Home » Reviews » Ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en relaties » Puur Mindset Academy Review

Puur Mindset Academy Review

Leestijd: 11 minuten

Je bent niet blij met je leven, wilt van baan veranderen of bent op zoek naar meer geluk in je leven en je weet niet waar je moet beginnen? Dan ben je waarschijnlijk het e-boek “Word De Beste Versie Van Jezelf” van Puur Mindset Academy tegengekomen. Maar vind je in die e-boek ook de veranderingen waar je naar opzoek bent? Voor jou bekeken we het e-boek, zochten we uit wie achter Puur Mindset Academy staat en of je ook echt de beste versie van jezelf wordt als je met dit e-boek aan de slag gaat.

Wat is mindset?

Het is een populair woord tegenwoordig. Je hebt de juiste mindset of je hebt het niet. Laten we eerst bekijken wat mindset eigenlijk is. De theorie achter de mindset is dat wat je gelooft over jezelf, een effect heeft op je succes in het leven. Je mindset is dan ook een verzameling van ideeën, overtuigingen en aannames, die bepalen hoe jij jezelf en de wereld ziet, maar ook hoe jij reageert op gebeurtenissen in je leven. Er zijn twee verschillende soorten mindsets.

Je hebt een vaste mindset, als je er van overtuigd bent dat alles binnen en buiten jezelf is zoals het is en dat het ook altijd zo zou blijven. Ervaar je een tegenslag in je leven, dan geef je eerder op of ga je bij de pakken neerzitten. Heb je een groei mindset, dan geloof je dat je jezelf kunt verbeteren en dat je je leven met hard werken en doorzettingsvermogen kan veranderen. Bij tegenslag zet je juist nog meer door om je doel te bereiken en leer je van je ervaringen.

Voor wie is dan dit e-boek?

Merk je dat je leven niet de kant op gaat die je zou willen, werk je in een baan die je niet leuk vindt of wil je liever meer vrije tijd en minder werkuren? Dan helpt dit e-boek je het roer om te gooien en wel het leven te leven dat je wilt. Weet je dat de veranderingen bij jezelf beginnen en ben je bereid hard aan jezelf te werken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan vind je in dit boek de stappen die je op weg helpen om het beste uit jezelf te halen. Ben je de beperkende effecten van je eigen negatieve gedachten zat en wil je weer positief in het leven staan, dan helpen de tips in dit boek om de visie op je leven te veranderen.

Jerik van Nuenen

Puur Mindset Academy - Jerik van NuenenDe schrijver van het e-book “Word De Beste Versie Van Jezelf” en oprichter van de Puur Mindset Academy is Jerik van Nuenen. Hij noemt zichzelf een ware levenskunstenaar die elke dag zijn mooiste leven leeft. Dat heeft hij geleerd door veel zelfstudie te doen. Hij heeft verschillende cursussen en trainingen gevolgd, heeft webinars van succesvolle mensen bekeken en wereldberoemde sporters, filmsterren, artiesten en beroemde zakenmensen bestudeerd. Hij ontdekte dat ze allemaal dezelfde mindset hebben en is deze in zijn leven gaan toepassen.

Voordat hij de Puur Mindset Academy oprichtte was Jerik een DJ die vooral ‘s avonds veel van huis was. Door corona zat hij ineens gedwongen thuis en dat bracht genoeg rust om na te denken over wat hij echt wilde in zijn leven. Hij besloot dat wat hij wist over mindset te verwerken in een e-boek om anderen te laten inzien wat er allemaal mogelijk is met een positieve mindset. Op zijn website vind je zijn bedrijfsgegevens en staat hij met naam en gezicht op de pagina. Hij handelt transparant en staat voor de volle 100% achter zijn product. Naast zijn website is Jerik ook actief op YouTube, post hij dagelijks op Instagram en brengt hij wekelijks een nieuwe podcast uit.

Wat je krijgt

Het e-book “Word de beste versie van jezelf e-book” bestaat uit 94 bladzijden en 33 hoofdstukken en heeft onderwerpen die de denkwijze van succesvolle mensen beslaan. In elk hoofdstuk vind je opdrachten tot zelfreflectie, tips en ervaringen van Jerik zelf. Hieronder bespreken we de hoofdstukken even kort.

Puur Mindset Academy1. Volg je passie! Jerik beschrijft hierin zijn leven als DJ, hoe hij merkte dat dit niet het werk was wat hij wilde doen en welke vragen hij zichzelf stelde om zijn passie te vinden.

2. De kwaliteit van je communicatie gaat dieper in op communicatieve vaardigheden zoals luisteren en vragen stellen.

3. De kracht van goede vragen leert je welke soort vragen er zijn en krijg je voorbeelden die je zo in je leven kunt toepassen.

4. Tijd is kostbaar waarin je tips krijgt om op de juiste manier met je kostbare tijd om te gaan, vanuit het voorbeeld van Jerik zijn eigen weekschema.

5. Waan van de dag bespreekt wat dat eigenlijk is, hoe het gebeurt dat je soms niet de baas bent over je eigen agenda en hoe je juist wel zo productief mogelijk bent.

6. Money Mindset over waarom geld wel belangrijk is en waarom je er maar beter een positieve money mindset hebt.

7. Geluk is een mindset en dat betekent dat je de juiste keuzes moet maken. En de truc is dat je deze keuzes zelf maakt en dus kunt veranderen.

8. De 12 meest voorkomende oorzaken van mislukkingen, zoals het niet duidelijk hebben van je doel, het niet hebben van focus of passie

9. De juiste mensen om je heen bespreekt Jerik waarom je een winning team moet verzamelen, die je succesvoller maken.

10. Angst overwinnen is belangrijk omdat angst in de weg staat tussen jou en jouw doel. Je leert over de functie van angst, welke angsten er zijn en hoe je die kunt overwinnen.

11. Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt vertelt Jerik hoe hij zijn zelfvertrouwen heeft vergroot en hoe jij dat ook kunt. Je leert over de 3 belangrijkste factoren die daarin een rol spelen.

12. Welke mindset heb jij? waarin je onderzoekt of je een groei of een vaste mindset hebt en wat je daar aan kunt veranderen.

13. Je bent wat je denkt leert je dat je gedachten bepalen in welke richting je leven gaat. Je onderzoekt je gedachten en leert in 5 stappen daar meer grip op te krijgen.

14. Hoe kun je een meerdimensionaal denkniveau ontwikkelen? In dit hoofdstuk leer van een eendimensionaal naar multidimensionaal denken te gaan.

15. Positieve affirmaties waarin je uitgelegd krijgt wat affirmaties zijn en wat de positieve ervaringen van Jerik daarmee zijn. Ook leert hij je je eigen affirmaties te maken.

16. Waarom beslissingen maken zo moeilijk is, bespreekt de beslissingen die Jerik in zijn leven heeft gemaakt, waarom beslissen zo belangrijk is en hoe je beslissingen maken kunt oefenen.

17. Mindfulness legt je uit wat mindfulness is, hoe dat een effect heeft op je leven en hoe je het kunt toepassen door middel van focus.

18. De wet van aantrekkingskracht, wat is dat eigenlijk? Jerik legt het je uit en je krijgt tips om met deze universele wet om te gaan.

19. Gezondheid bespreekt wat een gezonde levenshouding betekent voor een succesvol leven. Je krijgt een aantal levensregels waarmee je je doelen sneller zult bereiken.

20. Wees dankbaar, leer waarom je niets als vanzelfsprekend moet nemen.

21. Ochtendritueel, ontdek je meer over de ochtendrituelen van succesvolle mensen zoals Anthony Robbins en Oprah Winfrey en lees waarom het belangrijk is een ochtendritueel te hebben.

22. Slaap lekker geeft je antwoord op verschillende vragen over een goede nachtrust en beschrijft Jerik zijn slaaptips.

23. Lach naar het leven, leer de 4 positieve effecten dat lachen op je lichaam heeft. Lachen vermindert stress en geeft je een positief gevoel.

24. Omgaan met het verleden, bespreekt het effect van gebeurtenissen in het verleden op je mindset en hoe je dat kunt veranderen.

25. Nooit meer zorgen en stress, leert je waar je zorgen en stress vandaan komen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

26. Maak fouten, bespreekt waarom fouten maken juist belangrijk is voor het hebben van een succesvol leven. Jerik leert je op de juiste manier omgaan met teleurstellingen en een tegenslag om te buigen naar een succes.

27. Stap uit je comfortzone, ook al lijkt het daar zo fijn, om succesvoller in het leven te zijn, moet je risico’s durven nemen. Jerik geeft je 6 tips om op een veilige manier uit je comfortzone te stappen

28. Mijn 7 stappenplan voor succes, waarin Jerik zijn stappenplan voor succes beschrijft. Deze moet je goed doorlopen en je kunt geen stap overslaan. Maar het leert je wel een succesvolle toekomst te creëren.

29. Mijn 10 favoriete citaten van Tony Robbins, wie weet inspireren ze jou ook

30. Visualiseer je ideale leven, geeft je tips om je eigen ideale leven te visualiseren en daardoor de kans te vergroten dat je dat ook bereikt.

31. 10 keuzes waar je over 10 jaar spijt van hebt, geeft je een lijst van punten waar je op moet letten als je je ideale leven gaat visualiseren. Welke keuzes helpen je en waar wil je later geen spijt van hebben?

32. Het belang van het hebben van een goede mentor, geeft je een inkijkje in de verschillende mentoren die Jerik in zijn leven heeft gehad en wat ze voor hem hebben betekent, je leert het verschil tussen mentor en coach en hoe je de juiste mentor kiest.

33. Bedankt, is het dankwoord van Jerik.

Bonussen

Naast dit uitgebreide boek krijg je bij je bestelling nog 3 aanvullende bonussen.

  • 22 Tips voor geluk, met 22 tips om nog gelukkiger te zijn in je leven.
  • 20 mindset life hacks, met 20 life hacks om nog sneller aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.
  • 150 goede inspiratievragen voor inzicht in jezelf, zet belangrijke punten voor jezelf op een rijtje door het stellen van de juiste vragen.
  • Toegang tot een besloten Facebookgroep met gelijk gestemden.
  • Een 1 uur lange Zoom coachingssessie met Jerik gratis.

Wat Jerik belooft

Op zijn website belooft Jerik dat je met zijn e-boek de beste versie van jezelf wordt. Hij leert hoe je een positieve mindset krijgt. Hij zorgt dat je inzicht krijgt in waar je naartoe wilt in je leven en leert je hoe je dat aanpakt. Hij belooft dat je anders gaat denken en je communicatie verbetert. Je leert makkelijker beslissen en de juiste keuzes te maken. Je ontwikkelt een gezonde relatie met jezelf. Jerik legt je het allemaal uit, zodat je straks ook jouw mooiste leven leeft.

Maar krijg je dat ook?

Nadat je de aankoop hebt afgerond, krijg je direct het e-boek per e-mail opgestuurd en kun je het als een pdf document downloaden. Je krijgt ook meteen de bonussen erbij. Je kunt dus direct aan de slag. Het e-boek ziet er mooie en verzorgt uit. Aan de hoeveelheid hoofdstukken zie je al meteen dat het een uitgebreid boek is dat alle aspecten van een juiste mindset bespreekt. De hoofdstukken volgen elkaar logisch op, zodat je steeds dieper in de stof raakt. Jerik zijn manier van schrijven is duidelijk, makkelijk te volgen en stimuleert je om de opdrachten te gaan doen. Je kiest zelf welk aspect van je leven je wilt veranderen, dus je kunt de informatie in dit boek heel goed in je eigen leven toepassen.

Haal eruit wat er inzit

Met alle informatie, tips en oefeningen die Jerik je geeft, kun je wel degelijk je mindset positief veranderen. Maar dit e-boek is wat jij er van maakt. Je moet namelijk ook echt de oefeningen doen. Lees je het alleen maar door, dan krijg je ook niet de verandering die je zoekt. Het creëren van een andere mindset is een langzaam proces. Daarom staan of vallen de resultaten die je met dit e-boek bereikt met jouw eigen inzet en doorzettingsvermogen.

Wat andere gebruikers zeggen

online vind je veel positieve vermeldingen over Puur Mindset Academy en het e-boek “Word De Beste Versie Van Jezelf”. De vele voorbeelden, feitelijke informatie en oefeningen zijn goed toepasbaar in het leven. Men vindt gouden nuggets en nieuwe inzichten in het e-boek van Jerik. De bonussen worden ook hoog gewaardeerd en gezien als een perfecte aanvulling op het e-boek. Velen ervaren een positieve verandering in hun levensvisie, bekijken situaties nu met andere ogen en geloven meer in het uitkomen van hun eigen dromen. Dankbaar zijn is een ontzettend goede eigenschap, wat je leert in hoofdstuk 21.

Onze mening

Voor 37,50 euro vind je in het e-boek “Word de beste versie van jezelf e-book” alles wat je maar nodig hebt over het veranderen van je mindset. Het is compleet, vol goed tips en oefeningen die je stappen verder brengt in het bereiken van jouw ideale leven. Jerik heeft duidelijk veel onderzoek gedaan naar het ontwikkelen van een positieve mindset en heeft alle belangrijke informatie voor jou verzameld. Je ontwikkelt absoluut een andere instelling en mentaliteit over het leven, waardoor ook je denkpatroon positief verandert.

Uit het leven gegrepen

Een groot pluspunt is dat het Puur Mindset Academy e-boek zo toe te passen is op jouw manier van denken en voelen. Je past alles zo eenvoudig toe in jouw manier van leven. Dat Jerik veel deelt over zijn eigen ervaringen uit het heden en verleden, is motiverend. Zo weet je dat ook jij je mindset positief kunt veranderen en heb je daar ook voorbeelden van. Jerik put uit zijn eigen levenslessen, wat het stappenplan authentiek maakt en je weet dat je met een ervaringsdeskundige te maken hebt, die weet waar hij het over heeft.

Confronterend

De opdrachten en de verhalen van Jerik confronteren je met je eigen blokkades en negatieve gedachten. Hij houdt je een spiegel voor, bevraagt je gedrag, je gedachten en mentaliteit. En dat kan pijnlijk zijn. Door deze uitdaging aan te gaan, kunnen deze drastisch veranderen en daar moet je natuurlijk wel voor openstaan, wil je de beste versie van jezelf worden. Verwacht ook niet meteen binnen een paar dagen resultaat te zien. Oude patronen veranderen kost tijd en vraagt veel doorzettingsvermogen.

Investeer in jezelf

Blijf je investeren in jezelf, dan worden de resultaten vanzelf duidelijk en breng je jezelf in een positieve vicieuze cirkel. Daarna gaat het alleen maar makkelijker en sneller. Ben je bereidt deze investering te maken, dan zul je zeker een gelukkiger leven leiden en het beste uit jezelf halen. Geloof in jezelf en bestel het e-boek van Puur Mindset Academy.

Aanbieding

Puur Mindset Academy boekBen je geïnteresseerd in de Puur Mindset Academy?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 79,00 Tijdelijk € 37,50
Product: Puur Mindset Academy
Schrijver: Jerik van Nuenen

Ga naar de kortingspagina

Onze beoordeling

Puur Mindset Academy

€ 37,50
9.8

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Materiaal

9.5/10

Support

10.0/10

Voordelen

  • Geeft je veel nieuwe inzichten
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Goede support

Nadelen

  • Alleen digitaal, geen fysiek boek

Deel dit bericht op social media

Plaats een reactie