Review Cursus Bol Masterclass

Leestijd: 5 minuten

De Bol Masterclass is razend populair. Steeds meer mensen maken gebruik van deze cursus en zijn er laaiend enthousiast over. Ik ben iemand die altijd in is voor nieuwe cursussen, zeker als het om een cursus gaat met betrekking tot online ondernemen. Het trekt altijd mijn aandacht en daarom ben ik er als de kippen bij als het een nieuwe cursus betreft. Veel van mijn vrienden hebben de Bol Masterclass al gevolgd en weten inmiddels alle ins-en-outs van het in- en verkopen van producten via Bol.com. Ik wou er ook het fijne van weten en daarom heb ik deze cursus zelf aangeschaft. Ik deel mijn kennis graag met andere en daarom schrijf ik deze review.

Verkoper van de Bol Masterclass!

De 22 jarige Jia Ruan heeft een goedlopend bedrijf welke zijn winst behaald uit het verkopen van producten via Bol.com. In 2017 ging hij met dit bedrijf van start en inmiddels heeft hij een flinke winstmarge te pakken. Dit is natuurlijk de droom van iedere ondernemer, een bedrijf opzetten dat meteen goed loopt. Jia Ruan deelt zijn kennis graag met iedereen en bedacht daarom deze training. Met de Bol Masterclass cursus leer je alle ins-en-outs van het online verkopen via Bol.com. Hij heeft er zelf veel ervaring mee en wil zijn kennis daarom graag met andere delen. ‘Iedereen heeft recht op succes zegt hij!’ Jij bent waarschijnlijk ook nieuwsgierig naar zijn verhaal, want anders zou je deze review niet lezen. Het feit dat je de achtergrond van de ontwikkelaar al wilt weten vertelt al veel over jezelf en laat zien dat je belangstelling hebt voor deze cursus.

Naast deze cursus is Jia Ruan ook bekend geworden door zijn podcasts en andere trainingen. Hij is erg actief en een echte ondernemer. Dit komt naar buiten door alle activiteiten die hij onderneemt. Hij betrekt mensen bij zijn activiteiten en door zijn enthousiasme ga je zelf ook stralen. Dit maakt deze cursus zo uniek en daarom is het een echte aanrader. Ik werd zelf helemaal enthousiast toen ik Jia zijn voorwoord las en begon te begrijpen waarom hij dit doet. Dit zette mij aan het denken en zodoende heb ik de hele cursus afgemaakt.

Inhoud cursus!

bol masterclass
De cursus bestaat uit 8 modules en in totaal krijg je meer dan 20 uur aan materiaal voorgeschoteld. Het programma is duidelijk opgesteld en je leert door het kijken van de video’s hoe jij op een goedkope manier producten uit Azië kunt inkopen- en weer kunt verkopen via Bol.com. Dit natuurlijk wel voor een veel hogere prijs, anders maak je natuurlijk geen winst. Zo heeft Jia immers ook zijn succes behaald.

De cursus gaat als volgt in zijn werk:

  1. De cursus behandeld eerst een module waarin je wordt verteld hoe je het juiste product om te verkopen vindt. Vervolgens kijk je waar je het product voor de laagste prijs kunt kopen en koop je een partij in.
  2. In de volgende module leert Jia Ruan hoe je een account aanmaakt op Google.
  3. Nadat je deze modules hebt gevolgd leer je in de cursus hoe je jouw gekochte producten verkoopt via Bol.com.
  4. In de rest van de cursus vertelt Jia je waar je op moet letten en welke valkuilen er zijn.
  5. Hij geeft je tips en vertelt je hoe je een mooi passief inkomen kunt opbouwen.

Extra’s!

Deze cursus heeft nog veel meer te bieden kan ik je vertellen. Ik was na het volgen van de eerste modules al verbaasd over hoeveel je leert. Ik had na de eerste module al zoveel kennis dat ik meteen aan de slag kon. Toen ik ontdekte dat er nog vele extra’s bij zaten dacht ik: ‘Dit moet ik ook aan de lezers van mijn review delen.’ De extra’s zijn echt een bonus en bieden je zoveel mogelijkheden. Zo kun je een wekelijkse groepscoaching volgen. Ik ervaar dit als zeer prettig omdat je op deze manier inzichten van andere krijgt en elkaar coached. Het is ook fijn om iets met een groep te doen en je voelt jezelf helemaal thuis.

Verder ontvang je een checklist voor de KVK, dankzij deze checklist kun je op de juiste manier jouw KVK inschrijving in orde maken. Dit is echt heel prettig, want er komt echt meer bij kijken dan je denkt.

Daarnaast ontvang je nog veel meer extra’s en zit er een lifetime membership bij deze cursus. Zo hoef je alles niet dubbel aan te schaffen. Het is erg prettig om te weten dat je op deze manier echt waar krijgt voor je geld. Er komt veel online oplichting voor en dan is het wel fijn om te weten dat Jia Ruan het goed met je voorheeft en vooral veel voordelen biedt.

Ervaringen van andere cursisten!

Ik heb ook met andere cursisten gesproken. Dat is het fijne van de groepscoaching dat je ook contact hebt met andere. Zij vertelde dat ze eerst even wat sceptisch waren over deze cursus. Vooral omdat vele al andere cursussen hadden geprobeerd en het beoogde resultaat niet behaalde. Toen ze aan deze cursus begonnen dachten ze er net zo over. Jiao begint immers met het bekende verhaal dat je veel geld kunt verdienen. Toch gaven velen hem het voordeel van de twijfel en volgde ze deze cursus. Uiteindelijk wierp het zijn vruchten af en verkochten sommige zelfs hun eerst producten voor heel veel winst. Tuurlijk er zijn ook wat verhalen van cursisten die niet zo enthousiast zijn. Zo vinden zij het wel meevallen dat ze het juiste product vinden of iets vinden om te verkopen. Desondanks zijn de meeste net zo tevreden over de inhoud als ik ben.

Conclusie!

Ik kan niet anders dan deze cursus aanbevelen. Voor mij was het even wennen om met deze cursus te beginnen daar ik meer ervaring heb met affiliate marketing. Maar ik hou van nieuwe dingen en het valt mij zeker niet tegen. Ik raadt je dan ook aan om op bijgevoegde link te klikken en de cursus zelf te bestellen. Je bent namelijk nu al aan het einde van deze review en kennelijk ben je dan wel erg geïnteresseerd. Je kunt het alleen zelf testen door het aan te schaffen. Ik kan niet anders zeggen dan: ‘ Probeer het een keer en ervaar het zelf.’ Dan weet je pas of ik gelijk heb.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de Bol Masterclass?
Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding.

Aanbieding: Tijdelijk gratis inschrijven voor de 100% gratis training
Product: Cursus Bol Masterclass
Schrijver: Jia Ruan

Onze beoordeling

Bol Masterclass

€ 997,-
9.1

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Gratis starttraining
  • Met deze cursus kun je een succesvolle bol.com webshop opzetten
  • Levenslange toegang

Nadelen

  • 100% inzet nodig

Deel dit bericht op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!