Het Complete Handboek voor de Jack Russell Review

Leestijd: 5 minuten

jack russell terrierAls ik even niet bezig was met mijn verzorgpaard dan speelde ik met de hondjes op de manage. Deze hondjes werden altijd meegenomen door de eigenaren en heel vaak waren het Jack Russels. Ik ken dit ras dan ook door en door doordat je ze regelmatig op de maneges ziet rondlopen. Ook niet zo raar, want deze hondjes hebben veel energie en op de manege kunnen ze heel de dag hun energie kwijt. Helaas, gingen wij verhuizen en kon ik mijn paard niet meer verzorgen. Een paar weken later kwamen wij bij mijn nieuwe huis aan en vonden wij een hondje.

Ik vroeg meteen of ik het mocht houden, maar mijn ouders waren niet zo enthousiast over de Jack Russel die we hadden gevonden. Dit hondje vergt veel aandacht lieve schat, zeiden ze tegen mij. Dit is mij altijd bijgebleven en toen ik hoorde over het handboek voor de Jack Russel wou ik het meteen lezen. Ik wil zelf ooit een hond en twijfel nog over dit ras. Daarom besloot ik een paar weken geleden om dit boek te kopen. Op deze manier kan ik alles over de Jack Russel leren en besluiten of ik dit ras aanschaf of niet. Wellicht wil jij ook een Jack Russel? Lees jij mee? In deze review over het complete Handboek voor de Jack Russell lees je wat ik van het boek vind.

Inhoud Het complete Handboek voor de Jack Russell

Handboek jack russellToen ik het boek kocht dacht ik dat het weer een van de zoveelste standaard hondenboeken zou zijn. Ik ben soms nogal sceptisch zeker als het om boeken gaat. Ik bladerde wat door het boek heen en kwam tot de conclusie toen ik de inhoudsopgave las dat er meer in het boek staat dan je in eerste instantie zult denken. Zo staat er het volgende in:

 • De geschiedenis van het hondenras
 • De eigenschappen en het karakter van een Jack Russell
 • Of een Jack Russell een geschikte hond voor jou is
 • Het kopen van een Jack Russell: Hoe, waar en waar je op moet letten
 • Hoe je afleert dat een Jack Russell blaft
 • Het oplossen van gedragsproblemen, zoals aan de riem trekken of agressief gedrag vertonen.
 • Een Jack Russell zindelijk maken
 • Welke voeding wel en niet geschikt is

Ik heb het boek inmiddels gelezen en ben zeer te spreken over de inhoud. Elk hoofdstuk wat hierboven staat beschreven bevat de benodigde inhoud. Het is allemaal toegespitst op het ras zelf en dus niet een of andere standaardtekst dat voor elke hond geld. Het is een prettig te lezen boek en de inhoud vertelt je stap voor stap wat je allemaal moet doen. Het is fijn om te weten dat je bij alles ook nog wat extra tips krijgt.

Jan Kramer

Als we het boek lezen dan ontdekken we dat de auteur van het boek Jan Kramer is. Als ik Google vind ik echter niets. Uiteindelijk blijkt dat als ik de KVK gegevens check dat het dezelfde uitgever Blue Sky Marketing is, net als van Labradoodle geheimen. Het is dus weer een alias. Wel een beetje jammer want ik had het wel eens leuk gevonden om een boek te lezen dat echt door de schrijver persoonlijk is geschreven. Desalniettemin maakt het dit boek niet minder goed. Ik heb ervaring met de andere boeken van dit marketing bedrijf en daar ben ik altijd zeer tevreden over. Het is voor mij dan ook geen reden om niet verder te lezen.

Mijn ervaring

jack russellMijn ervaring met het boek is redelijk positief. Wat ik echt jammer vind is dat het weer een alias boek is van Blue Sky marketing. Toch heb ik het aangeschaft omdat de inhoud van deze boeken wel altijd heel erg goed zijn. Wat ik wel mis in dit boek zijn de vele plaatjes. Het is vooral veel tekst en zeker als het om een hond gaat is het fijn als er wat meer foto’s in staan. Het boek is niet zo heel dik en je leest het makkelijk door.

De bussen die ik bij dit boek ontving zijn echter wel een pluspunt. Zo ontving ik de volgende bonussen:

 • Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy: In dit e-book word je vertelt wat belangrijk is voor de verzorging van een pup. Een Jack Russel pup is niet heel makkelijk zeker niet als het om de verzorging gaat. Zo worden er onder meer tips gegeven: hoe je nagels knipt, wat voor eten je ze het beste geeft en hoe je hun vacht behandeld.
 • Baas Over Je Eigen Jack Russell: Dit vind ik wel het beste boek want je leert in kleine stapjes en met simpele tips hoe je de baas wordt over deze terrier. Het is een pittig ras dus dit boek is een zeer grote aanwinst.
 • Honden Trainen Geheimen: Ik leerde in dit bonusboek alle geheimen over de perfecte opvoeding. Ideaal vind ik.
 • Acht Simpele Technieken Om Je Hond Te Leren Komen Op Commando: Dit boek leert je acht simpele technieken. Geloof me lees dit bonusboek want ze werken echt goed.
 • Levenslange updates

Bonussen bij het complete Handboek voor de Jack Russell

De bonussen die je bij het boek krijgt zijn echt een aanwinst en je krijgt op deze manier een heus opvoed pakket voor je Jack Russel. Ten opzichte van de andere boeken maken deze bonussen dan wel wat goed.

Ik vind dat alles zeer overzichtelijk is en goed vertelt. Op deze manier krijg je echt veel inzicht in de opvoeding van dit ras en kun je er zeker tegenaan. Ik raad het je echt aan om met dit boek aan de slag te gaan alvorens je een Jack Russel aanschaft. Kijk ook eens bij de bijgevoegde links en ervaar het succes van deze trainingen net als ik.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in het Complete Handboek Voor De Jack Russell?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 96,75 Tijdelijk € 37,00
Product: Het Complete Handboek Voor De Jack Russell
Schrijver: Jan Kramer

Onze beoordeling

Het Complete Handboek Voor De Jack Russell

€ 37,-
8.9

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

8.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

 • Inclusief 4 bonus e-books
 • Veel informatie
 • Levenslange updates

Nadelen

 • Geen fysiek boek, alleen digitaal

Deel dit bericht op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!