Review Labrador Handboek

Leestijd: 5 minuten

Labradors zijn leuke honden. Ze zijn makkelijk te hanteren en erg geliefd onder hondenbezitters. Nestjes met puppies zijn snel vergeven en labradors in het asiel vinden snel een nieuw baasje. Ook organisaties als hulphond en blindengeleidehond hebben veel labradors. Dit komt doordat het leergierige- en speelse honden zijn die je makkelijk kunt hanteren. Ze zijn slim en je kunt ze makkelijk opvoeden. Ik zelf ben een enorme hondenfreak en ik verdiep mij regelmatig in diverse hondenrassen. Een hond opvoeden brengt veel zorgen- en tijd met zich mee. Het is daarom belangrijk dat je alles van het hondenras dat jij wilt adopteren af weet.

Ik wil misschien ooit een hond aanschaffen, maar nu nog niet. Mijn huis is er helaas te klein voor. Toch, verdiep ik mezelf al in diverse rassen die mij aanspreken. Zo ook in de labrador. Toen ik opzoek ging naar informatie over dit ras kwam ik veel informatie tegen over de labrador. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Gelukkig, kwam ik het Labrador handboek tegen. Ik was eerst wat sceptisch, omdat ik de schrijver niet kende. Naarmate ik mij er meer in verdiept had wist ik dat dit handboek een goede keuze zou zijn. Het labrador handboek is veel meer dan een handboek en in deze review wil ik je vertellen waarom.

Over de labrador

labrador retrieverDe labrador retriever wordt meestal labrador genoemd en stamt af van de ST. John’s-hond. Het ras is vanaf midden 19e eeuw in Engeland gekruist met verschillende rassen zoals: Gordon setter, flatcoated retriever, de spaniel en de chesapeake bay retriever. De ST. Johns-hond werd in Newfoundland gebruikt voor de visvangst, in Engeland fokte men de labrador voor de eendenjacht in moerassige gebieden. De labrador retriever heeft zelfs vliezen tussen zijn tenen.

De labrador beschikt over een korte- en dikke vacht met een waterafstotende ondervacht. De vacht van deze hond heeft weinig verzorging nodig. De vacht van deze hond komt voor in de kleuren: zwart, blond, vossenrood en bruin. Vroeger waren ze voornamelijk zwart en blond kwam pas vanaf de jaren 70 in opkomst.

De reuen worden gemiddeld 55 tot 57 cm hoog en de teefjes 54 tot 56 cm. Een volwassen labrador weegt doorgaans 25 tot 35 kilo en ze worden ruim 12 jaar oud.

De labrador is gefokt voor de jacht en het is een geharde hond. Hij werkt hard voor je en zal niet snel laten blijken als hij pijn heeft. Het is de ideale gezinshond daar hij makkelijk op te voeden is en lekker vrolijk. Deze hond is gek op kinderen. Ik vin het een pracht ras en vertel er graag over. Ook vertel ik je waarom je dit handboek moet lezen, want ook al is het een makkelijk ras. Ook een labrador verdient een goede opvoeding.

Over de schrijver van het Labrador Handboek

labrador boek jan jacobsVolgens de kaft van het boek is het labrador handboek geschreven door Jan Jacobs. Ze vermelden dat hij ruim 25 jaar ervaring heeft met de verzorging- en opvoeding van de labrador retriever. Ook noemen ze hem een echte hondenliefhebber. Ik vond dit iets te mooi klinken, dus ik ben op onderzoek uitgegaan. Ik typte zijn naam in in Google en ik vond veel Jan Jacobs, maar niet een met zijn foto. Dit wekte argwaan bij mij, dus ben ik bij de Kamer van Koophandel gaan informeren. Toen kwam ik tot de ontdekking dat het een boek is van Blue Sky Marketing. Hier heb ik vaker een review voor geschreven en ik kan je vertellen dat de inhoud altijd erg goed is. Ik ben zeer tevreden over de boeken die dit bedrijf uitbrengt, dus geen zorgen dit is betrouwbaar.

Inhoud Labrador Handboek

In dit boek leer je alles over de labrador. Het handboek vertelt je alles over dit hondenras. Ze gaan goed in op de achtergrond van deze hond. Hierdoor krijg je een compleet beeld van dit ras en kun je hem op de juiste manier opvoeden. Je krijgt natuurlijk veel meer bij dit handboek als je het besteld. Je krijgt een compleet labrador pakket. Je ontvangt ook het complete e-book natuurlijk maar je ontvangt ook:

  • Een overzicht met succesvolle tips voor de verzorging van je puppy. Dit is een e-book in PDF-formaat en het gaat over pups in het algemeen. het bestaat uit 13 pagina’s en is erg interessant om te lezen.
  • Je ontvangt ook een e-book bestaande uit 28 pagina’s wat jou leert hoe je jouw hond de baas bent. Je leert hoe je jouw hond kunt gehoorzamen en hoe deze naar je luistert.
  • Je ontvangt ook het e-book over honden training geheimen. Jan vertelt alle ins-en-outs over valkuilen bij honden, en hoe je kunt trainen met je hond.
  • Daarnaast ontvang je nog een boekje acht ongelooflijke technieken om je hond te laten komen als je roept. Ik vind dit niet zo’n toegevoegde waarde omdat je dit ook in de andere boeken leest. Toch, is het leuk om te lezen.
  • Honden Training Geheimen: Jan vertelt in dit e-book wat de valkuilen zijn die mensen maken met het trainen van hun hond. Daarbij vertelt hij ook hoe je die valkuilen kunt ontwijken. Het e-book telt 27 pagina’s.

labrador bonussen

Ervaringen met het handboek

Zoals ik al eerder zei: “Ik ben een echte hondenliefhebber”. Ik verdiep jezelf graag in allerlei rassen. Dit vind ik belangrijk omdat ik zo meer over de hond zelf te weten kom en deze een gedegen opvoeding kan geven. Ik zelf ben ook erg fan van de labrador retriever. Deze hond is makkelijk in de opvoeding, maar geniet ook een gedegen opvoeding. Dit boek helpt je daar zeker bij. Het is goed geschreven en je vindt alles wat je nodig hebt om jouw labrador goed op te kunnen voeden.

Ik vind het wel jammer dat het geschreven is onder een pseudoniem, maar dat is mijn mening. Verder vind ik dat je veel hebt aan de inhoud van het handboek. Ik heb ook nagekeken of andere lezers tevreden zijn over dit boek en zij geven allen aan dat ze het prettig vinden om dit boek te lezen. Ik kan daardoor niets anders dan lovend zijn over dit boek. Ik raad je dan ook aan om op bijgevoegde link te klikken en het zelf te ervaren.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in het Labrador Handboek?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 80,95 Tijdelijke aanbieding: € 37,00 inclusief 5 gratis bonussen t.w.v. € 49,75
Product: Labrador Handboek
Schrijver: Jan Jacobs

Onze beoordeling

Labrador Handboek

€ 37,-
9

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Inclusief 4 gratis bonusboeken

Nadelen

  • Alleen digitaal, geen fysiek boek
  • Levenslange updates

Deel dit bericht op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!