Ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en relaties

Als je goed in je vel zit en ontspannen bent dan lijkt alle in het leven je een stuk gemakkelijker af te gaan. Maar soms zit het even tegen, voel je je gestrest en slaap je slecht. Je relatie of je werk lopen niet lekker en aan ontspannen kom je nu even niet toe. Zoek je de beste manier om jouw leven weer plezierig te maken, wil je succesvol zijn en nu eindelijk je doelen een halen? Dan vind je hier de best verkochte producten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. We legden ze onder onze kritische loep, zodat jij zeker weet of het geld dat je stopt in een cursus over mindset ook echt een investering in jezelf is. Leer in 7 stappen beter slapen, volg een cursus of lees een e-boeken over het onderhouden van goede relaties en krijg stap voor stap weer een stressvrij en gelukkiger leven.

Blijvend Zelfvertrouwen
Blijvend ZelfvertrouwenIn deze online cursus van Frank de Moei ga je leren om je zelfvertrouwen blijvend te verhogen. In het stappenplan wordt je door Frank stap voor stap begeleid tot het gewenste resultaat is bereikt. Het is een resultaatgerichte, praktische en effectieve methode die bij veel personen al veel succes heeft opgeleverd. Je gaat oefeningen in de praktijk doen zodat je snel resultaat ziet.
Van € 159,- voor € 47,-

Nu ruim 70% korting!

Bekijk aanbieding
Mindfulness voor het dagelijkse leven
Mindfulness voor het dagelijkse levenIn Mindfulness voor het dagelijkse leven ga je leren om van je negatieve gedachten juist positieve gedachten te maken. Dit is iets wat je met mindfulness gaat leren. Meer uit jezelf halen met minder stress voor een gelukkiger leven.
Van € 188,- voor € 47,-

Bekijk aanbieding
Nooit meer zorgen of stress
Nooit meer zorgen of stressHet belangrijkste doel van deze cursus is er voor zorgen dat jij geen zorgen of stress meer hebt. Of dat dit in ieder geval een stuk minder wordt. Het is een online cursus die je kan volgen wanneer jij dat wilt.
Van € 199,- voor € 59,-

Bekijk aanbieding
Online Reiki cursus van Bas Akkerman
Online Reiki cursus van Bas AkkermanDe online Reiki cursus is gemaakt voor mensen die meer rust en ontspanning in hun leven willen, die willen leren leren om hun energie te beheersen en anderen te helpen hun energetische blokkades op te lossen.
Van € 288,- voor € 230,-

Bekijk aanbieding
Vind je ideale baan
Vind je ideale baanWil jij graag een andere baan of heb je nog geen baan? In deze cursus leer je hoe je jou ideale baan kunt vinden.
Van € 159,- voor € 47,-

Bekijk aanbieding
Cursus Betere relaties met iedereen
Cursus Betere relaties met iedereenDe cursus helpt je om je relaties te verbeteren, dit gaat niet alleen om de realtie met je partners maar ook met je werk, vrienden, familie enz. Ook ook zakelijke contacten zoals met klanten en collega’s komen aan bod.
Van € 99,- voor € 59,-

Bekijk aanbieding
Cursus Liefdesverdriet
Cursus LiefdesverdrietLiefdesverdriet helpt je bij het verwerken van de pijn van een verbroken relatie. De cursus is zowel voor mannen als voor vrouwen. Je ontvangt ook allerlei extra's.
Van € € 147,- voor € 97,-

Bekijk aanbieding
Cursus succesvol berichtjes sturen
Cursus succesvol berichtjes sturenDe cursus Berichtenbaas leert je om succesvolle berichtjes de sturen als je op zoek bent naar een partner. Er worden allerlei tips gegeven van wat je wel moet doen en wat niet. Dit is vooral handig als je bent ingeschreven op Tinder of een andere datingsite, je weet dan beter hoe je het aan moet pakken.
Van € 1420,- voor € 297,-

Bekijk aanbieding
Cursus voor de juiste mindset
Cursus voor de juiste mindsetJe mindset is je manier van denken, je leert om anders te gaan denken, nieuwe kansen te zien en positief in het leven te staan. Bij dit e-book ontvang je ook een aantal gratis bonussen.
Van € 79,- voor € 37,50

Bekijk aanbieding
De Sleutels van Geluk en Succes
De Sleutels van Geluk en SuccesIn dit e-boek leer je dat je elk doel in je leven kunt bereiken, zolang je het stappenplan volgt. Je leert de effectieve technieken aan die succesvolle mensen al jaren gebruiken, zodat elk doel in je leven binnen handbereik ligt. En je leert welke overtuigingen je stoppen, succesvolle relaties te onderhouden, jezelf beter te accepteren en te genieten van de successen die je behaalt.
Van € 37,- voor € 17,-

Bekijk aanbieding
Boek Perfect Slapen in 7 Stappen
Boek Perfect Slapen in 7 StappenMet de 7 stappen methode van William van der Klaauw leer je het evenwicht herstellen zodat je lichaam overdag voldoende cortisol aanmaakt waardoor je weer fit bent en veel energie krijgt. In de avond daalt het cortisolniveau waardoor je veel makkelijker in slaap valt en doorslaapt.
Van € 74,- voor € 37,-

Bekijk aanbieding