Home » Persoonlijke ontwikkeling, geluk en relaties » Sociale Superster review 

Sociale Superster review 

Van je sociale angst af
Te veel mannen in Nederland zijn verlegen en bang om een vrouw aan te spreken. Er zijn genoeg mannen die vanwege die verlegenheid tot in hun dertiger en veertiger jaren niet aan de vrouw komen. Dat terwijl ze wel een verlangen hebben om een serieuze relatie aan te gaan en misschien zelfs te gaan trouwen. Het doel van de cursus Sociale Superster is om mannen van hun sociale angsten af te helpen.

Een rode kop
Het gebeurt sommige mensen maar al te vaak: een rode kop als je een meisje probeert aan te spreken, je begint te stotteren en je hebt geen idee wat je moet zeggen. Door die ongemakkelijkheid durf je nooit meer een ander meisje aan te spreken en lukt het je maar niet. Het gebeurt te vaak dat je verlegen bent in de buurt van een meisje, terwijl jij met je vrienden een pilsje kan doen en het grootste woord hebt. Jij hebt hulp nodig! Daarom is de training cursus Sociale Superster geïntroduceerd om jouw sociale vaardigheden te boosten.

praten met een vrouw

Sociale Superster: de theoretische kant van de cursus

Gebaseerd op de wetenschap
Je zal het misschien niet geloven, maar er is een sociologische kant van jouw angst. Met deze cursus ben je ervan verzekerd dat alle tips en ideeën niet zomaar uit de grote duim zijn gezogen, maar dat er echte en psychologisch en sociologische basis staat voor de kennis. De training Sociale Superster is een cursus die gebaseerd is op de wetenschap en deskundige onderzoekers hebben de methode ontwikkeld om mensen te helpen om sterker in de schoenen te staan.

De theorie van FEAR
Als je al langer op zoek bent naar een manier om je sociale angsten te overwinnen, heb je misschien wel eens gehoord van het principe van FEAR. Dat principe betekent dat je jouw FEAR (angst) achter je laat en dat je gaat voor het hebben van lol (Fun), dat jij je leert te uiten op een nieuwe manier (Expressie), dat je leert je Angst op te lossen en gaat beginnen aan een nieuwe Realiteit. De cursus is echt gericht op het beginnen van een nieuwe realiteit: je kan patronen waarin jij bent vastgeroest achter je laten en de volgende keer als je een vrouw aan de haak probeert te slagen, maar ook als je bijvoorbeeld gaat solliciteren, dan gaat alles net een stukje vlotter en makkelijker.

De onderdelen van Sociale Superster

Onderdeel 1: Fun
Eén belangrijk ding wat je leert, is om gewoon elk gesprek te gaan zien als ‘lol hebben’. Als je elk gesprek gaat zien als een ‘moet’ en je wilt gelijk alle gevolgen van ieder woord overdenken, dan komt het nooit goed. Een ‘gewoon praatje maken’ is iets waar Nederland goed in is, en jij kan dat ook. Later kun je kijken of een ‘gewoon praatje’ verdergaat in iets meer serieus.

Onderdeel 2: Expressie
In de cursus Sociale Superster zal je rustig en op je eigen tempo leren om je meer te uiten in een gesprek, zodat je niet dichtklapt. Als je steeds minder de druk zal ervaren dat je per se iets ‘moet’ zeggen, dan zul je vanzelf rustig na kunnen denken om iets terug te zeggen. 

Onderdeel 3: Angst
Als je elk gesprek ziet als gewoon een leuk gesprekje zonder consequenties, zal het al steeds makkelijker zijn om je angst achter je te laten. Je kunt na een tijdje de cursus volgen al een meid een telefoonnummer vragen en uitnodigen naar de film, een etentje, een museum of wat je ook maar leuk vindt. Het hoeft niet moeilijk te zijn.

Onderdeel 4: Realiteit
Als je de eerste drie onderdelen onder de knie krijgt, komt het met jou helemaal goed. Je moet zorgen dat de patronen die je voorheen normaal gesproken zou zien als grote muren, doorbreken, zodat je in een nieuwe realiteit kan wandelen.

Handvatten voor de praktijk

Als je een tijdje bezig bent met de training van Sociale Superster zul je langzaam maar zeker gaan merken dat het makkelijker wordt om met mensen die je niet kent te beginnen te communiceren. Je kunt gelijk de theoretische tips en trucs in de praktijk brengen: zo leer je het best, als je toepast wat je leert. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf als je daadwerkelijk jezelf ertoe aanzet om bezig te zijn met het in de praktijk brengen van geleerde principes.

Kijk naar anderen
Een van de problemen van mensen die verlegen zijn en dichtklappen bij elke onverwachte ontmoeting, is dat ze te veel met zichzelf bezig zijn. Ze gaan zich allemaal rare vragen stellen: heb ik de juiste kleren aan, stink ik niet naar zweet, zit er geen puist op mijn voorhoofd of wat dan ook. Als je leert dat je je daar helemaal niet druk om hoeft te maken, zal het contact veel vlotter verlopen. Eén manier om het denken aan jezelf af te leren, is om te kijken naar anderen: wees geïnteresseerd in de ander en besteed je aandacht aan de mensen die je ontmoet.

Ga de confrontatie aan
Een sociale superster word je niet alleen om meisjes te versieren, dat is maar een klein aspect van het veranderen. Als je meer zelfvertrouwen hebt en verzekerd bent dat jij genoeg kan om iets te ondernemen, zul je ook in de vriendengroep vaker het voortouw nemen, zonder schroom naar een sollicitatie gaan en soms ook een leuke mop vertellen op een verjaardag of een familiediner. Kortom, je kunt de confrontatie aangaan, je kunt dingen proberen te doen die je normaal nooit zou doen. Op die manier kom je over jouw angst heen.

Sociale superster review

Sociale Superster: de praktische kant van de cursus

Inhoud van de cursus
Het is natuurlijk belangrijk om voordat je besluit om de cursus al dan niet te gaan volgen, te weten wat je kan verwachten van de inhoud. Daarom zullen we het hier ook een beetje over de praktische kant van de cursus hebben: hoe gaat de cursus Sociale Superster in de praktijk, hoe kan je het volgen en hoeveel gaat het kosten.

Een eigen tempo
Een van de dingen die je vast erg makkelijk zal vinden, is dat de cursus in je eigen tijd is te volgen. Je kunt dus op je eigen tempo door het materiaal heen gaan. Heb je een aantal weken vakantie, dan kan je het in hoog tempo elke dag volgen. Of werk je hard en heb je geen tijd op werkdagen? Dan doe je het elke zaterdagochtend. Het is ook helemaal geen probleem als je een paar keer overslaat, dan pak je dat een week later weer op. Het zorgt er dus voor dat de cursus geschikt is voor iedereen die graag de cursus doet.

De opzet van Sociale Superster
De cursus ‘Sociale Superster’ is opgebouwd in 30 onderdelen of modules, die door de oprichter ‘missies’ worden genoemd. Elk theoriedeel wordt opgevolgd door een, wat de oprichters noemen ‘prikkelende’ missie: je moet het geleerde materiaal in de praktijk toepassen. Je moet bijvoorbeeld een gesprekje leren aangaan in de winkel. Het is helemaal niet nodig om al die 30 onderdelen in één keer af te werken: het kan ook nog makkelijk een weekje later. Het belangrijkste is dat je de theorie vervolgens ook in de praktijk brengt. Alleen als je het toepast in de praktijk zul je zonder schroom en zonder problemen je angst overwinnen. 

De aanbieder van de cursus

Daan de Ram
Daan de Ram

Het is goed mogelijk dat je de aanbieders van de cursus Sociale Superster wel eens voorbij hebt zien komen op YouTube of op andere delen van het internet. De jongens die de cursus in elkaar hebben gezet, heten Daan de Ram en Arnoud van Veen. Je kunt ze misschien ook wel kennen van andere cursussen zoals de Conversatie Koning en Berichtenbaas. Waarom jij deze cursus kunt vertrouwen? Wel, Daan had vroeger zelf moeite met het beginnen van een gesprek en met het leggen van contacten. Inmiddels heeft hij die angst helemaal overwonnen en lijkt hij helemaal niet meer op de verlegen jongen van voorheen. Hij blaakt van het zelfvertrouwen en hij vertrouwt erop dat het ook met jou gaat lukken.

De kosten van de cursus

Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten wat de kosten zijn voordat je überhaupt besluit om de cursus te gaan doen of niet. Het is mogelijk om het geld van de cursus te betalen in vijf etappes, dan betaal je 47 euro per keer. Maar als je de cursus in één keer afbetaald, dan kun je genieten van een flinke massakorting. Dan betaal je eenmalige 197 euro: het scheelt maar liefst 38 euro. Je moet echter niet denken dat dat duur is: als jij een psycholoog in zou schakelen, ben je al gauw 50 tot 100 euro per ontmoeting kwijt. En dan moet je ook nog eens ergens heen. Deze cursus is gelijk klaar voor je neus met video’s en allerlei materialen waar je zeker wat aan zult hebben.

De bonus bij de cursus

Met de 97 euro betaal je voor de 30 verschillende modules en ‘prikkelende missies’, maar er is iets wat we nog niet helemaal hebben verklapt. Er zijn ook nog veel extra bonussen die je kunt krijgen voor dat geld. Er zijn vier bonustracks te kijken en te luisteren in de cursus. Hier zullen we die vier bonussen ook nog even gauw bespreken.

Bonus 1; Een ritueel om op te warmen
Het klinkt misschien een beetje raar, maar het is belangrijk om een beetje alert te worden op kansen dat je een vrouw kunt ontmoeten. Door een beetje op te warmen, kun je ervoor zorgen dat jouw haviksogen klaar zijn om de leukste meiden te ontmoeten en dat jouw ogen altijd op zoek zijn naar de ware. Met de bonus ‘Mijn Opwarmingsritueel’ van Dan de Ram, weet je zeker dat het helemaal goed komt.

Bonus 2; Rust versus Fun
In de tweede extra onderdeel van de cursus kun je een kijkje nemen in de AttractionGym. Je kunt bij deze AttractionGym een keertje een kijkje nemen en misschien is het wat voor jouw om je daar bij aan te sluiten. Je zult er persoonlijke coaching krijgen, als je dat wilt.

Bonus 3; Mastermind groep
Het is mogelijk om toegang te krijgen tot een ledenforum van AttractionGym. Zo kun je voor een kort tijdje vragen stellen aan de leden en het gebeurt ook wel eens dat de verschillende leden met elkaar aanpappen, dus dit is altijd een erg leuke bonus op de cursus.

Bonus 4; Korting op een Bootcamp
Eén van de dingen die de heren ook organiseren is een bootcamp. Als jij jouw sociale vaardigheden beter wil trainen, dan is het leuk om naar dat kamp te gaan van AttractionGym. Je krijgt met de aankoop van de cursus 100 euro korting.

Positieve ervaringen van anderen

Het is aan te raden om ook eens naar de verschillende reviews te kijken van verschillende andere cursisten die de cursus doorliepen. Je zult zien dat jij niet de enige bent die een beetje verlegen bent af en toe, maar ook dat je er makkelijk van kan ‘genezen’. Het is allemaal niet zo moeilijk. Ga net als deze jongens aan de slag en ga de liefste meiden scoren. Veel succes!

Conclusie: is het een aanrader?

Slotsom: ga aan de slag
Als je besluit om de Sociale Superster te gaan volgen, dan is het heel makkelijk om de cursus dezelfde dag nog te beginnen te volgen. Je kunt meteen toegang krijgen tot de online leerzame video’s en alvast de eerste prikkelende missie volbrengen. Het beste is om de cursus af te ronden in 30 dagen: elke dag een missie. Maar als dat niet lukt is het ook helemaal niet erg: je kunt er ook een half jaar over doen.

Is het een aanrader?
Wij zullen volmondig zeggen dat deze cursus een echte aanrader is: je kunt de cursus Sociale Superster volgen als je niet heel goed bent met de vrouwen, maar ook als je een beetje moeite hebt met sociale vaardigheden en je wilt op een leuke manier daar verandering in brengen. Eigenlijk is 197 euro niets voor zoiets: een leuke meid aan de haak slaan kost al gauw vele malen meer, dus dan komt pas de echte investering. Bovendien verdien je dat geld gauw terug als je dankzij het nieuw verkregen zelfvertrouwen succesvol door een sollicitatiegesprek komt.

Conclusie: doen!
Wij zeggen dus: ga de cursus gewoon doen. Het is helemaal niet zo duur en je zult er altijd wel wat aan hebben. Praktische ervaring die je krijgt bij het uitvoeren van de praktische tips is erg waardevol: je zult er geen spijt van krijgen.

Plaats een reactie