Review eCursus Blijvend Zelfvertrouwen

Leestijd: 7 minuten

Vanaf de dag dat ik de ecursus Blijvend Zelfvertrouwen heb gevolgd kan ik tegen mezelf zeggen: “Ik kan het en heb vertrouwen”. Op dit moment blaak ik van het zelfvertrouwen, maar dit is niet altijd zo geweest. Voordat ik aan de ecursus Blijvend Zelfvertrouwen begon was mijn zelfvertrouwen ver te zoeken. Ik durfde niet makkelijk te spreken tegen mensen in het openbaar, dus de weg vragen was er echt niet bij. Ging ik naar de sportschool? Dan keek ik continu in de spiegel en vroeg ik mezelf af: “Ben ik niet te dik? Ben ik wel mooi genoeg?” Nu ik hier naar terug kijk denk ik wel eens: “Had ik de ecursus Blijvend Zelfvertrouwen maar eerder gevolgd”. Dit zou mij veel onzekere situaties hebben bespaard, daarbij zou ik net zo lekker in mijn zitten als dat ik nu doe.

Herken jij jezelf in mij? Heb jij ook last van onzekerheid en weinig zelfvertrouwen? Lees dan mijn review. Deze heb ik geschreven om jou te helpen en in te laten zien dat het niet nodig is om geen zelfvertrouwen te hebben. Het is veel makkelijker dan je waarschijnlijk zult denken. Als je mijn ervaring met deze cursus hebt gelezen in deze review zul je mij begrijpen en deze cursus wellicht ook bestellen.

Wat is zelfvertrouwen?

zelfvertrouwenVoordat ik je meer toelicht over mijn ervaring met de ecursus Blijvend Zelfvertrouwen lijkt het me handig dat je weet wat zelfvertrouwen precies is. Ik wist het in het begin ook niet goed en daardoor werkte ik er ook niet goed aan. Doordat ik meer inzicht heb gekregen in wat zelfvertrouwen precies is kan ik nu beter aan mijn zelfvertrouwen werken. Vandaar ook de vraag in deze alinea: “Wat is zelfvertrouwen?”

Ik ben zelf altijd een grote fan van anekdotes. Op deze manier krijg je soms meer inzicht en met een paar woorden begrijp je vaak al ontzettend veel. Zodoende dat ik dit stukje uitleg   wil beginnen met een quote van Goethe:

“ Het is een grote fout om jezelf meer te verbeelden dan je bent en jezelf lager in te schatten dan wat je waard bent.“ (Goethe, 1821) (Bron: https://www.zelfvertrouwen.nl/page.php?page=20)

Deze tekst spreekt mij nog steeds aan en laat wat zelfvertrouwen is goed naar voren komen. Zelfvertrouwen is namelijk niet dat je alleen onzeker bent. Veel mensen die zich beter voordoen dan ze zijn en het voortouw nemen zijn vaak stiekem ook al verwacht je het niet heel onzeker. Al wordt het beeld bij weinig zelfvertrouwen altijd geschetst als iemand die verlegen is en zich als een muurbloem gedraagt. Desondanks is jezelf lager inschatten ook een vorm van weinig zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is heel vrij vertaald niets anders dan het vertrouwen dat je in jezelf hebt. Je vertrouwt op jezelf en je weet wat je kan. Je doet je niet anders voor dan wie je werkelijk bent en laat jezelf zien zoals je bent. Je hebt vertrouwen in alles en je kunnen.

Zelfvertrouwen en de eCursus

Mensen met weinig zelfvertrouwen laten zich vaak ook een schuldgevoel aanpraten. Dit deed ik zelf regelmatig voordat ik deze ecursus Blijvend Zelfvertrouwen had gevolgd. Als je antwoord geeft op de vraag: “Wat is zelfvertrouwen?” Dan zul je waarschijnlijk wel merken dat het veel meer inhoud dan jezelf zult vermoeden. Van die kleine dingen waar jezelf vaak niet over nadacht hebben ook met zelfvertrouwen te maken. Veel mensen praten met andere mee. Jij wellicht ook? Ik ken bijna niemand die nooit eens met een ander mee praat. Het is ook niet vreemd want je wilt natuurlijk dat de ander je leuk vindt. Of je laat jezelf een schuldgevoel aanpraten. Indien je over genoeg zelfvertrouwen beschikt zul je dit niet zo snel doen. Ik merkte dit na het eerste hoofdstuk van de ecursus Blijvend Zelfvertrouwen al.

Ik praatte voor deze cursus altijd met mensen mee, achteraf dacht ik dan: “Shit, zo denk ik er eigenlijk helemaal niet over”. Uiteindelijk resulteerde dit in veel verdriet bij mezelf en werkte ik mezelf in de neste. Ik was er klaar mee en wou niet meer in zulk soort situaties terecht komen. Zodoende dat ik bewust aan mezelf ging werken en de ecursus Blijvend Zelfvertrouwen tegen kwam. Ik kreeg meer inzicht en ik begon te leren wat zelfvertrouwen nu eigenlijk is. Zodoende dat ik je dat nu ook kan vertellen. Dat laat ook zien dat de ecursus je meer leert dan alleen maar wat feitjes. Je leert echt jezelf kennen dankzij deze cursus. Wil jij ook weten hoe je jezelf meer leert kennen? Lees dan snel verder en ontdek alles over deze cursus.

Wie is de verkoper van de ecursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Er is natuurlijk altijd een persoon achter een cursus. Iemand die de cursus ontwikkeld heeft. In dit geval is dat Frank de Moei. Deze naam zul je wellicht al vaker hebben gehoord. Hij is eigenaar van zijn bedrijf Capedium en heeft meerdere cursussen ontwikkeld. Ik heb al eens eerder een cursus van hem gevolgd en hier een review over geschreven. Hij blijft me inspireren. Ik vind zijn cursussen erg goed te volgen en hij helpt je op zo’n manier dat je het echt in je leven zelf integreert. Het is dus echt iets blijvends.

Wat leer je in de ecursus Blijvend Zelfvertrouwen?

eCursus Blijvend ZelfvertrouwenIk heb je al kort wat verteld over zelfvertrouwen en de schrijver van deze cursus. Het is nu aan mij de taak om je te vertellen wat je in deze cursus leert. Ik kan je natuurlijk nog wel meer dingen over zelfvertrouwen vertellen, maar het feit dat je nu al bij deze alinea bent laat wel zien dat je het eigenlijk wel weet, dat je gewoon wilt weten wat je in deze cursus leert. Je wilt tenslotte wat leren, anders zou je überhaupt niet naar een cursus hebben gezocht.

In de cursus Blijvend Zelfvertrouwen komen diverse onderwerpen aan bod die je leren om meer zelfvertrouwen te krijgen. Zo zul je leren om:

  • een blijvend gevoel van zekerheid te creëren;
  • geloof in je eigen kunnen op te bouwen;
  • te stoppen met zelfkritiek;
  • meer respect voor jezelf te hebben;
  • uit te gaan van je eigen kracht;
  • tevreden te zijn met wie jezelf bent.

In deze cursus krijg je voldoende begeleiding en dit wordt ook op je afgestemd. Je kunt namelijk altijd contact opnemen met Frank de Moei en om tips vragen. Verder zul je in kleine stapjes leren om bovenstaande punten te bereiken.

Hoe is de ecursus Blijvend Zelfvertrouwen opgebouwd?

Wat goed dat je nu al bij deze alinea bent. Dit getuigd van overtuigingskracht en interesse. Je wilt dus zeker aan je zelfvertrouwen werken. Ik zal je wat vertellen over de opbouw van de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen. Deze cursus is zeer duidelijk omschreven en bestaat uit drie delen. Hieronder licht ik de delen kort toe:

Deel 1: Zelfvertrouwen analyseren

In dit deel van de cursus helpt Frank de Moei om inzicht te krijgen in jezelf en in het hebben van zelfvertrouwen. Je leert om naar jezelf te kijken. Je krijgt inzicht in de oorzaken van het hebben van weinig zelfvertrouwen. Je ondervindt wat je beperkende gedachten zijn in deze en je leert hoe je deze kunt veranderen.

Deel 2: Je gaat je eigen zelfvertrouwen ontdekken

Inzicht hebben is natuurlijk leuk, maar het is veel makkelijker als je jouw eigen zelfvertrouwen ook ontdekt. Je wilt natuurlijk weten wat je aan jezelf wilt veranderen. Hoe het is ontstaan en wat je sterke punten zijn.

Deel 3: Je gaat je zelfvertrouwen opnieuw creëren

Je hebt nu veel inzicht in jezelf en in het deel vertrouwen hebben. Nu is het belangrijk dat je alles wat je hebt geleerd gaat integreren in je leven. Je kunt alles nog wel zo goed weten, maar als je het niet structureel toegepast heeft het geen zin. Daarom leer je in dit deel hoe je alles toepast. Ik zelf vind dit deel zeer innoverend en ik heb er veel van geleerd. Ik kon dankzij de kleine stapjes alles heel goed integreren en beschik nu over een grote dosis zelfvertrouwen welke ook blijvend is.

Heb jij je zelfvertrouwen al terug gevonden?

Deze vraag stel ik nu aan jou, maar ook aan mezelf. Ik kan hem heel makkelijk beantwoorden met een hele dikke “ja” want ik heb namelijk het inzicht in mezelf gevonden waar ik naar opzoek was. Ik had al veel gelezen over het hebben van meer zelfvertrouwen, maar het lukte maar niet om het in mijn leven te integreren. Totdat ik de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei tegen kwam. Het heeft mij het inzicht gegeven waar ik naar opzoek was. Het mooie is dat het mij zoveel heeft opgeleverd en het koste mij maar € 49,-. Dit is veel minder dan een psycholoog of een andere cursus. Het heeft mij zoveel geholpen. Ik kan niets anders dan jou deze cursus ook aan te raden en te zeggen:

“Creëer blijvend zelfvertrouwen en klik op de knop”. Het hebben van meer zelfvertrouwen is zoiets moois en levert je zoveel op. Zo zul je meer positieve dingen ervaren en jezelf niet snel in moeilijke situaties brengen. Kortom: werk aan jezelf en bestel net als ik deze cursus. Ik heb er geen moment spijt van en ik kan je verzekeren dat het je echt gaat helpen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 189,00 Tijdelijk € 49,00
Product: eCursus Blijvend Zelfvertrouwen
Schrijver: Frank de Moei

Onze beoordeling

eCursus Blijvend Zelfvertrouwen

€ 49,-
9.1

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

8.5/10

Voordelen

  •  

Deel dit bericht op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!