Home » Reviews » Gezond leven » Leven zonder acne review

Leven zonder acne review

Leestijd: 10 minuten

Leven zonder acne is iets wat iedereen wel wil. Heb jij ook last van die vervelende puistjes en blijven die maar terug komen? Je hebt al van alles geprobeerd maar het lijkt of niets helpt steeds weer komen die pukkels terug. Dat kan behoorlijk frustrerend zijn, dat weet ik uit ervaring. Daarom ben ik gaan zoeken naar een oplossing voor dit probleem. Deze heb ik niet gevonden in de reguliere middeltjes die er op de markt zijn, nee ik kwam wat anders tegen namelijk het e-book Leven zonder acne.

Wat is er dan zo bijzonder aan dit e-book? Dat ga ik je in de review vertellen en ook waarom het mij met hulp van dit e-book wel gelukt is om van mijn puistjes af te komen. Ik vertel wat je van Leven zonder acne kunt verwachten. Alvast een tipje van de sluier, je vindt in dit e-book veel waardevolle tips, hoe je acne moet behandelen, ook bij kinderen, feiten en fabels over acne en verder ook een dagschema en voorbeeldmenu’s.

Wil jij meer weten over dit e-book wat jouw leven compleet kan veranderen? Lees dan verder in deze uitgebreide Leven zonder acne review.

Wie heeft Leven zonder acne geschreven?

fleurIk begin met de schrijfster, haar naam is Fleur. Een achternaam wordt niet genoemd maar dat maakt niet zoveel uit. Fleur had zelf ook last van acne. Van haar dertiende tot haar eenentwintigste had zij last van deze puistjes. Fleur heeft, net als zovelen doen, van alles geprobeerd om van de puistjes af te komen. Maar wat zij ook probeerde de acne bleef terug komen.

Behalve dat het geen mooi gezicht was had zij ook last van schaamte. Ze durfde met haar puistjes niet overal meer naar toe te gaan. Daardoor is het zelfbeeld van Fleur ook beschadigd. Om steeds maar met een puistenkop rond te lopen vond ze vreselijk. Er kwamen ook putjes en littekens in haar huid. Zij wilde daar zo snel mogelijk van af en ging op zoek naar een oplossing.

Fleur is verschillende keren bij een dermatoloog geweest en heeft diverse behandelingen gehad. Als het bij de ene niet werkte ging ze naar een andere. Ook heeft ze verschillende medicijnen geprobeerd. Maar ondanks alles gingen de puistjes niet weg en haar zelfbeeld werd er niet beter op.

Fleur bleef naar een oplossing zoeken en ging naar ervaringsdeskundigen, holistische artsen en naar diëtistes. Toen werden de eerste verbeteringen zichtbaar. Ze bleef deze stappen volgen en het ging steeds beter, haar huis werd steeds gladder. Doordat de acne steeds meer verdween steeg ook haar zelfvertrouwen weer en durfde zij weer meer.

Het doel van Fleur is om iedereen van acne af te helpen. Daarvoor heeft zij een stappenplan gemaakt. Door alle ervaringen weet zij hoe acne je leven kan beïnvloeden. In het e-book Leven zonder acne heeft Fleur dit stappenplan opgeschreven en vertelt zij hoe ook jij van je puistjes af kan komen. Op dezelfde manier als dat het haar ook gelukt is.

Wat is acne?

acneEerst vertel ik je wat meer over acne. Acne is een afkorting van acne vulgaris, dit noemt men ook wel jeugdpuistjes. Deze puistjes kunnen op verschillenden plaatsen op het lichaam zitten. Ze zitten meestal in het gezicht maar het kan ook dat ze op je rug, schouders of borst zitten. De talgkliertjes die in de huid zitten kunnen verstopt raken of gaan ontsteken en dan ontstaat er acne.

Acne komt het meeste voor bij jongeren van 15 tot 25 jaar. Bijna iedereen krijgt in de pubertijd wel te maken met jeugdpuistjes, sommigen hebben er nauwelijks last van en anderen juist heel veel. Dat verschilt per persoon. Het gebeurt ook wel eens dat iemand op later leeftijd acne krijgt maar dat komt minder vaak voor. Wanneer je het ook krijgt het is een aandoening die erg vervelend is en ook je zelfbeeld aantast. Sommigen hebben zelfs psychische problemen hierdoor.

Er bestaan verschillende vormen van acne, er zijn lichte vormen waar je het bijna niet ziet maar ook zware vormen waarbij je hele gezicht er onder zit. Als je een zware vorm van acne hebt is het zeker belangrijk dat je je laat behandelen anders kan het zijn dat je littekens in je gezicht krijgt die niet meer weg gaan. Als je namelijk te lang wacht kan het zijn dat er meer puistjes op je rug, schouders en borst komen. Meer dan op je gezicht zelfs, men noemt dit acne globata.

Bij deze aandoening kunnen er abcessen en knobbels zichtbaar worden. Het is mogelijk om deze zware vorm te behandelen met isotretinoïne. Dit is een middel tegen zware acne wat bij de apotheek te verkrijgen is. Maar het beste is natuurlijk om te proberen om acne te voorkomen.

De inhoud van Leven zonder acne

Wanneer je dit e-book koopt ontvang je een email met daarin een link om het boek te downloaden. Het e-book is in PDF formaat, dat betekent dat je  het overal kan lezen. Op je computer, laptop, telefoon of waar dan ook. Het boek bestaat ui 17 hoofdstukken en 70 bladzijden. Hieronder zie je de inhoudsopgave van het boek dan kun je al een beetje zien wat je kan verwachten.

Inhoudsopgave

Wat vindt je in het boek?

Natuurlijk kan ik niet de gehele inhoud van het boek hier vertellen maar ik kan je wel een samenvatting hiervan geven. Het boek begint met de achtergronden en oorzaken van acne. Als je deze achtergronden en oorzaken kent is de kans op resultaat groter, je weet dan immers waarom je iets doet. Er wordt precies uitgelegd hoe de puistjes ontstaan.

In het hoofdstuk Feiten & fabels over acne lees je wat nu echt klopt en wat niet. Er staan verschillende stellingen in van wat wel beweerd wordt, zoals bijvoorbeeld dat je acne minder zou worden als je veel in de zon loopt. Je leest in dit hoofdstuk wat waar is en wat verzonnen is.

Dan volgt een hoofdstuk dat heet Tips tegen acne. Je ontvangt hier 11 handige tips die je direct in de praktijk toe kan passen. Er bestaan verschillende manieren om acne te verminderen. Je kunt acne niet altijd voorkomen maar wel zorgen dat het minder wordt.

Stappenplan

Na het hoofdstuk met de Tips volgt het Leven zonder acne stappenplan. Dit plan bestaat uit 4 stappen, deze stappen zijn:

 • Het reinigen van de huid.
 • De huid kalmeren.
 • De verzorging van de huid.
 • Het beschermen van de huid.

Door dit succesvolle stappenplan te volgen vermindert de acne. Deze 4 stappen moet je steeds herhalen. Het is niet zo dat je direct van de acne af bent. Hoe snel dat gaat verschilt ook per huidtype. Daarom zal dit bij de ene persoon sneller gaan dan bij de andere. In dit stappenplan vindt je ook nog meer tips om acne te voorkomen.

Voeding, dagschema en meer tips

Er is ook een hoofdstuk over voeding. In dit hoofdstuk staat welke voedingsmiddelen je kan nemen en welke je juist niet moet nemen omdat die je acne beïnvloeden. En er is ook een dagschema voor je huid. Het hoofdstuk daarna bevat nog eens 10 tips om acne te voorkomen. Daarna volgen er 2 hoofdstukken waarin beschreven wordt hoe acne invloed heeft op je slaap en stress kan veroorzaken. Er worden tips gegeven wat je hier tegen kan doen. Dan is er een hoofdstuk waarin besproken wordt hoe je littekens die door acne veroorzaakt zijn kan voorkomen. Er is ook nog een hoofdstuk speciaal voor kinderen.

Zoals je ziet worden in dit e-book Leven zonder acne alle aspecten die met acne te maken hebben duidelijk besproken. Er worden veel waardevolle tips gegeven die je direct kan toepassen. En er is zelfs een stappenplan wat je kan volgen en tips voor je voeding. Fleur heeft dit zelf ook allemaal gevolgd en daardoor is zij van haar acne afgekomen. In dit e-book deelt zij dus hoe zij dit gedaan heeft.

Voor wie is Leven zonder acne bedoeld?

Leven zonder acne is voor iedereen die van puistjes last heeft en die er zo snel mogelijk van af wil. En ook wil dat de puistjes weg blijven. Hieronder een aantal punten, als je aan een of meer van deze punten voldoet is Leven zonder acne zeker wat voor jou.

 • Je maakt je iedere dag zorgen over je puistjes waardoor jouw leven negatief beïnvloed wordt.
 • Alle producten die je al geprobeerd hebt helpen niet.
 • Je huid jeukt, is droog en vettig.
 • Je durft niet meer in de spiegel te kijken naar jezelf.
 • Sommige afspraken zeg je af omdat je niet wil dat men je puistjes ziet.
 • Je bedekt je gezicht zodat anderen de acne niet zien.
 • De dure behandelingen die je gedaan hebt helpen niet.

In het e-book Leven zonder acne leer je dus hoe je je puistjes kunt verminderen en hoe je er voor kunt zorgen dat ze een stuk verminderen. Met een mooie schone huid neemt je zelfvertrouwen weer toe en durf je weer meer. Het stappenplan wat in het boek staat is voor iedereen makkelijk te volgen. En het belangrijkste is dat deze methode werkt.

Ervaringen met Leven zonder acne

Je weet nu al veel over de inhoud van het e-book. Persoonlijk vind ik het een erg goed boek, vooral omdat het zo uitgebreid is. Je vindt alle informatie in het boek, veel tips en een stappenplan wat ik makkelijk kon volgen. De stappen worden duidelijk uitgelegd en zijn prima te volgen.

Ook de vele achtergrond informatie die je ontvangt vind ik goed. Het boek is duidelijk en overzichtelijk. Dit boek is nog vrij nieuw waardoor er nog niet zoveel reviews over dit boek te vinden zijn. Ik heb er een aantal gevonden die ik hieronder deel. Deze personen zijn heel tevreden over Leven zonder acne.

Naast de positieve ervaringen zijn er ook wat minpuntjes. Niet iedereen zal deze puntjes als minpunt ervaren, dat verschilt per persoon. Een minpunt kan zijn dat het wat langer kan duren voordat de acne weg gaat. Dit heeft ook met je huidtype te maken. Verwacht dus niet dan je na een dag meteen al van al je puistjes af bent. Acne komt ook niet op 1 dag en gaat dus ook niet op 1 dag weg. Je moet deze methode wel blijven volhouden dan zul je sneller resultaat zien en komt je zelfvertrouwen ook weer terug.

Wat kost Leven zonder acne

Het e-book Leven zonder acne kost momenteel slechts 17 euro. De normale prijs is 37 euro. Dit is uiteraard eenmalig. Er is ook nog eens een niet goed geld terug garantie wat inhoudt dat je je geld terug kan vragen als het je niet bevalt. Dit moet wel binnen 30 dagen. Je loopt dus geen risico.

Gezien de vele informatie en het duidelijk stappenplan wat je in dit boek ontvangt vind ik het persoonlijk die 17 euro meer dan waard.

Leven zonder acne kopen of niet?

Je bent in deze Leven zonder acne review nu al heel wat te weten gekomen over dit e-book. Hopelijk heeft deze review je een duidelijk beeld gegeven van wat je kan verwachten van Leven zonder acne.

Je wilt, als je puistjes hebt daar natuurlijk zo snel mogelijk van af en ook van het negatieve zelfbeeld wat daar dikwijls bij hoort. De methode van Leven zonder acne kan je daar bij helpen. Door het stappenplan te volgen verminderen jouw puistjes en verhoog je je zelfbeeld. Dat is Fleur, de schrijfster van dit boek ook gelukt en mijzelf ook.

Vooral de waardevolle informatie en de vele tips die je krijgt vond ik indrukwekkend. Daar heb ik veel van opgestoken. Het handige stappenplan is prima te volgen. Dus als jij ook last van die vervelende puistjes hebt en daar zo snel mogelijk van af wil komen raad ik je dit e-book zeker aan. Ik vind het de 17 euro die ik er aan uitgegeven heb zeker waard. Wil jij dat ook? Zet dan nu de eerste stap en kom ook van je puistjes af en wordt zelfverzekerder.

De aanbieding waarmee je maar 17 euro betaald in plaats van 37 euro geldt momenteel nog. Via de onderstaande knop kun je hier gebruik van maken en 20 euro besparen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in Leven zonder acne?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 37,00 Tijdelijk € 17,-
Product: Leven zonder acne
Schrijfster: Fleur

Ga naar de kortingspagina

Veelgestelde vragen

Wat kost Leven zonder acne?

Leven zonder acne kost 17 euro wanneer je gebruik maakt van onze aanbieding, de normale prijs is 37 euro.

Wat staat er in het boek?

Heel veel waardevolle informatie, een duidelijk stappenplan, een dagschema en voorbeeld menu’s. Dus alles wat je moet weten om van je puistjes af te komen.

Werkt deze methode?

Fleur, de schrijfster van deze methode deelt in dit boek alle stappen die zij ondernomen heeft om van haar acne af te komen. Dat is haar met deze methode gelukt en de puistjes bleven weg.

Onze beoordeling

Leven zonder acne

€ 17,-
9.5

Prijs

10.0/10

Kwailiteit

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

 • Zeer veel en uitgebreide informatie
 • Duidelijk stappenplan en dagschema
 • Voedingstips en voorbeeld menu's

Nadelen

 • Kan afhankelijk van het huidtype even duren voordat het werkt