Review Fit Cooking Lifestyle Programma

Leestijd: 5 minuten

Vroeger was het hip om naar de MCDONALDS te gaan. Tegenwoordig is dat echt niet meer van deze tijd. Fastfood is uit en gezonde voeding in combinatie met een gezonde leefstijl is het helemaal. Het is dan ook niet vreemd dat er allerlei bedrijven als paddestoelen uit de grond komen welke zich richten op gezonde voeding. Denk aan: sap kraampjes, afslankprogramma’s en voedingsconsulenten. Zeker op het internet zijn er veel afslankprogramma’s te vinden.
Ik ben zelf een ‘Healthy Lifestyle’ freak en kom daardoor regelmatig allerlei dingen op het internet tegen, waardoor ik soms door alle bomen het bos niet meer zie. Al moet ik zeggen dat er ook veel rotte appels tussen zitten, maar probeer die er maar eens tussenuit te halen. Ik zelf vind het niet prettig om alles zelf uit te zoeken, daarom schrijf ik regelmatig een review over gezonde voeding en dergelijke. Zodoende dat ik vandaag mijn aandacht besteedt aan het schrijven van een review voor het Fit Cooking Lifestyle Programma. Dit programma werd mij enige tijd geleden aangeraden. Aangezien ik de ‘Healthy Lifestyle’ freak bij uitstek ben, vind ik dit de uitgelezen kans om over dit programma een review te schrijven. Lees verder en ontdek wat ik van het Fit Cooking Lifestyle Programma vind.

Het brein achter: Fit Cooking Lifestyle Programma!

Review Fit Cooking Lifestyle ProgrammaEen programma om je leefstijl te verbeteren wordt niet zomaar ontwikkeld. Er zit vaak een hele visie achter. Veerle Trum is het brein achter het ‘Fit Cooking Lifestyle Programma’ en brengt een duidelijke visie naar voren. Veerle is een bekend gezicht in de fitness- en voedingswereld. Je vindt haar dagelijks in de sportschool en ze draagt haar passie voor voeding en fitness met liefde uit. Haar doel is om zoveel mogelijk mensen te motiveren om een gezondere levensstijl aan te nemen. Al jaren werkt ze aan dit programma en past ze het indien nodig aan.

Veerle leeft al jaren gezond en heeft gemerkt dat dit positieve vruchten afwerpt. Dit wil ze graag overbrengen aan andere mensen. Een gezonde levensstijl zegt ze: ‘ zorgt ervoor dat je goed in je vel zit’. Het is dan ook niet vreemd als je haar kent van het ‘Droog Trainen Protocol’, want daar is ze ooit mee begonnen.

Haar programma is zo ontwikkeld dat je het voor de lange termijn kunt plannen. Het is dus geen programma dat je volgt om snel af te vallen. Dat is ook niet het doel van Veerle. Ze wil dat mensen bewuster gaan leven en iets permanents veranderen in hun leven. Daarom heeft ze het Fit Cooking Lifestyle Programma ontwikkeld. Op deze manier creëer je een blijvende aangepaste levensstijl.

Inhoud Lifestyle programma

Veerle wil mensen inspireren. Zij heeft mij ook geïnspireerd. Het feit dat je nu al bij deze alinea bent betekent dat ook jij geïnteresseerd bent in het programma van Veerle. Je wilt hoogstwaarschijnlijk echt iets veranderen aan je leefstijl? Dat kan met dit programma. Ik heb het zelf ook gevolgd, want een review schrijven zonder iets te proberen is natuurlijk een beetje raar. Wat mij opviel is dat het erg overzichtelijk is en makkelijk vol te houden. Ik zal je even kort wat over de inhoud vertellen. Op deze manier weet je beter wat het programma precies inhoud. Toen ik het programma had besteld ontving ik het volgende:

● 137 eiwitrijke recepten
● Een voedingsschema op maat met het aantal calorieën dat jij mag eten
● Een praktische macronutriënten calculator om zo te berekenen hoeveel calorieën jouw lichaam nodig heeft
● Vele tips en trucs met betrekking tot de juiste voeding en training

Het e-book

fitcookingDe leidraad in dit programma is het e-book: ‘Het ultieme voeding en fitness lifestyle plan voor een strak en fit lijf’. Het mooie aan dit boek is dat het vol staat met waardevolle informatie over een juiste leefstijl, training maar ook voeding. Dat is ook iets wat mij meteen opviel toen ik het boek begon te lezen. Veerle vertelt niet alleen maar over een gezonde levensstijl, maar ze zet je ook echt aan het werk. Je volgt een trainingsschema en doet oefeningen en daarnaast leer je om jouw voeding aan te passen. Dit vind ik juist zo mooi aan in dit programma.

Twaalf weken lang krijg je inzicht in een gezonde leefstijl en leer je alles over trainen en voeding. Je wordt er echt ingezogen en voor je het weet is jouw leefstijl veranderd. Door de eenvoud van het programma is het makkelijk vol te houden en pas je jouw voedings- en leefpatroon snel aan. Het is dan ook zeker de moeite waard om aan te schaffen, want op deze manier kun je in stapjes jouw leefstijl aanpassen. Hierdoor is het ook makkelijker om het vol te houden.

Wat is de prijs?

De verkoopprijs van dit product valt geheel mee. Zeker als ik het met andere programma’s vergelijk die ik heb gevolgd. Voor €47,- krijg je een heel uitgebreid pakket en het is ook nog eens succesvol. Je krijgt een compleet voedings- en fitnessprogramma ter beschikking gesteld. Dit vind je bij andere programma’s niet snel. Dit blijft echter wel mijn mening, toch raadt ik je het echt aan.

Voor- en nadelen programma

Schijnbaar heb ik je getriggerd, want je bent nu al bij deze alinea. De prijs schrikt je niet af en de inhoud lijkt je ook te boeien. Mij boeide het in ieder geval wel en daarom heb ik een aantal voordelen op papier gezet. Zo heb je een makkelijk overzicht waarom dit programma zo geweldig is:
● Het is gunstig geprijsd.
● Veerle brengt het met volle overtuiging.
● Het is makkelijk te volgen.
● Je leert in stapjes hoe je jouw voedingspatroon moet aanpassen.
Er zijn natuurlijk ook altijd nadelen aan een programma. In dit geval zijn er de volgende nadelen:
● Je volgt het helemaal alleen, echt specifieke begeleiding bij je thuis etc. heb je dus niet.
● Het is erg op fitness gericht en dit moet je liggen.

Conclusie

Het Fit Cooking Lifestyle Programma is zeer eenvoudig opgezet en daarom door iedereen te volgen. Het is een overzichtelijke website. Ook wordt alles goed uitgelegd en kun je gelijk beginnen. Dit vind ik wel noemenswaardig daar ik het zelf nooit zien zitten om iets eerst helemaal door te moeten lezen voordat je aan de slag gaat. Dit programma is daarom een echte aanrader en ik raad je dan ook aan om het zeker eens uit te proberen. Laat deze kans niet liggen en schaf het vandaag nog aan via onderstaande aanbieding.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in het Fit Cooking Lifestyle Programma?
Koop dit pakket dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 47,00 Tijdelijk € 37,00
Product: Fit Cooking Lifestyle Programma
Schrijfster: Veerle Trum

Onze beoordeling

Fit Cooking Lifestyle Programma

€ 37,-
9.4

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

  •  

Deel dit bericht op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!