Liefdesverdriet – Review

Je kent het wel: Je bent verliefd en het is in jouw ogen je grote liefde. Je doet alles voor diegene en jullie liefde lijkt niet stuk te kunnen. Dit is het denk je. Je relatie gaat goed, maar dan ineens maakt hij of zij het uit. Daar ben je kapot van en je hebt liefdesverdriet. Dan vergaat je wereld en je weet niet wat je moet doen. Voor vele mensen zal dit een bekend scenario zijn en iedereen maakt het wel eens mee. Je wilt het natuurlijk niet mee maken, maar het hoort gewoon bij het leven. Vaak kom je er na een tijdje wel over heen. Helaas, lukt dit niet bij iedereen en sommige mensen gaan eraan kapot. Niet getreurd: Michelle van den Berghe kan je helpen. Zij is de oprichtster van liefdesverdriet.nl en zij begeleid al jaren mensen met haar succesvolle programma om van hun liefdesverdriet af te komen.

Ik zelf heb vaak liefdesverdriet gehad, daardoor weet ik hoe lastig het kan zijn om er weer bovenop te komen. Toen ik puber was heb ik wel eens zo lang last gehad van liefdesverdriet waardoor ik niet wist hoe ik er vanaf moest komen. Ik zou toen heel veel gehad hebben aan het coachingsprogramma van Michelle van den Berghe. Vrienden van mij wezen mij op dit programma en ik ben dit verder gaan bekijken. Ik merkte namelijk dat ik zelf nog met wat onverwerkt liefdesverdriet zit. Daarom heb ik me ook aangemeld en mijn bevindingen schrijf ik in deze review.

Wat is liefdesverdriet.nl?

Liefdesverdriet.nl is het grootste Nederlandstalige blog over het verwerken van liefdesverdriet en het terugwinnen van je ex. Heb jij liefdesverdriet?  Wil je dit verwerken? Wil je jouw ex terug? Dan is dit blog iets waar je echt aan hebt. Het blog is eigenlijk een zelfhulpwebsite die jou helpt om weer op de rit te komen. Het kan zijn dat je jouw ex terug krijgt met de tips van Michèle, maar het kan ook zo zijn dat je uiteindelijk alleen blijft, maar wel met je liefdesverdriet om hebt leren gaan. Liefdesverdriet.nl is de website die jou weer op weg helpt om op een betere manier met je liefdesverdriet om te kunnen gaan.

Wie is Michelle van den Berghe?

Michelle van den Berghe is vanaf 1997 werkzaam als gediplomeerd relatietherapeut. Zij heeft zelf ook al vaak genoeg te maken gehad met liefdesverdriet. Vroeger deed ze niets anders dan huilen, huilen en nog eens huilen, nadat haar ex het had uitgemaakt. Ze begreep niets van de breuk en zag het niet aankomen. Daardoor voelde ze zich alleen en wist niet wat ze met zichzelf aan moest. Als gevolg daarvan kon ze zichzelf niet meer concentreren en ze had geen zin meer in leven. Ze besloot om de draad weer op te pakken en ze ging naar een psycholoog. Deze gaf haar boeken en ze paste alles toe. Uiteindelijk heeft zij haar ex teruggewonnen en niet opgegeven. Ze is nu zelfs getrouwd en heeft twee kinderen.

Michelle die heeft al haar kennis gebundeld en daarmee liefdesverdriet.nl ontwikkeld. Ze wil mensen zoals jij-en-ik helpen. Ze wil je helpen om je ex terug te winnen of om je liefdesverdriet beter te kunnen verwerken. Michelle heeft veel ervaring en helpt jou met liefde. Dit lees je terug in haar aanpak.

Wat houdt het coachingsprogramma van liefdesverdriet.nl in?

liefdesverdrietLiefdesverdriet.nl is een blog waar je diverse: e-books, cursussen en blogs vind om je te helpen bij het verwerken van je liefdesverdriet. Liefdesverdriet.nl biedt het volgende aan:

Online coachingsprogramma

Met dit online coachingsprogramma leer je dankzij michelle hoe je met je breuk om kunt gaan. Daarnaast leert ze jou hoe je jouw ex eventueel terug kunt willen. Dit online coachingsprogramma bestaat uit:

Persoonlijke analyse- en email coaching

Je ontvangt een speciaal e-mailadres voor contact met michelle. Ze leest je hulpvraag en geeft je concreet advies waar je echt iets aan hebt. Ik merkte dat ik het prettig vond om met haar over de e-mail over mijn problemen te praten. Ze analyseerde mijn situatie heel nauwkeurig en coachte mij via de mail.

E-book met werkboek

Je ontvangt een e-book bij het coachingsprogramma. Ook ontvang je een werkboek met oefeningen die jou op weg helpen.

15 video’s

In totaal ontvang je 5 uur aan video training met diverse tips en geheimen waardoor je leert om je ex geleidelijk aan tot andere gedachten te brengen.

7 audiofiles

In deze audiofiles leer je hoe je via visualisatietechnieken meer gedaan krijgt bij jezelf- en je ex. Je krijgt meer zelfvertrouwen en een totaal andere mindset.

Coaching via Skype of telefoon

Je kunt ook gebruik maken van coaching via de telefoon of Skype. Michelle staat je dan persoonlijk te woord en helpt jou met je vragen- en problemen.

90 beste tekstberichten

ex terugwinnen tekstberichtenJe kunt naast het coachingsprogramma ook gebruik maken van de tekstberichten. Via deze tekstberichten leer je hoe je jouw ex kunt terugwinnen. Het zijn berichten die ervoor zorgen dat je jouw ex op de juiste manier kunt aanspreken.

E-book ex terugwinnen

liefdesverdriet win hem haar terugDit e-book bevat de juiste tips waarmee je jouw ex kunt terugwinnen. Het leert jou hoe je beter met je ex om kunt gaan. Je ontwikkelt meer inzicht en je leert hoe je het aan moet pakken om je ex terug te winnen.

E-book liefdesverdriet

genees je gebroken hartIn dit e-book wordt je begeleid om beter om te kunnen gaan met je liefdesverdriet. Je leert om meer inzicht te krijgen in je situatie. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen en je leert hoe je dingen los kunt laten.

de perfecte klikE-book relatie verbeteren

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je relatie nog niet over is, maar dat je deze wilt verbeteren. Met dit ebook leer je hoe je jouw relatie kunt verbeteren en krijg je meer inzicht in de situatie.

1-op-1 coaching

Michelle biedt je ook de mogelijkheid om 1-op-1 coaching te volgen. Via deze weg kun je heel gemakkelijk leren hoe je zelfverzekerder wordt en jouw ex kunt terugwinnen. Het is een fijne manier van coaching en je hoeft niet alles zelf te doen.

Blog-artikelen

Wil je nog niet meteen een e-book of cursus aanschaffen? Dan kun je ook al uit de voeten met de blog-artikelen op deze website. Je vindt diverse blogartikelen die jou meer inzicht geven en je begeleiden naar een betere relatie met je ex.

Mijn ervaring met liefdesverdriet.nl

Ik ben van begin af aan al enthousiast geweest over liefdesverdriet.nl. Allereerst vind ik de website zeer overzichtelijk en legt Michelle alles heel goed uit. Daarnaast is de website goed ingedeeld en vind je precies wat je nodig hebt. Ik vind het fijn dat je kan kiezen wat je reviews wilt en niet meteen vast zit aan een heel programma waar je voor het grootste deel toch niets aan hebt. Ook de blog-artikelen heb je veel aan en je vindt veel tips die je op weg helpen. Al met al is het een zeer prettige website en ik raad het je zeker aan om hem eens goed door te nemen. Wil je meer weten over deze website? Klik dan op deze link. Ga niet bij de pakken neer zitten en werk aan jezelf en je relatie. Doe dit net als ik met liefdesverdriet.nl en profiteer van de voordelen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in het Liefdesverdriet Programma
Koop dit programma dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: Het zijn 6 verschillende items met ieder een eigen prijs die je nu met korting kunt bestellen via onderstaande knop.
Product: Liefdesverdriet
Schrijfster: Michelle van den Berghe

Deel dit bericht op social media

Onze beoordeling

Liefdesverdriet

0.00
9.1

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

8.5/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant