Review De Keto Revolutie

Leestijd: 5 minuten

Ik was na veel overmatig buikvet klaar met mijn lijf. Ik had geen zelfvertrouwen meer en ik had weinig energie. Dag-in-dag-uit keek ik op tegen de dag en ik werd zwaar depressief. Ik had geen zin meer in het leven en ik wou van mijn buikvet af. Totdat ik De Keto Revolutie tegenkwam. Dit heeft letterlijk mijn leven veranderd en gaat nu ook jouw leven veranderen. Het feit dat jij dit artikel nu leest betekent dat jij ook klaar bent met dat buikvet en dat je op zoek bent naar een goede methode die jou helpt. Dan ben je nu bij de juiste review aangekomen, want ik ga jou vertellen in deze review waarom De Keto Revolutie zo geweldig is.

Heb jij last van een suikerverslaving?

Mijn probleem was dat ik echt verslaafd was aan suiker. Nu besef ik dat het echt vergif is en dat het een van de oorzaken van mijn tekort aan energie- en buikvet is. Dat wist ik toen niet en dankzij de Keto Revolutie ben ik tot dit inzicht gekomen. Elke keer als ik naar de supermarkt ging wou ik suiker hebben. Snoep, frisdrank, chips, chocolade, voorverpakt eten en koekjes. Noem het maar op ik at het en ik werd alleen maar dikker. Ik probeerde wel eens om niet te snoepen, toch bleef ik hunkeren naar suiker. Nu weet ik waarom en dankzij de Keto Revolutie heb ik er wat aan gedaan. Wat ik nu weet wist ik toen nog niet en dit is ook het geheim van de ze cursus. Suiker zit niet alleen in snoep en dergelijke, maar ook in koolhydraten.

Daarom blijft de verslaving en heeft het geen zin om met suiker eten te stoppen als je afhankelijk bent van koolhydraten. Je lijf zet deze namelijk om in suiker en daardoor blijf je snappen naar suiker. De Keto Revolutie helpt je daarbij en leert je hoe je de juiste koolhydraten- en suikers binnen krijgt en je jouw suikerverslaving stopt. Het is de eerste stap naar succes en de Keto Revolutie helpt je daarbij. Mij heeft het echt veel geholpen en ik ben van mijn suikerverslaving af. Ik heb veel meer energie en ik ben van mijn buikvet af. Ga ook de eerste stap volgen en volg het stappenplan van dit boek.

Wat is een ketogeen dieet?

ketogeen dieetDe Keto Revolutie is afgeleid van het woord Ketogeen dieet. Met dit dieet smelt je vet met moeite weg en bereik je jouw ideale lijntje. Het dieet bestaat uit hoog-in-vet gehalte en laag in koolhydraten. Dit zorgt ervoor dat je meer focus en energie hebt en je meer vet verbrand.

Combineer het Ketogeen dieet met intermediate fasting!

De Keto Revolutie maakt gebruik van het Ketogeen dieet in combinatie met intermediate fasting. Dit is nou juist het mooie aan dit dieet en ik heb er echt heel veel aan gehad. Ik wist niet dat intermediate fasting zoveel kon bereiken. Het geheim is dat je dankzij het Ketogeen dieet geen suikers binnenkrijgt, waardoor je lichaam al je vetten moet verbranden. Door te vasten eet je niet de hele dag en zet je lichaam zich in om al je energie die je hebt te verbranden. Dankzij deze combinatie is de Keto Revolutie zo succesvol en val je uiteindelijk heel veel af.

Concentreer je op wat echt belangrijk is!

De Keto Revolutie heeft mijn ogen geopend en mij geleerd wat echt belangrijk is namelijk:

 • Tijd en aandacht besteden aan de dingen die je echt leuk vindt.
 • Van voeding leren genieten.
 • Gezond eten.
 • Plezier krijgen in het klaarmaken van eten- en eten.
 • Tijd aan jezelf en je vrienden besteden.

Doordat de Keto Revolutie niet alleen maar bezig is met continu diëten heb je meer plezier in het afvallen. Dat is ook de kracht van de Keto Revolutie. Dit heb ik zelf ondervonden en ik kon mezelf concentreren op wat ik belangrijk vind. Ik ben niet meer bezig met continu allerlei shakes drinken of jezelf uithongeren. Ik eet gezond en lekker en dankzij het vasten hoef ik niet op allerlei rare dingen te letten.

Waarom zou je de Keto Revolutie aanschaffen?

Je zult wellicht wel bij jezelf denken: Ik kan toch ook een gewoon ketogeen dieet volgen. Waarom moet ik investeren in de Keto Revolutie. Nou dat zal ik je vertellen:

De eerste drie dagen

Je zult ervaren dat het in het begin moeilijk is. Toch zeg ik je zet door want na de eerste drie dagen zul je:

 • meer energie hebben in je lijf en andere dingen weer kunnen doen. Je voelt je niet meer futloos;
 • geen last meer hebben van een opgeblazen gevoel;
 • merken dat de gifstoffen in je lijf worden afgedreven;
 • je geen honger meer hebt en dat deze begint te verdwijnen;
 • je weer net als ik zin krijgt in het leven en geen last meer hebt van depressies.

Na 7 dagen ervaar je het volgende:

Ik merkte het de eerste drie dagen al maar na zeven dagen merkte ik nog meer voordelen zoals:

 • Een betere spijsvertering.
 • Vet wordt gebruikt als brandstof en ik heb inderdaad meer energie.
 • Huidproblemen verdwijnen.
 • Je geniet van een energiek en gezond uiterlijk.
 • Gewrichten en stramme spieren worden soepeler.

Na 21 dagen ervaar je nog meer voordelen!

Ik ervaarde na 21 dagen nog meer voordelen zoals:

 • Een stralende huid.
 • Makkelijk verliezen van gewicht.
 • Jeugdige energie.
 • Slanker en sterker uiterlijk.
 • Gezonde schildklierfunctie.

Wat ontvang je als je de Keto Revolutie aanschaft?

keto revolutieIndien je de keto revolutie aanschaft ontvang je meer dan het e-book van de Keto Revolutie alleen. Ik zelf was verbaasd door alle extra’s. Hieronder som ik op wat je allemaal krijgt:

 1. E-book Keto Revolutie
 2. Intermittent Fasting handboek
 3. 21 dagen Keto Revolutie kookboek
 4. Boodschappenlijstje
 5. Eetschema’s

Mijn ervaring

Ik heb je al aangegeven dat ik echt zeer te spreken ben over de Keto Revolutie. Ik vind de aanpak revolutionair en als jij nu op deze link klikt kun je dit ook ervaren. Alles is duidelijk omschreven en als je alle stappen volgt zul je snel al je buikvet verbranden. Ik ben laaiend enthousiast, vooral vanwege de combinatie met intermittent fasting. Dit is een gouden greep van de ontwikkelaars. Daarnaast is alles zeer duidelijk omschreven en zijn de recepten heerlijk. De inhoud van het kookboek is werkelijk subliem. Deel ook samen met mij dit enthousiasme en krijg weer energie en plezier in het eten. Schaf de Keto Revolutie vandaag nog aan.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in De Keto Revolutie?
Koop dit pakket dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 97,00 Tijdelijk € 37,00
Product: De Keto Revolutie
Schrijver: Mitchel van Duuren

Onze beoordeling

De Keto Revolutie

€ 37,-
9.5

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

 •  

Deel dit bericht op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!