginnen met het Keto dieet en alle voordelen die ik noemde, zoals meer energie, beter slapen, gewicht verliezen enz. ervaren? Dan is De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren zeker een aanrader.

Je kunt nu gebruik maken van onderstaande aanbieding en de Keto Revolutie met korting kopen.

De Keto Revolutie is tijdelijk niet beschikbaar

 

Onze beoordeling

De Keto Revolutie

€ 37,-
9.5

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Compleet pakket
  • Toegang tot facebook groep
  • Makkelijk te maken recepten

Nadelen

  • Alleen digitaal, geen fysiek boek

Deel dit bericht op social media

Plaats een reactie