Review Succesvol uw huis verkopen boek

Je vindt een aantal jaar geleden je droomhuis, maar nu is het tijd voor iets anders. Je hebt je nieuwe huis al gevonden. Nu moet je jouw oude huis nog verkopen. Bij het verkopen van je oude huis komt meer kijken dan je denkt. Het is namelijk afhankelijk van diverse factoren of je jouw huis snel verkoopt of niet. Je kunt ervoor kiezen om een makelaar in dienst te nemen, dit heeft veel voordelen, maar kost ook veel geld. Je kunt er ook voor kiezen om je huis zelf te verkopen, dit heeft ook veel voordelen, er komt alleen wel veel bij kijken. Ik zelf had een prachtig huis, helaas moest ik deze door mijn scheiding verkopen. Daarom namen wij een makelaar in dienst. Vele maanden later was het huis nog niet verkocht. Via een bekende werden wij gewezen op het e-book “Succesvol uw huis verkopen!” Ik volgde samen met mijn (ex)partner alle tips op, en uiteindelijk verkochten wij ons huis binnen no-time zelf. Deze succeservaring wil ik graag met jullie delen, daarom schrijf ik deze review. Verkoop je eigen huis binnen no-time! Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Waarom zou je jouw huis zelf willen verkopen?

Bij het verkopen van je huis komt meer kijken dan je denkt. Daarom is het vaak handig om een makelaar in te schakelen. Echter, kan dit aardig in de kosten oplopen. Bovendien zijn er tegenwoordig zoveel makelaars, waardoor het lastig is om “ het kaf van het koren te scheiden.” Veel makelaars beloven van alles, maar helaas staat je huis vaak nog lang te koop, terwijl de makelaar er wel aan verdient. Je kunt er dan voor kiezen om zelf je huis te verkopen. Hieronder geef ik een aantal redenen waarom je jouw huis beter zelf kunt verkopen:

 • Een makelaar kost erg veel geld.
 • Je bent meer betrokken bij de verkoop van je eigen huis.
 • Je kunt ervoor kiezen om maar deels de hulp van een makelaar in te schakelen. Een zogenoemde internetmakelaar helpt je dan een beetje, maar de rest doe je zelf. Dit scheelt vaak al erg in de kosten. Bovendien is het leuk om betrokken te zijn bij de verkoop van je eigen huis.
 • Je kunt de bezichtigingen zelf makkelijker inplannen.
 • Je weet wie je huis koopt.
 • Er zijn veel goede makelaars in omloop, maar ook veel slechte die alleen maar geld willen verdienen.

Wat zijn de voordelen van het zelf verkopen van je huis?

Ik heb je nu kort vertelt waarom je jouw huis zelf zou moeten verkopen. Het is leuk om te doen en het brengt veel voordelen met zich mee zoals:

Je kunt veel geld besparen!

Een makelaar kost vaak erg veel geld. Zo moet je betalen voor: de advertenties- en foto’s die ze maken en plaatsen, de promotie, de raam plaatsen waarin mensen je huis te koop zien staan (in etalages), online marketing en video’s. Door de komst van het internet is het tegenwoordig veel eenvoudiger om je huis zelf te verkopen. Dit scheelt je veel geld en het is veel makkelijker. Plaats een foto op Facebook- en-of Instagram. Maak zelf een video en laat weten op social media dat je jouw huis verkoopt. Of plaats je huis op een speciale site waarop je jouw huis aanbiedt. Het scheelt je de kosten in promotie en je zult echt veel geld besparen. Alleen onder de kosten van de notaris kom je niet uit, aangezien deze al erg hoog zijn is het mooi als je bespaart op makelaarskosten.

De liefde die je voor je huis hebt is aanstekelijk!

Jij hebt jouw huidige huis zelf ooit gekocht omdat je er verliefd op werd. Het was de plaats waar je wou wonen en je hebt er veel meegemaakt. Je weet alles over je huis, meer dan een makelaar. Deze liefde kun je tijdens de bezichtiging overbrengen naar potentiële kopers, wat een vlotte verkoop bevorderd.

Je hebt zelf de touwtjes in handen!

Niets is zo vervelend dan afhankelijk zijn van een makelaar. Je moet wachten wanneer deze reageert en iets onderneemt. Bovendien moet je vaak schikken naar zijn agenda. Door je huis zelf te verkopen heb je de touwtjes zelf in handen en bepaal je alles zelf.

Wat zijn de nadelen van het zelf verkopen van je huis?

Zoals je kunt lezen brengt het verkopen van je huis veel voordelen met zich mee. Toch zijn er ook een aantal nadelen zoals:

 • Je moet veel tijd steken in de promotie.
 • Je hebt geen netwerk van makelaars om je heen.
 • Je moet het hebben van mond-op-mond reclame.
 • Alle juridische zaken moet jezelf regelen.
 • Je moet alle bezichtigingen zelf doen.
 • Je moet zelf contact leggen met de potentiële kopen.

Wat zijn de voordelen van een makelaar?

Elk voordeel heeft zijn nadeel. Zo lees je dus dat het zelf verkopen van je huis veel voordelen kent. Echter, heeft een makelaar ook veel voordelen zoals:

 • De makelaar heeft een heel netwerk met andere makelaars om zich heen.
 • De makelaar heeft de beschikking over een bestand met potentiële kopers, welke zich bij hen hebben aangemeld.
 • Het bespaart veel tijd.
 • Je hoeft de promotie niet zelf te doen.
 • De makelaar regelt alle juridische zaken.

Wat zijn de nadelen van een makelaar?

Zo lees je dus wat alle voordelen- en nadelen van beiden keuzes zijn. Je kunt nu zelf afwegen wat je wilt. Nog voordat ik verder ga met de vraag: Wat houdt het e-book “Succesvol uw huis verkopen!” in? Som ik de nadelen van een makelaar nog even op:

 • Een makelaar rekent courtage en deze is vaak erg hoog.
 • Een makelaar bepaalt wat de advertentie- en promotiekosten zijn. Hier heb je geen zicht op en deze kunnen aardig oplopen.
 • Een makelaar kan je aan het lijntje houden.
 • Je kunt moeilijker alle bezichtigingen inplannen.

Wat houdt het e-book “Succesvol uw huis verkopen!” in?

Succesvol uw huis verkopenKlaasje Tjoelker heeft het e-book “Succesvol uw huis verkopen!” ontwikkeld. Dit omdat hij zelf tegen veel dingen aanliep en ontdekte dat het verkopen van je eigen huis helemaal niet zo moeilijk is. In dit e-book vertelt zij je heel duidelijk in stapjes hoe je jouw huis kunt verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Zo vertelt hij:

 • Wat de voor- en nadelen van het verkopen van je eigen huis zijn.
 • Hoe je jouw huis het beste in de markt zet.
 • Hoe je potentiële kopers trekt.
 • Hoe je geld bespaart.
 • Hoe je de bezichtigingen doet.
 • Hoe je social media in kunt zetten bij de verkoop van je huis.

Zoals je kunt lezen krijg je in dit handboek alle handvaten om je huis snel- en makkelijk te verkopen. Het boek heeft mij veel geholpen en ik was blij met de inhoud.

Waarom zou je het e-book “Succesvol uw huis verkopen!” aanschaffen?

Ik heb je al kort vertelt wat alle voordelen zijn van het zelf verkopen van je huis. Maar waarom zou je dit e-book nu aan moeten schaffen? Hieronder som ik een aantal punten op:

 • Je krijgt meer inzicht in de wereld van het onroerend goed.
 • Je leert zelf hoe je jouw huis kunt verkopen.
 • Je krijgt handige tips mee.
 • Je wordt een echte onroerend goed professional.
 • Het bespaart je veel tijd- en moeite om jouw huis in de verkoop te zetten dankzij dit e-book.

Hoeveel kost het e-book “Succesvol uw huis verkopen!” ?

De prijs van dit boek is €27,- en daarvoor krijg je 100 pagina’s die jou vertellen hoe je jouw huis het beste kunt verkopen. Je leert hoe je jouw huis het beste kunt presenteren en je leert alle kneepjes van het vak. Niet veel voor een boek wat je uiteindelijk nog veel meer geld zal besparen.

Mijn ervaring met het e-book “Succesvol uw huis verkopen!”

Zoals ik je al eerder heb aangegeven heb ik niet zoveel succes ervaringen met makelaars. Ik heb alleen maar ellende meegemaakt, totdat ik het e-book “Succesvol uw huis verkopen!” tegenkwam. Het heeft mijn leven letterlijk veranderd en daar ben ik Klaasje Tjoelker nog steeds dankbaar voor. Wil jij ook een succeservaring? Koop dan nu dit e-book via de bijgevoegde link en verkoop je huis binnen no-time. Voor je het weet heb jij zelf je huis verkocht zonder enige tussenkomst van een makelaar. Ervaar ook mijn succes dankzij dit e-book en lees het zelf.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in het Succesvol uw huis verkopen boek?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 47,00 Tijdelijk € 27,00
Product: Succesvol uw huis verkopen
Schrijfster: Klaasje Tjoelker

Onze beoordeling

Succesvol uw huis verkopen

27.00
8.5

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

8.5/10

Materiaal

8.5/10

Support

8.0/10

Deel dit bericht op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant