Review: Nooit meer zorgen of stress

Leestijd: 7 minuten

Stress ontstaat wanneer je onder spanning staat. Je lichaam zorgt voor deze reactie. Over het algemeen kan een beetje stress niet zo’n kwaad. Sterker nog: een beetje stress oftewel spanning is soms zelfs gezond. Ieder mens die stress ervaart zal dat beamen, dat een beetje spanning soms best fijn is. Sta je te veel en te vaak onder stress dan wordt het wel een kwalijke zaak. Te veel stress in het lichaam kan voor andere klachten zorgen en lijden tot ernstige kwalen. Een goede balans is dus belangrijk. Helaas, staan veel mensen door de huidige maatschappij vaak onder stress. Het werkt in deze zin dus averechts. Er wordt veel van ons verwacht en mensen hebben veel zorgen.

Heb jij zorgen? Sta jij vaak onder stress? Dan is het belangrijk om dit onder controle te krijgen. Ikzelf ben niet echt stressbestendig. Ik heb vaak last gehad van stress, met alle gevolgen van dien. Ik kon vaak de maatschappij niet aan en had zoveel zorgen. Dit zorgde voor veel spanningen in mijn lichaam en uiteindelijk kreeg ik last van andere kwalen. Totdat ik de e-cursus Nooit meer zorgen of stress tegenkwam op het internet. Een vriendin tipte mij deze cursus omdat ze zag dat ik leed onder alle stress. Eerst was ik wat sceptisch, maar na veel aandringen kocht ik deze e-cursus en uiteindelijk bleek dit een gouden greep. Ik wil je hier graag meer over vertellen, want ook jij kunt een leven krijgen zonder zorgen- en stress. Ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Wat is stress precies?

stressVoordat ik verder ga met mij review vind ik het wel even fijn om je kort te vertellen wat stress precies is. Ik heb het hierboven al even kort toegelicht. Wellicht weet je het zelf ook al? Waarschijnlijk wel, anders zou je deze cursus niet hebben gevonden. Toch, vind ik het prettig om het even kort toe te liggen. Stress is een reactie van je lichaam aan de hand van teveel spanning. Je kunt positieve- en negatieve stress ervaren. Stress voor een auditie is positieve stress. Stress omdat je bang bent om iets fout te doen is negatieve stress.

Hoe ontstaat stress?

Iedereen heeft wel eens last van stress. Stress ontstaat door overprikkeling- en spanning. Indien er veel van je wordt verwacht, of je hebt veel zorgen, of je staat te veel onder druk, kun je stress ervaren. Je ervaart dan spanning en stress ontstaat door spanningen in het lichaam.

Je lichaam geeft diverse signalen af als je onder stress staat zoals:

Fysieke signalen

Je krijgt last van zweterige handen, kippenvel, slaapproblemen, pijn in je schouders, kortademigheid en buikklachten.

Emotionele signalen

Je piekert veel of je ervaart onrust. Je bent prikkelbaar, hebt last van vergeetachtigheid, stemmingswisselingen en je voelt je zelf emotioneel.

Gedragssignalen

Je eet meer of helemaal niets. Je rookt meer of drinkt alcohol, je praat snel, bent overactief- of agressief of je luistert niet goed meer.

Dit zijn allemaal signalen die je lijf af geeft en die aangeven dat je teveel onder stress staat. Je hebt te veel zorgen. Zorg in dit geval voor meer rust en volg de e-cursus Nooit meer zorgen of stress. Je zult zien dat je zorgen minder worden en dat je minder stress ervaart. Ik heb zelf veel last gehad van emotionele signalen. Toen ik op den duur zo vergeetachtig was en om alles begon te huilen en zei:

“Ik zie het niet meer zitten”.

Kreeg ik de tip van mijn vriendin. Een gouden tip die ik nu ook aan jou doorspeel en waar ik tot op de dag van vandaag veel profijt van heb.

Wie is de schrijver achter Nooit meer zorgen of stress?

Frank de Moei NewstartFrank de Moei is geen onbekende in zijn vakgebied en is de schrijver van deze cursus. Hij coacht veel mensen en is ook de schrijver achter de e-cursus: Blijvend zelfvertrouwen. Hij is eigenaar van zijn bedrijf Capedium en richt zich op het trainen- en coachen van mensen. Hij vindt het belangrijk om mensen te helpen en zorgt er op deze manier voor dat mensen een leven zonder zorgen krijgen.

Wat houdt de e-cursus Nooit meer zorgen of stress in?

Allereerst wil ik je zeggen dat ik het goed van je vindt dat je nu al bij deze alinea bent. Je ervaart duidelijk stress en wilt iets aan je zorgen- en stress doen. Deze e-cursus Nooit meer zorgen of stress duurt 9 weken en in totaal ontvang je 19 lessen per e-mail. Deze lessen geven je veel inzicht en dankzij de kleine stappen die je in met elke les maakt zul je leren om alles beter los te laten.

De cursus is echt bedoeld om resultaten te behalen. Je ontvangt in elke e-mail diverse opdrachten- en vragen welke je in het dagelijks leven kunt toepassen. Hierdoor zul je het resultaat snel opmerken. Ik begon meteen met de eerste les en nadat ik meer inzicht had kon ik meteen alles beter loslaten. Ik merkte na de eerste les al opmerkelijk veel verschil. Wat resulteerde in meer rust in mijn hoofd en afname van alle stress signalen.

Naast deze e-cursus ontving ik ook nog eens twee extra bonussen. De eerste bonus is het e-book Inzicht in je kracht. Je leert een goede basis om in je eigen kracht te staan, wat je ook in je verdere dagelijkse leven weer kunt toepassen. De tweede bonus is een e-mail coachingssessie. Je kunt Frank de Moei een vraag stellen en hij geeft je persoonlijk antwoord. Ik ervaarde dit als een groot pluspunt. De e-cursus Nooit meer zorgen of stress en de eerste bonus gaf mij al veel inzicht. Toch, had ik juist daardoor veel vragen. Ik vond het fijn dat ik daarna contact op kon nemen met Frank om te kijken of ik het goed deed.

Recensies Nooit meer zorgen of stress
Bekend van bovenstaande merken

De e-cursus zelf bestaat uit drie delen:

Deel 1 – Waarom maken wij ons allemaal zoveel zorgen

In dit deel vertelt Frank waarom mensen zich zoveel zorgen maken. Hij helpt jou om de redenen te ontdekken die bij jou voor alle stress zorgen. Vervolgens gaat hij er verder op in en ontdek je welke factoren stress veroorzaken en waarom het moeilijk is om ermee te stoppen. Ik leerde al snel over mijn angsten en hoe ik deze kon ervaren. Dankzij dit inzicht kon ik al snel mijn zorgen opzij zetten. Wil jij dit ook? Lees dan snel verder.

Deel 2 – Je zorgen transformeren

Je weet nu wat je zorgen zijn. In het tweede deel leer je hoe je deze zorgen kunt transformeren. Ze zorgen ervoor dat je continu onder spanning staat, dankzij dit deel leer je juist om ontspanning te ervaren. Je leert om je hoofd rustig te krijgen.

Daarna leert Frank je hoe je alles in je leven onder controle krijgt. Ik vond dit erg moeilijk en heb dit deel wel een paar keer over gedaan. Toch merkte ik in kleine stapjes dat ik na veel rust geen last meer had van stress en dat mijn zorgen transformeerde.

Deel 3 – Het creëren van een zoveel mogelijk blijvende ontspanning

In dit deel begin je met een geheim, jouw geheim. Dit zorgt ervoor dat je geen zorgen- en stress meer ervaart. Je leert om je eigen vrijheid te creëren. Ik ervaarde dit als zeer prettig en uiteindelijk had het blijvend resultaat. Wil jij weten wat dit geheim is? Wil jij meer rust? Lees dan snel verder, want ik vertel je waarom je deze cursus moet volgen.

Drie redenen waarom je Nooit meer zorgen of stress moet aanschaffen

Review cursus nooit meer zorgen of stressJe zult wel merken dat ik laaiend enthousiast ben over deze cursus. Ook niet zo vreemd want ik stond echt onder stress. Ik had continu zorgen aan mijn hoofd en dankzij deze cursus zijn die weg. Ik zal je drie redenen geven waarom je deze cursus moet aanschaffen. Na deze redenen hoop ik dat ik je heb overtuigd en dat je hem aanschaft door op de bijgevoegde of deze link te klikken.

Redenen om deze cursus aan te schaffen:

  1. Je krijgt controle over jezelf en over je leven.
  2. Frank begeleid je uitstekend en de cursus bevat veel inhoud. Inhoud waar je echt iets mee kan.
  3. Het is een complete cursus met veel bonussen en als je deze laat liggen zul je er spijt van hebben. Je zult echt minder zorgen ervaren en een stressloos leven lijden.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in Nooit meer zorgen of stress?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 199,00 Tijdelijk € 59,00
Product: Nooit meer zorgen of stress
Schrijver: Frank de Moei

Onze beoordeling

Nooit meer zorgen of stress

€ 59,-
9.1

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

8.5/10

Voordelen

  • Gratis email coaching sessie
  • Inclusief bonussen

Nadelen

  • Je inzet en motivatie is nodig

Deel dit bericht op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!