Review Fred’s bouwtekeningen

Doe-het-zelven met professionele bouwtekeningen!

Je staat in de bouwmarkt om spullen te halen voor je nieuwe doe-het-zelf project. Maar hoe veel hout heb je nodig? Welke spullen? Welk gereedschap? Na lang tobben loop je met veel overbodige spullen naar de kassa om af te rekenen. ‘Gaat u iets moois maken,’ is de vraag aan de kassa. Dat is wel de bedoeling, maar wat je gaat maken? Dat weet je zelf eigenlijk ook nog niet precies. Veel doe-het-zelvers proberen écht alles zelf te doen. Hierdoor kost het hen veel tijd en moeite om een project op te starten en af te ronden. In dezelfde tijd had je meer en mooier werk neer kunnen zetten door gebruik te maken van bouwtekeningen en dat kan met Fred’s bouwtekeningen.

Doe-het-zelven is altijd leuk. Doe je dit graag? Wil je betere resultaten? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Kijk dan eens op deze pagina en meld je nu aan. Je kunt na aanmelden via de knop onderaan op deze pagina de mooiste bouwtekeningen ontvangen. Al meer dan duizenden klanten in Nederland en België gingen jou voor. Ontdek nu deze pagina en lees verder.

Bouwtekeningen

Zowel in de bouwmarkt als op het internet zijn verschillende bouwtekeningen te krijgen. De zoektocht duurt echter lang en het resultaat is minimaal. Er is geen breed aanbod aan ontwerpen voor eenzelfde object. Daarnaast moet je vaak per tekening betalen en is het dus een dure hobby om voor elk nieuwe doe-het-zelf project een bouwtekening aan te schaffen. Ook worden niet alle bouwtekeningen verschaft door ervaren timmermannen. Iedereen kan een tekening delen op het internet, maar vakmanschap is van een andere aard.

In iedereen schuilt een professionele doe-het-zelver

freds bouwtekeningenFred Schouten is een doe-het-zelver in hart en nieren en professioneel timmerman. Vanuit jaren ervaring in het maken en uitvoeren van bouwtekeningen heeft hij het grootste pakket aan bouwtekeningen van Nederland en België. Het pakket bestaat uit meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen tekeningen zijn per download beschikbaar en kunnen meteen gebruikt worden. De handleidingen zijn per project makkelijk en stap-voor-stap omschreven. Waardoor je het bouwen ook écht zelf kan doen.

10.000 ideeën

Ieder denkbaar project is wel opgenomen in het pakket met bouwtekeningen van Fred Schouten. Heb je geen inspiratie meer? Dan is het pakket ook een erg geschikte inspiratiebron voor jouw volgende project. Het is gemakkelijk om door de projecten heen te bladeren. Van onderzetters, tot boomhutten, tot bureaus en hangmatten. Welk project jij ook in je hoofd hebt, je kan het realiseren met de Fred’s bouwtekeningen!

Doe-het-zelver ben je niet even, maar voor het leven

Ben je je bouwtekening alweer kwijtgeraakt tijdens een verhuizing? Is je computer gecrasht en ben je al je kostbare bestanden en bouwtekeningen kwijt? Geen paniek! Wanneer je het pakket met Fred’s bouwtekeningen koopt, dan heb je deze niet even, maar voor het leven! Je hebt levenslang toegang tot alle bouwtekeningen. Zo kan je altijd aan een nieuw project beginnen en ál jouw bouwdromen werkelijkheid laten worden.

Het Fred’s bouwtekeingen pakket bevat:

● Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten.
● Heldere handleidingen bij elke bouwtekening.
● Materialenlijst bij elke bouwtekening.
Iets zelf maken is nog nooit zo eenvoudig geweest met alles wat het pakket bevat. Je kunt met alle bouwtekeningen, handleidingen en materialenlijsten volledig zelf aan de slag.

Projecten

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een bouwtekening van. Alles wat je van hout kunt maken vind je op deze pagina. Wil je bijvoorbeeld een biljarttafel maken? Of toch liever een bed? Kijk dan op deze pagina en vindt de mooiste projecten. Alles wat je wilt maken kun je vinden. Verras je moeder of vrouw met een prachtige tafel, of maak een mooie houten bank voor in de tuin. Daarnaast zijn er bouwtekeningen te vinden voor:Fred’s Bouwtekeningen
● Decoraties
● Bijenkasten
● Boekenplanken
● Banken
● Kasten
● Bedden
● Badkamermeubels
● Bloembakken
● Boekenkasten
● Bruggen
● Bureau’s
● Carports
● Gereedschapskisten
● Hekken
Het pakket bevalt nog veel meer bouwtekeningen van diverse producten. Meld je aan en ontdek wat je nog meer kunt maken met Fred’s bouwtekeningen!

Bonussen

Bonus 1: DWG & CAD Software pakket t.w.v. € 97,00
Naast alle standaard dingen die in het pakket zitten krijg je ook nog een bonus bij dit bouwtekeningen pakket. Het DWG & CAD software pakket. Je hoeft met deze software geen dure CAD software aan te schaffen, maar je kunt met de software die wij aanbieden alle pakketten openen en aanpassen.
Bonus 2: Steigerhouten Tuinmeubelen Gids t.w.v. € 37,00
In deze gids vindt je plannen en bouwtekeningen welke specifiek zijn bedoeld om iets te maken van steiger- en of sloophout. Je kunt hiermee de mooiste dingen bouwen en het zal je verbazen wat je allemaal kunt maken.
Bonus 3: Levenslang lidmaatschap!
Indien je dit pakket aanschaft kun je meerdere malen iets downloaden. Het is dus niet eenmalig, maar levenslang. Je krijgt door de aanschaf van dit pakket levenslang toegang tot alle bouwtekeningen.

Investering met garantie

In plaats van dure losse tekeningen is het gehele pakket met meer dan 10.000 tekeningen beschikbaar voor slechts 67 euro. Dat is dus minder dan 0,00067 cent per tekening! In plaats van 17 tot 67 euro per project. Hierbij ontvang je ook nog bonussen als de online DQG & CAD software ter waarde van 97 euro en een steigerhouten tuimeubelen gids ter waarde van 37 euro. Je kan natuurlijk nog even verder zoeken, maar bespaar jezelf de moeite en begin meteen met doe-het-zelven!

Je zit met de niet goed binnen 30 dagen geld terug garantie meteen goed. Je zit namelijk nergens aan vast. Mocht je niet tevreden zijn dan kun je binnen 30 dagen je geld terug vragen. Zo kun je heel rustig de website bekijken en alles uitproberen. Wacht daarom niet langer en grijp deze unieke kans. Je kunt het pakket nu voor een zeer voordelige prijs aanschaffen. Krijg toegang tot alle bouwtekeningen en ga doe-het-zelven!

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in Fred’s bouwtekeningen?
Koop dit pakket dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 297,00 Tijdelijk € 67,00
Product: Fred’s bouwtekeningen
Schrijver: Fred Schouten

Onze beoordeling

Fred’s bouwtekeningen

67.00
9.4

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Deel dit bericht op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant