Review Geld verdienen met Opties

Leestijd: 6 minuten

Ik schrijf deze review over Geld verdienen met Opties omdat ik zelf heel lang heb geworsteld met het vinden van de juiste informatie. Ik ben al een tijd geïnteresseerd in het verdienen van geld met opties, maar ik kon nooit de juiste informatie vinden. Ik heb het dan ook een tijdje langs mij neergelegd. Tot deze handleiding tegenkwam: “Geld verdienen met opties!” Het heeft mijn ogen geopend en ik ben op dit moment een succesvol handelaar in opties. Ik verdien er mijn geld mee en dat had ik van te voren niet durven dromen. Ik raad je dan ook zeker aan om verder te gaan lezen. Ik zal je in deze review vertellen wat je aan deze handleiding hebt en wat voor succes het je zal brengen.

De persoon achter deze handleiding

Harm van WijkHarm van Wijk is een ervaren belegger en de oprichter van “Geld verdienen met opties”. Hij is al meer dan 32 jaar werkzaam in de beleggingswereld en deze handleiding is een van zijn producten om mensen te adviseren en te begeleiden.  Hij heeft naast deze handleiding ook de Trading Navigator ontwikkeld. Hij heeft zijn ervaring met handelen opgedaan bij diverse bedrijven waar hij voor heeft gewerkt zoals:Binck, SNS Bank, ING en Lynx. Niet de minste bedrijven natuurlijk. Hij heeft hiernaast ook diverse functies gehad zoals:

het opzetten van beleggingssites, het opstarten van de SNS Fundcoach ende ABN Amro Turbo’s. Hij is dus niet de minste in het vak en ik merkte dat ook meteen toen ik deze handleiding voor mijn neus kreeg. Ik kende Hem al van beurs.nl. Hij is namelijk een fanatiek blogger voor dit platform en schrijft ook voor beursplaza en de financiële Telegraaf. Hij is vaak te gast op radio- en televisie en al meer dan 13.000 geholpen om succesvol te beleggen. Je krijgt dus advies van een echte expert.

Wat leer je van Geld verdienen met opties

Harm van Wij kneemt je in de handleiding Geld verdienen met Opties stap voor stap mee en begeleid je in deze stappen naar een succesvolle carrière als belegger. Hij vertelt je hoe succesvol je kunt worden als je in opties gaat handelen. Daarnaast gaat deze handleiding dieper in op een aantal zaken zoals:

1. Uitleg over wat call en put opties inhouden

Toen ik het woord call en put opties las wist ik totaal niet wat het inhield. Harm legt het in dit ebook heel nauwkeurig uit. Het mooie hieraan is dat hij het echt uitlegt en niet even snel wat neer schrijft. Hij coacht je daadwerkelijk met zijn stappen en legt nauwkeurig uit wat je moet doen en wat alles inhoud.

2. Voorbeelden van diverse optie-strategieën

Er zijn diverse strategieën die je kunt inzetten om meer te verdienen aan je opties. Harm van Wijk legt in zijn handleiding geld verdienen met opties precies in stapjes uit hoe alles werkt. Hij heeft er goed zicht op en kan echt perfect uitleggen welke strategieën het beste zijn. Laat je dus niet verleiden door alle andere opties die je vindt op het internet en laat je eens begeleiden door een echte professional.

3. Hij vertelt je hoe je risico’s kan beperken (en dus daadwerkelijk geld hiermee gaat verdienen)

Het nemen van risico’s is altijd lastig. Je weet nooit hoeveel je gaat verdienen en of je daadwerkelijk verdient. Toch zijn er diverse manieren om deze risico’s in te perken en hij legt dit haarfijn uit.

Het mooie is dat je ook nog eens diverse bonussen ontvangt. Deze bonussen bestaan uit:

geld verdienen met optiesBonus 1: Opbrengst Calculator

Met de Opbrengst calculator kun je precies berekenen hoeveel potentiële opbrengst je krijgt bij de verschillende groeiscenario’s.

Bonus 2: Calculatiesheet

Ik was eerst een beetje sceptisch over de Calculatiesheet. Ik dacht dat kan ik zelf wel, dus ik deed het ook zelf. Nou dat heb ik geweten, want het werkte voor geen meter. Ik ben uiteindelijk deze Calculatiesheet gaan gebruiken en ik ontdekte dat het berekenen van een potentiële opbrengst veel eenvoudiger was.

Bonus 3: Margin Calculation

Met de Margin Calculator bereken je precies hoeveel marge je moet aanhouden voor aan call of put en wat het rendement is van de combinatie van deze posities. Een echte bonus, want je haalt er enorm veel rendement mee uit.

Bonus 4: een abonnement op OptieAlert

Deze OptieAlert geeft je minimaal wekelijks een alert en maakt je attent op interessante opties via de mail of SMS. Dit vind ik persoonlijk erg handig, want ik mis op deze manier geen enkele optie meer. Ik ben discreet geworden met handelen.

Mijn ervaring met: Geld verdienen met opties

Ik vind het altijd lastig om af te gaan op de ervaring van andere. Ik heb zelf altijd zoiets van: “Al doende leert men”. Ik vind dus soms dat je beter zelf op je bek kunt gaan en op deze manier echt zelf leert hoe je iets moet doen. Toch, vind ik in dit geval dat het wel een risico is als het om geld investeren gaat. Daarom zocht ik naar informatie over geld verdienen met opties. Ik was dan ook erg blij dat ik deze handleiding van Harm van Wijk vond. Ik had al zoveel informatie gevonden en was het overzicht kwijt. Jij wellicht ook? Anders zou je nu deze review niet lezen, want kennelijk ben jij opzoek naar de juiste informatie.

Ik kan je verzekeren dat alles wat je leest- en leert een toegevoegde waarde is en dat je net als ik al snel een expert belegger wordt. Ik vond het vooral erg fijn dat Harm veel over zijn eigen ervaringen vertelt en dat je op deze manier echt inzicht krijgt in wat je niet moet doen. Het is altijd een valkuil, maar voor je het weet krijg je het inzicht dat je nodig hebt. Ik begreep alles heel snel en had meteen het inzicht wat ik nodig had, dankzij de uitleg van Harm.

Conclusie

Je bent nu aan het einde van mijn review. Waarschijnlijk heb je al besloten om de handleiding aan te schaffen? Zoja, dan kun je op de bijgevoegde link klikken en deze handleiding aanschaffen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog steeds twijfelt. Ik hoop dat ik in dit stukje je twijfel weg kan nemen. Dat ik je kan overtuigen om de juiste beslissing te maken. Welke beslissing je ook maakt, het is altijd goed wat je kiest. Toch, kan ik je verzekeren dat je geen spijt zult hebben van de aanschaf van deze handleiding. Het zal jou het inzicht brengen wat je zoekt en je zult een succesvolle belegger worden. Dus de conclusie is:

“Schaf deze handleiding nou maar gewoon aan”. Als het je niet bevalt kun je deze altijd nog terug sturen binnen de gestelde termijn. Bedankt in ieder geval dat je de tijd hebt genomen om mijn review te lezen. Hopelijk word je net zo’n succesvolle belegger als ik.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in Geld verdienen met opties?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: Tijdelijk voor € 47,-
Product: Geld verdienen met opties
Schrijver: Harm van Wijk

Onze beoordeling

Geld verdienen met Opties

€ 47,-
8.9

Prijs

9.5/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

8.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Duidelijke uitleg
  • Gratis bonussen

Nadelen

  • Beleggen heeft altijd een risico

Deel dit bericht op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!