Online muziek cursussen

In dit artikel over online muziekcursussen bespreken we 2 muziekcursussen namelijk de cursus Piano spelen van Steven Pruis en Gitaarles van Koen geschreven dor Koen Snoek.

Online muziekcursus piano spelen

Pianospelen is moeilijk, maar erg leuk om te leren. Eenmaal onder knie, en je kunt de mooiste stukken spelen. Echter vergt het wel de juiste inspanning, insteek, en goede lessen.
Vaak kunnen deze lessen ook erg duur zijn. Toch is dat met deze cursus verleden tijd. Met deze cursus leer je alle beginselen van pianospelen en kun je binnen no time de basis onder de knie hebben. Piano leren spelen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Wacht daarom niet langer en schaf deze cursus nu aan. Er is een speciale aanbieding en zo kun je voor weinig geld beginnen met piano te leren spelen.

Herken jij jezelf?

Online muziekcursus piano spelenHet kan zo zijn dat je twijfelt. Of dat je jezelf in de volgende kenmerken herkent, welke je ervan weerhouden om aan pianospelen en les te beginnen:
● Heb je nog nooit een toets aangeraakt?
● Of heb je les gehad? Maar is het lang geleden?
● Je denkt mooi leren spelen niet voor jou is weggelegd?
● Je wilt liedjes leren spelen, maar hebt te weinig tijd.
● Je denkt dat het moeilijk is.
● Je denkt dat het saai is.
● Je denkt dat het duur is.
● Je wilt het spelenderwijs leren.
● Je wilt niet naar de muziekschool.

Zeer eenvoudig!

Het is niet moeilijk om deze cursus te volgen. Hij is 24/7 beschikbaar en je kunt altijd met de lessen beginnen. Deze lessen zijn eenvoudig en overzichtelijk ingedeeld. Je kunt hierdoor je eigen tempo volgen en op jouw manier leren. Je volgt de instructie video’s en kunt zeer gemakkelijk online starten met de cursus. Je zult nooit meer online vastlopen door de online pianoleraar. Leren spelen op een piano is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je vindt daarnaast ook veel e-books en bladmuziek. Daarnaast leer je alle akkoorden en zo
ntwikkel je een goede basis.

Je leert in deze cursus veel

Je leert veel in deze cursus. Het is een goede en overzichtelijke cursus en alles is duidelijk opgezet. Je leert er het volgende in:
● Je leert de juiste houding.
● Je krijgt een 5 stappenplan bij het leren van tegelijk spelen met twee handen.
● Je leert wat de grootste valkuilen zijn.
● Je krijgt veel tips waardoor je verkeerd spel kunt voorkomen.
● Je leert alles over de meest gebruikte fouten bij het bedienen van het voetpedaal.
● Alles over bladmuziek wordt goed uitgelegd.
● Je leert de meest 14 voorkomende akkoorden en ook hoe je deze aan moet slaan.
● Je leert zeer veel populaire liedjes.
● Je leert om drie essentiële vaardigheden te ontwikkelen. Zoals: een band begeleiden, zang te begeleiden en in een band te spelen. Deze vaardigheden krijg je in minder dan een uur voor elkaar.
● Je leert om geheime patronen te herkennen. Makkelijk te improviseren. En je kunt liedjes snel en makkelijk aanpassen.

Online muziekcursus gitaar spelen

Leer nu in 22 lessen gitaar spelen met deze cursus en leer gitaar spelen binnen no time.
Deze gitaarcursus is zeer eenvoudig te bestellen en binnenkort speel jij zo al jouw favoriete liedjes. Wat is er nu leuker dan gitaarspelen? Het is zeer makkelijk en met deze cursus en goed oefenen kom je al ver. Gitaarspelen is erg eenvoudig en bovendien is het een zeer veelzijdig instrument. Je kunt een gitaar overal mee naartoe nemen en je kunt gezellig op feestjes, bij het kampvuur of op concerten spelen.

Herken jij jezelf?

Online muziekcursus gitaar spelenHerken jij jezelf in de volgende punten:
● Wil jij al een tijdje gitaar leren spelen?
● Is er geen gitaarleraar bij jou in de buurt?
● Kan je niet op vaste tijdstippen naar een gitaarleraar?
● Wil jij ook gitaar spelen tijdens het kampvuur?
● Wil jij gitaar leren spelen zonder noten te leren lezen?
● Wil jij de juiste start op gitaar maken?

Over de gitaarcursus

Indien je een of meerdere van bovenstaande vragen met ja kunt beantwoorden raden wij je aan om verder te lezen. De ontwikkelaar van deze cursus Koen Snoek (beste upcoming gitarist) kon maar moeilijk de juiste start maken. Na jaren lange ervaring heeft hij deze cursus zo ontwikkeld dat je zeer eenvoudig gitaar kunt leren spelen. Daarom raden we je ook aan om verder te lezen. Je maakt met deze cursus de juiste start op gitaar. Alles is duidelijk uitgelegd en in stapjes. Je kunt alles 24/7 raadplegen en op jouw tempo starten.
Koen kwam erachter dat hij vaak veel overbodige uren had met oefenen en les hebben. Hij ontwikkelde daarom een cursus die hier op inspringt. Zo is gitaarspelen nog nooit zo leuk geweest. Volg daarom vandaag nog deze cursus.

Juiste technieken

Koen heeft na vele jaren ervaring een gitaarcursus opgezet die jou de juiste technieken aanleert. Het zijn technieken die inspringen op wat echt nodig is om te leren en ook eenvoudig zijn. Daardoor is lessen volgen leuk en leer je binnen no time de basis. Laat deze cursus daarom niet liggen en leer deze technieken aan.

Klaar om te rocken!

Wat is er nou heerlijker dan rocken op een gitaar? Met deze cursus leer je veel en kun je als beginner snel aan de slag. Koen heeft hem met liefde opgezet.
Koen leert je:
● Wekelijks 1 les erbij (dus focus)
● De juiste gitaar houding
● Je leert je gitaar stemmen
● Hoe je makkelijke riffs kunt spelen
● Hoe je je gitaarsnaren vervangt

Deel dit bericht op social media

Misschien ook interessant