Review Succesvol uw huis verkopen boek

Leestijd: 6 minuten

Het is niet zo eenvoudig als het lijkt om een huis succesvol te verkopen. Er komen veel vragen kijken bij de verkopers. Hoe kan je je huis met winst verkopen? Waarom blijven sommige huisverkopers achter met een schuld? Waarom staat het ene huis veel langer te koop dan het andere huis? Het draait allemaal om presentatie. Door een goed beeld te schetsen van de potentie van het huis op foto’s en in het echt moet de potentiële koper zichzelf in de woning kunnen zien wonen.

Elk huis en elke ruimte heeft een andere manier van presenteren. De ene manier werkt veel effectiever dan de andere manier. Je makelaar is vaak uit op het maken van vlugge winst en kent daarnaast niet jouw huis zoals jij het kent. Jij kent je huis namelijk als een thuis en dat is wat mensen willen kopen.
Wij ontdekten het boek Succesvol uw huis verkopen geschreven door Klaasje Tjoelker.

Gouden advies vanuit ervaring en onderzoek

huis verkopen succesvolVanuit jarenlange ervaring met digitale fotografie en internet is de kennis van Klaasje Tjoelker over woningpresentatie steeds verder gegroeid. Haar kennis gaf ze door aan familie, vrienden en kennissen. Door hen te helpen ging Klaasje verder op zoek naar de verschillende mogelijkheden voor het goed verkoopbaar maken van een huis. Aan de hand van deze informatie gaf zij tips. Het resultaat? Huizen die razendsnel met meer rendement verkocht werden dan verwacht!

Presentatie, presentatie, presentatie

Bij de presentatie van je woning in de verkoop komen veel verschillende factoren kijken. Klaasje Tjoelker verzamelde informatie over verschillende onderwerpen omtrent advertentie, foto’s en presentatie van de woning waardoor een onverkoopbare woning in een verkoopbare woning verandert kan worden. Veel van deze informatie is bij makelaars niet bekend of wordt niet gebruikt. Dit is omdat zij niet meer verdienen bij het verkopen van jouw huis voor het hoogste bedrag. In plaats van meer moeite te steken in de verkoop adviseert de makelaar meestal om onnodig te zakken in de verkoopprijs. Terwijl er veel meer mogelijkheden zijn!

Het zit in de details

Daarbij zijn veel makelaars mannen. Mannen hebben weinig verstand van het presenteren van jouw woning. Zij kijken op een andere manier naar ruimtes en huizen. In 90% van de gevallen beslissen vrouwen of er naar een woning gekeken gaat worden. Vrouwen letten veel op details en sfeer. Wanneer de makelaar dit niet op de juiste manier laat zien bij het presenteren van jouw woning, dan is de kans groot dat de potentiële koper er voor kiest om nog door te kijken. Het boek van Klaasje Tjoelker is voor zowel mannen als vrouwen de sleutel tot het succesvol overgeven van je huissleutel aan kopers.

Succesvol Uw Huis Verkopen!

Succesvol uw huis verkopenHet boek ‘Succesvol Uw Huis Verkopen’ bevat alle ins en outs om je huis van buiten en van binnen aantrekkelijk te maken voor de verkoop. Per ruimte worden er tips gegeven. Aan de hand van handige uitprintbare checklijsten kan je in een handomdraai zelf je huis aantrekkelijker maken voor potentiële kopers. Niet door een makelaar die uit is op een snelle, vaak te goedkope, verkoop, maar door zelf te laten zien wat jouw huis tot een thuis maakt voor de koper. Daar draai je je hand toch niet voor om?

Na een hele lange recessie is de economie weer herstelt. Mensen kopen sneller een huis en het verkopen van je huis gaat ook gemakkelijker. Je kunt een goede prijs voor je huis vragen en in veel gebieden staat het ook niet lang te koop. Veel mensen gaan tegenwoordig naar een makelaar. Deze weet alles over het verkopen van huizen en kan je helpen bij een spoedige verkoop. Dit kan erg handig zijn. Helaas brengt dit ook veel kosten met zich mee.
Zelf je huis verkopen kan daarom een goede oplossing zijn. Toch komt hier veel meer bij kijken dan je denkt. Daarom is het “Succesvol uw huis verkopen boek” ontwikkeld. In dit boek worden diverse tips gegeven over: “ Hoe je succesvol je huis kunt verkopen”. Wil jij jouw huis zelf verkopen? Lees dan hier alle voordelen en schaf dit boek vandaag nog aan.

Kleine veranderingen maken veel verschil!

Het verkopen van je huis is niet zo gemakkelijk als je denkt. Vaak gaat het in deze tijd heel snel, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je jouw huis toch niet zo snel verkocht krijgt.
Vaak kunnen een paar kleine veranderingen veel verschil maken. Denk hierbij aan:
● Goede foto’s
● Een goede omschrijving
● Goede advertentie
● Een goede presentatie

huis verkopenIn dit “ Succesvol uw huis verkopen boek” wordt je alles vertelt over de verschillen en kleine veranderingen. Verder kun je ook alles ontdekken over:
● Beter presenteren van alle ruimtes van je woning
● Snel en goedkoop decoreren
● Hoe je het huis sneller verkoopt dan van je buren
● Hoe je het balkon ruimer laat ogen
● Belangrijke informatie voor vrijstaande huizen
● Hoe je de wasmachine strategisch kan inzetten
● Hoe je een rijtjeshuis eruit laat springen
● Nuttige informatie uit een belangrijk Engels onderzoek over het verkopen van een huis
● Hoe je de tuin snel en eenvoudig aantrekkelijk maakt
● Kwalitatieve kijkers en potentiële kopers door een goede presentatie
● Het maken van de juiste foto’s en een goede advertentie voor het internet
● 3 simpele wijzigingen waardoor mensen zich direct thuis voelen
● Omgaan met potentiële kopers
● Strategisch en succesvol onderhandelen

Voordeel van zelf je huis verkopen!

Makelaars kunnen soms niet gemotiveerd zijn en zijn vaak mannen. Maar vrouwen kunnen het net zo goed. Vaak zijn het snelle jongens en willen ze makkelijk geld verdienen. Indien je zelf je huis verkoopt heb je dit allemaal zelf in de hand. Je kunt zelf bepalen:
● Hoeveel je vraagt? (kijk natuurlijk wel naar een eerlijke marktconforme waarde)
● Hoe je jouw woning presenteert?
● Wanneer je bezichtigen plaats laat vinden?
● Hoe je presenteert?

Het andere grote voordeel is dat je vaak gemotiveerder bent en je woning snel wilt verkopen.
Je zult verstelt staan van dit boek. Alle voordelen worden er in opgenomen en motiveren jou om je woning snel en goed te verkopen.
Wil je overigens meer weten over zelf je huis verkopen, lees dan ons artikel Woning verkopen zonder makelaar.

Wat staat er in het boek?

In het boek vind je allerlei praktische tips en een stappenplan om je huis snel te kunnen verkopen. Daarnaast vindt je ook nog het volgende:
● Het beste verkoopmoment van je woning
● Het omgaan met potentiële kopers
● Het verdienen van duizenden euro’s dankzij een goede presentatie van je woning
● Hoe je jouw huis presenteert
● Hoe je omgaat met kopers
● Hoe je jouw boekenkast goed op de foto zet
● Welke zinnen niet mogen ontbreken in de advertentie tekst
● De reden waarom je thee in de vijver moet doen

Kortom het is een zeer nuttig boek waar je veel aan zult hebben. Wacht daarom niet langer en bestel dit boek vandaag nog.

Je ontvangt de volledige niet goed, geld terug garantie, je loopt dus geen enkel risico!
Meer dan 7000+ woningbezitters hebben dit boek aangeschaft.
Je ontvangt gratis alle toekomstige versies van het boek per e-mail.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in het Succesvol uw huis verkopen boek?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 47,00 Tijdelijk € 27,00
Product: Succesvol uw huis verkopen
Schrijfster: Klaasje Tjoelker

Onze beoordeling

Succesvol uw huis verkopen

€ 27,-
8.5

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

8.5/10

Materiaal

8.5/10

Support

8.0/10

Voordelen

  • Veel goede tips
  • Niet goed geld terug garantie

Deel dit bericht op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!