Chihuahua Handboek review

Leestijd: 7 minuten

De chihuahua is een zeer geliefd hondenras. Dit omdat ze schattig zijn en erg klein. Hierdoor kunnen veel mensen ze goed houden als ze klein wonen. Ze zijn erg populair en veel celebraties hebben zo’n hondje. Ik ben zelf een echte hondenliefhebber en zou graag een hond willen. Alleen weet ik nog niet precies wat voor hond ik wil. Ik twijfel tussen een kleine- en grote hond. Daarom verdiep ik mezelf in diverse rassen en lees ik veel informatie op het internet. Zodoende kwam ik ook het chihuahua handboek tegen en ik was zeer verbaasd over de inhoud van dit handboek. Ik vind dat je er veel informatie uit kunt halen en daarom raadt ik dit handboek dan ook aan iedereen aan. Hieronder lees je alles over deze hond en over het chihuahua handboek.

Wat weet jij over de Chihuahua?

ChihuahuaDe chihuahua heeft mij altijd geïnspireerd. Zeker omdat ik mezelf altijd verdiep in hondenrassen, daar ik een echte hondenliefhebber ben. Ik stelde mijzelf dan ook de vraag: “Wat weet jij over de chihuahua?” Toen ik deze vraag voor mezelf probeerde te beantwoorden zonder mezelf in dit ras te verdiepen, kwam ik erachter dat ik nog niets over dit ras wist. Dankzij het Chihuahua handboek weet ik dat nu wel. De chihuahua wordt in het chihuahua handboek namelijk goed beschreven. Je krijgt een goed beeld over het ras.

Omdat ik nu zeer enthousiast ben over dit ras wil ik wat kennis over de chihuahua met je delen. Ik weet zeker dat je dankzij mijn kennis over dit ras straks net zo enthousiast bent als ik, wat er waarschijnlijk toe gaat leiden dat je nog meer wilt weten en het chihuahua handboek zelfs wilt bestellen. Om je net zo enthousiast te maken als ik vertel ik je hieronder wat meer over dit bijzondere ras aan de hand van wat weetjes- en vragen:

Wist je dat de chihuahua de kleinste hond ter wereld is?

Ik ben mezelf in de chihuahua gaan verdiepen. Ook al wist ik al wat van dit ras, toen ik het chihuahua handboek las wist ik er nog veel meer over. Zo wist ik zelf dat het een kleine hond is, maar ik wist niet dat het de kleinste hond ter wereld is. Leuk weetje vind ik zelf, zeker als ik er een aanschaf vind ik het leuk om te weten dat ik de kleinste hond ter wereld bezit.

Weet jij waar de chihuahua zijn naam aan te danken heeft?

Chihuahua opvoedenDe naam van de chihuahua is grappig en soms ook wel herkenbaar. Maar weet jij waar de naam vandaan komt? Ik wist het zelf niet totdat ik meer over dit hondenras leerde. Zo kan ik je vertellen dat Chihuahua een provincie is in Mexico. In deze provincie werd dit hondenras al langere tijd gehouden, maar er was geen specifieke naam voor dit ras, ook werd hij nog niet specifiek gefokt,  in 1850 werd dit ras in deze provincie ontdekt.

Dit kleine hondje is het oudste hondenras uit Mexico en dankt zijn naam dus aan deze provincie. De chihuahua werd overigens pas eind negentiende eeuw door toeristen mee naar Europa gebracht.

Weet jij wat over de uiterlijke kenmerken van de chihuahua?

Ik zelf kan het wel omschrijven. Het zijn kleine grappige hondjes, met typische oren en ze zijn er met kort of lang haar. Als ik de specifieke kenmerken van de chihuahua moet omschrijven wordt het al wat lastiger. Ik las ze op het internet en ik wil ze hier graag met je delen:

 • De chihuahua staat bekend als de kleinste hond ter wereld, maar het is wel een pittig hondje. Ze kunnen namelijk erg dominant zijn tegenover andere honden.
 • Hun lengte ligt tussen de 15 en 22 cm.
 • Hun gemiddelde gewicht ligt tussen de 1 en 3 kg.
 • De gemiddelde maximum leeftijd van deze hondjes ligt tussen de 12 en 14 jaar.
 • Een van de meest karakteristieke kenmerken van het uiterlijk van de chihuahua is zijn hoofd. Deze kun je appelvormig noemen gecombineerd met het hoofd van een hert.
 • Chihuahua’s zijn lang- of kortharig.
 • In de winter heeft de chihuahua een dikke vacht en als het warm wordt dan verliest hij zijn haren. De kleur van de vacht kan crème, zwart, oranje, lavendel, merle, mokka, chocola, smoke of graankleurig zijn.

Heb jij het chihuahua handboek al?

Nu weet je net als ik al wat meer over de chihuahua. Waarschijnlijk ben je nog steeds geïnteresseerd in dit ras? Anders zou je nu niet verder lezen en meer over het handboek willen weten. Ik zelf heb het handboek inmiddels al, maar vraag me af of jij het al hebt. Het is erg goed geschreven en als je interesse hebt in dit ras dan raadt ik het je zeker aan. Je weet niet wat je mist en je leert echt alles over de chihuahua dankzij dit handboek. Het chihuahua handboek is een e-book dat je niet moet laten liggen. Zeker niet als je een chihuahua als hond wilt. Het is namelijk best een pittig ras en het is belangrijk dat je weet hoe je met deze hond om moet gaan. Alleen op deze manier zul je genieten van een fijne tijd met jouw chihuahua. Ik zal je hieronder in de volgende alinea’s meer vertellen over het handboek.

Inhoud van het chihuahua handboek

Chihuahua HandboekIndien je het chihuahua handboek aanschaft ontvang je een e-book. Het is niet schriftelijk te verkrijgen, dus houdt dat even in gedachten. Het boek wordt geleverd in PDF formaat en telt 49 pagina’s. Je leert in dit boek alles over het trainen- en opvoeden van de chihuahua. Er worden leuke weetjes vertelt en je krijgt veel tips- en informatie over de opvoeding- en training van dit populaire ras. Verder behandeld dit handboek het volgende:

 • De geschiedenis van het hondenras
 • Inner- en uiterlijk
 • Selecteren van de juiste fokker, aanschaf van de hond en eerste dagen in huis
 • Chihuahua zindelijk maken
 • Een Chihuahua trainen
 • Ongewenst gedrag voorkomen en afleren
 • Voeding, gezondheid en uiterlijke verzorging
 • Voortplanting van de Chihuahua

Zoals je hierboven ziet is het echt een complete leidraad die jou wegwijs maakt in de opvoeding van de chihuahua. Ik zelf heb het helemaal doorgelezen en weet nu hoe ik dit ras het beste kan opvoeden. Mocht ik voor een chihuahua kiezen, dan weet ik precies wat ik moet doen. Al ben ik er zelf nog niet uit of dit hondenras echt mijn ras is, desalniettemin weet ik nu wel alles over dit ras. Wat mijn keuze natuurlijk makkelijker maakt om het juiste ras dat bij mij past te kiezen. Wil jij een chihuahua? Dan raadt ik je aan om niet verder te zoeken en op de bijgevoegde link te klikken. Het is tot nu toe het enige complete boek wat ik over de chihuahua heb gevonden waar je echt iets aan hebt.

Alles over de schrijver

Peter PlasmanJe weet nu alles over het chihuahua handboek. Maar weet jij ook wie de schrijver is? Peter Plasman is de schrijver als je de website waar je het boek kunt bestellen, moet geloven. Ik verdiep jezelf altijd in de achtergrond van schrijvers en ik kan je vertellen dat hij een fictief persoon is. Ik dacht al zoiets, want ik heb meer handboeken gekocht en het kwam mij al bekend voor.

Peter Plasman is een pseudoniem en Blue Sky marketing heeft dit boek onder een fictieve naam uitgebracht. Ze doen dit vaker, ik ben daar zelf niet zo over te spreken, maar hun boeken zijn goed, dus wat weerhoudt mij dat om ze te kopen. Als de informatie maar klopt zeg ik altijd. Ik ben het zelf ook nagegaan en heb het handboek aan chihuahua fokkers laten lezen. Zij waren erg te spreken over dit handboek en raden het aan iedereen aan.

chihuahua handboek Peter Plasman bonussen
Gratis bonussen

Conclusie

Ik heb je nu echt alles vertelt wat je moet weten. Ik kan nu niets anders dan mijn conclusie trekken. Het is een goede geschreven e-book en je hebt er echt wat aan. Wil jij een chihuahua? Koop dan via deze link dit handboek, je zult er geen spijt van krijgen. Ik zelf heb er geen spijt van en vind zeker nadat ik bij fokkers heb geïnformeerd dat dit echt het basisboek is wat je in je bezit moet hebben als je een chihuahua wilt aanschaffen. Het is een leuk ras, maar het heeft wel de juiste opvoeding nodig. Met dit handboek zul je alle handvatten krijgen en genieten van een fijne hond.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in het Chihuahua Handboek?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 96,75 Tijdelijk € 37,00
Product: Chihuahua Handboek
Schrijver: Peter Plasman

Onze beoordeling

Chihuahua Handboek

€ 37,-
9.3

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

 • Veel informatie voor een mooie prijs
 • Makkelijk en aantrekkelijk geschreven
 • 4 extra bonus e-books

Nadelen

 • Alleen als e-book, geen fysiek boek

Deel dit bericht op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!