Labrador handboek kopen

Labradors zijn zeer geliefd en het zijn zeer lieve honden. Ze leren makkelijk en snel en het is de ideale gezinshond. Toch is de Labrador van origine een jachthond en zijn deze met de verkeerde opvoeding helemaal niet zo makkelijk. Je wilt natuurlijk dat jouw hond goed luistert en lief is. Je wilt geen probleem hond die je uiteindelijk naar het asiel moet doen.
Daarom is er nu het Labrador handboek. Door het Labrador handboek te kopen vind je alle informatie over dit hondenras. Met dit handboek leer je alles over de Labrador en krijg je de juiste handvatten om jouw Labrador goed op te voeden. Lees snel verder en bestel dit geweldige handboek.

Labrador handboek kopenFeiten over de Labrador!
Hieronder enkele feiten over het opvoeden van je grote vriend de Labrador.
● Schelden en straffen werkt niet bij dit ras. Het kan zelfs de training van je hond verslechteren.
● Labradors zijn heel makkelijk en snel zindelijk echter je moet het wel goed doen. Met de meeste standaard trainingen werkt het averechts.
● Labradors beschikken over een bijzondere mentale triggers. Deze kun je inzetten om ze te leren gehoorzamen en als je alle commando’s weet kun je jouw hond als het ware met een soort van afstandsbediening bedienen.

Over de auteur

Jan Jacobs is een groot hondenliefhebber en vooral als het om Labradors gaat. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring met het opvoeden en houden van Labradors. Hij merkte in deze jaren dat het niet zo eenvoudig is en dat er veel bij komt kijken. Zijn buren hadden een zwarte Labrador en na een tijd raakte hij verliefd op dit ras. Sindsdien houdt hij dit ras. Echter merkte hij dat het opvoeden van dit ras moeilijker was dan hij dacht. Om iedereen te kunnen helpen en zijn ervaring te kunnen delen schreef hij dit boek.

Je wilt dat je hond luistert!

Je wilt natuurlijk dat je hond goed luistert en dat hij gelukkig is. Echter veel trainingen zijn ouderwets en sluiten niet bij dit ras aan. Daarom is dit boek op gezet. Veel Labradors luisteren niet naar de doorgaans standaard commando’s en zijn gelukkiger met een andere aanpak. Met dit boek is dit verleden tijd. Je leert hoe je jouw Labrador op een goede manier kunt laten luisteren. Het is nog nooit zo leuk geweest dankzij dit boek om dit geweldige ras te houden.

Bestel online!

Bestel dit boek nu eenvoudig en gemakkelijk online. Het is zeer eenvoudig je klikt op de bestelknop, betaalt en krijgt het boek direct. Het is een echte aanrader en nu is het ook nog eens een geweldige aanbieding. Laat deze kans niet liggen en bestel dit handboek.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in het Labrador Handboek?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 47,00 Tijdelijke aanbieding: € 37,00 inclusief 5 gratis bonussen t.w.v. € 49,75
Product: Labrador Handboek
Schrijver: Jan Jacobs

Deel dit bericht op social media

Misschien ook interessant