Home » Reviews » Geld verdienen en Marketing » SMMB Masterclass Review

SMMB Masterclass Review

Leestijd: 13 minuten

De laatste jaren is het internet een steeds interessantere plek geworden. Mensen komen er voor hun ontspanning, maar het is ook een plek waar mensen veel geld kunnen verdienen. Sociale media spelen hier ook een belangrijke rol in. De populariteit van de sociale media is de laatste jaren alleen maar aan het toenemen en het ziet er niet naar uit dat deze stijgende lijn snel stopt. Misschien heb jij er wel eens aan gedacht om je geld te gaan verdienen met behulp van de verschillende sociale media. Een manier waarop je dit voor elkaar kan krijgen is door een SMMB te beginnen. SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau.

Het is natuurlijk mogelijk om hier zonder enige kennis aan te beginnen. Voor een echt optimaal resultaat is dit niet de verstandigste keuze. Je kan namelijk beter eerst een cursus volgen, want dan begin je al met een redelijke kennis en kan je het maken van domme fouten relatief makkelijk voorkomen. Een goede cursus uitzoeken is dan nog niet zo makkelijk gedaan. In deze review zullen we een cursus gaan behandelen die jou kan helpen bij het opzetten van je eigen Social Media Marketing Bureau. De SMMB Masterclass van Boyd Hoek zal uitgebreid behandeld worden in deze review. Lees snel verder en kom alles te weten wat er te weten valt over deze masterclass en de man achter deze masterclass.

Wie is Boyd Hoek?

Boyd Hoek SMMB MasterclassBoyd Hoek is de man achter de SMMB Masterclass. Hij is de oprichter en de eigenaar van deze masterclass. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij een succesvolle online ondernemer. Hij heeft meerdere kanalen op de verschillende sociale media en al op de middelbare school is hij begonnen met zijn eigen Social Media Marketing Bureau. Hierdoor heeft hij al de nodige ervaring met deze business. Binnen enkele jaren heeft Boyd het voor elkaar gekregen om een succesvol bedrijf op te zetten waar hij ook behoorlijk goed aan weet te verdienen.

Met behulp van de SMMB Masterclass heeft hij ook al de nodige andere mensen geholpen om goed te verdienen aan hun Social Media Marketing Bureau. Als je contact met Boyd op wilt nemen zul je niet teleurgesteld worden. Hij staat je namelijk erg vriendelijk te woord en hij is bereid om antwoord te geven op al je vragen. Inmiddels heeft Boyd een heel team verzameld dat hem helpt bij alle vragen over de SMMB Masterclass. Hij wil graag zijn ervaring delen met anderen en met behulp van de SMMB Masterclass lukt hem dit behoorlijk goed en heeft hij inmiddels al de nodige mensen weten te helpen.

Wat is de SMMB Masterclass?

Zoals je nu al wel hebt ontdekt staat SMMB voor Social Media Marketing Bureau. Dit wil zeggen dat je je bezig gaat houden met het opzetten van advertenties voor je klanten of bedrijven. Op de sociale media zie je vaak een advertentie voorbijkomen. De bedrijven maken die advertenties niet zelf maar besteden die uit aan bureaus. Met behulp van jouw bureau kan een bedrijf alsnog een advertentie online krijgen en werken aan de bekendheid van het bedrijf. Je zorgt er dus eigenlijk voor dat het bedrijf meer zichtbaarheid krijgt wat dan weer moet gaan leiden tot meer verkoop bij het bedrijf in kwestie.

Bedrijven zijn bereid om flink te betalen voor deze werkzaamheden. Dit wil dus zeggen dat je behoorlijk goed kunt verdienen met een Social Media Marketing Bureau. Je moet dan natuurlijk wel goede diensten leveren, want anders komen er geen klanten en verdien je dus geen geld. Hoe je ervoor kunt zorgen dat je goede diensten levert en je dus veel geld gaat verdienen krijg je allemaal te horen in de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. Simpel gezegd is de SMMB Masterclass een masterclass die ervoor zorgt dat je flink kan gaan verdienen met je Social Media Marketing Bureau.

Voor wie is de SMMB Masterclass geschikt?

De SMMB Masterclass is voor verschillende mensen geschikt, want de masterclass kan namelijk ook voor verschillende doeleinden ingezet worden. Allereerst is de masterclass natuurlijk handig als je graag een eigen Social Media Marketing Bureau wilt beginnen. Als je graag wilt weten hoe je het beste een advertentie kan maken, bijvoorbeeld voor op Facebook, is deze masterclass ook zeer geschikt. Zo zie je dus al dat er verschillende manieren zijn waarop je de kennis die je opdoet tijdens deze masterclass in kan zetten. Het is echter niet voor iedereen geschikt. Je moet er namelijk wel voor zorgen dat je beschikt over genoeg doorzettingsvermogen en de juiste motivatie. Als het hieraan schort is het beter om de masterclass aan je voorbij te laten gaan. Uiteraard moet je de masterclass wel volgen als je wel de juiste motivatie en genoeg doorzettingsvermogen hebt.

De inhoud van de SMMB Masterclass

De SMMB Masterclass is opgebouwd uit een programma dat verdeeld is over zes weken. Iedere week bestaat weer uit verschillende modules. De masterclass is hierdoor op een overzichtelijke manier opgebouwd en makkelijk te volgen voor iedereen die dat wilt. In de eerste week zal de nadruk met name liggen op het leggen van een goede basis. De tweede week bestaat uit elf video’s en zal gaan over advertenties op Facebook en de zogenaamde clickfunnels. Bij het hebben van een Social Media Marketing Bureau hoort ook het hebben van klanten. Hoe je aan je eerste klant kunt komen zul je leren in de derde week van de masterclass. Sales zijn ook een belangrijk onderdeel van je business en de vierde week staat volledig in het teken van deze sales. In week 5 ga je leren hoe je bepaalde systemen en processen in kunt zetten om jouw Social Media Marketing Bureau naar een hoger niveau te tillen.

In de zesde week ga je leren hoe je jouw Social Media Marketing Bureau passief kunt maken en hoe je dit kunt schalen. Vervolgens zijn er nog twee extra modules die je kunt volgen. De eerste module is de SMMB Mastermind. Hier kan je een gesprek aanvragen met Boyd Hoek en tijdens dat gesprek zal hij je helpen om je Social Media Marketing Bureau te verbeteren. De tweede module bestaat volledig uit opnames van de Coaching Calls. Je kan er naast de opnames van de Coaching Calls ook kijken naar opnames van de SMMB Mastermind.
Zoals je ziet gaat er dus meer dan genoeg behandeld worden bij de SMMB Masterclass. De kennis die je er opdoet zal je zeker gaan helpen bij het opzetten en opbouwen van je eigen Social Media Marketing Bureau.

smmb masterclass cursus

De bonussen bij de SMMB Masterclass

De inhoud van de SMMB Masterclass is al zeer ruim. Je krijgt er enorm veel informatie die je in kan zetten bij jouw eigen Social Media Marketing Bureau. Alsof alleen de normale inhoud van de masterclass nog niet genoeg was zijn er ook nog enkele bonussen met erg veel informatie. In totaal zijn er drie van deze bonussen en deze bonussen zullen we hieronder even behandelen, zodat je ook een beeld hebt bij wat deze bonussen precies inhouden.

Bonus 1: YouTube marketing

Het belangrijkste is dat je zoveel mogelijk naamsbekendheid krijgt met jouw Social Media Marketing Bureau. Een manier waarop je kan zorgen voor extra naamsbekendheid is door YouTube in te zetten. Naast het verkrijgen van naamsbekendheid kan je YouTube ook inzetten om nieuwe klanten te verwerven voor je Social Media Marketing Bureau. Het is dan natuurlijk wel handig als je weet hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. Dat wordt je allemaal uitgelegd bij deze bonus. Zo leer je bijvoorbeeld wat de voordelen zijn van het gebruiken van YouTube. Daarnaast word je geleerd hoe je gaat starten met YouTube en je eerste video kunt plaatsen en hoe je met jouw video’s de juiste doelgroep kunt bereiken.

Bonus 2: Financiële en boekhoudtraining

Je wilt met je Social Media Marketing Bureau geld verdienen en dat is natuurlijk niet zo gek. Het grootste probleem is echter dat veel mensen zich zo focussen op het verdienen van geld dat ze andere belangrijke zaken vergeten. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de boekhouding. Je boekhouding is juist erg belangrijk. Bij deze bonus word je daarom uitgelegd wat er allemaal bij komt kijken als je voor jezelf gaat beginnen met je Social Media Marketing Bureau. Naast de boekhouding komen ook andere financiële aspecten aan bod bij deze bonus. Hierbij moet je dan bijvoorbeeld denken aan welke belastingen je moet betalen.

Bonus 3: SMMB Audit Software

Met behulp van bepaalde software kan je achter belangrijke zaken komen bij je bedrijf. Deze derde bonus geeft je de mogelijkheid om gebruik te maken van de SMMB Audit Software. Voor deze software kan je dankzij deze bonus een gratis trial aanvragen. Hierdoor kan je de software voor een periode van 14 dagen gratis uitproberen om zo uit te vinden of de software iets is waar je vaker gebruik van wilt gaan maken.

De kosten van de SMMB Masterclass

Je zou misschien verwachten dat je voor al dit moois een gigantische lading geld moet betalen. De informatie die je krijgt is erg waardevol en bovendien krijg je ook een enorme hoeveelheid aan informatie. Naast de normale inhoud zijn er dus ook nog drie bonussen waar je de toegang tot krijgt. Dit alles zou reden genoeg moeten zijn om een aardig bedrag te vragen voor het volgen van deze SMMB Masterclass. Althans, dat is wat je zou denken. Het is namelijk juist compleet het tegenovergestelde. Al deze waardevolle informatie en alle drie de handige bonussen kun je volledig gratis gebruiken. Je leest het goed: deze zeer handige masterclass is volledig gratis te volgen. Niets staat het begin van jouw Social Media Marketing Bureau nog in de weg, zou je zeggen. Wacht dus niet lang meer en begin met jouw eigen Social Media Marketing Bureau met behulp van deze masterclass.

SMMB Masterclass

Wat is er goed en wat is er minder goed aan de SMMB Masterclass?

Als je een bepaalde masterclass volgt zullen er altijd dingen zijn waar je erg tevreden over bent. Het kan echter niet altijd alleen maar leuk zijn. Er zullen altijd dingen tussen zitten waarvan je achteraf denkt: dat had ook wel wat beter gekund. Bij iedere masterclass is dit het geval. De SMMB Masterclass van Boyd Hoek is geen uitzondering op deze regel. Na het volgen van deze masterclass zul je ontdekken wat er goed is en wat er wat minder goed is aan deze masterclass.

Het is natuurlijk nog altijd een mening, want niet iedereen hoeft hetzelfde goed te vinden of hetzelfde wat minder goed te vinden. Om je alvast een beetje een beeld te geven bij wat er goed is en wat er minder goed is aan deze masterclass staan deze punten voor je op een rijtje. Hieronder staan zowel de goede als de minder goede punten van de masterclass benoemd.

Dit is goed aan de SMMB Masterclass

We beginnen met de positieve dingen van de SMMB Masterclass. Gelukkig zijn er ook een stuk meer positieve dingen te benoemen dan negatieve dingen. Allereerst is de informatie die je krijgt bij de SMMB Masterclass erg handig. Je krijgt er namelijk erg veel handige tips en tricks over veel verschillende zaken. Zo heb je een goed beeld bij wat je te wachten staat als je je eigen Social Media Marketing Bureau gaat starten. Zoals gezegd krijg je dus veel informatie van Boyd Hoek en alle documenten die je te zien krijgt zijn herbruikbaar. Je kan er dus erg lang plezier van hebben. Stap voor stap zul je meer te weten komen over hoe het is om een Social Media Marketing Bureau te hebben.

Dankzij de vele ervaring die Boyd Hoek heeft op dit gebied krijg je de informatie ook van iemand die zeker weet waar hij het over heeft. Je zult absoluut geen onzin te horen krijgen tijdens het volgen van deze masterclass. De gehele masterclass is erg netjes opgebouwd. Bovendien is de masterclass op een zeer overzichtelijke manier opgebouwd. Dit is alleen maar handig als je de masterclass gaat volgen, want zo is het makkelijker te herkennen waar je mee bezig bent.

De wereld van de sociale media staat niet stil en dit is ook bekend bij Boyd Hoek. Om de masterclass zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de huidige staat van de sociale media zorgt hij ervoor dat de masterclass regelmatig een update krijgt. Tot slot heb je levenslang toegang tot alles wat de masterclass je te bieden heeft. Je hoeft dus niet iedere keer weer opnieuw een aankoop te verrichten.

Dit is minder goed aan de SMMB Masterclass

Helaas zijn er ook enkele dingen aan de SMMB Masterclass die minder goed zijn. Gelukkig zijn dit niet heel veel dingen en daarnaast zijn het ook dingen waar je makkelijk rekening mee kunt houden. Het liefst zou je natuurlijk willen zeggen dat er geen negatieve dingen te vinden zijn, maar toch zijn ze er. Deze dingen willen we je niet onthouden en dus zullen de minder goede dingen van de SMMB Masterclass nu benoemd worden. Allereerst is het belangrijk dat je jezelf goed moet kunnen presenteren. Bedrijven zullen anders namelijk niet voor jouw Social Media Marketing Bureau kiezen. Als je dit niet kunt heb je dus eigenlijk ook vrij weinig aan het volgen van de SMMB Masterclass. Daarnaast is er ook erg veel concurrentie.

Een Social Media Marketing Bureau kan zorgen voor een goed inkomen. Je bent niet de enige die dit weet en dus zul je merken dat er genoeg andere mensen zijn die met hun eigen Social Media Marketing Bureau een goed inkomen proberen te verdienen. De SMMB Masterclass kan er niet voor zorgen dat deze concurrentie verdwijnt. Wel kan het er misschien voor zorgen dat je enigszins een voordeel hebt ten opzichte van de concurrentie, omdat je nu dus al de nodige kennis hebt. Tot slot is de SMMB Masterclass niet iets waardoor je snel veel geld gaat verdienen. Dat wil zeggen dat dit geen get rich quick methode is. Je zult de nodige tijd in je Social Media Marketing Bureau moeten steken om er veel geld aan te verdienen. Met alleen het volgen van deze masterclass ga je er niet komen.

Ervaringen van anderen met de SMMB Masterclass

Als je iets wilt kopen zijn er altijd meerdere dingen waar je rekening mee wilt houden. Bij veel producten is het zo dat je dan eerst de mening van anderen bekijkt. Iedereen heeft wel eens wat onderzoek gedaan naar meningen van anderen voordat ze een bepaald product kochten. Je bent dan vast ook benieuwd wat anderen vinden van de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. Wij helpen je een handje op weg en zullen je vertellen wat de algemene opvatting van andere mensen is over de SMMB Masterclass van Boyd Hoek.

Dit is wat andere mensen vinden van de SMMB Masterclass van Boyd Hoek

Als je gaat zoeken naar ervaringen van andere mensen met de SMMB Masterclass van Boyd Hoek kom je er al snel achter dat er veel positieve reacties te vinden zijn. Veel mensen hebben met behulp van de SMMB Masterclass een succesvol Social Media Marketing Bureau kunnen starten. Sommige deelnemers van de masterclass hebben ook achtergelaten hoeveel ze inmiddels hebben weten te verdienen met hun Social Media Marketing Bureau en de bedragen die je tegenkomt liegen er absoluut niet om.

Onze ervaring met de SMMB Masterclass

Naast de ervaring van anderen is het ook wel leuk om te horen wat wij vonden van de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. Zoals gezegd gaat het altijd om een mening van iemand en de mening die de ene persoon heeft hoeft de andere persoon natuurlijk niet ook te hebben. Hieronder lees je meer over onze ervaring met deze masterclass.

Dit is wat wij vinden van de SMMB Masterclass van Boyd Hoek

Na het lezen van alle positieve reacties op het internet hebben wij besloten om ook deel te nemen aan de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. We waren benieuwd of alle positieve reacties die je zag op het internet terecht waren of dat het allemaal flauwekul was. Na het volgen van de SMMB Masterclass kunnen we met zekerheid zeggen dat het geen flauwekul is wat je tegenkomt op internet. Tijdens de masterclass deelt Boyd Hoek veel van zijn eigen ervaringen.

De informatie die je krijgt is erg waardevol en is bovendien afkomstig van iemand die al veel ervaring heeft met hoe het is om een eigen Social Media Marketing Bureau te hebben. Dankzij de informatie die je krijgt tijdens deze masterclass moet het goed mogelijk zijn om een Social Media Marketing Bureau te starten, want aan de informatie die je krijgt zal het niet liggen. Onze ervaring is dus, net zoals die van vele anderen, erg positief te noemen.

De SMMB Masterclass: wel of niet doen?

Nu je bijna de gehele review door hebt gelezen kun je zelf hoogstwaarschijnlijk al wel de conclusie trekken of de SMMB Masterclass iets is wat je moet volgen of niet. Laten we bij het begin beginnen. De SMMB Masterclass wordt gegeven door Boyd Hoek. Boyd Hoek heeft zelf al lange tijd een Social Media Marketing Bureau en heeft daardoor ook de nodige ervaring hiermee. Je weet dus dat de informatie die je krijgt van iemand komt die weet waar hij het over heeft. Naast het hebben van veel ervaring is hij namelijk ook nog eens erg succesvol met zijn eigen Social Media Marketing Bureau.

De masterclass is erg duidelijk wat betreft de informatie. Dankzij de overzichtelijke opbouw van de cursus is het ook makkelijk te volgen en weet je precies waar je bent gebleven. Je krijgt erg veel waardevolle informatie tijdens de masterclass en je krijgt er bovendien ook nog eens enkele bonussen bij die je ook verder kunnen helpen als je een Social Media Marketing Bureau wilt starten. Er zijn genoeg positieve dingen te benoemen aan deze masterclass. Er zijn ook wat mindere punten, maar die mogen de pret niet drukken. Uit de ervaring van mensen die eerder deel hebben genomen blijkt dat je een zeer succesvol Social Media Marketing Bureau op kunt zetten met behulp van de masterclass. De SMMB Masterclass moet je doen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de SMMB Masterclass?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 3000,00 Tijdelijk € 997,-
Product: SMMB Masterclass
Schrijver: Boyd Hoek

Ga naar de kortingspagina

Veelgestelde vragen

Kan ik de SMMB Masterclass gratis uitproberen?

Ja, je kan eerst de gratis starttraining volgen.

Is er een niet goed geld terug garantie?

Ja, je kunt binnen 14 dagen je geld terug vragen als het niet bevalt.

Wat betekent SMMB?

SMMB betekent Social Media Marketing Bureau.

Onze beoordeling

SMMB Masterclass

€ 997,-
8.9

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Overzichtelijk en duidelijk
  • Stap voor stap begeleiding
  • Veel waardevolle informatie

Nadelen

  • Verreist veel doorzettingsvermogen en inzet
  • Geen even snel rijk worden methode

Deel dit bericht op social media

Plaats een reactie