Review Puur Mindset Academy

Leestijd: 5 minuten

Enige tijd geleden stuitte ik op een dag in. Ik heb toen met spoed mijn huisarts gebeld en deze verwees mij naar een specialist. In samenspraak met de specialist werd er besloten dat ik een tijdje ging stoppen met werken. Hierdoor kreeg ik tijd voor mezelf en kon ik goed nadenken over alles. Ik kwam erachter dat ik altijd voor andere heb geleefd en niet voor mezelf. De verwachtingen van de maatschappij trokken zo aan mij. Ik besloot om hier iets aan te gaan doen. Ik ben zelf nogal een internet freak en zo kwam ik erachter dat er veel te doen is aan dit soort klachten. Het is gewoon een kwestie van het hebben van een andere mindset. In mijn zoektocht naar informatie trof ik het e-book van Puur Mindset Academy en ik ging er mee aan de slag.

Het heeft mij enorm geholpen en gebracht op het punt waar ik nu ben. Ik geniet weer van het leven en heb het totaal omgegooid. Omdat ik merk dat veel mensen zoals jij en ik vaak tegen de verwachtingen van de maatschappij oplopen schrijf ik deze review. Op deze manier kan ik jou wellicht stimuleren om ook iets aan je mindset te doen om jouw leven wat gemoedelijker te maken.

Wat is de Puur Mindset Academy?

Dit e-book van de Puur Mindset Academy heeft mij enorm geholpen. Maar weet jij wat de Puur Mindset Academy is? Ik zal het je in deze alinea allemaal uitleggen. De Puur Mindset Academy is opgericht door de schrijver van het e-book: “Wordt de beste versie van jezelf”. Hij heeft dit bedrijf opgericht om mensen te helpen met hun mindset en daarmee mensen te leren om echt zichzelf te zijn. Je leert dankzij de Puur Mindset Academy om je eigen leven te leven los van de verwachtingen van de maatschappij. Hij deelt al zijn ervaringen, tips en oefeningen op de website puur mindset academy.nl. Hier schrijft hij blogs en deelt hij zijn ervaring met jou en andere. Het mooie aan deze website is dat je alles vindt om de perfecte mindset te ontwikkelen. Zo wordt je sterker en voorkom je stress problemen en andere klachten.

Wat houdt het e-book: ‘ Wordt de beste versie van jezelf’ in?

Puur Mindset Academy - Jerik van NuenenDe Puur Mindset Academy biedt het e-book: ‘Wordt de beste versie van jezelf’ aan. Dankzij dit e-book kun jezelf aan de slag. Het helpt je om de beste versie van jezelf naar voren te halen, waardoor je een totaal ander leven zonder verwachtingen gaat leiden. Voor mij was dit boek vanaf de eerste regel al een eyeopener. Het leerde mij om beter naar mezelf te kijken en op deze manier kreeg ik een ander beeld van de maatschappij.

Het e-book is door de ontwikkelaar van de Puur Mindset Academy geschreven. Zijn naam is Jerik van Nuenen en hij deelt zijn eigen ervaring in dit boek. Hij heeft zelf last gehad van diverse klachten waardoor hij een andere mindset moest ontwikkelen. Hij ontdekte dat hij een andere mindset nodig had om van al zijn klachten af te komen. Hij begon aan zichzelf te werken en uiteindelijk resulteerde dit in de Puur Mindset Academy. Zijn missie is om mensen te helpen en daarom schreef hij ook het e-book: ‘ Wordt de beste versie van jezelf’. Hij bespreekt allerlei onderwerpen aan de hand van een aantal vragen. Op deze manier krijg je meer inzicht in jezelf- en in andere.  In het e-book worden de volgende vragen besproken:

 • Hoe ontdek je je daadwerkelijke passie(s)?
 • Op welke manier kun je jouw communicatie een kwaliteitsimpuls geven?
 • Hoe kun je voor altijd goede, scherpe vragen stellen?
 • Wat is de wijze om op een gelukkige manier met geld om te gaan?
 • In welke staat is je zelfvertrouwen?
 • Hoe kun je voortaan zonder angst of stress door het leven?
 • Op welke manier ga jij je eigen droomleven leiden>
 • Hoe denk je zelf over je positieve punten en karaktereigenschappen?
 • Op welke manier creëer je een positieve mindset?
 • Beschik je over de juiste instelling of mentaliteit?

Hoe wordt je de beste versie van jezelf?

Puur Mindset AcademyIn het e-book worden aan de hand van stapjes diverse onderwerpen besproken. Je krijgt stap-voor-stap uitgelegd hoe je de beste versie van jezelf naar voren haalt. Dat is ook de kracht van de Puur Mindset Academy. Ik zal hieronder een overzicht geven van de onderwerpen die aanbod komen in dit boek:

 1. Volg je passie!
 2. De kwaliteit van je communicatie
 3. De kracht van goede vragen
 4. Tijd is kostbaar
 5. Waan van de dag
 6. Money mindset
 7. Geluk is een keuze
 8. Geluk en je overtuigingen
 9. Meest voorkomende oorzaken van mislukkingen
 10. De juiste mensen om je heen
 11. Angst overwinnen
 12. Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt
 13. Welke mindset heb jij?
 14. Je bent wat je denkt
 15. Hoe kun je een meerdimensionaal denkniveau ontwikkelen?
 16. Positieve armaties
 17. Waarom beslissingen maken zo lastig is
 18. Mindfulness
 19. De Wet van aantrekkingskracht
 20. Gezondheid
 21. Wees dankbaar
 22. Ochtendritueel
 23. Slaap lekker
 24. Lach naar het leven
 25. Hoe om te gaan met het verleden
 26. Nooit meer zorgen en stress
 27. Maak fouten
 28. Stap uit je comfortzone
 29. Mijn 7 stappen voor succes
 30. Mijn 10 favoriete citaten van Tony Robbins
 31. Visualiseer je ideale leven
 32. 10 keuzes waar je over 10 jaar spijt van hebt
 33. Het belang van het hebben van een goede mentor
 34. Dankwoord

Mijn ervaring met de Puur Mindset Academy

Ik zelf heb heel lang met mijn klachten geworsteld. Worstel jij ook nog steeds met allerlei klachten zoals: depressies, vermoeidheid, pijn en stress? Dan raadt ik je aan om net als ik je mindset te veranderen. Klik op deze link en volg de lessen van de Puur Mindset Academy en bestel het bijbehorende e-book. Mij heeft het veel inzicht gebracht, waardoor ik nu ben op het punt waar ik nooit ben geweest. Ik vind het prettig dat alles in stapjes wordt uitgelegd en dat je daardoor echt aan de slag gaat met jezelf. Ook kun je op de website van de Puur Mindset Academy allerlei tips vinden en allerlei vragen stellen.

Dit heb ik zelf als zeer prettig ervaren. Vooral omdat er echt naar mij wordt geluisterd en ik het op mijn eigen tempo kan doen. Ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten en dankbaarheid voor alles gehad. Alle onderwerpen die nodig zijn voor de juiste mindset komen aanbod en dat vind ik zo mooi aan deze methode. Laat jezelf verrassen! Verander je mindset en start vandaag nog aan de mindset academy!

Aanbieding

Puur Mindset Academy boekBen je geïnteresseerd in de Puur Mindset Academy?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 79,00 Tijdelijk € 37,50
Product: Puur Mindset Academy
Schrijver: Jerik van Nuenen

Onze beoordeling

Puur Mindset Academy

€ 37,50
9.8

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Materiaal

9.5/10

Support

10.0/10

Voordelen

 • Geeft je veel nieuwe inzichten
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Goede support

Nadelen

 • Alleen digitaal, geen fysiek boek

Deel dit bericht op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!