Succesvol uw huis verkopen

Je huis verkopen? Dat doe je zelf het beste!

Succesvol uw huis verkopenHet is niet zo eenvoudig als het lijkt om een huis te verkopen. Er komen veel vragen kijken bij de verkopers. Hoe kan je je huis met winst verkopen? Waarom blijven sommige huisverkopers achter met een schuld? Waarom staat het ene huis veel langer te koop dan het andere huis? Het draait allemaal om presentatie. Door een goed beeld te schetsen van de potentie van het huis op foto’s en in het echt moet de potentiële koper zichzelf in de woning kunnen zien wonen.

Elk huis en elke ruimte heeft een andere manier van presenteren. De ene manier werkt veel effectiever dan de andere manier. Je makelaar is vaak uit op het maken van vlugge winst en kent daarnaast niet jouw huis zoals jij het kent. Jij kent je huis namelijk als een thuis en dat is wat mensen willen kopen.

Gouden advies vanuit ervaring en onderzoek

Vanuit jarenlange ervaring met digitale fotografie en internet is de kennis van Klaasje Tjoelker over woningpresentatie steeds verder gegroeid. Haar kennis gaf ze door aan familie, vrienden en kennissen. Door hen te helpen ging Klaasje verder op zoek naar de verschillende mogelijkheden voor het goed verkoopbaar maken van een huis. Aan de hand van deze informatie gaf zij tips. Het resultaat? Huizen die razendsnel met meer rendement verkocht werden dan verwacht!

Presentatie, presentatie, presentatie

Bij de presentatie van je woning in de verkoop komen veel verschillende factoren kijken. Klaasje Tjoelker verzamelde informatie over verschillende onderwerpen omtrent advertentie, foto’s en presentatie van de woning waardoor een onverkoopbare woning in een verkoopbare woning verandert kan worden. Veel van deze informatie is bij makelaars niet bekend of wordt niet gebruikt. Dit is omdat zij niet meer verdienen bij het verkopen van jouw huis voor het hoogste bedrag. In plaats van meer moeite te steken in de verkoop adviseert de makelaar meestal om onnodig te zakken in de verkoopprijs. Terwijl er veel meer mogelijkheden zijn!

Het zit in de details

Daarbij zijn veel makelaars mannen. Mannen hebben weinig verstand van het presenteren van jouw woning. Zij kijken op een andere manier naar ruimtes en huizen. In 90% van de gevallen beslissen vrouwen of er naar een woning gekeken gaat worden. Vrouwen letten veel op details en sfeer. Wanneer de makelaar dit niet op de juiste manier laat zien bij het presenteren van jouw woning, dan is de kans groot dat de potentiële koper er voor kiest om nog door te kijken. Het boek van Klaasje Tjoelker is voor zowel mannen als vrouwen de sleutel tot het succesvol overgeven van je huissleutel aan kopers.

Succesvol Uw Huis Verkopen!

Het boek ‘Succesvol Uw Huis Verkopen’ bevat alle ins en outs om je huis van buiten en van binnen aantrekkelijk te maken voor de verkoop. Per ruimte worden er tips gegeven. Aan de hand van handige uitprintbare checklijsten kan je in een handomdraai zelf je huis aantrekkelijker maken voor potentiële kopers. Niet door een makelaar die uit is op een snelle, vaak te goedkope, verkoop, maar door zelf te laten zien wat jouw huis tot een thuis maakt voor de koper. Daar draai je je hand toch niet voor om?

Wil Ook Jij Je Huis Succesvol Verkopen?
Het enige wat ik nu nog kan zeggen: Laten we je huis succesvol verkopen voordat het te laat is!

Je ontvangt de volledige niet goed, geld terug garantie, je loopt dus geen enkel risico!

Meer dan 7000+ woningbezitters hebben dit boek aangeschaft.

Je ontvangt gratis alle toekomstige versies van het boek per e-mail.

 

Misschien ook interessant