Home » Reviews » Ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en relaties » Liefdesverdriet – Review

Liefdesverdriet – Review

Leestijd: 8 minuten

Liefdesverdriet.nl helpt je bij het verwerken van de pijn van een verbroken relatie

Als je relatie uit gaat dan zorgt dat vrijwel altijd voor liefdesverdriet. Zelfs als jij degene bent die een punt achter de relatie zet kan het zijn dat je er toch verdriet van hebt. En als jij degene bent die wordt ‘gedumpt’ dan kan dat verschillende gevoelens oproepen. Naast verdriet misschien ook woede. Of de stille wens om je ex-partner terug te winnen. Soms kan dat, soms niet. Liefdesverdriet.nl biedt coaching voor mensen met een gebroken hart. Die coaching kan erop gericht zijn je relatie te herstellen, maar ook op het accepteren van de situatie en je leven weer zin te geven, maar dan zonder je grote liefde die dat achteraf gezien toch niet bleek te zijn.

Michelle van den Berghe

Michelle van den Berghe heeft zich in de loop van haar carrière als trainer/coach gespecialiseerd in het helpen van mensen met liefdesverdriet en dan in het bijzonder het terugwinnen van je ex. Natuurlijk hangt de reden van de breuk sterk samen met de kans van slagen van deze missie en ook met de wens of je dit moet willen. Als je ex je heeft bedrogen of mishandeld dan is het de vraag of herstel van de relatie wenselijk is. Maar als er andere redenen zijn voor een relatiebreuk dan kan een hernieuwde opleving van de liefde zeker een optie zijn. Michelle is een ervaringsdeskundige, want zelf is ze er ook in geslaagd om haar ex terug te winnen, ondanks vele ups en downs die hun relatie heeft doorstaan. Die kennis en ervaring gebruikt ze nu bij het coachen van haar cliënten

Waardevolle informatie voor iedereen die zijn relatie wil redden

Wanneer je Liefdesverdriet.nl bezoekt dan vind je hier een schat aan informatie die je kunt gebruiken als je je relatie wilt redden. Michelle heeft tientallen boeken gelezen en daarnaast 1 op 1 coaching gesprekken gehad met een deskundige toen zij haar relatie wilde redden en haar ex voor zich terugwinnen. Dat dat gelukt is blijkt uit het feit dat Michelle inmiddels al 25 jaar met hem is getrouwd en ze zijn nog steeds enorm happy met elkaar. Door alle informatie te bundelen over het terugwinnen van je ex, of het leren omgaan met een gebroken hart als dat niet lukt heeft zij een platform gecreëerd waar iedereen met liefdesverdriet terecht kan.

Mannen en vrouwen vinden steun op Liefdesverdriet.nl

liefdesverdrietWat Liefdesverdriet.nl uniek maakt is dat zowel mannen als vrouwen er terecht kunnen. Vaak zijn dit soort pagina’s gericht op mannen of vrouwen, maar zelden op beide. Michelle van den Berghe kiest er nadrukkelijk voor om zich op beide seksen te richten. Zo kunnen beide partners terecht voor informatie als hun relatie is gestrand en ze wellicht diep in hun hart allebei de wens hebben om deze te herstellen omdat ze de relatie te waardevol vinden om deze zomaar op te geven.

E-books die je helpen bij liefdesverdriet

Als je Liefdesverdriet.nl bezoekt kun je verschillende e-books kopen en downloaden. Titels van de e-books die nu beschikbaar zijn:

  1. Ex terugwinnen
  2. De 90 beste ex terugwinnen tekstberichten
  3. Genees je gebroken hart in 15 stappen
  4. De perfecte klik

Deze e-books staan stuk voor stuk vol met tips die je kunnen helpen om je verbroken relatie te herstellen door je ex terug te winnen. En als dat niet lukt krijg je tips hoe je je leven zonder hem of haar weer op de rit kunt krijgen en zo de laatste bent die lacht.

Wat houdt het coachingsprogramma van liefdesverdriet.nl in?

Liefdesverdriet.nl is een blog waar je diverse: e-books, cursussen en blogs vind om je te helpen bij het verwerken van je liefdesverdriet. Liefdesverdriet.nl biedt het volgende aan:

Online coachingsprogramma

Met dit online coachingsprogramma leer je dankzij michelle hoe je met je breuk om kunt gaan. Daarnaast leert ze jou hoe je jouw ex eventueel terug kunt willen. Dit online coachingsprogramma bestaat uit:

Persoonlijke analyse- en email coaching

Je ontvangt een speciaal e-mailadres voor contact met michelle. Ze leest je hulpvraag en geeft je concreet advies waar je echt iets aan hebt. Het kan zijn dat je het prettig vind om met haar over de e-mail over je problemen te praten. Ze analyseerde de situatie heel nauwkeurig en coachte mij via de mail.

E-book met werkboek

Je ontvangt een e-book bij het coachingsprogramma. Ook ontvang je een werkboek met oefeningen die jou op weg helpen.

15 video’s

In totaal ontvang je 5 uur aan video training met diverse tips en geheimen waardoor je leert om je ex geleidelijk aan tot andere gedachten te brengen.

7 audiofiles

In deze audiofiles leer je hoe je via visualisatietechnieken meer gedaan krijgt bij jezelf- en je ex. Je krijgt meer zelfvertrouwen en een totaal andere mindset.

Coaching via Skype of telefoon

Je kunt ook gebruik maken van coaching via de telefoon of Skype. Michelle staat je dan persoonlijk te woord en helpt jou met je vragen- en problemen.

E-books

90 beste tekstberichten

ex terugwinnen tekstberichtenJe kunt naast het coachingsprogramma ook gebruik maken van de tekstberichten. Via deze tekstberichten leer je hoe je jouw ex kunt terugwinnen. Het zijn berichten die ervoor zorgen dat je jouw ex op de juiste manier kunt aanspreken.

E-book ex terugwinnen

liefdesverdriet win hem haar terugDit e-book bevat de juiste tips waarmee je jouw ex kunt terugwinnen. Het leert jou hoe je beter met je ex om kunt gaan. Je ontwikkelt meer inzicht en je leert hoe je het aan moet pakken om je ex terug te winnen.

E-book liefdesverdriet

genees je gebroken hartIn dit e-book wordt je begeleid om beter om te kunnen gaan met je liefdesverdriet. Je leert om meer inzicht te krijgen in je situatie. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen en je leert hoe je dingen los kunt laten.

de perfecte klikE-book relatie verbeteren

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je relatie nog niet over is, maar dat je deze wilt verbeteren. Met dit ebook leer je hoe je jouw relatie kunt verbeteren en krijg je meer inzicht in de situatie.

1-op-1 coaching

Michelle biedt je ook de mogelijkheid om 1-op-1 coaching te volgen. Via deze weg kun je heel gemakkelijk leren hoe je zelfverzekerder wordt en jouw ex kunt terugwinnen. Het is een fijne manier van coaching en je hoeft niet alles zelf te doen.

Het coaching programma ‘Van breuk tot doorbraak’

Als je serieus aan de slag wilt om je ex terug te winnen dan kun je het coaching programma ‘Van breuk tot doorbraak’ volgen. Als je dit traject volgt krijg je toegang tot het ledenforum. Hier delen andere mensen die in dezelfde situatie zitten als jij hun ervaringen. Je kunt hier vragen stellen, audiofragmenten beluisteren en video’s bekijken. Daarnaast kun je reageren of zelf een nieuw topic starten als je een vraag hebt of een ervaring wilt delen.

Persoonlijke coaching bij liefdesverdriet

Als je liefdesverdriet hebt en het kost je heel veel moeite om hiermee om te gaan dan kun je een beroep doen op persoonlijke coaching. Michelle van den Berghe gaat dan direct met je in gesprek over de situatie. Allereerst moet duidelijk worden wat je wilt: je ex terugwinnen of je leven zonder hem of haar nieuwe inhoud geven. Zodra de richting is bepaald kun je toewerken naar het hopelijk gewenste resultaat onder deskundige begeleiding.

Wat vinden deelnemers aan de coaching en lezers van de e-books?

Online zijn veel positieve reacties te vinden over Liefdesverdriet.nl. Natuurlijk is niet iedereen laaiend enthousiast. De mate waarin men positief is over de aanpak van Michelle van den Berghe hangt voor een groot deel af van het behaalde resultaat. Als het niet is gelukt om de relatie te herstellen dan zijn mensen soms wat minder positief. Als er wel sprake is van een hereniging, of van verbeterde communicatie die wellicht tot herstel van de relatie gaat leiden, dan zijn deelnemers vanzelfsprekend een stuk positiever en enthousiaster.

Wat betaal je voor hulp bij liefdesverdriet?

Voor de e-books betaal je afhankelijk van de titel € 39,00 of € 47,00. Het coaching programma Van breuk tot doorbraak volg je voor een vast bedrag van € 97,00. Wil je gebruik maken van persoonlijke coaching door middel van 1 op 1 sessies dan hangt de prijs af van de situatie. Na een intake c.q. kennismaking krijg je een voorstel van Michelle waar je uiteraard ja of nee op kunt zeggen. Op alle producten geldt een ’30 dagen niet tevreden geld terug garantie’.

Is Michelle van den Berghe betrouwbaar?

Online ervaringen lezend, zowel op websites als op sociale media zoals Facebook, kan de conclusie getrokken worden dat Michelle van den Berghe zeker betrouwbaar is. Ze doet wat ze belooft: Ze biedt hulp aan mensen met liefdesverdriet en dat probeert ze zo goed mogelijk te doen. Ze is geen wonderdokter die een stukgelopen relatie wel weer even aan elkaar plakt. Dat zullen jij en je ex toch echt zelf moeten doen en dat moeten jullie dan allebei willen. Soms is het hoogst haalbare at jij en je ex weer ‘normaal’ met elkaar communiceren, zonder dat de verwijten over en weer vliegen. Ook dat is wat waard en ook daar kan Liefdesverdriet.nl je bij helpen.

Bieden de e-books en coaching op Liefdesverdriet.nl waar voor hun geld?

Natuurlijk kun je online van alles vinden over liefdesverdriet en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Die informatie is gratis en vrij toegankelijk. Maar je weet nooit of wat je leest is geschreven door iemand die er echt verstand van heeft of iemand die maar lukraak wat online zet. Michelle van den Berghe praat uit eigen ervaring en dat maakt toch wel een verschil. De e-books bieden zeker nuttige tips en eyeopeners waar je wellicht wat aan hebt als je je ex terug wilt winnen of beter wilt leren omgaan met je liefdesverdriet. Je hoeft natuurlijk niet alle 4 de e-books tegelijk aan te schaffen.

Ook het aanmelden voor het online programma Van breuk naar doorbraak kan hulp bieden, zeker omdat je dan ervaringen met ‘lotgenoten’ kunt uitwisselen.. Voor gebroken harten die het echt zwaar hebben is er de 1 op 1 coaching waarbij Michelle direct met je in gesprek gaat om puur op jouw situatie toegespitst advies te geven. Of het lukt om je ex terug te winnen is natuurlijk nooit met zekerheid te zeggen. Misschien kom je gaandeweg tot de conclusie dat je dat ook helemaal niet meer wilt en dat een leven zonder hem of haar een stuk prettiger en relaxter is. Ook dat kun je beschouwen als een overwinning op jezelf.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in het Liefdesverdriet Programma
Koop dit programma dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: Het zijn 6 verschillende items met ieder een eigen prijs die je nu met korting kunt bestellen via onderstaande knop.
Product: Liefdesverdriet
Schrijfster: Michelle van den Berghe

Ga naar de kortingspagina

Onze beoordeling

Liefdesverdriet

9.1

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

8.5/10

Voordelen

  • Verschillende e-books met veel informatie
  • 1 op 1 coaching

Deel dit bericht op social media

Plaats een reactie